X

Videoclipul artistei Miley Cyrus, intitulat “Mother’s Daughter” (fata mamei), promovează avortul şi loveşte virginitatea considerând-o “construcţie socială”

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Videoclipul artistei Miley Cyrus intitulat “Mother’s Daughter” (fata mamei) promovează avortul şi loveşte virginitatea considerând-o “construcţie socială”

National Gabriel Hays, 3 iulie 2019 – Washington, DC

Videoclipul “Mother’s Daughter“ al drăguţei artiste pop Miley Cyrus este croit să fie un imn al noii generaţii de expresie feminină şi libertate.  Se miră cineva că a ieşit complet deconcertant şi un pic cam infernal?

Oda domnişoarei Cyrus dedicată feminismului şi inclusivităţii este o călătorie acidă de prost gust al sexualităţii perverse, incluzând latex de culoare sângerie, suspensoare feminine cu dinţi, femei transsexuale legate în scaune cu rotile, mişcări agresive de rotaţie şi citate cum ar fi “Virginitatea este o construcţie socială.”

Videoclipul a avut premiera pe 2 iulie şi a prezentat-o pe Cyrus nervoasă şi obsedată de avort, îmbrăcată în latex roşu şi frecându-se de podea cu limba scoasă (nicio surpriză aici). Ceea ce e surprinzător este că Cyrus crede că toate imaginile BDSM (disciplina bandajelor, sado-masochism) şi posturile corpului care urmează pot convinge pe cineva că ea este călare pe situaţie şi că asta e ceea ce-şi doresc femeile, aşa cum insistă versurile ei.

Corul din fundal chiar o spune pe şleau: “deci-deci, nu te pune (f…) cu liberate mea, m-am întors să mi-o iau. Sunt obraznică, sunt rea. Trebuie să fie ceva în apă sau faptul că-s fiica lu mama.”

Hotărât lucru, nu e nicio teză ci mai degrabă un “ te f-t” privitorilor care nu-s complet îndrăgostiţi de acest curent la modă al anarho-feminismului. Sexualitatea este nestăvilită pe tot parcursul videoclipului. Citate apar pe ecran cum ar fi “Fiecare femeie este o rebeliune” şi laitmotivul “Virginitatea este o construcţie socială.”

Merită reţinută şi sintagma “nu te pune (fu-e) cu liberate mea,” care e de asemeni linia de fundal a campaniei ei recente de strângere de fonduri pentru Planned Parenthood (planificare familială).

La începutul lunii iunie, Cyrus a anunţat un parteneriat cu designer-ul Marc Jacobs pentru a vinde tricouri pro-avort imprimate cu acest text. Veniturile realizate din vânzări au fost donate organizaţiei Planned Parenthood.

Vorbind despre virginitate, amestecată în toată depravarea vedem o femeie încoronată cu trandafiri de aur, ţinând în braţe un copil în ceea ce o ilustrează clar pe Fecioara Maria. Este neclar ce au vrut producătorii să exprime, deşi se pare că subiectul este că standardul de feminitate al Mariei nu e mai presus decât cel al transsexualilor şi al femeilor eliberate prin sex din imaginile următoare. Este grotesc…

Versurile ce urmează includ, “Aleluia, sunt o vrăjitoare, sunt o vrăjitoare, aleluia!” sau “Aleluia, sunt o ciudăţenie, sunt o ciudăţenie, aleluia!” în timp ce Cyrus se scălâmbăie purtând un suspensor ce reprezintă un vagin cu dinţi. Ea cântă, “ Aşa că înapoi, înapoi, înapoi, înapoi băiete.” Avertisment rezonabil pentru orice tip cu înclinaţii heterosexuale.

Femei transsexuale şi trevestiţi apar ca o sclipire pe ecran cu scrisul, “Corpul meu, regulile mele,” şi “sunt liber” pictat pe corp.

Adăugând la absurditate, o femeie obeză este glorificată într-o poziţie ce aminteşte de arta clasică şi legat de scaunul cu rotile, “modelul” transsexual Aaron Philip este arătat pentru un plus de inclusivitate. Videoclipul se incheie cu Miley stand lângă mama ei Tish Cyrus, ca şi când ar spune, “Aşa am fost crescută. Ia-mă aşa sau pleacă.”

Atenţie: Videoclipul conţine imagini explicite greu de privit (păcat că tocmai acest mesaj va face lumea să-l acceseze – nt).

Traducerea: Costin Ştirbu

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO
Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

8 comentarii

  1. O DEMENTĂ!
    Cam toate video-clip-urile DE AZI sunt greu de privit…și nu de acum, de cel puțin 10-15 ani!
    Să zicem că-ți place armonia, linia melodică DAR când te uiți la video-clip, zici c-ai coborât la Iad sau în anti-camera lui, unde se săvârșesc vrute și ne-vrute…

  2. La ce va asteptati din partea unei ratate?Simbolul dementei progresiste pe care au imbratisat-o destui spalati pe creier de pe la noi.Nu inteleg de ce dati atata importanta la ce fac si ce spun toate nulitatile occidentului.

  3. miley cirus, rihana, beyonce etc sunt posedate de diavol partial, adica, in zi normala –de ex, cand sta in casa– pot avea un comportament normal, dar, la concerte, cand filmeaza clipuri, in filem etc sunt literalmente posedate de demoni, d-aia sunt asa de vulgare, obraznice, indraznete.
    Binenteles, ele consuma si droguri, bautura etc; spunea unu d-asta ca atunci cand era posedat de diavoli bea o sticla de whisky pe nerasuflate si era treaz negustat.
    Deci ci vedetele astea, eu nu cred doar in inrauriri diavolesti, ci in posedare totala, dar partiala, adica:

    inraurire diavoleasca este: o crestina face, din mandrie, 3000 de metanii pe zi, mananca doar putina paine si doarme 2 ore pe noapte, in acelasi timp este foarte sanatoasa si energica dar, la cel mai mic repros, iti sare in beregata si se ia la scandal

    demonizare sau posedare completa este cand o persoana face urat cand i se citesc rugaciuni, la Sf Maslu, la moaste etc si totul tine o perioada de timp (luni, ani etc)

    posedare partiala este la vedete, atunci cand canta, joaca in anumite file, etc si tine numai pe perioada actului artistic, in rest persoana respectiva e normala, evident cu niste inrauriri diavolesti, dar aproape insesizabile

    1. Femeia asta și mulți alții,în primul rând sunt posedați de bani,iar regizorul care le dictează cum să se bâțâie la rândul lui și el primește ordin ce să realizeze tot pt bani iar interesu pt toate astea vine din vârf “ochiul antihrist”care e la vedere chiar și pe dolar. Lasă și Domnu, da și-o face și Omu.

  4. O nebunie! Acesti oameni ii intrec in rautate pe diavoli. Nu stiu cat o sa ne mai rabde Bunul Dumnezeu, dar nu cred ca mult.
    Domnul sa ne intareasca!

  5. Sfântul Maslu.. Cu cine sa mai faci Sfântul Maslu?! Mai bine nu-l mai fac, decât să-l fac cu un “preot” ecumenist…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button