X

Dezastru total la Caracal: Sorina Matei face analiza situației, ce lasă DIICOT fără replică!

Cea mai realistă prezentare a situației de la Caracal – jurnalista de investigații prezintă clar, tăios, situația reală, punct cu punct.

Sorina Matei
© Photo: Obiectivinfo

Într-o postare publicată aseară, deci la scurt timp după prezentarea stării anchetei în cazul de la Caracal, cunoscuta jurnalistă de investigații și realizatoare TV Sorina Matei face un sumar excelent al situației reale. 

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Iată lista (postarea) Sorinei Matei, fără comentarii – decât un îndemn de a o citi atent, integral, pentru a înțelege situația reală, nu speculații, cum din păcate fac unele mass media.

– NU au teste genetice preliminare;

-NU ştiu ce tip de fragmente osoase au fost găsite;

-NU exclud ca fetele să fie în viaţă;

-NU e un butoi, e sobă, e un butoi fără capace, fără fund, e un arzător/sobă improvizată;

– NU ştiu unde-s fetele. Ba sunt în sobă, ba sunt în lac;

– NU au făcut căutări pe stradă;

-NU au finalizat cercetările la faţa locului;

-NU au mai făcut percheziţii domiciliare;

-NU au mai căutat în alte imobile;

-NU au mai analizat gropile, canalele, tuburile improvizate din casa şi curtea nebunului;

-NU se mai axează exclusiv pe declaraţia nebunului;

-NU au găsit nimic atunci când s-au plimbat cu nebunul, nebunul e confuz;

-NU au găsit nimic nici în Olt, nici în Dunăre;

-NU îşi mai aminteşte nebunul traseul;

-NU l-au testat încă pe nebun cu poligraful;

– NU au elemente clare că fetele sunt decedate;

-NU a recunoscut iniţial nebunul faptele;

-NU ştiu de ce iniţial n-a recunoscut şi apoi de ce a recunoscut;

-NU au făcut experimentul judiciar;

-NU au mai căutat în gropi că nu mai e nimeni în viaţă;

-NU caută în gropi fără nebunul confuz de la Jilava;

-NU caută în canal, beci, că astea-s vechi;

-NU neagă că ar mai avea complici;

-NU are interdicţie nebunul în Italia;

-NU a fost cercetat nebunul în Italia;

-NU e încă nicio legătură între dosarul din 2012 şi acum. Singurul lucru pe care îl neagă cu vehemenţă;

-NU neglijează că nebunul ar fi într-o reţea;

-NU ştie dacă au fost audiate toate rudele nebunului;

-NU cunosc întreaga familie a nebunului;

-NU a mai părăsit nebunul casa după 12, deşi sunt filmări!!!!

-NU mai deţine nebunul alte imobile pe care să le folosească;

-NU a recunoscut nebunul că face parte dintr-o reţea;

-NU a mai dat nebunul altă declaraţie;

-NU au observat numărul maşinii nebunului, în cazul Luizei!!!

-NU au identificat nebunul în cazul Luizei, deşi puteau, aveau fotografii cu maşina şi el;

-NU au identificat nebunul în cazul Luizei, deşi aveau totul de 3 luni;

-NU au mai făcut cercetări în amănunt la faţa locului;

– NU au luat decât târziu imaginile de pe camerele de supraveghere, după presă.

Concluzia Sorinei Matei – ”#Total #DISASTER. #Day 7”.

Citiți și: Proba că monstrul din Caracal nu a fost singur: Cine a surprins-o pe Alexandra la telefon cu 112? Dincă era la Craiova la ora aceea!

Este o listă atât de clară și completă, încât imediat mi-am pus întrebarea – mai poate avea DIICOT o replică?

De fapt, DIICOT nici nu ar trebui să replice prin fapte – ci prin bifarea fiecărui punct de pe listă. Care, atenție – toate încep cu NU – iar anchetatorii ar trebui să schimbe aceste NU-uri cu DA și/sau cu explicații.

Desigur, pentru unele puncte din listă, cercetările/analizele sunt în curs; dar, atenție, suntem în ziua 8!

Sare în evidență un detaliu de care ne-am ocupat și noi – ”NU e încă nicio legătură între dosarul din 2012 şi acum. Singurul lucru pe care îl neagă cu vehemenţă” – scrie Sorina Matei.

Ei bine, negarea asta a pornit de la presupusa legătură între suspect și procurarea de fete pentru militarii SUA de la Deveselu (legătură făcută de presa locală, ca urmare a unor ”surse”). DIICOT a negat existența acestei legături, atitudine pe care a avut grijă să o provoace presa de tip G4Media.

