X

Origini și tehnici de control al minții: PROGRAMAREA MONARCH – o continuare a proiectului MK-ULTRA

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Origini și tehnici de control al minții de tip Monarch

Programarea Monarch este o metodă de control a minții folosită de numeroase organizații pentru scopuri ascunse. Este o continuare a proiectului MK-Ultra, un program de control a minții dezvoltat de CIA și testat pe militari și civili. Metodele sunt uimitor de sadice (scopul său deplin este de a traumatiza victima), iar rezultatele așteptate sunt îngrozitoare: crearea unui sclav controlat mental care poate fi activat oricând pentru a executa orice acțiune solicitată de către programatorul său. În timp ce presa ignoră această problemă, în jur de 2 milioane de americani au experimentat ororile acestui program. Acest articol cercetează originile programării Monarch și câteva dintre metodele sale și simbolismul său.

Notă: acest articol conține elemente care pot afecta emoțional și pot activa supraviețuitorii Monarch.

Programarea Monarch este o tehnică de control mental care cuprinde elemente ale ritualului satanic de abuz (SRA) și ale tulburării de personalitate multiplă (MPD). Folosește o combinație de psihologie, neuroștiință și ritualuri oculte în cadrul cărora se creează în interiorul sclavilor o altă persoană care poate fi activată și programată de către programator. Sclavii Monarch sunt folosiți de câteva organizații având legătură cu elita lumii în domeniul militar, sclavie sexuală și industria entertainment. Acest articol cercetează originile programării Monarch și câteva dintre metodele sale și simbolismul său.

De-a lungul istoriei, au fost înregistrate mai multe documente care descriau ritualuri și practici asemănătoare controlului mental. Una dintre cele mai vechi scrieri care făcea referire la utilizarea ocultismului pentru a controla mintea poate fi găsită în Cartea Egipteană a Morților. Este o alcătuire de ritualuri, studiate din greu de societățile secrete actuale, care descriu metode de tortură și intimidare (pentru a crea traume), utilizarea băuturilor (drogurilor) și vrăjilor (hipnotism), rezultând în cele din urmă înrobirea totală a inițiatului. Alte evenimente atribuite magiei negre, vrăjitoriei și posesiei demonice (când victima este posedată de o forță exterioară), sunt de asemenea strămoșii programării Monarch.

Totuși, de-a lungul secolului 20, controlul mental a devenit o știință în sensul modern al cuvântului, unde mii de subiecți au fost observați, documentați și au fost supuși experimentelor.

Unele dintre primele studii metodice asupra controlului minții bazat pe traumă a fost efectuat de Josef Mengele, doctor care lucra în lagărele de concentrare naziste. La început a câștigat notorietate fiind unul dintre doctorii SS care supravegheau selecția prizonierilor care soseau, hotărând cine trebuia ucis și cine trebuia trimis la muncă forțată. Totuși este mai bine cunoscut pentru efectuarea unor experimente umane îngrozitoare pe deținuții lagărului, inclusiv copii, pentru aceasta Mengele fiind numit “îngerul morții”.

Joseph Mengele, 1935

Mengele are o reputație proastă din cauza experimentelor umane dezgustătoare asupra prizonierilor din lagărele de concentrare, în special asupra gemenilor. O parte a muncii sale, totuși foarte puțin menționată, este cercetarea în domeniul controlului mental. Multe din cercetările sale în acest domeniu au fost confiscate de Aliați și au rămas clasificate până astăzi.

 

“Dr. GREEN (Dr. Josef Mengele): Cel mai important programator, probabil ar putea fi denumit părintele programării Monarch, a fost Joseph Mengele, un fost medic din lagărele de concentrare naziste. Mii de sclavi mental Monarch din S.UA. l-au avut șef programator pe “Dr. Green”.” [1. Fritz Springmeier, Formula Illuminati pentru crearea sclavilor controlați mental]

 

