X

Despre China în profețiile Sfinților Părinți

de Saccsiv
Foto: https://thedefensepost.com/2018/03/06/china-defense-spending-8-1-percent-increase-2018/

Sfântul Serafim de Virița:

„Va veni vremea când Rusia va fi sfâșiata în bucăți. La inceput, o vor împărți, iar apoi vor începe sa jefuiască bogățiile ei. Occidentul va concura in toate felurile posibile la distrugerea ei si va da partea ei răsăriteană, pana la o vreme, in stapanirea Chinei. Extremul Orient il vor acapara în mâinile lor japonezii, iar Siberia o vor lua chinezii, care vor veni in Rusia; se vor face casatorii mixte, iar in final, prin viclenie si perfidie, vor lua teritoriul Siberiei, pana la Urali. Cand China va voi sa treaca mai departe, Occidentul se va opune si nu va permite.”

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Sfantul Paisie Aghioritul:

Când veţi auzi că apele Eufratului sunt îngrădite de turci în susul lor cu un baraj şi sunt folosite pentru irigare, să ştiţi atunci că deja suntem în proces de pregătire a acelui mare război şi astfel se deschide drumul pentru armata de două sute milioane de oameni a răsăritului, precum spune Apocalipsa. Printre pregătiri va şi aceasta: va trebui să sece râul Eufrat ca să poată trece o armată numeroasă. La o adică, zâmbi Stareţul, dacă două sute de milioane de chinezi, ajungând aici, vor bea câte o cană de apă, îl vor usca pe loc! Mi s-a spus că armata Chinei numără acum două sute de milioane de ostaşi, adică acel număr concret despre care scrie Sfântul Ioan în Apocalipsă. Chinezii pregătesc chiar şi un drum pe care îl numesc miracolul epocii, cu lăţimea unui rând de o mie de ostaşi aliniaţi. Acest drum deja e construit până la hotarele Indiei.

Schimonahia Nila:

Sosi-va timpul când chinezii vor năvăli asupra noastră şi tuturor le va veni foarte greu. Aceste cuvinte maica le-a repetat de două ori.

Iata si ce putem citi la SFÂRŞITUL OMULUI CULES DIN SFINTELE SCRIPTURI de Smeritul între monahi ZOSIMA PASCAL din Sfânta Mănăstire Neamţu, la 1905:

[…]

Şi în anul când va fi bătaie la Tesalonic, vor veni din China şaptezeci şi doi de împăraţi şi vor strica îngrăditura care a făcut-o Alexandru Macedon. Când vor veni aceştia în pământul creştinilor vor face atâtea răutăţi câte nu s-au făcut niciodată, după cum zice Proorocul IezechielLa sfârşitul veacului te voi ridica Eu, zice Adonai Domnul, pe tine Gog, şi vei veni în pământul lui Israil (adicăal creştinilor), ca negura care acoperăpământul: cu cai şi călăreţi şi cu căruţe. Eu te voi pogorî în pământul lui Israil; şi Eu voi pierde arcul tău din mâna ta cea dreaptă, şi săgeţile tale din mâna ta cea stângă, şi te

voi pierde desăvârşit. Şi voi aduna fiarele pământului, şi păsările cerului, şi te vor mânca în pământul lui Israil ” (Iezechiel 38, 1-29; 39, 1-11). Care vor rămânea nemâncaţi de fiare şi de păsările cerului, îi va pierde Domnul cu fulgere şi cu trăsnete şi cu piatră de grindină. Precum în vremea lui Isus al lui Navi pe vrăjmaşii lui, pe care, neputând el să-i bată, i-a bătut Domnul cu piatră de i-a pierdut pe toţi; aşa şi pe chinezi îi va pierde Domnul. Că atâtea răutăţi vor face Bisericilor lui Dumnezeu, că le vor preface în grajduri de cai, şi Vasele cele Sfinte le vor unge cu spurcăciuni şi vor mânca pe oameni de vii şi sângele lor îl vor bea. Şi aceasta zice Proorocul Iezechiel: „căvor aduna (creştinii) oasele cele rămase de la fiare şi vor pune semn unde vor găsi vreun os de om, ca săle adune spre îngropare în cimitir; căşi cetate vor face şi se va numi cimitirul lui Gog.”

[…]

Aici zice Proorocul Iezechiel şi pentru cei din China, când vor veni în pământul creştinilor: „Şi îi va pierde Domnul cu trăsnete şi fulgere”, pentru că zice la Apocalipsa: „Vor fi atât de mulţi, ca nisipul mării.”

