X

Rezistența ortodoxă organizează două proteste la București, sâmbătă – 21 septembrie

Image result for protest anti-creta

Un nou protest anti-sistem va avea loc în aceasta sâmbăta, 21 septembrie, între orele 10.00 și 14.00 la sediul Guvernului României, în alveola din prelungirea Parcului Kiseleff și între orele 15.00 și 18.00 adunare publică în Parcul Unirii, pe aleile betonate vizavi de piciorul pantei (Patriarhia Română). Se va protesta împotriva tehnologiei 5G, care s-a dovedit a fi cancerigenă, împotriva molimei ce a cuprins Biserica Ortodoxă – ecumenismul, împotriva vaccinurilor ce schilodesc tot mai mulți copii.

Organizatorii îndeamnă să participe cât mai multă lume:

Acum mai mult ca niciodată este nevoie să ieșim în stradă și să protestăm, acum vrăjmașul dă și cea mai multă nepăsare și găsește fel și fel de motive să nu vii la acest protest. Dacă tu nu faci nimic pentru acest neam și pentru aproapele cum o să vrei să te ajute și pe tine Dumnezeu?

Pr. Dumitru Stăniloae: Niciun om nu poate urca spre Dumnezeu (spre bine) dacă nu ajută şi pe alţii să urce și dacă nu e ajutat şi el de alții.

Sfântul Paisie Aghioritul: Cui ii pasa astăzi de celalalt? Nimănui. Toți ne ocupăm de noi înșine, de celălalt, deloc, pentru aceasta vom da socoteală. Pentru că Dumnezeu, Care este dragoste, nu ne va ierta această indiferență față de aproapele nostru.

Frați creștini, suntem răspunzători să ne apăram singurul lucru care ne-a mai rămas cel mai de preț, credința noastră ortodoxă care a fost răscumpărată cu prețul sângelui de Domnul nostru Iisus Hristos. Dacă o să rămânem nepăsători la chemarea aceasta, în timp lucrurile se vor agrava și mai mult.

Nu veți avea nicio scuză dacă nu veți veni, deși Dumnezeu v-a chemat și v-a dat și talanții vorbirii pentru a-L mărturisiri în fața oamenilor. Nu mai puteți spune nimic împotriva celor care vor vorbi așa cum se pricep ei mai bine, dar au lăsat confortul casei și au făcut efortul de a mărturisi de „pe case”, așa cum ne cere Evanghelia.

Fie ca Domnul să vă dea curajul și gândul cel bun și să fiți alături de noi. Doamne, ajută!

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul ne-a blocat domeniul de 3 ori și am fost determinați să schimbăm și serverul, datorită amenințărilor primite de societatea care-l găzduia. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutor de la voi, cititorii noștri. Ne puteți sprini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
Ecumenism
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

9 comentarii

 1. ✞ FACEBOOK ORTODOX ✞

  Pliroma este prima rețea de socializare destinată ortodocșilor din România.

  Este o alternativă la facebook, care a devenit instrument de cenzură.

  Aici veți putea vorbi liber, fără cenzură politic-corectă, rămânând doar să vă exprimați decent și pașnic.

  Vă așteptăm alături de noi!

  Doamne ajută!

  https://pliroma.ro/

  Distribuiți doar prietenilor despre care știți că sunt ortodocși! Mulțumim!

 2. PS Sebastian la Caracal: „Ce dacă s-a dat un comunicat oficial, lumea încă se întreabă – și m-au întrebat și pe mine: credeți că a murit? Și am zis să dea Dumnezeu să nu fi murit, să dea Dumnezeu să fie vie, să-și dovedească adică încă o dată incompetența sau mai bine zis complicitatea autoritățile și într-o zi să ne ceară scuze și să spună iată, Alexandra este vie. Să dea Dumnezeu să fie vie, toți ne-am rugat pentru asta, dar vă spun, dacă Alexandra este vie, cazul ei a fost îngropat. Cazul ei a fost îngropat!”
  https://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/cuvinte-dure-ale-unui-preot-la-slujba-pentru-alexandra.html

 3. Ce folos că-i ecumenist?! Ii pasa de viata trupeasca a Alexandrei și de sufletele atatora pe care ii duce în pierzare, nu?! Sau se folosește de acest caz să-și facă propaganda?!

 4. Parca era vorba de sâmbătă, 17 aug și nun 21 sept…Oricum, lupta duhovniceasca nu se duce în străda, precum cea politica….orice creștin ortodox dornic de mântuire, are posibilitatea sa facă asta în comunitatea sa,în parohia sa,adică sa și exprime nemulțumirile în fata preotului paroh,a duhovnicului și a fraților duhovnicești. ..poate sa ia atitudine clara și categorica împotriva ereziei ,a actelor biometrice, vaccinuri și alte abateri de la ortodoxie. .poate fi în biserica sa un ex de curaj și pt ceilalți enoriași adormiti…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.