X

Academia Română dezaprobă construirea Muzeului Holocaustului lângă Antipa: „Complet inadecvată și păguboasă”

Image result for academia romana

Cedarea unui teren din parcul Muzeului Antipa”este complet inadecvată și păguboasă”, afirmă Academia Română.
„Academia Română apreciază că soluția propusă de a solicita, oficial, Muzeului Național de Istorie Naturală Grigore Antipa să cedeze o suprafață de 5.300 mp din proprietatea pe care o deține în Șoseaua Kiseleff nr. 1, cu scopul construirii Muzeului Național de Istorie a Evreilor și Holocaustului, este complet inadecvată și păguboasă, aducând mari prejudicii unuia dintre cele mai vechi și apreciate muzee din România”, se arată într-un comunicat al Academiei Române.
Soluția a fost propusă de Guvern, după ce Consiliul General al Primăriei Capitalei a dat Palatul Dacia în administrarea Institutului Național pentru Studierea Holocaustului din România „Elie Wiesel” în septembrie 2016, dar decizia a fost anulată în instanță. La începutul lunii martie 2019, solicitarea a fost repusă pe masa Consiliul General, dar, de data aceasta, nu a mai fost aprobată.
Institutul pentru Studierea Holocaustului Elie Wiesel este instituția care a cerut, luna trecută, Guvernului să-i cedeze 5. 300 de metri pătrați din parcul Muzeului Antipa.
Redirecționați 2% din impozitul dvs. pe venit, care altfel s-ar duce la stat, către susținerea acestui portal. Pentru a descărca formularul 230, dați click pe imaginea de mai jos.
Categorii
Sionism
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

13 comentarii

  1. Nu abera,urangutanule !
   ACADEMIA ROMANA e necesar sa fie dsfiintatadin cauza TICALOSIEI SI INCOMPETENTEI EI !
   NEAMURI PROASTE,care uita de unde au plecat si care le e menirea !
   De ce nu FAC SATANISTI Incriminarea SALARIULUI /VENITULUI DE MALNUTRITIE NATIONALA de 100/200 de euro de de 30 de ani ?
   Tocmai ei stabilind cosul zilnic de TREI bani ,cit UN PACHET DE TIGARI percap de biped !
   URNGUTANII, PRIMII TRADATORI DE NEAM SI TARA !
   EXTERMINAREA CA LA NEMTI ar fi SOLUTIA !

 1. Sint cu mare treaba AICI pe pamint ,TOCMAI pentru a spune prostului cit e de prost !
  Sigur ca nu o fac iluzionindu-ma ca voi vedea o schimbare .
  In schimb PROSTUL la JUDECATA nu va mai avea NICI O SANSA sa o dea cotita ,cauza fiind EU !
  DIN FERICIRE pentru mine DUMNEZEU a considerat ca merit sa am in dotare DOI NEURONI.
  DRAMA E CA TIE SI ACADEMICIENILOR ROMANI
  a considerat ca nu meritati NICI macar UNUL de prasila .
  TRADATORII DE NEAM SI TARA pot AVEA DOAR TARITE in cap,CE MERITA,neuronii sint in dotarea PENTRU CEI ALESI !

  1. @kosk
   Nu te mai obosi cu explicații,duduia face parte dintre cei aleși,nu vezi?noi,urangutanii,rămânem cu tărâțele în cap…

 2. Sigur ca era sarcastic!
  Dar Problema nu se pune decit intr-un mod extrem deTRAGIC.
  ACADEMIA ROMANA de 30 ani asista cum ROMANIA DIPARE.
  Iar ea este ,sau ar fi trebuit sa fie ,ceea ce n-a fost cazul ,GARDIANUL PRIM SEF AL NATIEI ,prin chiar FISA POSTULUI ! DECI NU-SI MERITA SALARIUL !
  Politicienii ne-au fraerit pe toti intrind in UE printr-un referendum care n-a precizat si care sint conditiile antinationale prin care am fost fortati sa aderam
  BAROMETRUL vietii pe acest pamint romanesv este ACADEMIA ROMANA care are obligatia sa PREZINTE PRIN LUCRARI STIINTIFICE care sint etapele obligatorii prin care poporul este obligat sa treaca pentru a EXISTA.
  ECONOMIA ROMANEASCA A DISPARUT ,fara a exista o intentie de revenire IMEDIATA.
  MUCLES ,GARDIANUL STIINTIFIC !
  INVATAMINTUL ROMANESC este in COLAPS de 30 de ani !
  Tot MUCLES.
  IMORALITATEA si INCULTURA PROMOVATE DE MASSMEDIA si POLITIC a devenit un tabu in RO tot de 30 de ani .
  Si aici tot MUCLES !
  MALNUTRITIA venitului minim garantat de 100/200 eur ,care priveste pe circa cinci milioane romani,pepiniera natiei ,pe ACADEMIE nu doar ca o lasa rece dar chiar A IMPUS-O prin propriul calcul !
  Iar MUCLES !
  PAI crezi ca ACADEMICIANUL are un singur rol pe banul natiei ,acela de a-si baga capul intre picioare si a-si admira bijuurile ?!