Dar ce spune Sorina Matei e mai extins – legături cu rețeaua din 2012, chiar dacă nu apărea Dincă în dosarul de la vremea respectivă.

Dosar care, să fim serioși, e ciudat rău, odată de americanii implicați NU au fost supuși anchetei  – deși ”cumpăraseră” serviciile sexuale ale unor minore! – ci au fost supuși unui investigații interne!

Deci, negarea asta a DIICOT – și vehemența presei pro-SUA – este suspectă, în contextul unor evidențe. Și anume: rezistența rețelelor de prostituție locale, în condițiile unei zone sărace, cu o singură excepție cu bani – Deveselu.

Și, se știe, pe lângă orice garnizoană înflorește ”industria” străveche… dar aici e vorba de minore – și, iată, de dispariții.

Concluzia noastră? Cât timp există jurnaliști ca Sorina Matei, nu se pot mușamaliza așa ușor cazurile grave, indiferent cine s-ar afla în spatele lor.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

15 comentarii

  1. Si un alt NU ar fi ca Politia Romana NU a dat niciun consemn la frontiere. Teoretic, in cateva ore, Alexandra ar fi putut fi extrasa din tara, prin Bulgaria.

    O nouă descoperire alimentează ipoteza răpirii și traficării Alexandrei: De ce procurorii și polițiștii nu au dat-o pe fată în consemn la frontieră ca să nu poată fi scoasă din țară?
    După ce teoria autorităților privind crima și incinerarea Alexandrei în curtea lui Gheorghe Dincă a fost puternic contestată de specialiști, dar și de jurnaliști sau politicieni, la orizont a apărut o nouă informație ce sugerează că fata ar fi fost scoasă din țară pentru a fi traficată.

    Astfel, conform dezvăluirilor cotidianului Libertatea, polițiștii și procurorii nu au dat-o pe Alexandra în consemn la frontieră în ziua în care s-a deschis dosar pentru dispariția minorei. Aceeași sursă precizează că micuța trebuia dată în consemn imediat, prin sistemul specializat pe care organele de anchetă îl au la dispoziție, pentru a se evita posibilitatea de a fi scoasă din țară.

    Nici astăzi nu se știe dacă măcar în al 12-lea ceas, Alexandra a fost dată în consemn la frontieră. Întârzierea, chiar dacă ar fi fost doar de câteva ore, ar fi fost suficientă pentru ca micuța să fie scoasă din țară, deoarece distanța dintre Caracal și Dunăre este de doar 40 de km!

    https://www.activenews.ro/stiri-justitie/O-noua-descoperire-alimenteaza-ipoteza-rapirii-si-traficarii-Alexandrei-De-ce-procurorii-si-politistii-nu-au-dat-o-pe-fata-in-consemn-la-frontiera-ca-sa-nu-poata-fi-scoasa-din-tara-157160

    1. Asta denota ca sunt complici. Un om normal nu poate sa omita acest lucru…daraminte un politist..un capitan un general..un ministru..un presedinte!!!

  2. România, smerește-te! Îndemnul la rugăciune al lui Mihai Făgădaru, pentru găsirea Luizei și a Alexandrei

    Cazul disparițiilor celor două fete, Alexandra și Luiza, a pus pe jar o țară întreagă. Deși inițial autoritățile au speculat că cele două copile ar fi moarte, faptul că nu s-au găsit cadavrele acestora sau vreo altă dovadă concretă privind decesul lor, întărește speranța că acestea ar fi de fapt, vii.

    Mihai Făgădaru, cunoscut apologet creștin, a îndemnat românii la rugăciune pentru găsirea celor două fete. Rugăciunea, publicată pe internet, a devenit deja virală în spațiul online. Ne alăturăm și noi acestui îndemn:

    „Doamne mult milostive, auzi rugăciunea noastră ce cu durere in inimi o rostim,

    Cel ce înțelegi durerea mamei si pruncului pierdut, îndrăznim să cerem ajutorul Tău, spre a le gasi pe Luiza si Alexandra!
    Dacă sufletele lor sunt la Tine Doamne, macar sa știm… mângâie durerea lor, iar daca sunt in viață, întoarce-le cu bine acasă, căci numai Tu poti!
    Ajută Doamne, cu gând bun ,pe toți cei ce caută în Adevăr ca aceste suflete nevinovate să se întoarcă la familiile lor!
    Nu pedepsi păcatele Neamului acesta, prin copiii lui… ci ne iartă Bunule pe noi greșiții, care voim sa ne îndreptăm.
    Toate le poți, câte vrei Doamne ! Ca Tu ai zis „toate sunt cu putință celui ce crede”, nu lăsa fără răspuns lacrimile noastre !”,

