X

Biserica Greciei a instituit Ziua copilului nenăscut

Ziua copilului nenăscut a fost stabilită de Sinodul Greciei printr-o decizie adoptată pe 9 iulie, în care se pronunță în mod oficial împotriva avorturilor.

După cum se menționează în circulara relevantă, această decizie a fost luată pentru a proteja copilul și pentru a rezolva problema demografică a țării.

Mișcarea „Lasă-mă să trăiesc”, care a avut această inițiativa, a anunțat: „Am primit decizia Sfântului Sinod al Bisericii Greciei de a stabili prima duminică după Crăciun, o zi dedicată protecției vieții copilului nenăscut, cu sentimente de bucurie și recunoștință.

Mișcarea noastră, «Lasă-mă să trăiesc», credincioasă Evangheliei și tradiției Bisericii Ortodoxe, proclamă adevărul că pruncul nenăscut este o persoană, chipul lui Dumnezeu, din momentul conceperii, și ea luptă pentru protejarea vieții sale necondiționat și fără presupoziții”.

NOTĂ OrtodoxINFO

În România avem pe data de „1 iunie – Ziua copilului născut și nenăscut”, când au loc marșuri anti-avort în toată țara.

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul ne-a blocat domeniul de 3 ori și am fost determinați să schimbăm și serverul, datorită amenințărilor primite de societatea care-l găzduia. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutor de la voi, cititorii noștri. Ne puteți sprini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
Avort
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Un comentariu

  1. Viu este Mântuitorul lumii, Fiul Veșnic iubit al Tatălui nostru Sfânt din Ceruri, Fiu Făcut Om de la Duhul Sfânt și din Fecioara Maria pentru mântuirea oamenilor, Domnul nostru Iisus Hristos. Să fim cu El în fiecare moment, în vecii vecilor!
    …………..
    ÎN RUSIA, SFINȚENIA VIEȚII UMANE DIN MOMENTUL CONCEPȚIEI, DREPTURILE FUNDAMENTALE ALE EMBRIONULUI UMAN CA PERSOANĂ UMANĂ, SĂ FIE GARANTATE PRIN LEGISLAȚIE. AȘA A PROPUS BISERICA ORTODOXĂ RUSĂ ÎN PROIECTUL DE DOCUMENT PUBLICAT RECENT PE WEBSITE-UL EI, UNDE SE POT LĂSA COMENTARII REFERITOARE LA ACEST DOCUMENT PÂNĂ ÎN 30 SEPTEMBRIE 2019. (articol în engleză din 28 iunie 2019; scurtă anunțare a știrii). ÎN ROMÂNIA CÂND ÎNCEPE BISERICA ORTODOXĂ UN ASTFEL DE PROIECT DE DOCUMENT, CĂCI 100.000 DE BEBELUȘI SE UCID ÎN FIECARE AN PRIN AVORTURI EFECTUATE DE MEDICII DRACULUI, PE BAZA LEGILOR FĂCUTE DE PARLAMENTARII COMANDAȚI DE ATEI-DERBEDEI-ANTICRIȘTI-SATANIȘTI???!!! https://doisautreiinnumeleluiiisus.blogspot.com/2019/06/in-rusia-sfintenia-vietii-umane-din.html
    ………….
    ÎN SUA, ÎN STATUL LOUISIANA, LEGEA CARE INTERZICE AVORTUL DIN MOMENT CE ESTE DETECTAT RITMUL CARDIAC AL BEBELUŞULUI A FOST SEMNATĂ DE GUVERNATORUL DEMOCRAT JOHN BEL EDWARDS ÎN 30 MAI 2019. LEGEA FUSESE INTRODUSĂ DE SENATORUL DEMOCRAT JOHN MILKOVICH. OBSERVĂM CĂ NU TOŢI DEMOCRAŢII SUNT DAŢI DRACULUI. (articol în engleză din 31 mai 2019; scurtă anunţare a ştirii.) ÎN ROMÂNIA ÎS DAŢI DRACULUI SENATORII ŞI DEPUTAŢII ŞI DOCTORII CARE SUSŢIN UCIDEREA A 100.000 DE BEBELUŞI ÎN FIECARE AN!!! NU SUNT CREŞTINI SUFICIENŢI ÎN ROMÂNIA CARE SĂ STRICE LEGILE SATANICE!!! https://doisautreiinnumeleluiiisus.blogspot.com/2019/05/in-sua-in-statul-louisiana-legea-care.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.