X

Veste terifiantă: ADN-ul din cenușa găsită la Caracal este al Alexandrei, confirmă Ministerul Justiției

Se va încheia subit ancheta?

Image result for Alexandra butoi cenusa

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Ministerul Justiției a confirmat că ADN-ul din cenușă este al Alexandrei Măceșanu, a spus Alexandru Cumpănașu, vineri seara.

”De-abia acum începe răzbunarea pe care cred că nimeni dintre cei care mi-au omorât nepoata și-o dorește. Ministrul Justiției l-a anunțat pe vărul meu de rezultat: se confirmă din păcate aceste date: ADN-ul Alexandrei din acea cenușă sau ce dracu era… oase, (coincide – n.r.) cu ADN-ul părinților”, a spus Alexandru Cumpănașu la Antena 3.

De altfel, înainte de acest anunț, Institutul Național de Medicină Legală (INML) a transmis către DIICOT raportul de expertiză medico-legală antropologică privind examinarea materialului osos și dentar identificat în urma percheziției domiciliare efectuate la locuința lui Gheorghe Dincă.

“În cursul acestei zile, Institutul Național de Medicină Legală a transmis DIICOT – Structura Centrală raportul de expertiză medico-legală antropologică privind examinarea materialului osos și dentar identificat în urma percheziției domiciliare efectuate la data de 27.07.2019 la locuința inculpatului Dincă Gheorghe. Având în vedere faptul că, până la acest moment, raportul asupra materialului genetic nu a fost transmis, iar rezultatele necesită a fi coroborate, opinia publică va fi informată ulterior asupra concluziilor acestora”, arată un comunicat emis de DIICOT.

Anchetatorii au identificat, în urma perchezițiilor de vineri de la casa lui Gheorghe Dincă, alte fragmente osoase și probe biologice care urmează a fi analizate din punct de vedere genetic și antropologic, informează reprezentantul DIICOT. Percheziția va fi reluată sâmbătă.

Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei Măceșanu, a declarat, vineri seară, că ADN-ul din oasele găsite de la domiciliul lui Gheorghe Dincă și analizate de INML este al fetei. Ministrul Justiției a anunțat familia.

„Din păcate copilul este mort, și acele analize confirmă că cenușa provine de la Alexandra. Ministrul Justiției i-a sunat pe părinții Alexandrei, pentru că a fost rugămintea mea ca nici eu și nimeni altcineva să nu știe înaintea lor. Au fost sunați și a vorbit cu ei. Acum sunt, pur și simplu, la pământ, după 8 zile de nesomn și de niște speranțe false date de niște cretini din instituțiile statului, dar pot să vă spun că mă gândesc la o contraexpertiză. În acest moment este cel mai simplu pentru toată lumea ca mortul să fie vinovat și un psihopat să fie pedepsit, iar restul să scape. Nu voi lăsa lucrurile așa.”, a spus Cumpănașu la România TV, vineri seara.

Totuși această concluzie a IML vine în contradicție cu părerea a doi specialiști:

  • Acad. prof. dr. Vladimir Beliș spune că din ADN-ul din oase calcinate este imposibil de prelevat, că nu va fi suficientă masă biologică și că nu crede că Alexandra a fost arsă în butoiul din curte.
  • Gheorghe Ionel, fost șef al crematoriului Vitan-Bârzești spune clar: „Sută la sută (100%) Alexandra nu a fost incinerată în acel butoi”, întrucât ar fi trebuit un foc care să ajungă la 1.400 grade C, timp de cel puțin o oră.
  • mai mulți specialiști declară despre bijuteriile de argint care au fost găsite în același butoi cu oasele umane, că nu puteau fi netopite

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

26 comentarii

  1. Cel mai vinovat e procurorul..dar nici pe politisti nu ii inteleg..nu aveau nevoie de mandt ca sa intre…dar sint convinsa ca totusi a existat un complice al lui dinca daca nu chiar mai multi..care au avut timp sa ucida in ultimele zile

  2. E ceva putref aici – “ADN-ul Alexandrei din acea cenușă sau ce dracu era… oase, (” Asa vorbeste un unchi iubitor despre nepoata? Pana acum a fost ponderat, am zis ca e sacrificiu pentru gasirea adevarului. Dar un om care iubeste nu zice ca oasele cele iubite sunt “ce dracu este”. Cum..sa blestemi oasele persoanei iubite si suparat sa fii?
    Nu mai pricep nimic.
    Doamne iarta-le si ai mila de fetele acestea!

