X

Noul guvern globalist din Italia invită ONG-urile să debarce mai mulți refugiați

Un feribot de transport pentru migranți care a transportat continuu în mare parte bărbați migranți de vârstă militară în Europa în această vară, a anunțat că noul guvern de stânga din Italia i-a permis debarcarea a 82 de migranți pe insula Lampedusa.

Șaptezeci la sută dintre persoanele aflate la bordul navei sunt bărbați de vârstă militară.
„Ocean Viking”, o navă de transport pentru migranți, operată de ONG-urile SOS Mediterranee și de Doctori fără Frontiere, a anunțat sâmbătă că autoritățile italiene au dat navei permisiune să înceapă să navigheze spre insula Lampedusa.

Nava a raportat că au trecut șase zile de când a preluat acest ultim grup de migranți înainte de a i se acorda permisiunea de ancorare.

În prezent, la bordul navei se află 58 de bărbați, șase femei și 17 minori.

Anterior, sub guvernul naționalist Salvini, porturile Italiei erau închise acestor transportatori de migranți ai ONG-urilor.

Acum că globaliștii de stânga revin la conducerea Italiei, se pare că porturile au fost redeschise către masele de migranți din lumea a treia.

Noul guvern din Italia va începe din nou să permită ONG-urilor, acestor traficanți de persoane să aducă în Europa o mulțime de bărbați migranți, în special de vârstă militară.

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul ne-a blocat domeniul de 3 ori și am fost determinați să schimbăm și serverul, datorită amenințărilor primite de societatea care-l găzduia. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutor de la voi, cititorii noștri. Ne puteți sprini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
Refugiați
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.