X

Fost cercetător la Merck explică de ce nu-și vaccinează copiii

Fost cercetător la Merck explică de ce nu-si vaccinează copiii: lipsa studiilor pentru siguranţa vaccinurilor

The HighWire with Del Bigtree

de Brian Shilhavy
Editor, Health Impact News

Del Bigtree, producătorul filmului VAXXED, şi gazda emisiunii săptămânale HighWire, l-a intervievat săptămâna asta pe Jorge Araujo, un om de ştiinţă ce a lucrat pentru compania farmaceutică Merck ca supervisor al calităţii sterilizării.

Soţia lui Araujo este asistentă medicală şi ei nici măcar n-au pus la îndoială cercetarea ştiinţifică din spatele vaccinurilor până ce soţia aştepta un copil şi aceasta a început să-i pună acestuia întrebări despre vaccinuri.

Araujo relatează că pe când el incepea să pună întrebări despre eficienţa şi siguranţa vaccinurilor, răspunsurile nu erau nicăieri. Această cercetare i-a arătat că ştiinţa serioasă şi controalele de calitate  prezente în orice producţie de medicamente nu păreau a fi prezente la producţia de vaccinuri.

Astfel că el şi cu soţia lui au decis să nu-şi vaccineze copiii, iar astăzi sunt toţi  “super sănătoşi.”

Familia Araujo. Nici unul dintre copii n-a fost vaccinat şi sunt “super sănătoşi.” The HighWire with Del Bigtree

Araujo declară că el nu e singur în scepticismul său privitor la lipsa abordării ştiinţifice şi a controalelor de calitate din procesul de producţie al vaccinurilor şi că mai sunt şi alţi oameni de ştiinţă pe care-i ştie că au lucrat pentru Merck şi care au decis să nu-şi vaccineze copiii.

Jorge Araujo este prieten cu Nico LaHood, procurorul criminal din San Antonio, Texas, care a fost de asemeni intervievat de către Del Bigtree în emisiunea HighWire.

LaHood şi cu soţia sa au un copil cu spectru autist, iar el a dat un interviu echipei de filmare a filmului VAXXED în 2016, unde a spus:

Deci ceea ce fac eu este să urmez dovezile. Sunt un tip al datelor empirice.

Ma aflu aici să vă spun că vaccinurile pot cauza şi chiar cauzează autism.

Puteţi vedea interviul din 2016 aici:

Texas Criminal District Attorney with Vaccine Injured Child Speaks Out: Vaccines Do Cause Autism

Toată emisiunea HighWire  poate fi văzută dedesubt, iar secţiunea despre fostul angajat Merck, cercetătorul Jorge Araujo începe cam pe la minutul 36.

THE MERCK INSIDER

THE MERCK INSIDERSick is the new “healthy”; Johnson & Johnson: America’s opioids drug lord; An exclusive interview with a former Merck Vaccine Supervisor#MerckInsider #MMR #Merck #ProTruth #Opioid #JohnsonAndJohnson #Health #Vaccine

Gepostet von The HighWire with Del Bigtree am Donnerstag, 25. Juli 2019

Părăsind o carieră profitabilă ca nefrolog (doctor de rinichi), Dr. Suzanne Humphries este acum liberă şi poate practic ajuta la vindecarea oamenilor.

În această autobiografie ea explică de ce doctorii buni sunt împiedicaţi de sistemul medical corupt să practice medicina adevărată, etică.

Una dintre vocile rezonabile când vine vorba de a examina ştiinţa din spatele vacinurilor din zilele noastre, pe care niciun doctor extremist pro-vaccin n-a îndrăznit s-o înfrunte public.

Traducerea: Costin Ştirbu

NOTĂ OrtodoxINFO
Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul ne-a blocat domeniul de 3 ori și am fost determinați să schimbăm serverul de mai multe ori, datorită amenințărilor primite de societatea care-l găzduia. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutor de la voi, cititorii noștri. Ne puteți sprini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
Vaccin
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

3 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.