“Faima Dr.Joseph Mengele de la Auschwitz a fost dezvoltatorul principal al Proiectului Monarch bazat pe traumă și programele de control mental MK Ultra ale CIA. Mengele și alți 5000 de naziști sus-puși au fost mutați pe ascuns în Statele Unite și America de Sud ca urmare a celui de-al doilea război mondial, intr-o operațiune denumită “Paperclip”. Naziștii și-au continuat munca în dezvoltarea controlului mental și tehnologia rachetelor teleghidate în baze militare subterane secrete. Singurul lucru care ni s-a spus a fost despre munca în tehnica rachetelor teleghidate cu fosta celebritate nazistă Warner Von Braun. Criminalii, călăii și mutilatorii ființelor umane nevinovate au fost  ținuți discret ascunși, dar ocupați, în sediile militare subterane americane, care treptat au devenit casă pentru mii de copii americani răpiți de pe străzi (aproximativ un milion pe an) și ținuți în cuști de fier cu bare stivuite de la podea până la tavan, ca parte din” instruire”. Acești copii vor fi folosiți pentru a rafina și perfecționa mai departe tehnologiile de control mental ale lui Mengele. Anumiți copii selectați (cel puțin cei care au supraviețuit “pregătirii”) vor deveni viitori sclavi controlați mental care ar putea fi folosiți pentru mii de diferite slujbe, de la sclavie sexuală la crime. O parte importantă dintre acești tineri, care au fost considerați consumabili, au fost în mod intenționat măcelăriți în fața (sau de către) alți copii pentru a-i traumatiza pe candidații selectați să se conformeze și să se supună. [2. Ken Adachi,Controlul mental Teroare Extremă ]

 

Cercetarea lui Mengele a servit ca bază pentru ascunderea programului ilegal de cercetare umană CIA numit MK-ULTRA.

 

MK-ULTRA

Document MK-ULTRA declasificat

Proiectul MK-ULTRA s-a desfășurat de la începutul anilor 1950 până la sfârșitul anilor 1960, folosind cetățeni americani și canadieni ca subiecți de test. Dovezile publicate indică că proiectul MK-ULTRA includea folosirea multor metode pentru a manipula starea mentală individuală și pentru a schimba funcțiile creierului, inclusiv prin administrarea pe ascuns a drogurilor sau altor chimicale, pierderea unuia din cele 5 simțuri, izolare sau abuzul verbal sau psihic.

Cel mai mediatizat experiment efectuat de MK-ULTRA implica administrarea de LSD unor subiecți umani nevinovați, inclusiv angajați CIA, personal militar, doctori, alți agenți guvernamentali, prostituate, pacienți bolnavi mintal și cetățeni din rândul publicului, pentru a le studia reacțiile.

Cu toate acestea, aria de acoperire nu se oprește însă. Experimente care implicau electroșocuri violente, tortura mentală și psihică și abuzul au fost folosite în mod sistematic pe mulți subiecți, inclusiv copii.

Imagine declasificata a unei tinere subiect MK-ULTRA, 1961

Cu toate că obiectivele recunoscute ale proiectelor au fost de a dezvolta tortura și metodele de interogare pentru a le folosi pe dușmanii țării, câțiva istorici au susținut că proiectul avea ca obiectiv crearea “candidaților manciurieni, programați să execute diferite acțiuni cum ar fi asasinate sau alte misiuni sub acoperire.

MK-ULTRA  a fost descoperit de către diverse comisii în anii 1970, printre care și Comisia Rockefeller în 1975. Deși se pretinde că CIA a oprit aceste experimente după aceste comisii, câțiva informatori din interior au susținut că proiectul a devenit” secret” și programarea Monarch a devenit succesorul secret al MK-ULTRA.

Cea mai acuzatoare declarație emisă de un oficial guvernamental până acum referitoare la posibila existență a Proiectului MONARCH a fost cea a lui Anton Chaitkin, scriitor la publicația The New Federalist. Când fostul Director CIA William Colby a fost întrebat direct, “Ce știți despre Monarch?” el a răspuns supărat și ambiguu, “ Am oprit proiectul la sfârșitul anilor 60 și începutul anilor 70.” [3. Anton Chaitkin, “Martori Franklin implică FBI și elitele americane în tortura și uciderea copiilor”, The New Federalist]

 

Programarea Monarch

Deși nu a fost recunoscută niciodată în mod oficial existența Programului Monarch, cercetători importanți au dovedit folosirea sistematică a traumei pe subiecți pentru a-i controla mental. Câțiva supraviețuitori, cu ajutorul unor terapeuți dedicați, au reușit să se “deprogrameze” pentru ca apoi să mărturisească și să dezvăluie detalii infiorătoare ale chinului prin care au trecut.

