X

Din 2020 cartelă prepay doar cu buletinul și amenzi mai mari de 5 ori pentru apeluri false la 112

112

Guvernul a adoptat marti o ordonanta de urgenta care a schimbat legislatia pentru localizarea tuturor apelurilor de urgenta la 112, dupa drama din Caracal.

Astfel, cartelele prepay se vor vinde doar daca prezinti actul de identificare. Obligatia intra in vigoare la 1 ianuarie 2020. De la 1 sept 2020 nu se va mai putea vinde o cartela SIM fara sa fie prezentate actele de identificare ale utilizatorilor.

Cei care au deja o cartela prepay si care cumpara una pana la la 31 decembrie decembrie 2019 vor avea 8 luni la dispozitie sa trimita datele de identificare

Creste de 5 ori amenda pentru apel fals la 112, pana la maxim 5.000 de lei.

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Articole asemănătoare

One Comment

  1. Gata, au reusit, singura problemă a sistemului de urgență a fost rezolvată. Mai ramane acordul interlopilor și localizarea se va face fără probleme de acum. Mai ales că știu și cum te cheamă, unde stai și toate cele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button