X

Oamenii de știință consideră că satanistul Ozzy Osbourne este un mutant genetic

Related image

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Oamenii de ştiinţă au descoperit o mutaţie în genele cântăreţului britanic de muzică rock, unul din fondatorii şi membrii trupei Black Sabbath, Ozzy Osbourne, care i-a dat capacitatea de a bea alcool în cantități mari și a determinat predispoziția sa la dependența de droguri, a declarat profesorul Şcolii de Medicină din cadrul Universităţii Indiana, Bill Sullivan, citat de publicaţia New York Post.

„Ozzy este într-adevăr un mutant genetic” – a scris Sullivan, în cercetarea sa privind influenţa ADN-ului asupra comportamentului uman.

În anul 2010, cercetători din cadrul companiei Knome Inc din Massachusetts, care se ocupă de studierea genelor, au hotărât să analizeze unele ADN-uri umane neobişnuite şi au luat legătura cu Osbourne.

Efectuând unele teste, ei au descoperit că solistul deţine o mutaţie genetică, care îl face imun la consumul prelungit de alcool. Potrivit afirmaţiilor lui Bill Sullivan, variaţiile genelor influenţează comportamentul uman, unii oameni, de exemplu, dezvoltă o dependenţă faţă de dulciuri, iar alţii manifestă un interes crescut faţă de cafea. Sullivan susţine că genele influenţează inclusiv emoţiile, sexualitatea şi viziunile politice ale oamenilor.

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

30 comentarii

 1. Ce interesant! adeca noi nu mai suntem responsabili, educatia nu mai conteaza, societatea nu mai coteaza, familia nu mai coteaza. Numai “genele” sunt si cauza si explicatie. Total anticrestin si antisocial. Penibil. O disculpare ab initio generalizata!

 2. De fapt asta urmaresc : “Sullivan susţine că genele influenţează inclusiv emoţiile, sexualitatea şi viziunile politice ale oamenilor.”
  Prin manipulare genetica vor sa creeze niste sclavi perfecti pentru “elita mondiala”!

 3. Ozzy Osbourne nu e satanist, face parte din aria hard rock – heavy metal. Nu are treaba rockul cu satanismul (…)

   1. Nu toata muzica rock e țărănistă, în orice caz muzica rock adevarata nu e satanista. Este cunoscut ca Led Zeppelin canta mai mult melodii de dragoste, Deep Purple, Pink Floyd, Hendrix si altii pot fi considerati satanisti?! In ceea ce priveste Marylin Mason si alti asa-zisi muzicieni, nu- mi place muzica lor.

 4. Janis Jospin, John Lennon, Rolling Stones, Beatles pot fi considerati satanisti ?!! Dupa cum am mai scris , dar ati sters comentariile (asta nu-i chiar o treaba de toleranta), însuși Ozzy Osbourne a afirmat ca nu e in slujba Diavolului, si ca nu e satanist. Oricum, credeti ce vreti, Li.bertatea de expresie este inviolabila – Constituția României. :))

   1. Filtrarea unor mesaje este tot o forma de cenzură. Nu cred ca mesajele mele pot duce oamenii in rătăcire mai mult decât, sa zicem, Televiziunea. Am luptat atat timp inainte de 1989 pentru libertatea cuvantului, iar dumneavoastra procedati la fel cum făceau comunistii inainte. Nu aveam voie să ne informăm din Occident (sau sa vizitam) ca sa nu avem “momente de ratacire”, nu aveam voie să ieșim din linia “partidului” ca sa nu avem “momente de ratacire” etc. In definitiv, daca e sa aiba cineva o “ratacire” , o va avea indiferent de “filtrarile” dumneavoastra.

    1. dar important e sa nu fim noi intermediarii acelei rataciri…
     studiati, vă rugăm, materialele pe care vi le-am recomandat cu bunavointa si asteptam parerea dvs.

     1. Nu va mai faceti atatea procese de conștiință, ca nu se “rătăcea” nimeni daca nu filtrati mesajele. Adică niciun om normal la cap, ca cei anormale sunt deja “rataciti” :-))

     2. Asta tine de constiinta noastra, nu ne poate nimeni cere sa actionam contrar constiintei.

 5. Cred ca moartea celor care “au luat in ras” numele lui Dumnezeu a fost de multe ori o simpla coincidență. De ce atunci au fost in Lume atatia oameni răi, necredinciosi, depravati etc care au “prins” si 95 de ani bine-mersi?! Pe ei de ce i-a lăsat Dumnezeu pe Pământ sa se bucure de viata 90 de ani, iar pe altii nevinovati i-a luat? Sa nu-mi băgați teoria ca i- a iubit mult si i-a luat la El!