[…]

Acestea toate, câte le zice Proorocul, sunt pentru chinezi. Şi îi va pierde Domnul cu grindină de piatră, precum în vremea lui Isus Navi, când au intrat în pământul făgăduinţei şi se băteau cu cei de alt neam, şi câţi au rămas vii de la bătaie i-a pierdut Domnul cu piatră, aşa va face Domnul şi chinezilor, când vor veni în pământul creştinilor, în vremurile cele mai de pe urmă.

[…]

După cum se zice mai sus, la anul 1880 se va scula un bărbat mare şi va smeri pe ursul crivăţului, mi se pare că are să fie Japonia, fiindcă cu adevărat Japonia a smerit Rusia. Japonia, acesta are să fie bărbatul cel mare, fiindcă toţi câţi au venit au robit tot creştinismul. Tătarii şi alte naţii, tot dintracolo au venit, şi au să mai vină, după cum zic Scripturile despre Gog şi Magog, care este China; aceştia au să vină în zilele cele mai de pe urmă, după cum zice Proorocul Iezechil la cap. 34 şi 39.

[…]

În vremea când vor veni din China, ca să ia toate ţările creştine, vor fi atât de mulţi, ca negura care acoperă pământul şi, din cauza lipsei de hrană, vor mânca pe oameni de vii şi sângele lor îl vor bea, pentru lipsa ce va fi pe pământ. Dar îi va pierde Domnul pe ei, cu fulgere şi cu trăsnete şi cu piatră, încât niciunul nu are să mai rămână.

Şi atunci va porunci Domnul păsărilor cerului şi fiarelor pământului ca să-i mănânce pe ei, pentru că, dacă i-ar lăsa aşa, s-ar împuţi tot pământul şi văzduhul şi ar muri toţi oamenii.

[…]

„…Am privit şi, pe neaşteptate, am văzut venind mulţime de secerători străini.”

Aceştia mi se pare că au să fie cei din China, fiindcă zice „străin”, adică străin de Dumnezeu, adică închinători la idoli.

„Şi, secerând toate bucatele, grâul, porumbul şi toate semănăturile, le-au cărat din toate părţile la arie, spre treierat: şi aveau în mână lopată mare, spre vânturat.”

Şi, cu adevărat, cei ce vor veni dinspre China, când vor intra în lume, vor tăia pe creştini, eretici, evrei şi turci, după cum se taie şi se adună grâul de pe câmp la arie, spre a fi treierat. Aşa vor face aceştia; vor aduna toate neamurile spre tăiere şi îi vor vântura, cum se vântură pleava la arie, de către vânt, şi o spulberă în toată lumea; aşa vor face aceştia, căci şaptezeci şi doi de împăraţi au să fie în fruntea lor.

[…]

Şi vor ieşi de acolo şaptezeci şi doi de împăraţi împreună cu poporul lor, care se numesc neamuri vandale (sălbatice), cele mai pângărite şi mai spurcate neamuri de pe faţa pământului şi care se vor risipi în toată lumea şi vor mânca carne de oameni vii şi sângele lor îl vor bea; vor mânca câini şi şoareci şi broaşte şi vor mânca şi altele, mai necurate. Vai, de toată lumea pe unde vor călca aceştia!

[…]

Asadar, China va avea un rol important in ecuatia de la final. In cursul istoriei rasa galbena a mai navalit inspre Apus (hunii, mongolii si urmasii lor tatarii), insa nu si chinezii. De unde atata forta la acestia la Sfarsitul Vremurilor? Cred ca de la papusarii care pregatesc de zor instaurarea Noii Ordini Mondiale…

Altfel spus, consider ca papusarii pregatesc China pentru rolul sau in Al Treilea Razboi Mondial precum au pregatit Germania pentru rolul sau in Cel de Al Doilea. Sa ne amintim ca multi ani dupa Primul Razboi Mondial Germania era zob si totusi a reusit in relativ scurt timp sa se puna pe picioare iar mai apoi sa cucereasca un continent. Dar a reusit fiind finantata de bancherii evrei din SUA:

NAZISMUL (partea 2): finantatorii si sustinatorii national-socialismului

Louis Thomas McFadden a platit cu viata pentru lupta sa impotriva FEDERAL RESERVE

Iar asta doar dupa ce la conducerea Germaniei a ajuns cine trebuie:

NAZISMUL (partea 1): religia nazismului, asemanari contemporane alarmante

Motivele pentru care papusarii au procedat astfel in cazul Germaniei le voi detalia intr-un foarte amplu viitor articol. Deocamdata ceea ce ne intereseaza e ca au facut-o si tot astfel procedeaza si in cazul Chinei, care si ea era zob la inceputul secolului 20, dar careia mai apoi au inceput sa-i traseze drumul:

CHINA, sinistru laborator al NOII ORDINI MONDIALE

Iar din secolul 21 a devenit un soi de “paradis pe pământ” pentru companiile vestice care şi-au delocalizat producţia acolo. Si astfel China a devenit un colos economic, ceea ce-i permite de acum sa devina si un colos militar, fix precum in cazul … Germaniei national socialiste. Sigur, probabil ca chinezii nu realizeaza ca sunt simpli actori intr-o piesa de teatru de nivel mondial, dar regizorii sunt aproape siguri ca isi vor face treaba cu ei, din moment ce aceeasi schema le-a iesit perfect in cazul nemtilor.