 3. Romania a ajuns ca Ferma Animalelor
  https://www.youtube.com/watch?v=1i0dNwwsVno

  Ludovic Orban a primit avertisment de la CNCD pentru discriminarea ‘scroafeleor suite în copaci’

  „Şi noi ne permitem să ţinem toate beizadelele plantate de PSD de ALDE şi de celelalte partide, toţi incompetenţii, toţi oamenii luaţi de la coada vacii, toate scroafele suite în copac care populează în momentul de faţă administraţia şi care şi-au bătut joc de adevăraţii funcţionari, care au încercat cu adevărat să facă o carieră în administraţie, bazată pe profesionalism, pe competenţă şi pe criterii obiective”
  https://www.stiripesurse.ro/ludovic-orban-avertisment-de-la-cncd-dupa-doua-declara-ii-considerate-discriminatorii-scroafele-s_1366027.html

 4. Spre desfintarea ONU? Spicuiri,mai multe pe BIN:
  Pe data de 26 septembrie, Sanhedrinul va găzdui prima conferință a Organizației celor 70 de națiuni la care vor participa reprezentanți ai mai multor națiuni. Conferința este aceea de a reuni toate națiunile sub credința comună în sfințirea Bibliei și sfințenia întregii omeniri.Conferința va aborda incapacitatea Organizației Națiunilor Unite de a menține pacea între națiuni. Sunt incluse aici acțiunile ONU care contravin principiilor Noahide, care stau la baza umanității. Un exemplu în acest sens este agenda ONU de promovare a avortului și a eutanasiei ca „drepturi ale omului”.Se așteaptă ca Organizația a 70 de Națiuni să permită cooperarea spre programe economice și sociale care vor aduce beneficii întregii omeniri. Inclus în aceasta va fi o instanță internațională bazată pe principii biblice. Curtea va primi mandatul de a proteja globul de amenințările ecologice, de a mobiliza resursele pentru a opri foamea,avansarea agriculturii și a descoperii noi medicamentele pentru binele întregii omeniri.
  Organizația subliniază că fiecare națiune își va păstra identitatea națională unică și distinctă, patrimoniul cultural, limbajul și frontierele recunoscute.
  Conferința va fi precedată de un Concert de creație mondial, organizat pe 25 septembrie (a 25-a zi a lunii evreiești din Elul), care, conform tradiției evreiești, va fi cea de-a 5779-a aniversare a creării lumii. Concertul va cuprinde o prezentare muzicală a unei selecții de Psalmi care cuprind Hallel, un serviciu de rugăciune care îl laudă pe Dumnezeu.
  https://www.breakingisraelnews.com/133127/sanhedrin-calls-conference-70-nations-take-place-anniversary-creation-world-nations-answer-call/

 5. Cacademia romana e constipata de nu poate”emana”un plan pentru scoaterea nației din prăpastie. Păcat de înaintașii lor. Adevărat ca majoritatea sunt la vârsta ipotentei…

 6. Academia Romana e condusa de masoni. Acestia se inchina Vrajmasului si au contracte cu.dansul. Acum inteleg si logica ca daca Vrajmasul.zice de bine, bine este sa faci bine si sa te caesti, si sa ignori de unde a venit informatia. Luther a mers pe principiul ca daca Vrajmasul.zice stanga eu fac dreapta si bine fac. In ultimele lui zile Luther numea pe Domnul un „nemernic” si alte abureli, deci nu poti fi credincios lui Dumnezeu fara discernamant.
  Eu dedic episodul de fata Sanhedrinului, cel in comuniune cu Moishe Rabeinu, adica conservator ca sa zic asa lumesc.
  Masonii precum si evreii masoni NU sunt prieteni poporului evreu care este sub legea lui Moise chiar daca folosesc ratiuni logice construite in prealabil.de Vrajmas.
  Masonii sunt ispita. Te faci frate cu … ca sa treci iazul?
  Vrajmasul prigoneste si ispiteste la greu. Evreii cu bun simt stiu deja ca acel muzeu al Holocaustului este doar o justificare a Institului Elie Wiesel de a fi. Si ca este intentionat exagerat pozitionat si propus chiar daca aceasta este dincolo de liberul arbitru al Institului. Deoarece.. om fiind, nu te poti face frate cu …. nici ca sa treci iazul. Vrajmasul e mai puternic ca noi si sminteste multi prin ipocrizie, delasare, mandrie, lacomie etc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.