X

FEMEIA CASNICA SA FIE PLATITA. Un punct ce trebuie obligatoriu sa figureze in programul oricarui partid, ONG sau asociatie traditionalista

de Saccsiv
Foto: http://byztex.blogspot.com/2015/02/womens-headcoverings-in-church.html

Va asteapta cea mai GREA SARCINA, fara de care nu vom REUSI nimic, iar toate UNELTIRILE noastre nu-si vor avea ROSTUL.

Oamenii poseda o cetate – cea mai inaccesibila. Aceasta este MATERNITATEA: nasterea urmasilor si educarea lor. FEMEIA FECIOARA si FEMEIA MAMA: iata acea FORTAREATA de NECUCERIT a OMENIRII, care trebuie avuta permanent in vedere.

Indreptati cu DIBACIE si PRECAUTIE toate ATACURILE voastre asupra ei. Daca nu veti CUCERI, nu veti SUPUNE aceasta CITADELA – totul va fi in ZADAR, caci nu veti apuca sa-i veniti de HAC unei GENERATII, ca va CRESTE, formandu-se, ALTA ARMATA contra noastra.

Cu ajutorul femeii vom reusi sa punem LABA pe INTREAGA omenire in prezentul si viitorul ei, s-o RAPIM in intregime..

Mai sus este un fragment din exceptionalul text MARSUL DISTRUGATORULUI.

Stim ca distrugerea familiei este unul dintre punctele de baza din agenda ELITELOR de peste 200 de ani:

ARTICOLUL ZILEI (15.12.2010): ORDINUL ILUMINAŢILOR – Problema evreiasca – parintele Victor Moise. COMPLETARI NECESARE

Apoi au mai trecut pe agenda lor un punct esential: nasterea unui numar cat mai mic de copii. Iar cei ce vor continua sa se nasca, nu vor avea voie sa se nasca oricum:

EUGENIE: instrumentul prin care ELITELE doresc diminuarea drastica a populatiei planetei si transformarea celor ramasi in sclavi

Cei ce vor indeplini totusi criteriile, nu vor avea insa voie sa creasca langa mamele lor. Zic mame, caci familii nu vor mai exista:

VIDEO – Melissa Harris-Perry: TOTI COPII VOSTRI NE APARTIN

Dar pasii astia nu se puteau realiza deodata, caci cine ar fi acceptat? Asa ca au inceput distrugerea familiei „eliberand” femeia:

DOCUMENTARE CELEBRE: Interviul luat de Alex Jones lui Aaron Russo, subtitrare in limba romana si o analiza a sa

Si au ajuns astfel in zilele noastre foarte aproape de realizarea acelui cumplit ordin de la inceputul articolului.

Ce trebuie facut? Drumul invers. Cum? Unul din pasii obligatorii este platirea femeii casnice, femeii mame, care sa nu aiba alta treaba decat treaba ce a avut-o sotia de mii de ani: sa se ocupe cu casa si sa creasca sanatos copiii. Asta nu inseamna ca fata sa nu mai faca scoala iar tanara sa nu se mai angajeze, insa celor ce vor sa-si intemeieze o familie sa li se ofere aceasta oportunitate de a fi platite stand acasa.

Cine sa le plateasca? Societatea sau statul, folosind termeni moderni.

In vechime nu le platea nimeni, dar ordinea lucrurilor era de asa natura incat isi puteau permite sa stea acasa. In epoca moderna, femeia “eliberata” a devenit sclava SISTEMULUI, iar atat ea cat si barbatul ei sunt atat de prost platiti incat a devenit un mare lux ca sotia sa fie macar si pentru o perioada casnica. Iar lucrurile au degenerat intr-un asemenea hal incat e nevoie ca neamul romanesc sa se implice pentru repararea dezastrului. De aceea zic ca pentru o perioada femeia casnica trebuie platita, pana s-ar reaseza lucrurile pe vechiul fagas de dinainte de satanista revolutie franceza.

Desigur, e o utopie sa credem ca societatea romaneasca va reveni de unde a plecat, insa daca tot vorbim de organizatii traditionaliste, e obligatoriu sa aiba si punctul acesta in program, macar si din simplul motiv ca promovandu-l, s-ar mai aprinde unora oarece beculete in cap.

De ce zic ca-i utopie? Deoarece pana schimbam noi ce-au stricat papusarii cu multi bani in peste 200 ani, vine Parusia. Dar pana atunci vine antihristul…

Categorii
Neamul românesc
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

14 comentarii

 1. Bun punct de vedere! Asa ar trebui, ar fi firesc, dar stim prea bine ca nu se va realiza din pacate. Având în vedere fata cartire a fost împotriva catedralei, împotriva referendumului, parca vad #reziștii ca vor mânca kkt la televizor și pe facebook și se vor da peste cap sa nu se dea astfel de lege. Parca vad Untold-iștii cum se vor asmuti asupra familiilor cu mulți copii zicând că mănâncă banii statului de degrabă ca mănâncă impozitele lor de IT-sti neplătitori de impozit la stat, samd. Toate ONG-urile sorosiste și televiziunile vor zbiera ca noi cei cu copii mulți suntem ca si tiganii, lenesi si astetatori de bani de la stat.