De remarcat si parerea rabinilor despre chinezi cand vorbesc despre Sfarsitul Vremurilor:

Este interesant de observat ca toate acele neamuri care n-au avut de-a face cu poporul evreu, cum este de exemplul poporul chinez, un popor mare si imbelsugat, tailandezii sau japonezii, nu sint pe aceasta lista, a natiunilor care vor participa la acest razboi cuprinzator. Este vorba deci de crestini si musulmani care se vor ridica impotriva poporului evreu si vor dori sa ia in stapinire Ierusalimul.

[…]

Acum intelegem de ce chinezii si alte popoare asiatice nu sint parte a acestei batalii pentru ca ei nu au facut nici un rau poporului evreu. In  schimb, toate popoarele care au provoca suferinta evreilor vor fi adunate de catre Dumnezeu (Hasheim) intr-un razboi impotriva Israelului pentru orasul Ierusalim, si ei vor fi, pedepsiti colectiv.

[…]

Cititi va rog mai multe la:

VIDEO (si trascriptul): RABINI despre SFARSITUL VREMURILOR si … MESIA asteptat de ei / Pe fata: AL TREILEA RAZBOI MONDIAL si REVOLUTII apoi regele lor va stapani lumea. Vor instaura NOUA ORDINE MONDIALA. Vor dispare tarile / CE NU NE SPUN: Ca MESIA asteptat de ei este ANTIHRISTUL…

Adica rabinii ne spun ca chinezii nu vor reprezenta un pericol pentru Israel…

Altfel spus, sa nu ne inchipuim ca la final China va lupta in mod real impotriva Noii Ordini Mondiale.

Cititi va rog si:

Cat mai e? CHINA – prima țară din lume care testează introducerea unei MONEDE DIGITALE la nivel național / INDIA – prima ţară din lume care renunţă definitiv la cash

CHINA este pe cale SĂ SCOATĂ ÎN TOTALITATE BANII CASH de pe piață

Trebuie reamintit insa ca desi planurile pentru incoronarea antihristului le vor iesi din plin papusarilor, totusi nu acesta este marele final al omenirii, ci Parusia, Judecata de Obste si iazul de foc pentru lucratorii faradelegii.

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

16 comentarii

  1. “sa nu ne inchipuim ca la final China va lupta in mod real impotriva Noii Ordini Mondiale” – da de unde? China prefigureaza NOM. Ei au implementat deja creditul social care este pilonul corectitudinii politice. Zici ca ei, iei puncte. Cu cateva luni in urma citeam ca sunt deja cateva zeci de milioane de chinezi care au citit operele conducatorului iubit. Asa fac oamenii de nadejde din societate.

    Mai mult decat atat religia lor este lipsita de suflet ceea ce-i transforma in oameni lipsiti de empatie fata de semenii lor care ar indrazni sa gandeasca altfel. De aceea vor fi folositi ca sa-i disciplineze pe crestini. Vor fi o putere colosala ca un tavalug care va supune celelalte popoare si le va “disciplina” in folosul Antihristului.

  2. Viu este Mântuitorul lumii, Fiul Veșnic iubit al Tatălui nostru Sfânt din Ceruri, Fiu Făcut Om de la Duhul Sfânt și din Fecioara Maria pentru mântuirea oamenilor, Domnul nostru Iisus Hristos. Să fim cu El în fiecare moment, în vecii vecilor!
    …………..
    ÎN CHINA, BISERICILE SUNT TRANSFORMATE ÎN BAZE EDUCATIVE ALE PARTIDULUI COMUNIST CHINEZ ATEU: DEASUPRA CRUCII, ÎN INTERIORUL BISERICII, SE PUNE DRAPELUL CHINEZ ; CRUCEA DIN EXTERIOR ESTE DATĂ JOS ȘI ÎN LOCUL EI ESTE PUSĂ STEAUA CU CINCI COLȚURI, ADICĂ UN SIMBOL AL COMUNISMULUI ; PREDICILE SUNT SECULARIZATE ȘI POLITIZATE ; REGULILE ȘI REGULAMENTELE PARTIDULUI SUNT AFIȘATE ÎN BISERICI ; ARHITECTURA BISERICII ESTE DEZOCCIDENTALIZATĂ, CHINEZIFICATĂ. (articol în engleză din 5 iulie 2019 ; scurtă anunțare a știrii). https://doisautreiinnumeleluiiisus.blogspot.com/2019/07/in-china-bisericile-sunt-transformate.html

  3. “China va ocupa Rusia pana la Ural. Vor vrea să meargă mai departe, dar ii vor opri occidentul” – Sfântul Otroc Veaceslav.