  3. Am un prieten ce administreaza un cimitir. Baiatul e intre doua varste. Nu e foarte cult dar nici batut in cap nu e. Imi povestea fel si fel de incidente legate de meseria lui. Odata, dezbateam un subiect legat de unele vizite ale unor specialisti, care trebuiau sa reanalizeze anumite cadavre, motiv pentru care trebuiau dezhumate tocmai de catre el si cateva ajutoare. Baiatul a vazut multe chestii in acel cimitr. E o veritabila enciclopedie necro.

    Ca sa scurtez, imi amintesc clar ca, mi-a enumerat cateva conditii in care nu se poate recolta ADN din resturi umane, iar una din situatii era cenusa sau osemintele calcinate.

    Poate se insela amicul meu, poate cei care se pricep mai bine sa confirme sau infirme aceasta supozitie?

    Probabil mai sunt si alte aspecte dupa care pot fi recunoscute respectivele oseminte, cum ar fi structura osoasa. Se mai poate dupa fisa dentara.

    Eu totusi nu ma impac cu ideea ca Alexandra e moarta, sau ca ar fi fost omorata de Dinca.

    Presupunand ca ar fi ajuns in baza americana de la Deveselu, exista doua posibilitati:

    1. A fost omorata si facut sa dispara cadavrul, undeva in afara teritoriului romanesc, sau chiar aruncat in ape internationale;

    2. Vazand ca se ingroasa situatia, oficialitatile de ambele parti, i-au propus fetei o schimbare de identitate, probabil chiar cetatenie Americana si i-au asigurat un trai linistit in US, cu acceptul sau stiinta parintilor.

    Cu siguranta ar fi tulburat crunt opinia publica si ar fi amplificat sentimentele anti americane, anti NATO, anti UE, ale romanilor, satui deja de toata voma ce o ingurgitam zilnic. Oricum implicatiile si pe plan international sunt sau ar fi fost macabre rau pentru imaginea tarii noastre.

    Totusi raman o gramda de necunoscute, o gramada de semne de intrebare neclarificate.

    Prea simplu sa o dea autoritatile dupa Dinca, care ba o aruncase in Dunare, ba a incinerat-o, etc etc.

    Daca acum autoritatile declara oficial ceea ce declara, va puteti imagina, ce se intampla daca apare fata?

    De aceea cred ca s-au luat una din cele doua masuri enumerate mai sus.

    Dumnezeu sa o ierte daca nu mai e.

    1. Am scris comentariu astă la articolul “FBI se implică…”:

      Mai este o variantă. Pare foarte greu de crezut, dar cine știe: FBI se ocupă de programul de protecție a martorilor și poate de asta a intrat în rol. Poate Alexandra trăiește și e dusă într-un colț de lume unde i se schimbă numele, înfățișarea, o să aibă o altă familie și i se spune să uite de România că acolo oricum o să fie tot timpul fata care a fost răpită și violată și trebuie să aibă o nouă viață.

      Fifor s-a întâlnit cu Klemm și au facut „deal-ul”, noi ne asumăm incopetenți, ei mai fac ceva investiții. Mi s-a părut prea optimist/fericit comunicatul de după întâlnire, poate de asta era „optimist” că nu a vândut moartea Alexandrei ci i s-a asigurat intrarea într-un program de protecție a martorilor.

      Oricum un lucru e cert, rețeaua de proxenetism nu o vroia moartă pe Alexandra, iar cu atât mai mult după ce a sunat la 112, știind că vin repecursiunile – una e viol și trafic, alta e crimă de minori.

