X

Slovenia: Cetățenii au format o Gardă de Apărare pentru a opri migrația ilegală

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Cetățenii din micul stat central European, Slovenia, au format o forță de apărare civilă pentru a pune capăt migranților ilegali care intră în țara lor din Croația. 

Ruta balcanică pentru migranții care se îndreaptă spre nord dinspre Turcia și Grecia în Germania este binecunoscută. Cu toate acestea, mulțumită premierului naționalist populist al Ungariei, Viktor Orbán, traseul clasic balcanic care pornea din Turcia sau Grecia, trecea prin Serbia, iar apoi în Ungaria a fost închis.

Migrația de înlocuire”, așa cum o denumea Națiunile Unite, vine acum în principal prin Bosnia, Croația, Serbia și Austria. Aceasta este calea alternativă stabilită pentru ca migranții ilegali să intre în statele cu bunăstare din Europa de Vest și de Nord.

Dar cetățenii sloveni patrioți s-au reunit pentru a opri fluxul neobosit al migrației ilegale. Grupul de cetățeni în cauză a format o uniune de apărare civilă pentru a ajuta armata slovenă să surprindă migranții ilegali care încearcă să-și facă drum prin țară, relatează Euronews.

„Cred că singura soluție aici este să trimiți armata la frontieră, situația este similară acum ca și cum ai deschide porțile unei închisori și ai spune că eliberăm toți prizonierii, care vor rămâne acolo?” a  declarat Blaz Zidar, membru al forței de apărare.

Andrei Sisko, comandantul grupării cetățenilor, spune:

„Scopul este de a educa oamenii și voluntarii pentru a-și apăra țara în funcție de necesități și pentru a ajuta militarii și poliția să controleze ordinea publică. În perioadele de migrații masive din statele africane și asiatice, în special musulmanii, este important să ne protejăm granițele. Pentru că un stat care nu este capabil să-și protejeze frontiera nu este un stat suveran.”

Recent, în timpul unei vizite la granița de sud a Sloveniei cu Croația, premierul Marjan Sarec a anunțat că țara sa va spori protecția frontierei împotriva imigranților ilegali.

De atunci, aproximativ 35 de trupe au fost staționate la graniță.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

 1. Da, din pacate, la noi niciodata nu exista INITIATIVA si unire intru dreptate si adevar pentru BINELE COMUN national si ortodox , UNIVERSAL VALABIL.
  A aparut si la noi, in sfirsit, dupa 30 de ani acest OM,ALEXANDRU CUMPANASU, BINE INTENTIONAT, de CARACTER, PUTERNIC cu trasaturi URIASE si unice de LIDER INASCAT, impins in fata din cauza unei tragedii personale si nationale , CAZUL CARACAL, (caz identic in fiecare judet dar pentru ca celelalte judete NU AU FOST IN STARE sa nasca un astfel de lider providential,capabil, nu sint in vizorul presei natonale) si toti RAII din ROMANIA care de 2000 de ani sint capabili doar sa faca INSTANT corp comun, pentru a anihila binele , pentru ca BINELE in ROMANIA nu e decit nevertebrat, flasc, nu e capabil sa COAGULEZE intru ADEVAR(iata slovenii !!!!!!bravo lor! ) , care e unic si insemna sa IUBESTI DREPTATEA cu tot sufletul si cu toata inima ta (adica pe DUMNEZEU si aproapele, adica BINELE ABSOLUT).

  Au inceput sa-i goseasca TOATE DEFECTELE POSIBILEsi imposibile dar NESEMNIFICATIVE intr-un RAZBOI ATIT DE MARE, pentru ca poporul ROMAN nu are acum la fel ca la SLOVENIII, un al doilea INS de acelas calibru si CONSTITUTIE MORALA care sa i se alature pentru a naste UN CURENT DE UNIUNE NATONALA AL BINELUI impotriva RAULUI generalizat din ROMANIA contemporana.
  Bai fratilor , mai are importanta ca. ALEXANDRU CUMPANASU nu a
  ” treminat nici SCOALA PRIMARA” , atita vreme cit e UNICUL CAPABIL in timp ce neamul romanesc e pe cale SA DISPARA din cauza SATANISMULUI GENERALIZAT mai ales a celor care si-au terminat si FACULTATI SI MASTERE SI DOCTORATE( unii cu chiar ZECE cu felicitari pe bune, si sint sub pat/tac milc si infuleca pe sub gusa ca niste animale, sau bine mersi in diaspora si si-au bagat picioarele in ROMANIA, sau cumparate la kil, nu importa s-a demonstrat in 30 de ani ca sint TOTIN identici de PROSTI si de RAI intentionati, de egoisti incompetenti si de INUMANI, si rezultatu este o ROMANIE in ruine morale si materiale ), iar ALEXANDRU CUMPANASU este capabil sa strige din RARUNCHI cu pretul vietii asa cum NIMENI nu o face de 30 de ANI :
  Fratilor, ADUNAREA,hai sa ne sculam cu demnitate in picioare cu studii si fara sudii inalte , sa ne trezim si sa actionam in consecinta, ca pierim ca natie si popor din cauza PROSTII, HOTIEI, DEPRAVARII, CRIMEI SI IMORALITATII GENERALIZATE !
  IATA SLOVENii, ei pot, pe cind noi, scoatem paiu din ochii lui CUMPANASU iar BUSTENII din proprii ochi ne impiedica sa vedem ADEVARUL !
  Da, sloveniiii au putut sa FIE DOI INSI, ca unul, DE INITIATIVA GENIALA!
  Noua, POPORULUI ROMAN MUT, ne-a picat DIN CER ALEXANDRU CUMPANASU, DATORITA GENIALITATII martirei EROINE ALEXANDRA MACESANU, care are aclasi singe, UNIC IN ROMANIA ZILELOR NOASTRE, cu al lui ALEXANDRU CUMPANASU , si noi facem ce stim mai bine :pe prostii, imbecilii, incompetentii, viclenii, hotii, egoistii, imoralii, CRIMINALII.
  VOM PLATII CU IADUL TOTI CEI CARE NU RECUNOSTEM ADEVARUL PRIMIT MURA-N GURA!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button