X

Trump în război cu Google: ‘Foarte ilegal, toate astea. Noi supraveghem Google foarte îndeaproape’

google

Donald Trump a acuzat marţi Google – fără să prezinte probe în acest sens – că gigantul în domeniul tehnologiei a depus eforturi să-i murdărească campania electorală în 2016 şi a avertizat că-l va supraveghea ”foarte îndeaproape” în perspectiva alegerilor prezidenţiale din 2020.

Şeful statului îşi relansează, într-o serie de mesaje postate pe Twitter, atacuri la adresa Google şi a CEO-ului Sundar Pichai, pe care l-a primit luna trecută la Casa Albă, evocând acuzaţii pe care le-a formulat cu privire la o legătură între motorul de căutare şi armata chineză, în pofida faptului că administraţiei a subliniat că această activitate ar fi fost limitată.

Locatarul Casei Albe, care candidează la un al doilea mandat în 2020, sugerează că Google a încercat să o favorizeze pe Hillary Clinton în 2016, suprimând articole negative referitoare la rivala sa democrată şi promovând articole susceptibile să-i facă rău lui.

”Foarte ilegal, toate astea. Noi supraveghem Google foarte îndeaproape”, a ameninţat şeful statului.

Trump nu prezintă însă vreo probă, iar nicio procedură oficială nu a fost lansată împotriva Google.

Reprezentanţi ai Casei Albe nu au răspuns imediat Reuters, care precizează că a cerut explicaţii cu privire la măsuri pe care le-ar putea lua administraţia împotriva grupului californian.

Reuters scrie că i-a fost imposibil să contacteze imediat vreun reprezentant al Google, o filială a Alphabet.

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
Externe
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Un comentariu

  1. Regizorul filmului Snowden, Oliver Stone tine in mana un i-Phone si spune: „Acesta va fi sfarsitul vostru” („This will be your undoing”)
    „Informațiile pe care le-ați pus în lume în mod voluntar sunt suficiente pentru a vă arde viata. Acesta va fi sfarsitul vostru.”
    https://www.youtube.com/watch?v=A5NDPZi6ojM
    https://mucenicul.wordpress.com/2016/08/06/regizorul-filmului-snowden-oliver-stone-vorbeste-despre-telefoanele-mobile-google-si-pokemon-go-video/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.