Sclavii Monarch sunt folosiți în principal de către organizații pentru a executa operațiuni folosind fraieri antrenați să execute anumite sarcini, care nu contestă ordinele, care nu își amintesc ce au făcut și, dacă sunt descoperiți, automat se sinucid. Ei sunt țapii ispășitori perfecți pentru asasinările de rang înalt (vezi Sirhan Sirhan), candidații ideali pentru prostituție, sclavie și producțiile de filme private. Ei sunt, de asemenea păpușile executante perfecte pentru industria entertainment.

 

“Ceea ce pot să spun este că acum cred că programarea ritualică prin abuz este răspândită, este sistematică, este foarte organizată de la informațiile extrem de esoterice care nu sunt publicate nicăieri, n-au apărut în nicio carte sau talkshow, pe care le-am găsit peste tot în această țară și în cel puțin o țară străină.

Oamenii spun,” Care e scopul proiectului?” Ipoteza mea cea mai bună ar fi că scopul ar fi crearea unei armate de “candidați”, zeci de mii de roboți mental care vor practica prostituția, vor juca în filme, vor face trafic de droguri, se vor implica în trafic internațional de arme, tot felul lucruri profitabile și își vor îndeplini ordinele și eventual megalomaniacii din conducere cred că vor crea un Ordin Satanic care va conduce lumea.” [4. D. Corydon Hammond, Ph.D]

 

Programatorii Monarch provoacă traume intense subiecților prin folosirea electroșocurilor, a torturii, abuzului și a jocurilor mintale pentru a-i forța să se disocieze de realitate – o reacție normală la unii oameni când suferă dureri de nesuportat. Abilitatea subiectului de a se disocia este o cerință majoră și este, aparent, mai ușor de găsit la copiii care provin din familii cu multiple generații de abuz. Disocierea mentală le permite programatorilor să creeze persoane izolate în psihicul subiecților, care pot fi programate sau declanșate după dorință.

 

“Programarea controlului mental bazat pe traumă poate fi definită ca o tortură sistematică care blochează capacitatea victimei de a procesa conștient (prin durere, teroare, droguri, halucinații, pierderea simțurilor, supra-stimularea senzorială, privarea de oxigen, frig, căldură, amețeli, stimularea creierului și des,  în situația de a fi aproape de moarte) și apoi folosește sugestia și/ sau condiționarea efectivă (implicând principii de modificare a comportamentului bine stabilite) pentru a implanta gânduri, directive și percepții în subconștient, de multe ori identități disociate induse prin forme noi de traumă, care forțează victima să facă, să simtă, să gândească sau să perceapă lucruri în interesul programatorului. Scopul este ca victima să urmeze ordinele fără a fi conștientă, să execute inclusiv acțiuni prin care să-și încalce total propriile principii morale, convingerile spirituale și voința sa.

Instalarea programelor de control mental se bazează pe capacitatea victimei de a se disocia, ceea ce permite crearea unor personalități izolate pentru a “reține” și ascunde” programarea. Copiii deja disociați sunt primii “candidați” pentru programare”. [5. Ellen P. Lacter, Ph.D., Relația dintre Programul de control mental și abuzul ritualic]

 

Controlul minții Monarch este utilizat în secret de diferite grupuri și organizații, pentru diferite scopuri. Potrivit lui Fritz Springmeier, aceste grupuri sunt cunoscute drept “Rețeaua” și constituie stâlpul Noii Ordini Mondiale.

 

Originea numelui

Controlul mental Monarch este numit după fluturele Monarh – o insectă care își începe viața ca o omida (reprezentând potențialul nedezvoltat) și, după o perioadă  în stare de cocon (programare) renaște ca un fluture frumos (sclavul Monarch). Câteva trăsături specifice fluturelui Monarh sunt aplicabile și controlului mental.

 

“Unul dintre motivele esențiale pentru care programarea controlului mental Monarh a fost denumită programarea Monarch a fost fluturele Monarh. Acesta învață unde se naște (rădăcinile sale) și transmite această informație genetic urmașilor săi. Acesta a reprezentat unul dintre animalele cheie care i-a avertizat pe oamenii de știință că informația poate fi transmisă genetic. Programul Monarch se bazează pe obiectivul Illuminati și al naziștilor de a crea o rasă conducătoare în parte cu ajutorul geneticii. Dacă informația poate fi transmisă genetic (și este) atunci este important să se găsească părinții care pot transmite informația corectă acelor victime selectate pentru controlul mental Monarch.” [6. Ibid]

 