  4. Bateti campii,voi ca romani ,asta va doriti?Sau ciuma rusofoba a infestat mintile tuturor? Fara Rusia ortoxia moare.Si noi odata cu ea noi.Lasati Facebookul si Google ca ne-a tampit pe toti.Si nu mai cenzurati comentariile daca va credeti mai buni ca “ailalti”.

  5. Ai vrut să spui
    Dracii care se cred ortodocși
    Că sunt mulți atei cu dublă cetățenie
    În public este creștin
    dar în realitate este
    cu mușchi la cap
    Doar la moarte spune
    Ajută-mă Doamne.

  6. Parintele Paisie face referire la Drumul Matasii. Construirea Drumului Matasii este in desfasurare. Pe acest drum vor ajunge armatele chineze la Ierusalim. Referitor la Eufrat, turcii au construit hidrocentrale care au scazut debitul acestuia catre Irak. Deci Parintelui Paisie i s-au revelat in duh toate aceste evenimente.

    1. Dvs ,ce credeti ,ca toti stau si zac pe ei precum noi ,romanii, consumatori de chilotaraie la TV ,bautori de cola,energizante si mancatori de chipsuri?Noi ,care stam cu ochii orbiti de soarele Vestului,ni se pare deplasat ca o natie,o putere vrea mai mult.Ruperea Basarabiei, a Cadrilaterului,Nordul Bucovinei pentru care n-am fost capabili sa tragem nici o basina,spune multe despre pasivitatea poporului roman .Asa ca sa ii lasam in pace pe cei care vor sa faca ceva.Parintele Paisie nu a visat nimic frumos despre Romania

      1. M-am intrebat gandindu-ma la parintele Paisie despre soarta Romaniei si raspunsul a fost – “va fi bine”. Am nadejde in Dumnezeu ca va fi bine! Noi trebuie sa ne pocaim pentru pacatele nostre si ale celorlalti. Sa nu uitam cate avorturi se fac in Romania, cautati si veti vedea. Trebuie pocainta si luata atitudine impotriva acestora! Trebuie multa rugaciune si sa ne unim in rugaciune sa devenim o forta!

  7. Buna seara, eu din ce am citit si aici si in Apocalipsa, deduc ca intai va fii Antihristuĺ si abia apoi al III-lea razboi mondial. Altfel cum s-ar explica numarul mare al armatei 200 de milioane pe care ii va distruge însuși Domnul la sfârșitul veacului? Oare ma înșel? De ce ar vrea cineva să reconstruiasca Templul din Ierusalim daca va veni intai războiul ? Oare asta sa fie Ordinea?

    1. Vor mai rămâne cateva miliarde de oameni, 1-2… Intai războiul cumplit, ca apoi sa vina “salvatorul” dorit de gloată, adica antihrist, ce va uni lumea intr-un singur stat si o singura religie (la care deja lucrează acum ecumenismul).
      Pentru a construi cel de-al tteilea templu vor avea grija sa arunce in aer moscheeea Al-Aqsa, apoi il vor construi ca pe puzzle, având de pe acum toate “piesele”. Doamne, miluiește-ne pe noi de astfel de vremuri.

      1. Multumesc pentru raspuns. Mai am ceva nelămuriri. De ce Sfinții Părinți spun sa fugim in păduri cand se va inscauna Antihrist, pe cand unii preoti ne spun sa ne asumăm ca suntem creștini până la capăt, fara sa fugim sa ne ascundem. Dacă asta presupune sa murim, sa murim asumati intru Hristos. Si inca o intrebare ma macină. Sunt militar de meserie,am 32 de ani,am multe sanse sa fiu in linia intai la acest “minunat” razboi, care nu e razboiul nostru ci e razboiul Necuratului. Ne aparam tara, incalcand porunca “SA NU UCIZI” ,aparandu-ne astfel fratii,copiii,părinții sau ne lasam macelariti astfel mantuindu-ne? Oare imi puteti da niste îndrumări? Va multumesc din suflet. DOAMNE AJUTA-NE PE TOTI!

        1. Doamne, ajută!
          Fugim în păduri pentru a refuza pecetluirea. Dar vor veni si acolo după noi si atunci trebuie sa marturisim cu viata, decat sa ne lepadam. Ne aparam credinta si familia cu orice pret.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button