      Completare:

      Fiind în viață mai ușor caștigi cooperarea ofițerilor inferiori/procurori care știu că e o mușamalizare dar sunt sub incidența secretului de serviciu.

    2. Ai dreptate, este absolut imposibil ca un corp uman sa fi fost “tocat” atat de marunt si sa fi fost ars in acele conditii. Chiar si cand faci un gratar dureaza jumatate de ora si miroase la distanta de peste 100 m, dar lumea este prea indobitocita ca sa-si puna intrebari si sa inteleaga cat este de prostita. Mafiotii vor sa ingroape cazul, iar Alexadra trebuie data moarta si Dinca drept criminal, ca altfel trebuie sa cada multe capete din retelele care ajung la cele mai inalte nivele din stat. Fata este acum intr-o alta tara, cu o identitate schimbata si acte corespunzatoare, iar drogurile, bataile si siluirile o vor face sa uite cine a fost.

      1. Oasele care se vad in poza nu puteau fi atat de maruntite, fragmentate, decat daca nu ar fi avut carne pe ele. Probabil ca au fost luate dintr-un cimitir, sparte si puse acolo.

      2. Program de protecție a martorilor însemnă să ai o viață normală dar într-o altă locație, sub o altă identitate și altă înfățișare, NU înseamnă bătăi și siluiri. Asta e doar ce putem noi spera pentru Alexandra și ar fi cazul cel mai fericit.

  4. heh, pai nu se poate preleva ADN din “cenusa”, unde e sangele, nu au simtit vecinii mirosul greu de carne arsa? daca s a ajuns la “Deveselu” e “dead end”, ramane varianta asta cu arderea’n butoi de tabla, pentru prostime.

    1. Păi,n-a intervenit tov. Klemm repede-repejor la onor Guvernul Colonial Român,ca să explice situația?Pt. populime rămâne butoiul și adn cu cenușă,și marș la coteț!Gata!Zeii jidano-americani tabu!

      1. Sa nu uitam ca ministra justitiei, Ana Birchall, este foarte apropiata de SUA si merge des pentru sfat la ambasada SUA de la Bucuresti, asa ca nu este exclus sa fi primit ordin sa o dea moarta pe Alexandra ca sa se opreasca ancheta si sa nu ajunga cu urmele pe la Deveselu.

  5. Ministerul justitiei minte, deci e in cardasie cu proxenetii. Trafic de persoane la nivel inalt in Romania. Si prostii iar se lasa manipulati de tv.

  6. O alta minciuna într-un ocean de minciuni. Gata au pus batista pe țambal? Nu! Cu aceasta decizie vor scoate din minți romanii care abia așteaptă să se omoare intre ei

  7. In nici un caz nu se poate recolta ADN din resturile acelea de oase calcifiate, daramite din cenusa. Ne cam iau de prosti sau cine transmite asta in presa e la un nivel de cultura f redus.

  8. Povestea Alexandrei si a lui Dinca, care a ajuns sa “recunoasca” orice i se cere, este o reluare si rafinare a experimentului Pitesti la scara nationala si se inscrie intr-o serie de “evenimente”, din care a facut parte si incendiul de la Colectiv, create pentru a traumatiza si controla mental atat victimele cat si populatia, tradata si abuzata de proprii “parinti” (conducatori), conform procedurilor MK-Ultra si Monarch, care cuprind elemente ale ritualului satanic de abuz (SRA).
    Dr.Joseph Mengele de la Auschwitz a fost dezvoltatorul principal al Proiectului Monarch bazat pe traumă și programele de control mental MK Ultra ale CIA. Când fostul Director CIA William Colby a fost întrebat direct, “Ce știți despre Monarch?” el a răspuns supărat și ambiguu, “ Am oprit proiectul la sfârșitul anilor 60 și începutul anilor 70.”
    https://ortodoxinfo.ro/2018/06/21/origini-si-tehnici-de-control-al-mintii-programarea-monarch-o-continuare-a-proiectului-mk-ultra/