“Când o persoană este supusă traumei induse prin electroșocuri, apare un sentiment de ușoară confuzie, ca și cum ar pluti sau flutura din aripi ca un fluture. De asemenea este o reprezentare simbolică raportată la transformarea sau metamorfoza acestei frumoase insecte: de la o omidă la un cocon (somnolență, inactivitate) la un fluture (o nouà creație) care se va întoarce la origini. Acesta este tipul de migrație prin care această specie este unică.” [7. Ron Patton, Proiectul Monarch]

 

Metode

Victima/supraviețuitorul este numit “sclav” de către programator/dresor, care la rândul lui este perceput ca un “stăpân” sau “dumnezeu”. Aproximativ 75% sunt femei de vreme ce ele posedă o toleranță mai ridicată la durere și tind să se disocieze mai ușor decât bărbații. Programatorii Monarch urmăresc compartimentarea psihicului în persoane diferite și multiple utilizând trauma pentru a cauza disocierea.

Urmează o listă parțială ale acestor forme de tortură:

 1. Abuzul și tortura
 2. Închiderea în cutii, cuști, sicrie etc, sau îngroparea de vii (deseori cu o deschizătură sau tub de aer pentru oxigen)
 3. Detenția cu frânghii, lanțuri, cătușe, etc.
 4. Aproape de înnec
 5. Temperaturi extreme de căldură și frig, inclusiv scufundarea în apă rece ca gheața și substanțe chimice de ardere
 6. Jupuitul pielii (doar stratul de la suprafață este îndepărtat la victimele care vor supraviețui)
 7. Învârtitul
 8. Lumină orbitoare
 9. Șocuri electrice
 10. Ingestia forțată a unor fluide corporale și materii jignitoare cum ar fi sânge, urină, fecale, carne, etc
 11. Atârnarea în poziții dureroase sau cu capul în jos
 12. Foame și sete
 13. Deprivarea de somn
 14. Presarea cu greutăți sau dispozitive
 15. Pierderea unui organ de simț
 16. Drogarea pentru a induce iluzii, confuzie și amnezie, adesea administrate prin injecție sau intravenos
 17. Ingerarea sau administrarea intravenoasă a unor substanțe toxice pentru a induce durere sau boli, inclusiv agenți chimioterepeutici
 18. Tragerea de limbă sau desprinderea ei
 19. Aplicarea șerpilor, păianjenilor, larve de muște, șobolani sau alte animale pentru a induce frica și scârba
 20. Experiențe aproape de moarte, de obicei asfixierea prin sufocare sau înnec, cu resuscitare imediată
 21. Obligarea de a abuza, tortura sau sacrifica oameni sau animale, de obicei cu cuțite, sau a fi martor la acestea
 22. Participarea forțată la sclavie
 23. Abuzul sexual pentru a rămâne însărcinată; fetusul este apoi avortat pentru folosirea în ritualuri, sau copilul este luat pentru sacrificiu sau ca sclav
 24. Abuzul spiritual care cauzează victimei sentimentul că este posedată, hărțuită și controlată din interior de spirite sau demoni.
 25. Pângărirea credinței iudeo-creștine și formelor de închinare; închinarea lui Satana sau altor zeități
 26. Abuzul și înșelăciunea pentru a convinge victimele că Dumnezeu este rău, cum ar fi să convingă un copil că Dumnezeu l-a abuzat
 27. Efectuarea de operații pentru a tortura, experimenta sau de a cauza percepția unei bombe psihice sau spirituale sau a implanturilor
 28. Vătămarea sau amenințarea cu vătămarea familiei, prietenilor, celor dragi, animalelor de casă sau ale altor victime pentru conformarea forțată
 29. Folosirea iluziei și realității virtuale pentru a crea confuzie și dezvăluiri necredibile [8. Ellen P.Lecter, Ph.D, Moduri de tortură îndurate în abuzul ritualic și controlul minții bazat pe traumă]

 

