X

Ministrul ”Educației” din Israel susține că terapia de conversie pentru orientarea sexuală funcționează

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Ministrul Educației din Israel a provocat furie în urma declarațiilor sale referitoare la terapia de conversie a orientării sexuale, prin care a susținut că aceasta funcționează, scrie The Independent. 

Rafi Peretz a afirmat că tipul acesta de terapie dă rezultate și că el chiar a aplicat-o: “Cred că este posibil să modifici orientarea sexuală a cuiva. Vă pot spune că sunt familiarizat cu chestiunea educării și am și aplicat această tehnică”, a spus Peretz.

Prim-ministrul Benjamin Netanyahu a condamnat aceste remarci, susținând că sunt inacceptabile și că nu reprezintă poziția guvernului său.

 

Potrivit medicilor, această tehnică este una periculoasă și îndoielnică din punct de vedere științific.
 
Amir Ohana, ministrul Justiției și membru al comunității LGBT, a declarat: “Orientarea sexuală nu necesită terapie sau conversie. Noțiunile preconcepute și ignoranța necesită terapie și conversie.”
 
Grupul LGBT+ a cerut demisia lui Peretz.
 
Benny Gantz, liderul opoziției, a spus: “Orice comentariu legat de terapia de conversie nu are cum să fie legitim în Isrel în 2019. Este dreptul fiecărei persoane să trăiască în funcție de credințele, opiniile și înclinațiile sale, acest drept este piatra de temelie a democrației israeliene și îl vom apăra cu toată puterea noastră.”

 

 

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

7 comentarii

  1. Este infricosator ca s-a ajuns atat de departe cu sparea pe creier incat poti sa faci din barbat femeie si invers.

    Daca tot traim in plina demonocratie si corectitudine politica, ar trebui ca la fel de usor precum au dreptul sa se sluteasca sa se si poata intoarce la normalitate.

    Culmea este ca se accepta doar drumul spre nefiresc. Nino, nino, nino.

  2. https://www.youtube.com/watch?v=TEXng6DS_5w

    Cand Virgiliu Gheorghe spune la minutul 22:38 – “Daca statul creaza, ca si in totalitarism, in sistemul trecut, in comunism, o serie de norme care sunt portivnice naturii umane, revolutiei sociale, acele legi nu trebuie respectate obligatoriu”, ceilalti il contrazic si spun ca trebuie respectate si acele legi. Asadar, conform celor care il contrazic, statul este peste Biserica Lui Dumnezeu, si poate face ce vrea cu ea. Asta este una din consecintele separarii Bisericii de stat, separare facuta prin masonul Alexandru Ioan Cuza. Daca statul ar da o lege in care sa oblige oamenii sa injure pe Dumnezeu cate 5 minute pe zi, atunci oamenii ar trebui sa respecte si legea asta, chair daca sunt crestini. Asadar Biserica este cu bocancul statului pe gat.

    Daca un stat da legi ce sunt importiva lui Dumenzeu (cuma ar fi acesta legalizare a “casatoriilor” homosexuale), atunci acel stat mai poate fi considerat crestin ? Daca un popor se supune unor astfel de legi, atunci acel popor mai poate fi considerat crestin ? Pentru un popor crestin, statul este mai mare ca Dumnezeu, mai mare ca Biserica Lui ? Asa i-a invatat Iisus Hristos pe oameni, cand un conducator ii pune sa faca ceva importiva lui Dumnezeu, acestia sa se supuna si acelui lucru ?

    Iisus Hristos refereindu-se la carturarii si fariseii din vremea Lui, a spus: “Deci toate câte vă vor zice vouă, faceţi-le şi păziţi-le; dar după faptele lor nu faceţi, că ei zic, dar nu fac.” Dar oare acei farisei si carturari, le ziceau oamenilor sa accepte “casatorii” intre homosexuali ?

    Intr-o tara care se considera a fi crestina, statul nu ar trebui sa fie separat de biserica.

  3. Pentru că Antihristul este/va fi hermafrodit, trebuie ca toată lumea să POATĂ experimenta cum să fii bărbat, dar și femeie!
    Îl plagiez pe Andrei…ninoo, nino-nino!

  4. Mi-aduce aminte de un alt interviu al Prof.Criminolog – Dr.Tudorel Butoi când vorbea despre referendumul de anul trecut, despre NEBUNIA eventualei legalizări între persoane de același gen, despre intervențiile chirurgicale în vederea schimbării de sex, despre femeia bionică, despre încercarea eșuată a unuia dintre cei doi/două de a ”legitima” parteneriatul dintre ei/ele…

    Personal, am înțeles văzând astfel de ”cupluri” cum îi TRĂDEAZĂ mesajul GENETIC ascuns în ei care IESE la suprafață și împotriva căruia nu i se pot opune (de-aici și rata sinuciderilor în rândul celor care încearcă să fie ceea ce n-au fost NĂSCUȚI să fie…), fiindcă este pus ACOLO de Dumnezeu prin atribuirea unor caracteristici specifice femeilor și/sau bărbaților…de-aici, trădarea prin comportament mimetic tipic/preponderent MASCULIN față de partener/ă de același gen…prin diferența de înălțime (poate și greutate), alături de abilități, forță (cel puțin fizică), o oarecare duritate/înăsprire a expresiei chipului, ochilor…ceea ce arată că în subconștient sunt/rămân ceea ce au fost de la începuturi, de când s-au născut.