    „Operaţiunea Artichoke” a fost demarata în 1951. Acest proiect urmărea dezvoltarea unor metode de interogare „speciale şi extreme” care se concentrau asupra căilor şi metodelor de manipulare a minţii umane. În aprilie 1953, directorul CIA, Alen Dulles, a autorizat demararea programului MKULTRA sub conducerea doctorului Sidney Gottlieb. Având la dispoziţie 6 procente din bugetul CIA, acest program a extins experimentele de control mental ale „Operaţiunii Artichoke” de la nivelul spionilor la nivel de masă, vizând controlul la nivelul unei armate aflate pe câmpul de bătaie sau chiar controlul întregii populaţii civile.
    https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=tPhCQcSUO7Q

  9. 6 Decembrie 1949 – începutul experimentului Pitești
    Domnul Purcărea a fost băgat cu capul în tineta cu murdărie. „ Atunci am simțit că ceva s-a rupt în mine. O singurătate m-a cuprins și în același timp și o nemărginită nepăsare. Am înlemnit”.
    Nicolae Purcărea: „de sindromul Pitești nu te vindecă decât moartea”.
    https://ortodoxinfo.ro/2018/12/06/6-decembrie-1949-inceputul-reeducarii-din-penitenciarul-studentilor-pitesti/
    18 decembrie 1989 – inceputul experimentului “revolutia”, cand, în ziarul Scînteia Tineretului, apare articolul denumit „Câteva sfaturi pentru cei aflați în aceste zile la mare”
    “Evitați expunerea intempestivă și prelungită la soare. E de preferat să începeți mai prudent, cu reprize scurte de 10-15 minute – când pe-o parte, când pe alta. Astfel, vă veți asigura un bronzaj plăcut și uniform. Nu vă avântați prea mult în larg. Oricum, în caz de pericol, nu strigați. Este inutil. Șansele ca prin apropiere să se afle vreo persoană dispusă a vă asculta sunt minime. Profitați de binefacerile razelor ultraviolete. După cum se știe, ele sunt mai active între orele 5,30 și 7,30. Se recomanda cu precădere persoanelor mai debile. Dacă sunteți o fire sentimentală și agreați apusurile soarelui, librăriile de pe litoral vă oferă un larg sortiment de vederi cu acest subiect. Și încă ceva – dacă aceste v-au pus pe gânduri și aveți deja anumite ezitări, gândindu-vă să renunțați în favoarea muntelui, înseamnă că nu iubiți în suficientă măsură marea.”
    https://ro.wikipedia.org/wiki/Revolu%C8%9Bia_Rom%C3%A2n%C4%83_din_1989#Deznod%C4%83m%C3%A2ntul_de_la_Bucure%C8%99ti

  10. https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/cum-ar-fi-putut-gheorghe-dinca-sa-arda-un-corp-in-butoi-fost-director-inml-putea-obtine-300-grade-maxim-avea-nevoie-de-5-6-ore-1168552

    Vladimir Belis, fost sef IML isi schimba peste noapte niste teorii de nedistrus.

    Baietii lucreaza.

    OK.

    Va mai amintiti cum au murit procurorul si judecatorul calugarului de la Tanacu?
    Veti asista in viata asta la niste morti si suferinte infricosatoare ale celor implicati in cazul Caracal.

    Nu pentru ca au omorat un om, doi, trei, zece.

    Ci pentru ca au smintit o natiune incarcand-o de ura si indemnand-o la judecare.

    Schimbam subiectul tot pe acest caz.

    FBI ancheteaza cazul?!!!

    E similar cu a spune:
    ROMANI. URINAM PE VOI.

    Americanii ancheteaza americani?!
    Si ii pedepsesc?

  11. ”Vreau să mă adresez cuiva: domnului președinte al României, domnul Iohannis. Eu vă garantez că ceea ce vă spun este adevărat, dacă nu eu îmi iau zilele, mă împușc. Vreau să mergeți să verificați ceea ce voi spune, instituțiile statului.