  1. Pai chiar ar fi un genocid daca ar trebui sa moara toti cei ce-l hulesc pe Dumnezeu. Au fost alesi acestia, spre pilda, probabil si pentru ca sunt mai cunoscuti… de cei necunoscuti nu avem cum sa stim

   1. Constat ca la toate aveti răspunsuri ca sa cadeti mereu ca pisica in picioare, dar nu reușiți tot timpul. Umblati cu sofisme.
    In ceea ce priveste genocidul, acum sunt 7 miliarde de oameni, oricum suntem prea multi :-))
    Si inca ceva, daca eu ascult, în afară de alte genuri de muzica, si rock, inseamna ca sunt satanist?!?

   2. Cum adică “Au fost alesi acestia, spre pilda”, ca daca intreb pe strada un simplu cetatean despre cei alesi spre pilda, habar n-are, Pilda lui Dumnezeu trebuie cunoscuta de oameni, dar oamenii simpli stiu numai de Stefan Bănică jr si senior, Angela Similea, Corina Chiriac, Margareta Piele cu, Mirabela Dauer etc! Majoritatea oamenilor de la noi n-au auzit in viata lor de rockeri care au murit din cauza ca l-au hulit pe Dumnezeu! Ce pilda e asta, care nu e știută de majoritatea oameni.or?!

    1. Pai ce Biblia e stiuta de majoritatea oamenilor? Cine ia aminte, bine, cine nu… Multi chemati, putini alesi…

     apropo, sper ca v-ati uitat la acel documentar, sa vedeti ce zice un fost cantaret de rock

 6. 1. In primul rand, nu mi-ati raspuns la o intrebare, ca la celelalte ati raspuns prin sofisme sau subterfugii (SUBTERFÚGIU, subterfugii, s. n. Mijloc șiret, abil de a ieși dintr-o situație dificilă; viclenie): daca ascult, în afară de alte genuri de muzica, si rock, inseamna ca sunt satanist?!
  2. In privinta lui Ozzy Obourne si formatia Black Sabbath, nu aveti dreptate ca ar fi satanisti. Sunteti intr-o mare eroare. Repet: însuși Ozzy Osbourne a afirmat ca nu e in slujba Diavolului, si ca nu e satanist (exista interviu cu el, ca de-acolo am preluat ce-a afirmat). Geezer Butler (basist), care scrie versurile Black Sabbath, a fost crescut în spirit catolic. Primul cântec pe care l-a scris a fost despre frica de diavol. „After Forever”, de pe Master of Reality, e considerat primul cântec rock creştin. Totuşi, mulţumită eforturilor de marketing ale Vertigo Records de a insera o cruce întoarsă în conceptul albumului, părinţii şi bisericile au condamnat trupa din start. Potrivit biografiei neoficiale How Black Was Our Sabbath, femei malefice şi entuziaşti Ouija au apărut la showurile de început. Când trupa a refuzat oferta unei organizaţii sataniste de a cânta la Stonehenge, membrii formaţiei au fost blestemaţi. De atunci, ei poartă cruci pentru a ţine răul departe.
  3. Referitor la soarta celor care au luat in ras numele lui Dumnezeu (https://www.apologeticum.ro/2015/04/soarta-celor-care-au-luat-in-ras-numele-lui-dumnezeu/), site pe care l-ati invocat ca raspuns, va anunt ca TOȚI CEI PATRU MEMBRI SUNT ÎNCĂ ÎN VIAȚĂ. Oare cum e posibil asa ceva, ca „satanistii” de la Black Sabbath, poate cea mai importantă trupă din istoria muzicii hard-rock–heavy metal, sa fie inca in viata, a uitat Dumnezeu chiar de de ei?!
  Nu sunt multe trupe din ’60 ai căror membri sunt cu toții în viață. Unii îi numesc acum pe cei de la The Who – The Two. Brian Jones, de la Rolling Stones, nu a rezistat nici până pe 4 iulie 1969. Din Beatles au mai rămas doar doi. Potrivit unor postări de pe Facebook, John Bonham bate toba cu Lemmy, Cliff Burton, Randy Rhoads și Dio în iadul heavy metalului. Nimeni nu se aștepta ca Black Sabbath să supraviețuiască.
  In piesa Dear Father de pe ultimul album Black Sabbath, basistul si versificatorul formatiei, Geezer Butler, declara: „Piesa este o reacție la poveștile despre abuzurile asupra copiilor din cadrul Bisericii Catolice. Dezgustător. Bolnav”, a declarat el pentru The Sun. “Ce neîncredere. Mă enervez atât de mult.” El a mai afirmat: „Geezer Butler a explicat de ce a scris aceasta piesa: „Este vorba despre un preot pedofil”, a spus el. “Am crescut sever catolic, iar atunci când am început acest album au apărut aceste noutăți foarte mari și am fost total șocat (…) Cum pot critica orice muzică atunci când sunt astfel de ipocriți”?!