    1. Am vrut să (mai) spun că, și dpdv CULTURAL, atunci când se unesc/”căsătoresc” (”legiferați” dpdv social, dar și ”bisericesc”…de către alți DEREGLAȚI), unul/a dintre ei, reprezintă/ar reprezenta BĂRBATUL, prin caracteristicile menționate mai sus!
      Ați observat că, ”ea” (care poate fi un ”el” pe post de fetiță…în cazul bărbaților ) e mai delicat/ă, poartă chiar voal de mireasă, făcând pe grațioasa, sfioasa?!

      MAARE NEBUNIE!

  5. Ediție Specială – Căsatoria și deriva existențială – Tudorel Butoi și Cornel Dărvășan

    https://www.youtube.com/watch?v=Pcg2u6F8tLQ

    ” CORNEL DĂRVĂȘAN: România nu este o societate teocratică, condusă de Dumnezeu și, în urma moralității se fac legile…legile se fac pentru ocrotirea cetățenilor, se spune…cum vedeți această problemă? Unde este linia de demarcație?

    TUDOREL BUTOI: linia de demarcație este următoarea: nu există lege care să nu-și aibă originile în morală.
    Numai că, abaterile de la morală, de la regulile de conviețuire, șamd..au, în mod gradual, un pericol social.
    Când pericolele sociale sunt de mică importanță, unele chiar neglijabile, se socotesc abateri de la morală, de la etică…și se sancționează fie cu observarea publică, în zona socialului, fie cu contravenție: cu amenzi!

    Pe când, pericolele sociale grave, de abatere de la morală…păi, e moral să omori? Nu!
    E moral să violezi, să tâlhărești? Nu!
    Păi, atunci ele au îmbrăcat caracteristicile unor fapte care trebuie reprimate, prevenite de către legiuitor și pedepsite.
    Cu alte cuvinte, ele sunt unele din altele!
    Numai că, se forțează confundarea lor: una e să le confuzi, și alta e să le discriminezi, să le înțelegi pe fiecare în parte, în funcție de gradul de pericol social.
    În ceea ce ne privește – căsătoria – are această chestiune distinctă: mai corect era să se vorbească despre familia pro-creatoare decât despre familia tradițională.

    Cu alte cuvinte, ASTA face DIFERENȚA = familia care este pro-creatoare este familia aptă să procreeze. Punct.
    Pe când familia tradițională, e o familie care e consfințită de o familie care ține de tradiții!
    Păi, tradițiile se mai schimbă, domn profesor!
    Tradițiile se schimbă odată cu vremurile, cutumele, obiceiurile…singura PROTECȚIE care ține în picioare familia, este procreația!
    Procreația nu se schimbă – e dată de Dumnezeu!
    E un dicteu al comuniunii dintre un bărbat și o femeie, și NU poate nimeni, în afara bărbatului și a femeii să procreeze…nici eprubeta, nici operația, nici femeia bionică
    [(min.14:39): Îi avertizez la modul prietenesc pe telespectatori că apare FEMEIA BIONICĂ!
    Femeia robotizată bionic, care satisface bărbatul, după MODELUL pe care-l vrea el/ei – actriță, sportivă, top-model, șamd…exhibiții de tip erotic: aptă să facă sex sub toate formele, să satisfacă dpdv al lubrifierii, contactului, participării, etc, etc…actul sexual! Asta nu este decât un hedonism! Un act de satisfacere a unor diliți! ], nimic, nimic, nimic!

    Dimpotrivă, sunt niște deșertăciuni caricaturale de mă umflă tot râsul! Dar ele se petrec!

    Și se duc în zona Sodomei și Gomorei. De ce?
    Domn profesor, aspectele sunt mai ample: SOCIETATEA INVOLUEAZĂ PUTERNIC!
    Evoluție?
    Nooo…INVOLUEAZĂ PUTERNIC!
    Zona spre care ne îndreptăm este o zonă care are mai mulți vectori, CARE NE ÎMPING ACOLO! Și anume:
    PROGRESUL ȘTIINȚFICO-TEHNIC orientat PROST!
    CORUPȚIA! Corupția, în care văd ticăloșirea omului față de bani!
    Și HEDONISMUL, adică PLĂCEREA BIO-INSTINCTUALĂ!

    În această sacoșă uriașă a hedonismului, intră: DROGURILE, BĂUTURA, SEXUL, COMPONENTA ACHIZITIVĂ DE SATISFACȚIE MATERIALĂ, etc., etc…

    Ei bine, pe acești 3 vectori, VIITORUL ESTE INVOLUTIV ȘI SE DUCE PE TOBOGAN! ”

  6. Cred ca este limita răbdării lui Dumnezeu. Relația Lui cu noi este de Creator. La Sodoma si Gomora a trimis foc pentru strambarea creației Lui. Dar acum prin schimbarea de sex pur și simplu Îl dam deoparte pe Dumnezeu și II spunem :Tu, da-Te de o parte ca ai greșit! (Doamne iartă-mă!). Îți vom arata noi cum trebuia Sa faci! Simt ca mi se face pielea de găină…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button