X

Academia Română dezaprobă construirea Muzeului Holocaustului lângă Antipa: „Complet inadecvată și păguboasă”

Image result for academia romana

Cedarea unui teren din parcul Muzeului Antipa”este complet inadecvată și păguboasă”, afirmă Academia Română.
„Academia Română apreciază că soluția propusă de a solicita, oficial, Muzeului Național de Istorie Naturală Grigore Antipa să cedeze o suprafață de 5.300 mp din proprietatea pe care o deține în Șoseaua Kiseleff nr. 1, cu scopul construirii Muzeului Național de Istorie a Evreilor și Holocaustului, este complet inadecvată și păguboasă, aducând mari prejudicii unuia dintre cele mai vechi și apreciate muzee din România”, se arată într-un comunicat al Academiei Române.
Soluția a fost propusă de Guvern, după ce Consiliul General al Primăriei Capitalei a dat Palatul Dacia în administrarea Institutului Național pentru Studierea Holocaustului din România „Elie Wiesel” în septembrie 2016, dar decizia a fost anulată în instanță. La începutul lunii martie 2019, solicitarea a fost repusă pe masa Consiliul General, dar, de data aceasta, nu a mai fost aprobată.
Institutul pentru Studierea Holocaustului Elie Wiesel este instituția care a cerut, luna trecută, Guvernului să-i cedeze 5. 300 de metri pătrați din parcul Muzeului Antipa.
Categorii
Sionism
cuvinte cheie
loading...

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

10 comentarii

  1. @kosk
   Nu te mai obosi cu explicații,duduia face parte dintre cei aleși,nu vezi?noi,urangutanii,rămânem cu tărâțele în cap…

 1. Romania a ajuns ca Ferma Animalelor
  https://www.youtube.com/watch?v=1i0dNwwsVno

  Ludovic Orban a primit avertisment de la CNCD pentru discriminarea ‘scroafeleor suite în copaci’

  „Şi noi ne permitem să ţinem toate beizadelele plantate de PSD de ALDE şi de celelalte partide, toţi incompetenţii, toţi oamenii luaţi de la coada vacii, toate scroafele suite în copac care populează în momentul de faţă administraţia şi care şi-au bătut joc de adevăraţii funcţionari, care au încercat cu adevărat să facă o carieră în administraţie, bazată pe profesionalism, pe competenţă şi pe criterii obiective”
  https://www.stiripesurse.ro/ludovic-orban-avertisment-de-la-cncd-dupa-doua-declara-ii-considerate-discriminatorii-scroafele-s_1366027.html

 2. Spre desfintarea ONU? Spicuiri,mai multe pe BIN:
  Pe data de 26 septembrie, Sanhedrinul va găzdui prima conferință a Organizației celor 70 de națiuni la care vor participa reprezentanți ai mai multor națiuni. Conferința este aceea de a reuni toate națiunile sub credința comună în sfințirea Bibliei și sfințenia întregii omeniri.Conferința va aborda incapacitatea Organizației Națiunilor Unite de a menține pacea între națiuni. Sunt incluse aici acțiunile ONU care contravin principiilor Noahide, care stau la baza umanității. Un exemplu în acest sens este agenda ONU de promovare a avortului și a eutanasiei ca „drepturi ale omului”.Se așteaptă ca Organizația a 70 de Națiuni să permită cooperarea spre programe economice și sociale care vor aduce beneficii întregii omeniri. Inclus în aceasta va fi o instanță internațională bazată pe principii biblice. Curtea va primi mandatul de a proteja globul de amenințările ecologice, de a mobiliza resursele pentru a opri foamea,avansarea agriculturii și a descoperii noi medicamentele pentru binele întregii omeniri.
  Organizația subliniază că fiecare națiune își va păstra identitatea națională unică și distinctă, patrimoniul cultural, limbajul și frontierele recunoscute.
  Conferința va fi precedată de un Concert de creație mondial, organizat pe 25 septembrie (a 25-a zi a lunii evreiești din Elul), care, conform tradiției evreiești, va fi cea de-a 5779-a aniversare a creării lumii. Concertul va cuprinde o prezentare muzicală a unei selecții de Psalmi care cuprind Hallel, un serviciu de rugăciune care îl laudă pe Dumnezeu.
  https://www.breakingisraelnews.com/133127/sanhedrin-calls-conference-70-nations-take-place-anniversary-creation-world-nations-answer-call/

 3. Cacademia romana e constipata de nu poate”emana”un plan pentru scoaterea nației din prăpastie. Păcat de înaintașii lor. Adevărat ca majoritatea sunt la vârsta ipotentei…

 4. Academia Romana e condusa de masoni. Acestia se inchina Vrajmasului si au contracte cu.dansul. Acum inteleg si logica ca daca Vrajmasul.zice de bine, bine este sa faci bine si sa te caesti, si sa ignori de unde a venit informatia. Luther a mers pe principiul ca daca Vrajmasul.zice stanga eu fac dreapta si bine fac. In ultimele lui zile Luther numea pe Domnul un „nemernic” si alte abureli, deci nu poti fi credincios lui Dumnezeu fara discernamant.
  Eu dedic episodul de fata Sanhedrinului, cel in comuniune cu Moishe Rabeinu, adica conservator ca sa zic asa lumesc.
  Masonii precum si evreii masoni NU sunt prieteni poporului evreu care este sub legea lui Moise chiar daca folosesc ratiuni logice construite in prealabil.de Vrajmas.
  Masonii sunt ispita. Te faci frate cu … ca sa treci iazul?
  Vrajmasul prigoneste si ispiteste la greu. Evreii cu bun simt stiu deja ca acel muzeu al Holocaustului este doar o justificare a Institului Elie Wiesel de a fi. Si ca este intentionat exagerat pozitionat si propus chiar daca aceasta este dincolo de liberul arbitru al Institului. Deoarece.. om fiind, nu te poti face frate cu …. nici ca sa treci iazul. Vrajmasul e mai puternic ca noi si sminteste multi prin ipocrizie, delasare, mandrie, lacomie etc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO se bazează strict pe cititorii săi mulți, care sprijină fiecare cât poate acest demers. Vă punem la dispoziție conturi bancare sau varianta PayPal de mai jos. Fără sprijinul vostru acest proiect se poate diminua, până la dispariție.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.