X

Trump vrea să declare Antifa organizație teroristă

Image result for Antifa

Președintele Donald Trump a afirmat că ia în considerare să declare Antifa, grupul activist de extremă stânga, drept o organizație teroristă, în contextul informațiilor că membrii grupării  au atacat demonstranți și jurnaliști conservatori la mitinguri desfășurate în diferite orașe din Statele Unite.

Avertismentul postat de Trump pe Twitter a venit la doar câteva zile după ce doi senatori republicani au introdus un proiect de lege care ar desemna grupul drept o organizație teroristă domestică.

„Se ia în calcul declararea ANTIFA, țăcăniți lași, radicali de stânga, care prin învăluire lovesc oameni (doar non-luptători) peste cap cu bâte de baseball, o Organizație Teroristă majoră (alături de MS-13 și alții). Va fi mai ușor pentru poliție să-și facă treaba!” a scris președintele american pe contul său oficial de Twitter.

Senatorii republicani Bill Cassidy (Louisiana) Și Ted Cruz (Texas) au introdus în Senatul american o rezoluție (legislație fără caracter obligatoriu) prin care condamnă gruparea antifascistă radicală și o desemnează drept o organizație teroristă internă.

„Antifa sunt teroriști, bătăuși violenți mascați, care luptă împotriva fascismului cu metode fasciste reale, protejați de privilegiul liberal,” se afirmă într-o declarație publicată pe pagina de internet a senatorului de Louisiana.

„Bătăusii își fac de cap până când cineva le spune nu. Funcționarii aleși trebuie să aibă curaj, nu lașitate, pentru a preveni teroarea.”

Senatorul Cruz a spus că Antifa este o organizație

„compusă din radicali plini de ură, intoleranți, care își urmăresc agenda extremă prin violență agresivă… În repetate rânduri, acțiunile lor au demonstrat că scopul lor central este de a provoca rău celor care se opun opiniilor lor.”

 

Categorii
Uncategorized
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

2 comentarii

  1. Nu stiu cat de eficienta va fi masura, dar se vede ca globalismul are o componenta subversiv-terorista, asemenea bolsevicilor de dinainte de 1917.
    Afirmatia lui Trump reprezinta o marturie oficiala, pt istorici despre vremurile in care traim.

  2. O idee excelenta ! Maimutzele antifa, tampe si urlatoare vor putea fi anihilate mai eficient! As include pe lista si niste organizatii feministe cum ar fi „femen”!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO se bazează strict pe cititorii săi mulți, care sprijină fiecare cât poate acest demers. Vă punem la dispoziție conturi bancare sau varianta PayPal de mai jos. Fără sprijinul vostru acest proiect se poate diminua, până la dispariție.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.