X

Din 2020 cartelă prepay doar cu buletinul și amenzi mai mari de 5 ori pentru apeluri false la 112

112

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Guvernul a adoptat marti o ordonanta de urgenta care a schimbat legislatia pentru localizarea tuturor apelurilor de urgenta la 112, dupa drama din Caracal. 

Astfel, cartelele prepay se vor vinde doar daca prezinti actul de identificare. Obligatia intra in vigoare la 1 ianuarie 2020. De la 1 sept 2020 nu se va mai putea vinde o cartela SIM fara sa fie prezentate actele de identificare ale utilizatorilor.

Cei care au deja o cartela prepay si care cumpara una pana la la 31 decembrie decembrie 2019 vor avea 8 luni la dispozitie sa trimita datele de identificare

Creste de 5 ori amenda pentru apel fals la 112, pana la maxim 5.000 de lei.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

  1. Gata, au reusit, singura problemă a sistemului de urgență a fost rezolvată. Mai ramane acordul interlopilor și localizarea se va face fără probleme de acum. Mai ales că știu și cum te cheamă, unde stai și toate cele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button