X

[VIDEO] Mircea Badea a înțeles cum stă treaba cu Grupul Bilderberg, Soros și slugile lor din România

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

MIRCEA BADEA despre IMPLANTUL CU CIP, trupele speciale din metrou, camerele de supraveghere din Bucuresti, cartelele pre pay si alte chestii Big Brother

Insă… e și un activist anti creștin.  Să ne amintim de o zicere a sa din 2009:

Bine, si pe mine ma sperie treaba asta … Eu cu popii n-o am deloc si nici cu antihristul si nu pot sa intru intr-o astfel de paradigma mentala, dar ma inspaimanta controlul asta absolut. Ma inspaimanta teribil. Bine, evident, daca eu sunt raufacator si vreau sa falsific ceva, daca nu sunt prost de-mi curge scuipat din gura, o fac.”

Cititi va rog mai multe la:

VIDEO: MIRCEA BADEA, anti-cip dar si anti-crestin

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

  1. Cel mai urât lucru la atei este lupta asta de neînțeles împotriva Bisericii,împotriva ortodoxiei,deci împotriva lui Dumnezeu;dacă nu ar duce lupta asta absurdă,poate cursul vieții lor i ar duce către credință;poate dacă ar sta liniștiți,dacă și ar pune gândirea în acțiune și anume:,,dacă totuși există Dumnezeu,este bine ce fac,este bună ura și atacurile astea ale mele împotriva credincioșilor?”.Spun că este de neînțeles fiindcă teoretic ei nu sunt în nici o barcă,teoretic ei ar trebui să fie neutri;barem masonii,sataniștii și alți rătăciți au ales o cale,chiar dacă acea cale este greșită,prin prisma alegerii lor,este normal să atace binele(ortodoxia)sub toate formele.

    1. Cei ca MIRCEA BADEA.nu lupta impotriva BOR,(fiind ateu din inertie ,rational,si nu din studiu aprofundat si trairi existentiale)ci lupta impotrica CLERICILOR care au grave abateri de la morala crestina,mai ales CULTUL LUXULUI a carui existenta nu se explica in mod legal,atragind atentia si invidia poporului.
      Sigur ca.isi rid de credinciosii.care venereaza.SFINTII ,neintelegind ROLUL FUNDAMENTAL al vietii lor pe pamint si in cer.
      E FOARTE TRIST ca.aceste suflete au ajuns atit de ratacite ,cu consecinte nefaste in viata societatii per ansablu..VINA.nu e doar a lor,CI VINA APARTINE BOR penttu ca nu a.avut UN PLAN de.RECRESTINARE al natiei romane ateie de 80%.din populatie pina in 1989.
      BOR nu a stiut sa FORMEZE CRESTINII,sa IMPUNA SI SA APERE ORTODOXIA.dupa 1989.PUR SI SIMPLU sint generatii intregi.care habar nu au CINE ESTE HRISTOS si FECIOARA MARIA,desi ei sint botezati in cristelnita .ULTIMII analfabeti la propriu ajunsi la secatari cunosc BIBLIA din scorta-n scorta .

      Foarte TRAGIC .BOR.s-a ocupat de ZIDURI ,iar.credincisii.au ramas in mina diavolului ,la discretie ,culmea in era.TELEVIZIUNII !Nu au existat factori coercitivi .
      Turcii in masa ca popor sint EXTREM DE EDUCATI.RELIGIOS !
      Asa.ar.trebui sa se puna bazele ortodoxoei si la noi
      Nu poti sa fii nas de botez si de cununie daca nu cunosti BAZELE ORTODOXIEI si CREDINTEI si avind NOUL TESTAMENT in minte , cartea de capatii.
      BOR.a avut.mijloace.de educare dar nu le-a folosit .
      Cununia religioasa ar trebui sa fie pentru CREDINCIOSI.cel mai MARE.EXAMEN al vietii lor in functie de.capacitatea intelectuala a celor din familiile noilor miri .LA FEL SI INMORMINTAREA .
      Romanii sint extrem de primitivi si de barbari si in consecinta RAI SI EGOISTI nestiind ce este NECESITATEA IUBIRII APROAPELUI ,tocmai ca BOR nu a stiut sa aibe o scoala de crestinare de dupa 1990.
      La romani s-a pus acentul in ortodoxia de masa pe niste ritualiri,despre care nu au habar ce rol au .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button