X

Polonia CRITICĂ (pe bună dreptate) sprijinul AMBASADORULUI AMERICAN pentru LGTB

Guvernul conservator de la Varşovia a criticat vineri sprijinul ambasadoarei americane în Polonia pentru minorităţile sexuale, informează AFP conform Agerpres.

Drepturile homosexualilor, lesbienelor, bisexualilor, transsexualilor (LGBT) şi ale altor minorităţi sexuale sunt controversate în Polonia, ţară cu populaţie majoritar catolică, iar ambasadoarea Georgette Mosbacher a condamnat intenţia ziarului conservator Gazeta Polska de a lansa o campanie cu autocolante împotriva LGBT.

Publicaţia a difuzat pe Twitter o fotografie cu autocolante, pe care este reprezentată o cruce neagră peste curcubeul care simbolizează mişcarea LGBT, însoţită de textul “zonă liberă de LGBT”.

Sunt decepţionată şi îngrijorată să văd că anumite grupuri folosesc autocolante pentru a promova ura şi intoleranţa”, a reacţionat joi Mosbacher, tot prin intermediul reţelei Twitter. “Respectăm libertatea de exprimare, dar trebuie să rămânem uniţi pentru valori cum ar fi diversitatea şi toleranţa. #SuntemToţiEgali”, a adăugat ea, într-un mesaj în poloneză.

 

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
Homosexualitate
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

4 comentarii

 1. Uitati-va fratilor la figura ei de Rifca lgbtista !!!! Cat e de urata…ce suflet urat si murdar are !!!! I se citeste pe fata …..

 2. Viu este Mântuitorul lumii, Fiul Veșnic iubit al Tatălui nostru Sfânt din Ceruri, Fiu Făcut Om de la Duhul Sfânt și din Fecioara Maria pentru mântuirea oamenilor, Domnul nostru Iisus Hristos. Să fim cu El în fiecare moment, în vecii vecilor!
  ………..
  Polonia are una dintre cele mai restrictive legi cu privire la avort în Europa. Nu degeaba polonezii L-au declarat în 2016 pe Iisus drept Rege al Poloniei : IISUS A FOST DECLARAT REGE AL POLONIEI (Sâmbătă 19 noiembrie, 2016) https://doisautreiinnumeleluiiisus.blogspot.com/2016/11/iisus-fost-declarat-rege-al-poloniei_23.html
  ……..
  PREOȚII CATOLICI DIN POLONIA OFERĂ ÎN STRADĂ CONSILIERE PENTRU ATEI (articol în engleză din 25 mai 2018; traducere) https://doisautreiinnumeleluiiisus.blogspot.com/2018/05/preotii-catolici-din-polonia-ofera-in.html
  …….
  EVREII CRITICĂ SANCTIFICAREA CARDINALULUI POLONEZ AUGUST HLOND CARE A SCRIS ÎN 1936 DESPRE EI CĂ LUPTĂ CONTRA BISERICII ȘI SUNT AVANGARDA ATEISMULUI, BOLȘEVISMULUI ȘI SUBVERSIUNII (articol în engleză din 23 mai 2018; traducere) https://doisautreiinnumeleluiiisus.blogspot.com/2018/05/evreii-critica-sanctificarea.html
  ……..
  EVREI BUNI, EVREI SATANICI, LA CHICAGO; IISUS ȘI FARISEII, LA ROMA; PROTEST CONTRA RESTITUIRII PROPRIETĂȚILOR EVREIEȘTI, LA VARȘOVIA; SUBIECTE DIN SĂPTĂMÂNA TRECUTĂ (articole în engleză din 10 și 11 mai 2019; scurtă anunțare a știrilor) https://doisautreiinnumeleluiiisus.blogspot.com/2019/05/evrei-buni-evrei-satanici-la-chicago.html
  ………
  ÎN POLONIA, DUMNEZEU NU POATE FI CENZURAT CHIAR DACĂ AȘA AR VREA PATRONII GIGANTULUI SUEDEZ VÂNZĂTOR DE MOBILĂ “IKEA”. “IKEA” A REZILIAT CONTRACTUL ANGAJATULUI THOMASZ K., DIN CAUZĂ CĂ ACESTA A REFUZAT SĂ ȘTEARGĂ DE PE FORUMUL DE DISCUȚIE INTERN AL COMPANIEI DOUĂ CITATE BIBLICE CONTRA POLITICII COMPANIEI DE ÎNDOCTRINARE PRO GAY A ANGAJAȚILOR, POSTATE ÎN LUNA MAI 2019. ÎN 6 IULIE 2019 UN GRUP DE EPISCOPI POLONEZI A CRITICAT “IKEA” ȘI L-A LĂUDAT PE THOMASZ. THOMASZ A DAT SĂPTĂMÂNA TRECUTĂ IKEA ÎN JUDECATĂ. (articol în engleză din 8 iulie 2019; scurtă anunțare a știrii). http://doisautreiinnumeleluiiisus.blogspot.com/2019/07/in-polonia-dumnezeu-nu-poate-fi.html
  …….
  „TEOLOGIA POP” DIN CREȘTINĂTATEA OCCIDENTALĂ PARE A FI ÎN CONFORMITATE CU IISUS, DAR ÎN REALITATE ESTE CONTRARĂ LUI IISUS. TREI DOCTRINE DE TIPUL TEOLOGIEI POP : 1) DACĂ IUBEȘTI PE CINEVA, SĂ NU-L (SĂ N-O) JUDECI ; 2) IISUS A MURIT PENTRU PĂCATUL MEU, DECI EU POT PĂCĂTUI CÂT DE MULT VREAU ; 3) CREDINȚA MEA ESTE CENTRATĂ PE MINE ÎNSUMI ȘI PE UN IISUS AL MEU PERSONAL, ÎNCÂT EU POT SUBSTITUI CREDINȚA ÎN IISUS CU CREDINȚA ÎN MINE ÎNSUMI, IAR DRAGOSTEA ESTE TOTUNA CU POFTA SEXUALĂ. (articol în engleză din 20 iulie 2019 ; scurtă anunțare a știrii). RECUNOAȘTEM TEOLOGIA POP ȘI ÎN CREȘTINĂTATEA ROMÂNEASCĂ ÎN CARE, PRIN INTERMEDIUL DEMOCRAȚIEI DISTRUCTIVE ÎN STAT, DE 30 DE ANI, VALORILE CREȘTINE SUNT DESFIINȚATE, ÎN CONTINUU, CU SUCCES, DE CĂTRE ATEI-DERBEDEI-ANTICRIȘTI-SATANIȘTI: 100.000 DE PRUNCI SUNT UCIȘI ÎN FIECARE AN, FĂRĂ CA CINEVA SĂ FIE JUDECAT ETC. http://doisautreiinnumeleluiiisus.blogspot.com/2019/07/teologia-pop-din-crestinatatea.html

 3. Fără naționalism nu exista mântuire. Și ortodox și naționalist! Asa, ca Sfântul părinte Arsenie Papacioc, Lgbtq-una din ultimele lovituri ale diavolului. E ca o secta pur satanica!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.