X

Sorina a părăsit România duminică dimineață cu „părinții” adoptivi

Sorina, copilul cunoscut de o țară întreagă în urma scandalului ce a fost declanșat de acele momente revoltătoare cu procuroarea Pițurcă, a plecat duminică dimineață în SUA alături de părinții adoptivi cu o cursă aeriană de pe Aeroportul Otopeni.

„Toate documentele arătau în regulă, iar cei de la vamă nu au putut să invoce niciun fel de motivație ca acest copil să nu părăsească țara. Am primit această știre din mai multe surse, am verificat-o la cel mai înalt nivel și, sincer, îmi pare rău ca eu să fiu cel care să dea această veste”, a spus Mihai Gâdea, la începutul emisiunii „Sinteza zilei”.

Familia din Baia de Aramă care a crescut-o a aflat vestea-șoc în direct la „Sinteza zilei”.

„Nici nu știu ce pot să mai zic… pentru că suntem într-o țară de nimic!. Să le intre bine în cap că noi nu o să renunțăm niciodată la copilul acesta, pentru că nu l-au luat prin adevăr. L-au luat numai prin falsuri și prin minciuni.

Și să asculte bine la ce spun eu acum: Și în 5-10 ani, dacă copilul acesta o să pățească ceva nu o să rămână așa!”, a spus, printre lacrimi, Adelina Șărămăt, fiica cea mare a familiei asistentului maternal.

Adelina Șărămăt afirmă că vor lupta în continuare în justiția pentru ca Sorina să se întoarcă în familia care a crescut-o.

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
"Protecția copilului"
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

17 comentarii

 1. Cu pașaport scos forțat de doi ofițeri STS.

  Este evident ca se urinează pe noi, nu?

  Acesta este doar începutul.

 2. GRUPA SANGUINĂ DE AUR

  Sorina a fost bolnavă în urmă cu trei ani. Părinții care o aveau în grijă au dus-o la spital unde i s-au făcut toate analizele. Cei de la laborator rămas înmărmuriți și au anunțat medicii despre rezultat! Au repetat analizele și au obținut aceleași rezultate. Au descoperit „grupa sanguină de aur”. Nu au spus nimic părinților, dar au anunțat ministerul sănătății! Cine era ministrul al sănătății acum 3 ani? Ați ghicit, Vlad Voiculescu, ăla care vindea citostatice în parcări la malluri, ăla care are niște „cămine” în care plimbă copii, chipurile abandonați, încasând o grămadă de bani de la buget.

  Voiculescu ia legătura cu unchiul, cel care deține monopolul pe mafia medicamentelor din România și nu numai, unchiul care este în toate „cluburile” de baby brokeri, inclusiv în clubul Roche! De aici începe vânătoarea! Secărin lucrează acolo, Sorina e româncă, el și soția, români! Fiind deja experimentați în misiuni de acest gen, au preluat-o și pe aceasta. De 3 ani se „lucrează” la această „adopție”, știu toți cei care sunt implicați! Tot „câmpul tactic din justiție”, ambasade , generali de securitate, de spionaj, toți!

  Vorbim de bani adevărați, mulți de tot! De ordinul sutelor de milioane de dolari, miliarde! Se pare că o asemenea grupă sanguină au doar 47 de persoane de pe toată planeta. Din sângele lor se salvează vieți, pe bani foarte mulți, cancerul este de mult tratabil în orice formă. Stăpânii planetei, ce trăiesc cât vor ei, apreciază descoperirea. Credeti că medicii noștri hematologi sunt proști? Nu, nu sunt! Dar nu au avut acces la informație, fiindcă serviciile au pus ștampila de TOP SECRET! Imaginați-vă ce forțe sunt implicate în acest caz! Vătafii mafioți ce au luat în arendă această colonie vând tot, inclusiv persoane, dacă sunt cerute. Sacrifică totul pentru satisfacerea lăcomiei lor demente și pentru palida satisfacție de-a fi aproape de masa stăpânilor, să culeagă firimiturile. E aproape asurzitoare tăcerea vinovată a mafioților și ticăloșilor ce-și spun cu nesimțire, „autorități”!
  (Preluat parțial de la Claudia Fabiola Susan)

