X

Episcopul catolic din Pinerolo (Italia) sărbătorește Ramadanul

Church Revolution in Pictures | New Bishop of Pinerolo celebrates Ramadan

Noul episcop al Pinerolo sărbătorește Ramadanul

Noul episcop al localității Pinerolo din Italia, Derio Olivero, ce l-a înlocuit pe fostul episcop Pier Giorgio Debernardi în anul 2017, a participat de asemenea la festivitățile locale cu ocazia Ramadanului în luna mai și la începutul lunii iunie.

În fotografie, îl putem vedea pe Olivero rostindu-și salutările ecumenice către musulmanii orașului. Episcopul, așezat alături de autoritățile locale, ascultă respectuos discursul și rugăciunile muftiului.

Această serie de fotografii, adăugată celor prezentate săptămâna trecută, reprezintă dovada că în micul orășel Pinerolo, ecumenismul a devenit o “tradiție” în urma Revoluției Sinodale. Într-adevăr, aceasta propăvăduiește erezia mânturii universale, anume că toate religiile – inclusiv Islamul – duc la fericirea veșnică. Aceasta este diametral opusul învățăturilor Bisericii Catolice până la momentul Consiliului Vatican II. Nu este nimic surprinzător în acest fapt, din moment ce scopul Bisericii Sinodale este înlăturarea a orice ar aminti de credința catolică și înlocuirea acesteia cu o pan-religie în conformitate cu Unica Ordine Mondială.

Bishop Derio Olivero 2

 

NOTĂ OrtodoxINFO

Site-ul este catolic dar oleaca traditionalist. Din pacate pentru ei, fiind totusi catolici, se cheama ca tot eretici sunt…

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
Înșelări
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

4 comentarii

 1. Viu este Mântuitorul lumii, Fiul Veșnic iubit al Tatălui nostru Sfânt din Ceruri, Fiu Făcut Om de la Duhul Sfânt și din Fecioara Maria pentru mântuirea oamenilor, Domnul nostru Iisus Hristos. Să fim cu El în fiecare moment, în vecii vecilor!
  ……..
  NE AMINTIM CĂ MAJESTATEA SA ABDULLAH II AL IORDANIEI DEJA A FĂCUT DONAŢIE ŞI PENTRU A DOUA RUNDĂ DE RENOVĂRI LA BISERICA ÎNVIERII DIN IERUSALIM …

  ÎN IERUSALIM, LA SFÂNTUL MORMÂNT AL DOMNULUI NOSTRU IISUS HRISTOS SE CONTINUĂ REVOVĂRILE ÎN VALOARE DE MULTE MILIOANE DE DOLARI. PRIMA RUNDĂ DE RENOVĂRI A AVUT LOC ÎN 2016-2017. URMEAZĂ A DOUA RUNDĂ. (articole în engleză din 28 și 29 mai 2019; scurtă anuţare a ştirii). https://doisautreiinnumeleluiiisus.blogspot.com/2019/05/in-ierusalim-la-sfantul-mormant-al.html
  ……..
  CHEIA BISERICII SFÂNTULUI MORMÂNT AL LUI IISUS O DEȚINE UN MUSULMAN PE NUME ADEEB JOUDEH. “ACEASTA ESTE O MARE ONOARE”, A SPUS EL RECENT. PE DE ALTĂ PARTE, EVREII VOR SĂ RECONSTRUIASCĂ AL TREILEA TEMPLU. (Articol publicat în 16 decembrie 2017). http://doisautreiinnumeleluiiisus.blogspot.com/2017/12/cheia-bisericii-sfantului-mormant-al.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.