Premisele pentru succesul programării controlului mental Monarch sunt că personalitățile diferite sau elemente ale personalității numite alter-ego pot fi create și nu știu unul de altul, dar pot acapara corpul la momente diferite. Pereții amneziei create prin traumă formează un scut protector cu caracter ascuns care protejează abuzatorii de a fi descoperiți și previn personalitățile de fațadă care dețin controlul corpului cea mai mare parte a timpului pentru a cunoaște cum este folosit sistemul alter-ego. Scutul cu caracter ascuns le permite membrilor cultului să locuiască și să muncească în preajma altor oameni și să rămână total nedescoperiți. Alter-ego-urile de fațadă pot fi niște creștini minunați, iar cele din interior pot fi cei mai răi monștri satanici imaginabili – un efect Dr. Jekyll / Mr. Hyde. Sunt foarte multe în joc prin menținerea confidențialității CIA sau grupului ocult care controlează sclavii. Rata succesului acestui tip de programare este ridicată, dar atunci când eșuează, pagubele sunt eliminate prin moarte. Fiecare traumă sau tortură servește unui scop. O mulțime de experimente și cercetări au fost efectuate pentru a afla ce se poate și ce nu se poate face. Au fost făcute topuri care să arate câtă tortură poate să îndure un corp la o anumită vârstă fără să moară.”[9. Springmeier, op.cit.]

 

“Datorită traumei severe induse prin ECT, abuz sau alte metode, mintea se fragmentează în personalități separate de nucleu. Cândva denumită tulburare de personalitate multiplă, în prezent este cunoscută drept tulburare  identitate disociativă și constituie baza programării Monarch. În plus, condiționarea minții victimei este sporită cu ajutorul hipnozei, dublei coerciții, inversiunea plăcere-durere, mâncare, apă, somn și pierderea unui organ de simț, alături de alte droguri care distrug funcțiile cerebrale.”[10.Patton, op.cit.]

 

Disocierea este așadar obținută prin traumatizarea subiectului, folosind abuzul sistematic și folosind ritualuri oculte înfricoșătoare. O dată ce apare separarea în nucleul personalității, poate fi creată o “lume interioară” și pot fi programate alter-ego-uri utilizând instrumente ca muzica, filmele (în special producțiile Disney) și basmele. Aceste mijloace vizuale și audio îmbunătățesc procesul programării folosind imagini, simboluri, semnificații și concepte.  Alter-ego-urile create pot fi apoi accesate folosind cuvinte sau simboluri de activare programate în psihicul subiectului de către programator. Câteva dintre cele mai obișnuite imagini văzute de sclavii controlați mental sunt copacii, Arborele Vieții mistice, bucle ale infinitului, simboluri și litere vechi, pânze de păianjen, oglinzi, sticlă spărgându-se, măști, castele, labirinturi, demoni, fluturi, clepsidră, ceasuri și roboți. Aceste simboluri sunt introduse de obicei în filmele și videoclipurile populare din două motive: pentru a desensibiliza majoritatea populației, utilizând programarea subliminală și neuro-lingvistică și pentru a crea în mod deliberat declanșatoare specifice și chei pentru programarea de bază a copiilor Monarch ușor impresionabili.[ 11. Ibid]. Cãteva din filmele folosite în programarea Monarch sunt Vrăjitorul din Oz, Alice în Țara Minunilor, Pinocchio și Frumoasa Adormită.

Filmul Vrăjitorul din Oz este folosit de către programatorii Monarch pentru a-și programa sclavii. Simbolurile și semnificațiile filmului devin declanșatoare în mintea sclavului, asigurându-i programatorului accesul facil asupra minții acestuia. În cultura populară, referințele secrete ale programării Monarch folosesc adesea analogii cu Vrăjitorul din Oz și Alice în Țara Minunilor.

În fiecare caz, sclavului îi este acordată o interpretare aparte în acțiunea filmului, pentru a consolida programarea. De exemplu, un sclav care vizionează Vrăjitorul din Oz este învățat că “undeva, deasupra curcubeului” este “locul fericit” unde sclavii traumei disociative trebuie să meargă pentru a scăpa de durerea de nesuportat care le este pricinuită. Folosind acest film, programatorii încurajează sclavii să meargă “deasupra curcubeului” și să se disocieze, efectiv să-și separe mintea de corp.

