X

Un român a inventat mașina care merge cu apă, oțet și cola

Invenția are cel puțin 7 ani, dar acum a avut curaj mass-media din România să o facă cunoscută


Orice lichid care contine hidrogen poate fi folosit drept combustibil pentru motor. 

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Gheorghe Bordeianu, un inginer din Bacău, a inventat motorul care funcţionează pe bază de hidrogen. Băcăuanul şi-a pus în practica invenţia ataşând maşinii sale (un Cielo cumpărat la mâna a doua din Spania) un dispozitiv care funcţionează cu un amestec de apă, oţet, cola sau chiar urină. Maşina poate fi considerată ecologică deoarece arde hidrogen şi elimină oxigen. Gheorghe Bordeianu şi-a testat maşina şi la RAR, iar rezultatele în privinţa emisiilor au fost zero.

”Orice lichid care contine hidrogen poate fi folosit drept combustibil pentru motor. Dispozitivul functioneaza cu otet şi cola, chiar si cu urina” a declarat inginerul băcăuan.

Gheorghe Bordeianu afirmă că orice lichid s-ar pune în motor, cu trei litri, se poate circula chiar şi 5.000 de kilometri. Secretul constă generatorul de ioni, care separa hidrogenul de oxigen.

Totuşi, maşina are nevoie de benzină doar pentru a fi pornită, iar după asta motorul funcţionează cu amestecul de apă, oţet, cola sau chiar urină.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

5 comentarii

  1. Offtopic: sataniștii au început din nou atacurile cu chemtrails,azi f.f.mult în zona București și împrejurimi(iulie,august se opriseră oarecum..)

  2. Un alt roman, domnul Sidron, chimist … cu toate că acum e tâmplar, a făcut o mașina Audi diesel să funcționeze cu apă!
    https://www.youtube.com/watch?v=uh8l5wH-2W0
    1:25 “daca se duce molecula de apa la prima frecventa de rezonanta magnetica, de 42.800 Hz, se obtine un randament de 1.000 de ori mai mare” “In curent continuu, randamentul este foarte mic”

  3. Nu e de mirare că și Nikola Tesla este de origine romana și a descoperit energia libera și satanistii au pus totul la sertar,, Doar nu sunt prosti sa ne dea atâta putere…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button