    În cartierul Bolt, lângă fabrica de pâine stă domnul Tonel, care se ocupă cu tuburi de oxigen. Acolo să se ducă autoritățile să-l ridice, pentru că este capul rețelei. Tot în Bolt este un alt cap al rețelei, iar fiica lui este angajată la DIICOT sau CSAT. Nu-i știu numele, dar trebuie să-i ridicați de urgență.

    Tonel a luat-o personal pe Luiza și a dus-o la traficanți. Pe ea au dat-o la 12 persoane care au făcut sex cu ea.

    În legătură cu Alexandra, Tonel mi-a spus ne întâlnim pe strada Rahovei, la numărul 169, adică acolo unde s-a petrecut crima. Tonel era mână în mână cu Dincă și fiica lui îl susținea așa cum a făcut-o și cu alte fete. Ea îl protejează și ține în frână DIICOT-ul și alte instituții ale statului. Rețeaua le răpea și le ducea la casa acestui Dincă. Am fimări cu aceste persoane care au făcut aceste lucruri. Am fost trimis de oameni să fac sex cu fete în casa lui Gheorghe Dincă și eu, și mulți alții.

    În fața autorităților voi spune tot ce știu, toate detaliile, toate dovezile pe care le am. Vreau să știu că sunt în siguranță și voi spune tot ce știu.

    Știu mai multe despre ceea ce se întâmpla în casa lui Gheorghe Dincă și aceste lucruri se întâmplă de 10 ani de zile.”

    Vreau să fie clar: nu vreau nimic, nu vreau bani, nu vreau nimic. Pentru mine este important ca doar adevărul să fie scos la iveală.”, a spus martorul sub acoperire.

  12. Dinca nu le omoara pe fete din dorinte macabre si din placere. El le omora pentru ca facand parte dintr-o retea de trafic de carne vie cu ramnificatii foarte mari. in momentul cand rapea o fata si aceasta ajungea sa fie salvata de autoritati atunci punea in primejdie toata reteau. El a omorat-o pe Alexandra pentru c-a aflat ca fata a sunat la 112 si s-a dat seama ca mai devreme sau mai tarziu prin salvarea fetei de catre autoritati, se ajungea la el si la capii si memebrii retelei. Dupa spusele unui martor reteaua lui Dinca functioneaza de 10 ani in Caracal. Asa ca toate fetele rapite de Dinca in aceasta perioada, acele fete care au incercat sa alerteze autoritatile, cazul Alexandrei sau incercat sa fuga si au fost prinse au fost omorate de Dinca. Pentru el, fetele erau considerate ca proprietatea retelei care odata rapite nu mai aveu nici un drept la libertate. Asa ca in 10 ani dintre toate fetele rapite de Dinca, toate care au incercat sa fuga s-au fost prinse au fost omorate. Iar Alexandra a fost singura in 10 ani de zile cara a reusit sa sune la 112. Din pacate datorita ramnificatiei retelei la nivel foarte inalt in sferele servicilor de forta, Alexandra n-a fost salvata tocmai pentru ca capii implicati, de la varful Statului de Drepti, nu au dorit acest lucru. Asa se explic balbele autoritatilor in salvarea ei dar si balbele DIICOT si Polite Locala in derularea anchetei. Dinca este foarte inteligent, nu este bolnav doar a mimat foarte bine boala ca sa apara cu cazier medical. O acoperire perfecta in momentul in care va fi prins de politie. Deplasarile lui din 25. 07 si faptul ca jongla cu trei telefoane cu cartee pre-platite indica un om limpede la cap care stie precis ceea ce face. Dinca nu e bolnav, s-a mimat perfect boala.