  4. Divagand putin de la rock, cand a avut dreptate poetul nostru national Mihai Eminescu, cand a scris versurile din poezia Împărat și proletar (Religia – o frază de dânșii inventată/ Ca cu a ei putere să vă aplece-n jug, /Căci de-ar lipsi din inimi speranța de răsplată, /După ce-amar muncirăți mizeri viața toată, /Ați mai purta osânda ca vita de la plug?) sau cand a afirmat ca Ortodoxia ne-a mentinut ca neam?! (https://doxologia.ro/puncte-de-vedere/eminescu-un-aparator-al-ortodoxiei).
  5. Parare personala (si nu numai): Rockul poate fi considerat si ca o FORMA DE PROTEST impotriva nedreptatilor de pe Pamant. Ca mai sunt si artisti rock țăcăniți care canta/vorbesc prostii (voit sau nevoit), de asta sunt sigur. Dar muzica rock in ansamblul ei nu trebuie blamata pentru niste „uscaturi” („Nu e padure fara uscaturi”), cum nici Biserica in ansamblul ei nu trebuie blamata din cauza unor preoti care nu au facut cinste Bisericii.
  PROTÉST, proteste, s. n. 1. Faptul de a protesta; MANIFESTARE ENERGICA împotriva unei acțiuni considerate ca nejustă; opoziție hotărâtă.
  O zi buna sa aveti. :-))

  1. sunt religii si religii, dar o singura Credinta, cea ortodoxa (ortho – dreapta, doxa – slavirea lui Dumnezeu). Prin urmare este adevarata afirmatia ca religiile sunt inventate de om pentru a controla masele… Ortodoxia nu a obligat si nu va obliga pe nimeni, ea zice doar “Vino și vezi”… Cei sinceri cautatori, raman si declara cam asa mai toti: Acum mă simt acasă! Asta e ceea ce am cautat mereu…”

   Legat de rockeri, cu nonconformismul lor cu tot, cu atitudinea anti-sistem, prin America circula o vorba: The real punk is monk! si un preot calugar din Romania, fost practicant de judo, a explicat: Rockerii zic ca sunt non-conformisti, ca nu sunt ca restul lumii, dar ei tot cu femei, cu bautura, pe cand calugarul renunta cu adevarat la toate cele lumesti, el e cu adevarat rupt de lumea aceasta.

   In rest toata propaganda asta pro rock nu are niciun rezultat aici. Ar fi si culmea ca Dumnezeu sa gandeasca atat de rudimentar in purtarea sa de grija fata de fiecare om de pe acest pamant.

   1. Ati afirmat ca “toata propaganda asta pro rock nu are niciun rezultat aici, dar n-am facut nicio propaganda (poate involuntar). Ati uitat de unde am plecat, discutia a pornit de la faptul ca dumneavoastra considerati ca rock= satanism (satanistul Ozzy..etc).

    Rockul in ansamblul lui nu are legatura cu satanismul. Sunt curente de muzica satanista, dar rockul clasic si chiar hard rockul nu fac parte din satanism. Lasand la o parte versurile, care uneori sunt foarte reusite , alteori nu, eu urmaresc si linia melodica, ritmul. Treaba asta cu stilul de muzica preferat depinde si de temperamentul fiecaruia, unora le place sa asculte muzica contemplativa zile in sir, altii n-au rabdare si asculta ceva mai rapid, asta e toata filosofia. Daca pur si simplu imi place o melodie cu un sunet de chitara electrica mai in forta, asta nu inseamna ca e rock satanic. Fiecare simte ritmul lui. Chiar e asa greu de priceput?!