 

“După cum am menționat anterior, hipnotizatorul va descoperi cà copiii sunt mai ușor de hipnotizat dacă știe cum să o facă cu copiii mici. O metodă eficace este a spune “imaginați-vă că vă uitați la un spectacol de televiziune preferat”. De aceea filmele și spectacolele Disney sunt așa de importante pentru programatori. Acestea sunt instrumentele de hipnotizat perfecte pentru a face mintea copilului să se disocieze. Programatorii au folosit filmele aproape de la început pentru a ajuta copiii să învețe scenariile hipnotice. Pentru că aceștia trebuie să facã parte din procesul hipnozei. Dacă hipnotizatorul îi permite copilului să inventeze propriile figuri de stil, sugestiile hipnotice vor fi mai puternice. Decât să-i spună copilului culoarea unui câine, programatorul îl poate întreba pe acesta.  Aici este punctul în care cărțile și filmele arătate copilului  îl ajută în manevrarea minții spre direcția dorită. Dacă hipnotizatorul vorbește cu un copil, el trebuie să fie foarte atent să nu își modifice tonul vocii și să aibe o tranziție lină. Majoritatea filmelor Disney sunt folosite pentru programare. Câteva dintre ele sunt destinate anume controlului mental.” [12. Springmeier, op.cit]

 

Niveluri de programare Monarch

Nivelurile de programare Monarch identifică “funcțiile” sclavului și sunt numite după electroencefalograma (EEG) undelor cerebrale asociate lor.

 

Privită ca programare “generală” sau “obișnuită”, ALPHA constituie personalitatea de control de bază. Este caracterizată printr-o capacitate de memorare extrem de accentuată, împreună cu o forță fizică crescută considerabil și acuitate vizuală. Programarea ALPHA este obținută divizând în mod deliberat personalitatea victimei, ceea ce în esență cauzează o divizare a creierului în partea stângă și cea dreaptă permițând o unire programată a părții drepte cu cea stângă pe parcursul stimulării neuronale.

BETA se referă la programarea sexuală (sclavi). Această programare elimină toate convingerile morale învățate și stimulează instinctul primar, lipsit de inhibiție. Alter-ego-ul “cat” se poate să provină de la acest nivel de programare. Cunoscută ca programarea “kitten” (pisicuță), este cel mai vizibil tip de programare deoarece câteva celebrități femei, modele, actrițe și cântărețe au fost subiectul acestui tip de programare. În cultura populară, hainele cu imprimeuri de feline de obicei denotă programarea Kitten.

DELTA este cunoscută drept programarea “ucigaș” și la început a fost elaborată pentru antrenamentul agenților speciali sau soldaților de elitã (i.e. Delta Force, First Earth Battalion, Mossad, etc) în operațiuni sub acoperire. Capacitatea optimă de adrenalină și agresivitatea controlată sunt evidente. Subiecții sunt lipsiți de frică și își îndeplinesc misiunea foarte organizat. Auto-distrugerea sau instrucțiunile de sinucidere la acest nivel sunt incluse.

THETA – considerată a fi programarea “psihică”. Urmașii pe linia de sânge (cei care provin din mai multe generații de familii satanice) au fost hotărâți să manifeste o  înclinație mai mare către abilitățile telepatice decât o făceau cei care nu erau urmași pe linia de sânge. Datorită limitărilor evidente, totuși, diferite forme de sisteme electronice de controlare a minții au fost dezvoltate și introduse, și anume dispozitive medicale de telemetrie umană (implanturi pe creier), lasere de energie direcționate folosesc microunde și/sau electromagnetice. Se raportează că sunt folosite împreună cu computere cu tehnologie avansată și sisteme sofisticate de urmărire prin satelit. [13.Patton, op.cit]

În concluzie

Este dificil să rămâi obiectiv când se descriu ororile îndurate de sclavii Monarch. Violența extremă, abuzul, tortura mentală și jocuri sadice cauzate victimelor de către “oameni de știință de seamă” și oficiali de rang înalt susțin existența unei “părți întunecate” reale în puterile care sunt. În ciuda dezvăluirilor, documentelor și informatorilor, marea majoritate a populației ignoră, resping sau evită problema cu desăvârșire. În jur de două milioane de americani au fost programați prin control mental prin traumă din 1947 și CIA a recunoscut public în 1970 proiectele de control mental. Filme ca Candidatul Manciurian sau referit în mod direct la acest subiect, descriind chiar tehnici reale, cum sunt electroșocurile, folosirea cuvintelor de activare și implantarea microcipurilor. Câteva persoane publice pe care le vedem la TV sunt sclavi controlați mental. Persoane faimoase ca Candy JonesCelia Imrie si Sirhan Sirhan  au continuat să mărturisească și să dezvăluie experiențele lor de control mental … și totuși publicul general pretinde că “nu poate exista”.