  13. Vrajala a la criminalul Dinca, ponta cu prostituatele. Dinca este mecanic auto si ce faci daca esti mecanic auto cand vrei sa dezmembrezi un motor??? In primul rand ii scoti uleiul din carterul motor dupa care incepi sa-l desfaci in bucati. Iar piesele, o data demontate, le sortezi dupa materialul din care sunt facute si le dai la topit. Acelas procedeu l-a aplicat Dinca si-n cazul victimelor ucise. Dinca are pe proprietatea lui o incinta, unde extragea sangele din cadavrul iar mai apoi dezosa carcasa. Carnea o dadea drept hrana la porcii si cainii aflati in curtea lui. Iar oasele le ardea in butoiul ala. Asa se explica de ce n-a iesit mult fum in timpul procesului de ardere. Pe Alexandra a ucis-o la ora 11.30 iar pana la orele 16-17 a avut tot timpul sa pregateasca oasele de incinerare. Asa se explica de ce Dinca n-a mai parasit locatia pana a doua zi cand dupa ora 6 a fost saltat de politisti. De aceea fata lui Dinca a saltat cainii din curtea criminalului cu commplicitatea DIICOT-lui. Mergand pe acest scenariu, da Alexandra a fost omorata.

    1. Gelu,eu cred altceva !
      Fetele dacă sint ucise la el în curte sint ucise OBLIGATORIU pentru organe. FAPTELE acestui individ, sinistre și criminale sint ” eficient”
      ” valorificate ” de suspuși.
      El doar facea sa dispară cadavrul după ce organele erau prelevate de specialiști,categoric sub anestezie in laboratoare amenajate în mașinile camuflate întrate la el în curte. Nu el le-a omorit. EL și-a luat vina asupra lui pentru a proteja complicii criminali mai suspuși și în primul rind familia lui doldora de bani, terenuri de UN MILION euro din Arad, etc.
      Nu cred ca aceste cadavre au fost arse în foc, ci dizolvate cu alte substanțe în buncarele de sub construcțiile din curte . Cred ca cineva GREU aștepta de urgenta un organ sănătos, inteligent și tinar.
      În butoi sa fie ars cel mult capul victimei ca să depună ca proba dinții,pentru a închide cazul răsuflat, in urma aflării adevărului după tel 112,si după ce politia si procuratura a aflat de la tatăl Alexandrei ca este nepoata lui Alexandru Cumpănașu despre care știau ca o sa facă scandal public avind influenta .
      Recompensa calaului psihopat, dar extrem de inteligent și de smecher, Un actor de Hollywood, era violul și bineînțeles banii.
      Sigur ca de măcar zece ani cruzimile lui au fost diverse, inclusiv furt de fete pentru a le obliga sa se prostitueze în rețele /nationale internaționale.
      Cum poate ca s-a intimplat cu Luiza deși poate și ea a avut aceiași soarta, după ce a fost folosita ca prostituata pentru suspuși , iar apoi prelevate organele sub anestezie. Ciinii probabil ca erau hrăniți chiar și cu carne din victime.
      Ferească DUMNEZEU de sataniștii care ne conduc.
      Este un MOMENT ZERO PENTRU POPORUL ROMAN.
      Dacă nici acum BĂRBAȚII DEȘTEPȚI ORTODOCȘI ai nației, măcar 33 de bucăți nu vor lua taurul de corne, sintem pierduți pentru totdeauna. Nu mai este timpul Optim/propice, al unei revolte de mase. Total inutil, ineficient, NE ÎNȚELEPT.
      Asta ar însemna UN MAIDAN ca în Ucraina, DEGEABA , din care vor cistiga tot sataniștii în frunte cu politicul mai nou sau mai vechi postdecembrist.
      Doar UNIREA DEȘTEPȚILOR ORTODOCȘI ÎNȚELEPȚI ȘI NAȚIONALIȘTI, mai este salvarea neamului romanesc, acum în al treisprezecelea ceas.
      Restul, DUMNEZEU CU MILA!

  14. Atunci cum se explică prezența lui Dinca la Craiova in ziua si la ora crimei?
    Nu o spun decat din prudență, alt motiv nu am, dar adminul Ortodoxinfo il stie pe gelu? A mai postat in trecut aici?

  15. Procuror si judecator care au semnat mandat ora 6 sint cei mai vinovati..era si incomplet- omisiune intentionata viol minor si loviri..au scris doar sechestrare persoana..asta avea nevoie de comentariu rasunator

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button