X

[VIDEO] Înregistrări interviuri anti 5G

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

In 14-21 iunie a avut loc evenimentul online “EMF Health Summit 2019”, care a inclus interviuri cu medici, ingineri, specialisti, despre efectele biologice ale undelor electromagnetice asupra oamenilor, inclusiv 5G. 

Cei care au fost interesati au putut sa urmareasca inregistrarile in timpul evenimentului numai cate 24 de ore, iar cei interesati sa le vada apoi o pot face contra cost.

In mod deosebit, intre 13-15 iulie 2019 (mai exact pana luni 15 iulie la ora 7 AM ora Romaniei), toate inregistrarile sunt disponibile gratuit, limitat

https://emfhealthsummit.com/event-replay/

Eu am urmarit toate cele 35 de interviuri si am selectat cele mai importante 10 interviuri, care totalizeaza 9h 33 min.

Acestea sunt:

Peter Sullivan, BA,MS – Tech and Nutritional Health Hacks from Former Silicon Valley Heavyweight (prezentare video de urmarit cu atentie)
https://youtu.be/BEL0Qmjd0Mg

Josh del Sol Beaulieu – How to Opt-Out of Smart Meters and Save Your Family’s Health (prezentare video de urmarit cu atentie)
https://youtu.be/L8FeyY1qNwA

restul din cele mai bune pot fi doar ascultate audio fara riscul de a pierde ceva vizual important:
Dave Stetzer – Power Expert How To Protect Your Family From The Shocking Cancer Risk Found In most Homes
https://youtu.be/iLCCgf5pbu4

Deitrich Klinghardt, MD – Top 5 EMF Protection Tips From Esteemed Medical Doctor
https://youtu.be/Ri6RzR3T3Qc

Jack Kruse, MD – The Inconvenient Truth What Happens Every Time You Put a Cell Phone Against Your Head
https://youtu.be/bwbppulb1ig

Joseph Mercola, MD – How to Detox Your Body And Your Brain From the Invisible Sea of EMFs
https://youtu.be/xe_3eB27XLk

Olle Johansson, PhD – Sounding the Alarm Science links EMFs to Increased Incidence of Cancer and Other Serious Health Problems
https://youtu.be/WcgKQKPSCPk

Paul Héroux, PhD – EMF Science An Inconvenient Truth
https://youtu.be/bp34Kdt_KEc

Tom O’Bryan, DC, CCN – How Gut Health Can Heal and Protect You From EMFs
https://youtu.be/5LtwhuaQA98

Ty Bollinger – The Truth About EMFs and Cancer Practical Steps You Can Take
https://youtu.be/JF-AWUIOZb0

Urmatorul eveniment online in legatura cu 5G-ul va avea acelasi format, alt organizator si va fi disponibil de pe 26 august 2019. Inregistrarea pentru a primi linkurile si notificarile de la fiecare zi cu interviurile cu specialisti se face prin e-mail la adresa summit-ului https://the5gsummit.com si in fiecare zi interviurile se vor schimba la adresa https://the5gsummit.com/event.

Aceste interviuri oferta informatii extrem de valoroase care acopera spectrul subiectului: cauze, mecanisme biologice, mecanisme institutionale, masuri de protectie, masuri legale de a ataca firmele care produc daune sanatatii prin echipamentele pe care le instaleaza.

In contextul in care in Romania trei companii de telecomunicatii (Vodafone, RCS & RDS, Orange) au inceput deja sa-si extinda reteaua 5G in tot Bucurestiul si zeci de orase ale Romaniei, este numai o chestiune de timp pana cand multi oameni vor incepe sa se imbolnaveasca de cancer, leucemie si alte efecte distrugatoare. Urmarind aceste interviuri, sper ca veti putea intelege ca asta nu e o probabilitate, e ceva care garantat se va intampla si sper ca veti incepe sa aplicati masurile din aceste materiale inainte sa cadeti si voi victima.

primit pe e-mail

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO

Probabil sunt utile cele de mai sus, insa noi consideram ca sistemul are nevoie de 5G in primul rand pentru semnul fiarei.

 

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Vă rugăm să sprijiniți portalul OrtodoxINFO! Mai avem de achitat facturi pentru întreținerea site-ului și resursele noastre nu sunt suficiente. Vă mulțumim! DONAȚIE