   1. Doar 43 de oameni din întreaga lume au Rh nul

    Pentru că foarte puţini oameni au particularităţi deosebite ale sângelui, el nu este necesar atât de des. Dar atunci când este nevoie de el, găsirea unui donator pentru pacientul aflat în pericol este o cursă contra cronometru şi găsirea lui poate presupune un efort internaţional.
    Şi asta pentru că există persoane cărora le lipsesc toţi cei 61 de antigeni din sistemul Rh, iar particularitatea a fost numită Rh nul, unul dintre cele mai rare tipuri de sânge din lume şi o descoperire fenomenală pentru hematologie.
    Prima persoană depistată cu această caracteristică a fost o aborigenă din Australia, în 1961. La acea vreme, medicii considerau că un embrion cu acest tip de sânge nu ar fi avut nicio şansă de supravieţuire, cu atât mai puţin şansa de a atinge vârsta adultă. Şi totuşi, până în 2010, au fost descoperite 43 de persoane pe tot globul cu Rh nul.
    Cercetătorii au încă de desluşit multe mistere al acestui complex sistem Rh şi donatorii sunt foarte căutaţi. Sângele cu Rh nul este considerat universal compatibil cu toate grupele care au particularităţi deosebite ale Rh-ului negativ, aşadar potenţialul său de a salva vieţi este enorm. Medicii sunt însă rezervaţi în a efectua transfuzii cu acest sânge şi o fac numai în cazuri extreme, când viaţa pacienţilor este în pericol, pentru că o dată administrat este foarte greu de găsit ulterior. În situaţia inversă, în care o persoană cu Rh nul are nevoie de o transfuzie, aceasta poate fi făcută doar cu sânge identic, ceea ce o face dependentă de cei 43 de oameni care ar putea-o ajuta. Şi cum aceştia nu sunt foarte aproape unii de alţii (Brazilia, China, Japonia, Statele Unite, Irlanda), iar trimiterea de sânge dintr-o ţară în alta este un coşmar birocratic, cea mai sigură metodă este donarea periodică de sânge pentru propria nevoie…
    http://www.rador.ro/2014/10/25/sangele-de-aur-miracol-sau-blestem/?fbclid=IwAR3n25wNbxQjDvEbIXaHLHz1M6InmLO3QjE6oMYTFjPqiHfp2iP3c5MUsiU

  1. Care Voiculescu? Cel mai batran care a donat o.prorprietate a lui pentru copiii bolnavi de cancer (Magicamp)? Sau cel tanar, doftoru fotomodel.ministru al.sanatatii pentru 1 luna parca pe vremea lui Ciolos?
   Daca grupa.de aur e grupa.0, donatorul.universal, aceasta e detinuta de mult mai multi oameni decat de 47 de oameni pe planeta.

  1. Intrebare foarte buna! Cei cu # rezist nu ies in strada cand trebuie sa iasa, sau daca ies militeaza exact pe dos, stim cu totii cum stau lucrurile. Problema cred ca e alta, si anume ca nu am iesit noi ceilalti la protest, si nu doar in Piata Victoriei. Un copil lipsit de aparare a fost tratat inuman (nu ma intereseaza ca in SUA probabil va trai regeste, desi ma indoiesc la ce informatii avem). Cu siguranta ca au fost si altii tratati la fel, doar ca aici s-a mediatizat, iar daca s-a mediatizat, inseamna ca multi am stiut, iar in mod normal ar fi trebuit sa reactionam cumva, dar ma tem ca nu am facut-o, ori am fost mult prea putini. Acum avem precedentul de care vorbeati zilele trecute. Respect Diana Glavan.

 3. nu conteaza ca i ” roma”. conteaza doar faptul ca un cetatean roman a fost rapit cu complicitatea „organelor”. asea’ n vazul lumii ca sa se arate ” ce vrea muschii lor”. ps
  ai altora.caci noi doar executam.

  1. Kosk, copilul.a fost vandut de statul.roman pe bani..Au luat bani si autoritatile.si cei implicati ca si spaga. Chiar daca parintii adoptivi o iubesc pe fetita eu tot.am o problema.cu faptul.ca statul.vinde copii ca pe niste obiecte.
   Ii doresc fetitei numai bine acum.ca a plecat. Dar parintii adoptivi stiu putine despre legatura afectiva a copiilor. Prste ani si ani Sorina va reveni la Baia.de Arama sa isi caute mama.adoptiva pe care o iubea. Va da spaga si se va lupta cu sistemul.sa.o gaseasca. Daca vom.mai trai pana atunci, vom.vedea. Unele lucruri nu mor NICIODATA.

 4. Sorina a plecat ,statul paralel a rămas… Dar tot este mai bine ca în S.U.A. unde statul paralel răpește copiii cu autism, provocat de vaccinarea cu forța,am putea zice,pt.a dispare probele acuzatoare. (Natural News)

 5. Are dreptate Adelina. România: “ o țară de nimic”.
  Trăim intr-un stat nefunctional fratilor. Un stat mafiot unde justitia e tot mafiota. Scapa xone poate

 6. In Romania justitia nu functioneaza. Nimic nou.

  rectific: functioneaza numai la comanda serviciilor si numai pe principii progresiste.

 7. „Baa! Justitia este constrangerea intregii generatii omenesti unde vin oameni din toate partile si se supun”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.