X

România în Schengen la schimb cu refugiați!

immigrants S a decis soarta României: Schengen la schimb cu imigranți!

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Jumătate dintre statele membre UE și-au dat acordul pentru noul „mecanism de solidaritate” propus de Germania și Franța, care vizează alocarea migranților pe întreg teritoriul Uniunii. Așa, și ce legătură are cu România? Păi, are, că ne-am băgat în seamă și-n povestea asta, dar ițele sunt puțin mai încâlcite, în cazul nostru. Și dacă nu semna acest pact, România tot urma să-și deschisă granițele pentru hoardele care au invadat Europa, este parte a cadoului – intrarea în spațiul Schengen – primit.

Se deschid porțile Schengenului, dar și granițele României

Un adevărat tsunami infracțional a lovit „Bătrânul continent” de când politica franco-germană guvernează. Primiți cu brațele deschise, imigranții arabi au pus stăpânire pe multe orașe, terorizează populația locală și timorează forțele de ordine. Pentru că nu mai pot face față pericolului, Germania și Franța caută să-i împingă pe cotropitori spre marginea Europei, numai că dincoace de Viena statele centrale și estice nu prea sunt dispuse să accepte asemenea oaspeți.

romania schengen S a decis soarta României: Schengen la schimb cu imigranți!Negocierile sunt intense și cine are curaj rezistă. România este pe punctul de a face o afacere bună, în ochii decidenților politici. Intrarea în Schengen, mai aproape ca oricând, vine ca un măr otrăvit pentru noi – Occidentul nu mai vrea să-și vadă orașele incendiate de arabi radicali și oferă Bucureștiului cheia intrării în acest spațiu deschis. Da, se deschid porțile Schengenului, dar și granițele României, prin care vor putea fi transferate mai ușor cote însemnate de migranți proveniți din Siria, Irak, Libia etc.

„Concluzia întâlnirii de dimineață este că, în principiu, 14 state membre și-au exprimat acordul față de documentul franco-german, care privește «mecanismul de solidaritate»”, a declarat Emmanuel Macron la finalul întâlnirii de ieri a miniștrilor de externe din UE. Încă o dată, voința Vestului s-a impus în chestiunea primirii imigranților musulmani. Rămâne de văzut doar ce cotă îi va reveni României. Probabil una destul de mare, raportată la servilismul arătat stăpânilor „bruxellezi”.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

6 comentarii

  1. Dar cine doreste sa intram in schenghen? S-a facut vreun referendum pe chetiunea asta? Pe noi ne intreaba cineva?

    1. Cota? E 30 milioanede refugiati in Romania ! 1 miliard in europa ! Presa ascunde ! Am citit in articol german !

  2. Adică să mai ia calea occidentului câteva moloane de români (cu intrarea în Schengen va fii mai ușor) iar alte milioane de afroasi să fie atrași cu luminița dela capătul tunelului (România țară Schengen).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button