X

Papa Francisc îl onorează pe evreul Jeffrey Sachs, colaboratorul lui George Soros si unul dintre principalii activisti pro avort din cadrul Natiunilor Unite

Papa Francisc îl onorează pe Jeffrey Sachs la o întâlnire pe teme ecologice

Jeffrey Sachs, in imagine al doilea din stanga, este unul dintre principalii promotori mondiali ai politicilor pro avort ai Natiunilor Unite (UN). El deţine titluri UN cum ar fi cea de director pentru Reţeaua de Soluţii pentru Dezvoltare Sustenabilă (SDSN). El este de asemenea consilier special al Secretarului UN pentru Millennium Development Goals.
Acesta foloseşte aceste funcţii pentru a susţine că, pentru a preveni sărăcia şi a creşte dezvoltarea economică, avortul şi sterilizarea în masă trebuie executate de către UN în multe ţări prin presiuni financiare şi politici guvernamentale.
Mai mult, Sachs este un economist aflat în strânsă colaborare cu George Soros. Nu e ceva rar că iniţiativele de mediu ale lui Sachs aduc câştiguri substanţiale investiţiilor lui Soros.
După instalarea lui Francisc, Sachs a primit tratament preferenţial la Vatican. El este văzut de obicei ca una dintre minţile din spatele programului ecologic al Vaticanului, incluzând ciorna pentru circulara lui Francisc Laudato si.
Pe 27 mai  2019, Academia de Ştiinţe Ponificale a Vaticanului a sponsorizat întâlnirea „Schimbările Climatice şi noile Dovezi din partea Ştiinţei, a Ingineriei şi a Politicii.” Sachs a fost ales să fie oaspetele de onoare, stand de-a dreapta Papei, (foto de sus).
Ne întrebăm dacă nu cumva eforturile ecologice ale Vaticanului de a face  Amazonia o regiune independentă de guvernele locale este tot un plan orchestrat de prietenul lui Soros…

Traducerea: Costin Ştirbu

Redirecționați 2% din impozitul dvs. pe venit, care altfel s-ar duce la stat, către susținerea acestui portal. Pentru a descărca formularul 230, dați click pe imaginea de mai jos.
Categorii
Avort
cuvinte cheie
NOTĂ OrtodoxINFO

Evreul Jeffrey Sachs este președintele The Earth Institute, fundație care a primit de la Soros aproximativ 50 de milioane de dolari pentru finanțarea proiectului Millennium:

Evreul GEORGE SOROS pune din nou umarul la NOUA ORDINE ECONOMICA. Pe 8 aprilie va organiza o conferinta ce-si propune sa formuleze „noi reguli” sa sa „reformeze sistemul monetar global”

 

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Un comentariu

  1. „Unde sunt doi sau trei adunați în numele Meu, Sunt și Eu în mijlocul lor”. E valabil și invers (pentru diavol).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.