  1. Si eu lucrez in IT si chiar te rog sa nu ii bagi pe toti care lucreaza in IT in aceeasi categorie.
   Merg la biserica, am duhovnic, tin posturile si nu am nici o treaba cu #rezist, Untold si restul paganismelor.
   Legat de ceea ce s-a scris in articol, eu am ridicat problema printre cei din jur, ca femeia sa lucreze macar 6 ore sau 4 ore, cu posibilitatea de a fi platita mai putin. Pot sa va spun ca toti s-au uitat ciudat, inclusiv astia din biserica: „nu, nu e posibil. In corporatii nu iti da voie, contractul e de 8 ore”… Desi acelasi contract se aplica peste tot, atat la stat cat si in privat.
   Chiar le-am spus sa facem o petitie, sa existe in contractul de munca aceasta posibiliate, ca femeia mama sa lucreze 6 ore sau chiar 4 ore. Dar ma uit in jur si nu vad cu cine as putea porni o astfel de initiativa.
   In concluzie: toti ne plangem, dar cand vine timpul sa facem ceva, dam inapoi. Suntem un popor adormit.

   1. Putini patroni fac astfel de angajari..problema e alta..unde ducem copiii ca gradinite cu program prelungit sunt rare si la distante lungi..nu toti avem mașini și chiar daca ne putem cumpara ne temem de sofat?gradinita la sat e 4 ore..apoi la oras e se dimineata la 12..sunt sute de elevi care ar putea di suplinitori si paznici in gradinite pana ii putwm lua acasa dupa servici..cine sa faca?ne plangem ca pleaca in strainatate..

    1. Ar trebui ca toată lumea să poate lucra la privat 6 ore în loc de 8! Pentru că oricum se stă peste program sau se lucrează în weekend! 8 ore devin 10, iar 6 ore devin 8! Chiar și 4 ore ar fi bune, că uneori se mai cere și muncă de acasă, răspuns la telefon sau e-mail, respectiv mult de învățăt pentru tehnologia în rapidă schimbare din domeniul IT! La cât sunt de bine plătiți unii oameni prin străinătate, mă întreb de ce nu solicită să lucreze mai puține ore, că nu au ce face cu atâția bani, dar timp le trebuie! Așa cei care își permit ar putea face mulți copii!

 2. da, n-ar fi rau! problema e ca femeia casnica, platita, sa fie femeie casnica, sa se ocupe de copii, sa gateasca, sa asculte de barbat.
  Sau, statul sa dea barbatului un salariu cu care aceasta sa-si intretina femeia si copiii. Totusi, cele mai multe femei vor independenta, libertate, etc etc adica sa fie tratate ca printesele, sa fie speciale, sa fie laudate etc, practic vor voia lor sa fie satisfacuta, sa dascaleasca pe si sa rada de barbati, sa conduca etc.

  Totusi, s-ar putea ca rezolvarea sa fie: noi, BARBATII, sa ne reasumam conducerea femeilor si femeia sa-si stie locul de femeie, fara femei in politica, functii de conducere samd.
  Binenteles, barbatii sa spuna la revdere betie, desfranare cu altele, urmarirea de hobbyuri, divinizarea prietenilor etc, deci totul intru Hristos.

 3. Ar fi o masura naturala, legitima.

  Multi vor spune: da de unde bani ?

  Sunt fratilor bani, habar nu aveti. Ca de aia suntem organizare statala, ca statul sa grijeasca cetateanul si nu invers.

  Daca tu stat traiesti pe spatele meu, atunci eu nu am nevoie de tine numai sa iti platesc impozite, caci:

  – politia nu mai protejeaza cetatanul ci infractorul,
  – justitia, este un mecanism represiv indreptat impotriva cetateanului,
  – impozitele cresc fara ca ceteteanul sa fie intrebat daca are de unde sa le plateasca,
  – in ultimle zile sesizam tot mai mult inversarea functiilor institutionale si mimarea actiunilor ce le denumesc: toate institutiile sunt compromise incepand cu presedintia, patriarhia, serviciile, institutiile de forta, guvern, sanatate, invatamant, protectia copilului si nu in ultimul rand mass media abjecta care este liantul si suportul celor enumerate.
  – mie nu-mi trebuie sa platesc institute gen Elie Wiesel, caci copii mei au nevoie de banii aia sa traiasca si sa creasca, sa se educe si asa mai departe.

  Daca eu ca om de rand, nu mai am nici o protectie, interesele mele sunt subminate, sunt bun doar sa scot bani din buzunar, atunci la ce sa mai recunosc organizarea statala? In baza a ce sa achit taxe si impozite, indiferent cat de aberante devin acestea ? In baza a ce sa respect legi care imi ingradesc libertatea ? Eu nu cer inregimentare electronica, tu stat de ce ma obligi la ea ? De ce trebuie sa sustin material fel si fel de aberatii sub sintagama binelui comun si a notiunii „trebuie”.