  3. La Deveselu este ceea ce jargonul de specialitate numeste “dead end” – adica, capatul de drum al anchetei. Acolo moare ancheta. Moare pentru ca e SUA acolo. Acolo nu mai e jurizdictie romaneasca. Iar cei care au totusi puterea sa faca ceva sunt ghiocel in fata amerlocilor.

  4. Concluzia mea e ca nu sunt prosti…ci creaza acest haos cu buna stiinta ca sa promoveze tehnologia. Creierul nu mai este de trebuinta…ci tehnologia!

  5. Cine a surprins-o pe Alexandra cu telefonul? Dincă era la Craiova la ora aceea!
    Fotografia aceasta răstoarnă toată construcţia de pînă acum a procurorilor! Filmul din care a fost decupată această imagine îl arată pe Gheorghe Dincă, „monstrul din Caracal”, că era în Craiova în ziua cînd se presupune că a ucis-o pe Alexandra şi, la ora 10:02 nu se îndreaptă spre Caracal, ci spre centrul Craiovei (v. filmul aici: https://observator.tv/eveniment/criminal-gheorghe-dinca-filmat-craiova-ziua-crimei-caracal-305187.html)!

    Filmul a fost difuzat de toate televiziunile, însă nimeni nu a observat acest amănunt care schimbă radical cronologia evenimentelor, adică întreaga cheie de boltă a anchetei. Este vorba despre faptul că taxiul în care s-a urcat Gheorghe Dincă în faţa Complexului comercial „Bănie”, situat în partea estică a oraşului Craiova, nu merge înainte, spre Caracal, cum au spus toţi, ci se întoarce pe lîngă maşina neagră care intră în complex şi se îndreaptă spre centrul Craiovei!
    Mai bine de o oră, toate televiziunile au prezentat filmul trunchiat, crezînd că taxiul îşi continuă drumul înainte, spre Caracal, pînă cînd noi am intervenit telefonic la România TV, semnalînd faptul că acelaşi taxi se întoarce şi se îndreaptă spre centrul Craiovei. Informaţie care, după cum veţi vedea, este decisivă.

    Strada aceasta pe care este Complexul „Bănie” se numeşte „Caracal” şi este una dintre ieşirile din oraş, mai exact drumul care duce spre localitatea Caracal, situată la 55 km distanţă. Aceasta poate fi parcursă în minim 50-60 minute. Reţineţi aceste date.

    Cunoscînd bine configuraţia oraşului Craiova, fac şi aici precizarea că o persoană care merge pe strada Caracal în sensul în care merge taxiul după ce întoarce, vrea să ajungă în centrul Craiovei, făcînd la vreo trei km la dreapta pe lîngă fosta „Independenţa”, va trece pe lîngă fosta Piaţă Chiriac şi acolo va avea două posibilităţi: spre Spitalul judeţean sau spre centrul oraşului.

    Din informaţiile noastre, Gheorghe Dincă a mers spre centru, unde s-a întîlnit cu un bărbat pe care a l-a apelat înainte de a pleca din Caracal, al cărui număr de telefon este în agenda telefonului lui Dincă!

    Ştim însă sigur că la ora 10:19, din Craiova, cineva a sunat-o pe mama Alexandrei, avînd acea conversaţie deja cunoscută, în care i se adresează cu apelativul „mamă soacră”. Întrebare pentru anchetatori: credeţi că Gheorghe Dincă se afla în acel moment lîngă cel care a sunat-o pe mama Alexandrei?

    Dacă anchetatorii ar fi văzut aceste imagini şi ar fi sesizat că Gheorghe Dincă a plecat de la Complexul comercial „Bănie” spre centrul Craiovei, n-ar mai lansat în spaţiul public ideea că „monstrul” s-ar fi întors acasă la ora 11:15, ar fi surprins-o pe Alexandra cu telefonul în mînă şi, speriat, a decis s-o ucidă şi s-o incinereze. Era imposibil!