    Oricum, timpul meu liber pe tema “rock=satanism” (??!) – idee pe care, din cate se pare, o ca sustineti cu fervența – tocmai a expirat. :-))

     1. Cand o sa va faceti “ordine si curatenie in sanul Bisericii Ortodoxe”, cand o sa dispara preotii bolnavi dupa sex, preotii violatori, sau cei bețivi etc, atunci vom mai discuta. Vedeti-va mai intai de ograda dumneavoastra inainte de a trimite spre vizionare filmulețe puerile si expirate. Vedeți că există si filmulețe pe youtube ca Pământul e plat! Pentru cine nu are Scoala si nu e instruit sunt convingatoare.

     2. Aici se vede hiba gândirii dvs. Judecați oamenii,iar nu învățătura după care se ghidează. Rock-ul este satanic din temelii, de aceea nu au cum să existe rockeri buni. Pe când Ortodoxia (comparația e forțată, doar pentru a discuta principiul) este revelată de Dumnezeu și nu conține nimic greșit. Că nu respectă mai toți învățătura este și ăsta un trist adevăr, tocmai din acest motiv se mântuiesc foarte puțini și aceia prin mila Domnului.

      Acel film nu este al unui neinstruit, ci al unui fost rocker.
      Inca ceva:

      SATANISMUL albumului “Ispita” al formatiei rock CELELALTE CUVINTE

 7. Citat:: “Singurul care m-a iubit și a vegheat asupra mea a fost Cineva pe care nu l-am putut vedea, auzi sau ating”. Marilyn Monroe – Povestea mea

  https://www.marilynmonroe.world – Acest site web este dedicat tuturor celor care o iubesc Marilyn Monroe și, în special, sensibilitatea ei spirituala – tuturor celor care o consideră o persoană și nu un obiect.
  Acest site web a fost creat dintr-o dorință de a încuraja mentalitatea deschisă, respectul credinței în Dumnezeu sau nu și, prin urmare, libertatea. De asemenea, se străduiește să avertizeze împotriva îndoctrinării care se poate infiltra în sferele educației, mass-media sau religie.

 8. gogule, te-ai ratacit…nestiind Scriptura. din pacate,…pentru tine.
  alternanta sunetelor si zgomotelor prin care se manifesta rockul sunt o forma foare fidela prin care pot fi manipulati o anumita categorie de oameni.
  rockul este doar o alta forma de conditionare sociala si de supunere si de subjugare emotionala folosita cu succes pentru o anumita nisa de populatie.
  absolut toti rockerii(compozitori, cantareti, ascultatori) poarta o aceeasi suferinta pe care cauta sa si-o aline ascultand zgomotele pe care ei le numesc muzica.
  dar mult zgomot duce mai devreme sau mai tarziu la nebunie si la acutizarea suferintei.
  stii cand vede rockerul cu adevarat ca a fost inselat si are o parere de rau cumplita si un regret infinit pentru viata traita in rock?
  FIX IN CLIPELE DINAINTEA MORTII, cand gura i se inclesteaza si cand din ochi curg lacrimi cu adevarat AMARE.
  dar atunci deja este prea tarziu.
  P R E A T A R Z I U.
  daca vei continua cu cerbicie pe acest drum, draga gogule, amara-ti va fi clipa trecerii prin poarta mortii.
  mare atentie ca toata viata omului este o pendulare intre bine si rau, intre inselare si Adevar.
  iar prin gandurile, vorbele si faptele lor, oamenii isi dezvolta o deprindere magnetica spre lumina sau catre intuneric.
  HRISTOS nu ne-a propovaduit rockul ci ne-a aratat calea spre mantuire si ne asteapta cu drag…doar pentru cine doreste, desigur.
  ingerii in slava Lui Dumnezeu nu canta suferinta rock ci muzica revelata oamenilor prin cuviosul Ioan Damaschinul.
  cine are urechi de auzit, sa auda…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Vă rugăm să sprijiniți portalul OrtodoxINFO! Mai avem de achitat facturi pentru întreținerea site-ului și resursele noastre sunt la 10%. Vă mulțumim! DONAȚIE