  Acolo unde „trebuie”si „obligatoriu” sunt prezenti, acolo e dictatura si atunci tu mie stat nu-mi trebuiesti si nu-ti recunosc organizarea si statalitatea. Multumesc frumos statule.

  Daca nu mai am armata, politie care sa ma apere, nu mai am invatamant, nu mai am sanatate, las ca ma descurc eu si ma apar eu, si ma ingrijesc eu, dar nu mai imi lua taxe si impozite, lasa-mi resursele in pace, ca le vand eu cui vreau si cu cat vreau, nu te pune tu stapan pe avutia mea si sa o imparti cui poftesti.

 4. Un punct de vedere obiectiv și posibil. Așa cum a enumerat Cosmin , sunt realități ce trebuie trecute într-o agendă de care să țină cont și cei care trăiesc din banii noștri și se prefac că ne reprezintă dar vor doar să ne conducă după bunul lor plac. Nu banii lipsesc ci dreapta socoteală! Dumnezeu să ne apere!

 5. Viu este Mântuitorul lumii, Fiul Veșnic iubit al Tatălui nostru Sfânt din Ceruri, Fiu Făcut Om de la Duhul Sfânt și din Fecioara Maria pentru mântuirea oamenilor, Domnul nostru Iisus Hristos. Să fim cu El în fiecare moment, în vecii vecilor!
  …………..
  FEMEILE SUNT MAI CURAJOASE DECAT BARBATII …

  Hallelujah=Lăudați-L pe Dumnezeu, voi, bărbaților!

  Așa se traduce cuvântul « Hallelujah » din limba ebraică. Însă, putem observa că bărbații nu sunt așa de puternici încât să-L poată lăuda singuri, cum se cuvine, pe Dumnezeu, dacă ei nu sunt ajutați, cum se cuvine, de femei.

  Despre faptul că femeile sunt mai tari decât bărbații putem observa din două exemple:

  a) La Mormântul Mântuitorului, în prima zi a săptămânii, au mers femeile mironosițe, nu bărbații, care stăteau încuiați în casă de frica iudeilor ;

  b) În Biblie este relatat un concurs între trei tineri, având ca temă : Cine este mai tare ? (Ei au scris următoarele răspunsuri: 1) Mai tare este vinul ; 2) Mai tare este regele ; 3) Mai tari sunt femeile, iar mai mult decât toate biruiește adevărul. A câștigat cel care a dat răspunsul că mai tari sunt femeile, iar mai mult decât toate biruiește adevărul.)
  SÂMBĂTA SAU SABATUL SAU ZIUA ODIHNEI SAU ZIUA A ȘAPTEA A SĂPTĂMÂNII NE AMINTEȘTE DE FAPTUL CĂ TRUPUL SFÂNT AL MÂNTUITORULUI LUMII, DOMNUL NOSTRU IISUS HRISTOS, STĂTEA ÎN MORMÂNT CA ȘI CÂND SE ODIHNEA, ÎNSĂ SUFLETUL LUI ERA VIU ȘI S-A COBORÂT ÎN IAD CA SĂ PREDICE VESTEA BUNĂ DUHURILOR ȚINUTE ÎN ÎNCHISOARE (1 Petru 3,18-22). HALLELUJAH ÎN SABAT, HALLELUJAH NEÎNCETAT, CĂ IISUS A ÎNVIAT ȘI E VIU CU ADEVĂRAT!
  https://doisautreiinnumeleluiiisus.blogspot.com/2018/11/sambata-sau-sabatul-sau-ziua-odihnei.html?fbclid=IwAR2DvJ_Vz5ZuZoT6uZLOIyBqnYnBe8DZfc5XAOifacfHbHdSRSu_N5OHXs8

 6. @@@Radu,vi se pare ca oamenii din zilele noastre sunt educati?daca pana acum s a mers asa(femeia la munca)si rezultatele sunt cum sunt,nu credeti ca ar fi de incercat si aceasta varianta?sau considerati ca educatia este ceva abstract?ori ca se obtine in institutia publica numita scoala?

 7. Până să așteptați acel ajutor de la un stat tot mai antihristic, oare nu mai bine v-ați organiza între voi, organizațiile creștine tradiționaliste, ortodoxe? Concret, cei mai înstăriți din Biserică să ajute familiile care se prăbușesc și se dezintegrează.
  Oare de ce o spus Hristos: „Întru aceasta se va ști că sunteți ucenicii mei, că veți avea dragoste între voi”…?
  In vremurile grele antihristice vi se va da ocazia să o arătați…. Eu sincer, in BOR-ul ultimilor 10 ani, nu am văzut asta, ba din contră, mai mult răceală și sminteală, oameni care au masca evlaviei, morminte văruite…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO se bazează strict pe cititorii săi mulți, care sprijină fiecare cât poate acest demers. Vă punem la dispoziție conturi bancare sau varianta PayPal de mai jos. Fără sprijinul vostru acest proiect se poate diminua, până la dispariție.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.