Cercetarea și fondurile de cercetare investite în proiectul Monarch totuși nu se aplică doar sclavilor conturolați mental. Multe dintre tehnicile de programare perfecționate în aceste experimente sunt aplicate la scară largă prin intermediul mass media. Canalele de știri, filme, muzică, reclame și show-uri de televiziune sunt concepute folosind datele cele mai avansate în studiul comportamentului uman care s-au elaborat vreodată. Multe dintre acestea provin din programarea Monarch.

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO

Operațiunea Paperclip

Într-unul din cele mai bizare scenarii CIA, agenția și alte departamente guvernamentale au angajat oameni de știință naziști din interiorul și din afara Statelor Unite pentru a obține un avantaj asupra sovieticilor.

Precum este rezumat de către NPR:

“Scopul(Operațiunii Paperclip) era de a găsi și de a conserva arme germane, inclusiv agenți biologici și chimici, dar ofițerii de informații știintifice au realizat în curând că armele înseși nu erau suficiente.”

“Au decis că Statele Unite avea nevoie să aducă oamenii de știință germani înșiși în SUA. Astfel a început o misiune de a recruta doctorii, fizicienii și chimiștii de top – inclusiv Wernher von Braun, ce a ajuns să proiecteze rachetele ce au dus oamenii pe lună.”

Această acțiune a fost ținută scretă, deși au admis după publicarea “Operațiunea Paperclip: Programul secret de informații ce a adus oameni de știință naziști în America” de Annie Jacobsen. Într-o recenzie a cărții, CIA a scris că “Henry Wallace, fost vice-președinte și secretar al comerțului, era de părere că ideile oamenilor de știință puteau lansa noi industrii civile și locuri de muncă.”

Au lăudat fidelitatea istorică a cărții, remarcând că “Centrul de Operațiuni de Lansări din Cape Canaveral, Florida, a fost condus de către Kurt Debus, un nazist fervent.” Au recunoscut că “generalul Reinhard Gehlen, fost șef al operațiunilor de informații germane împotriva sovieticilor, a fost angajat de către armata americană și mai târziu CIA pentru a opera 600 de foști agenți în zona sovietică a Germaniei ocupate.”

Remarcabil e faptul că au constatat că Jacobsen “pune la îndoială pe bună dreptate moralitatea deciziei de a angja oameni de știință SS naziști”, dar o laudă pentru că a subliniat faptul că s-a procedat așa pentru a lupta împotriva sovieticilor. Au adăugat că și sovieticii au angajat naziști, aparent încercând să-și justifice faptere invocându-și cel mai aprig dușman.

Un precursor al programului MK-ULTRA a inceput in 1945, cand Join Intelligence Objectives Agency (Agentia de Colectare a Informatiilor) a fost infiintata si cand acesteia i s-a dat responsabilitatea directa pentru Operation Paperclip (Agrafa de hartie). Operatiunea Paperclip a fost un program pentru a recruta oamenii de stiinta fosti nazisti. Unii dintre acesti oameni de stiinta au studiat tortura si spalarea creierului, iar multi de acestia abia fusesera identificati si condamnati ca criminali de razboi in timpul Proceselor de la Nürnberg. [9] [10]

Mai multe proiecte guvernamentale secrete ale Statelor Unite au rezultat din Operatiunea Paperclip. Aceste proiecte au inclus Project CHATTER (Proiectul “Palavrageala”)  (infiintat in 1947), precum si Proiectul BLUEBIRD (Proiectul “Pasarea albastra”) (infiintat in 1950), care a fost redenumit Project ARTICHOKE (Proiectul “anghinare”) in 1951. Scopul lor a fost sa studieze controlul mintii, interogarea, modificares de comportament si subiecte conexe.

Cititi va rugam mai multe la:

Proiectul MK ULTRA (MK-ULTRA sau MKULTRA) …

Cititi va rugam si:

7 lucruri cu adevărat TERIBILE înfăptuite de CIA în ultimii 70 de ani

Vigilant Citizen: „ÎNTOARCEREA ÎN OZ” – Un film Disney infiorător despre controlul minții unei fetițe / Adică un film despre MKULTRA

Interpretarea EZOTERICĂ a producției PINOCCHIO – simbol al MARIONETEI păpușarilor MASONI

 

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

5 comentarii

 1. Infricosator!

  Si cand te gandesti ca asta faceau in urma cu 60-70 de ani. Oare la ce capacitate de manipulare si control au ajuns in prezent?

  Nu m-as mira sa existe deja cyborgi telecomandati sau poate chiar si clone umane.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button