    Imaginile filmate în Craiova la ora 10:02, care arată că Gheorghe Dincă se îndrepta spre centrul Craiovei, precum şi imaginile care îl arată în Caracal după ora 12:00, demonstrează că Alexandra, în apelul de la 112 de la ora 11:05, cînd spune: „Vine, vine…” nu se referea la Gheorghe Dincă, ci la altă persoană! La ora 12:14, cînd Dincă venise din Craiova şi pleca din centrul oraşului Caracal, Alexandra nu mai vorbea cu nimeni la telefon! Întrebarea pe care ar fi trebuit să şi-o pună anchetatorii este: atunci, CINE ERA BĂRBATUL CARE O SUPRAVEGHEA PE ALEXANDRA?

    Vă prezentăm mai jos cronologia dovedită a prezenţei lui Gheorghe Dincă în diverse locaţii, începînd cu cu ora 8:40, cînd îşi lasă maşina lîngă Hotelul Romula, pînă cînd, la ora 12:14, se întoarce la maşină. De asemenea, vă prezentăm şi imaginile care susţin această cronologie.

    – 8:40 – Gheorghe Dincă îşi lasă maşina în Piaţa Victoriei

    – 10:00 – Este filmat în Craiova, ieşind din Centrul comercial „Bănie” şi se îndreaptă spre centrul Craiovei, nu spre Caracal

    – 10:19 – cineva dă telefon mamei Alexandrei

    – 11:05:08 – primul telefon al Alexandrei la 112

    – 11:06:25 – al doilea telefon al Alexandrei la 112

    – 11:07:53 – al treilea telefon al Alexandrei la 112

    – 12:11 – Gheorghe Dincă este adus de o maşină albastră la circa 30 de metri de maşina lui, lăsată în Piaţa Victoriei din Caracal, în apropierea Hotelului Romula

    – 12: 13 – se îndreaptă către maşina lui

    – 12:14 – pleacă în maşina sa.

    Pentru ca şi cei care nu sînt din Craiova să înţeleagă în ce direcţie s-a îndreptat Gheorghe Dincă, vă prezint mai jos şi o imagine din satelit a zonei, cu însemnarea locului unde este „Bănia” şi „Calul mort”, locul de unde se ia „ocazia” spre Caracal:

    Toate aceste informaţii, dovedite cu filme de pe camerele de supraveghere, arată cît se poate de clar că ÎN NICI UN CAZ Alexandra nu putea să spună la 112 că „Vine, vine…”, referindu-se la Gheorghe Dincă, ci la o cu totul şi cu totul altă persoană!

    Dar pentru a sublinia haosul din această anchetă a procurorilor, dar şi felul în care mulţi jurnalişti preiau toate prostiile acestora, vă propun să facem un exerciţiu banal de logică.

    Să presupunem că este adevărată teoria lansată de Georgiana Hosu, procuror şef adjunct DIICOT, care spunea încă din 28 iulie: „În cadrul audierilor, inculpatul a recunoscut că a ucis victima pe 25 iulie, în jurul orei 12:00, la domiciliul său și, ulterior, i-a incinerat corpul. Inculpatul a declarat că a agresat-o suprimându-i viața atunci când a surprins-o cu telefonul în mână”!

    Întrebarea este: dacă Gheorghe Dincă ar fi fost cel care a surprins-o pe Alexandra cu „telefonul în mînă” şi a aflat că fata anunţase deja poliţia, cum de a decis să-i incinereze corpul, ştiind că în cîteva minute poliţiştii vor intra în forţă în curtea lui? Nu era mai normal să încerce să scoată fata din curtea lui şi s-o ducă rapid în altă locaţie, adică să nu fie surprins de poliţişti cu fata care-i anunţase că este răpită de el?

    Aşteptăm răspunsurile la aceste întrebări de la toţi cei care cred, la fel ca procurorul Georgiana Hosu, că Alexandra a fost ucisă şi incinerată la ora 12 într-un butoi din curtea lui Gheorghe Dincă, în timp ce acesta aştepta ca poliţiştii să intre peste el.

    Ion SPÂNU

    P.S. În locul aberaţiilor privind incinerarea aceasta stupidă pe care a făcut-o Gheorghe Dincă în aşteptarea poliţiştilor, ar trebui efectuate cercetări ample, cu un mare efectiv de poliţişti şi jandarmi, eventual alături de voluntari din Caracal, pentru găsirea Alexandrei, căci azi este a noua zi de cînd fata ar putea să fie în viaţă, abandonată pe undeva, iar fără mîncare şi apă n-ar putea rezista mai mult de zece zile! Aceasta trebuie să fie acum prima urgenţă în acest caz.

    Sursa: COTIDIANUL

    1. Este evident ca nu Dinca ci altcineva a surprins-o dand telefon, iar telefonul ii apartinea acestui complice care a sunat-o ulterior pe mama ei spunandu-i ca ca fata ei este bine si sunt in drum spre Belgia.
      Dinca a fost prezentat de toata prestitutia drept “criminal”, “monstru”, “violator”, doar ca sa nu fie cercetati membrii retelei de prostitutie, care si-au cumparat protectie din partea conducerii politiei locale.
      Oare cum se face ca mass-media continua sa-l linseze mediatic pe “criminalul” si “monstrul” Dinca, desi este tot mai clar ca fetele au fost scoase din tara de o retea e prostitutie? Or fi primit ziaristii “directive” in acest sens de la patroni sau de la acoperiti care risca sa fie descoperiti?

  6. fratilor, eu zic ca asta e criminal in serie, probabil are 10, 15 crime la activ, toate fiind ingropate la el in curte. De ce spun asta? Casa, se vede clar ca e construita ca o fortareata impenetrabila, unde el vrea sa-si ascunda toate secretele. Deci, aici isi ascunde el corpurile fetelor omorate, d-aia vedem multe gropi si constructii subterane.
    Pe cine omora? El rapea fete si le dadea peoxenetilor, dar inainte el le facea rodajul, adica, le rapea de pe strada, le ducea la el acasa, le dezvirgina, le batea si le testa, adica le batea, apoi se culca cu ele, iar le batea, iar se culca cu ele, pana cand tragea o concluzie:fata asta accepta, de frica, sa presteze relatii sexuale, DECI, e buna de prostiuata. In caz contrar, fata era omorata. Numai pe acestea le omora, pe care nu putea sa le convinga, prin bataie, sa se prostiueze.
    E logic ca el se ocupa cu asta de 20 de ani, deci ar trebui sa fie cateva cadavre la el in curte (mucenite in imparatia lui Hristos).

    1. Este bine sa nu arunci cu piatra in cineva in lipsa unor dovezi clare si chiar si atunci, mai bine lasa-l pe calau sa-si murdareasca mainile si sufletul. Nu ti-e frica ca Dumnezeu te-ar putea aduce in situatia in care sa fi si tu acuzat si condamnat fara nici un fel de dovezi, doar dintr-o ura viscerala care clocoteste in altcineva?

      1. Ba da, cu adevarat mi-e frica de Dumnezeu, dar sper sa nu incurcam borcanele.
        Iti recomand sa asculti inregistrarile fetei de la 112, unde spune ca a batut-o si violat-o si, plina de teroare si frica, cere ajutor. Deci, unu de 66 de ani rapeste, bate si violeaza –cel putin– o fata de 15 ani si d-ta afirmi ca nu sunt dovezi?
        Deci fata, cu gura ei, ne spune ce s-a intamplat, nu trag eu concluzii pe zvonuri.
        Eu nu cunosc voia lui Dumnezeu, dar oare spun Hristos si Sf Parintii sa lasam psihopati sa rapeasca, sa bata si sa violeze copii?

        1. Chiar crezi ca un om de 66 de ani se ocupa cu violuri? Fata nu a mentionat niciodata numele agresorului si nici nu i-a dat semnalmentele. Este limpede ca era altcineva, iar Dinca nu putea fi agresorul, pentru ca se afla in Craiova in acel moment.

          1. deisgur ca si la 60-70 te poate insela diavolul sa faci astfel de faradelegi… iar Alexandra la descris pe acest individ, spunand ca are ochi albastri și alte detalii

  7. Individul nu e nebun,nici dezaxat,etc.,a făcut ce a făcut pt.bani…face pe nebunul(conform instrucțiunilor primite)…

    1. Mafia foloseste nebuni ca sa isi faca cele murdare. Un nebun face ce vrea sub acoperamantul mafiei care stie ca foloseste nebuni.
      Fetele sunt moarte acum cu siguranta. Ca sa confirme ce a spus psihopatul in cazul in care nu el le-a ucis. Daca ele sunt in viata inseamna ca se confirma toata reteaua de proxenetism si sclavie umana si satananism ceeace reteaua nu vrea sa se intample – sa fie confirmata.
      Deaceea ele sunt acum moarte cu siguranta pentru a acoperi urmele. La momentul X psihopatul va spune si unde pot fi gasite, astfel confirmand ce a declarat initial. Le-a ucis el direct sau ulterior altii ca sa ascunda reteaua.
      Dumnezeu sa le ierte!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button