X

Vladimir Putin la G20: „Lăsați copiii în pace!”

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Vladimir Putin la G20 de la Osaka:

“Reprezentanţii aşa-numitei idei liberale pur şi simplu impun, în ultima perioadă, în şcoli chiar dictează necesitatea unei educaţii sexuale anumite.  Părinţii nu doresc – şi chiar aproape că sunt închişi pentru asta. Iată despre ce vorbesc eu.

Noi avem o lege, pentru care toţi ne critică, e o lege privind interzicerea propagandei homosexualităţii printre minori. Haideţi să-i permitem omului să crească, să devină adult, iar apoi să decidă cine este el, lăsaţi copiii în pace”

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

26 comentarii

  1. Acum daca von face afirmatii pentru normalitate, vom fi acuzati ca suntem rusofili sau ca suntem influentati de rusi.

    1. Mai bine rusofil decat pedofil sau zoofil sau necrofil,etc!..Si daca’mi plac rusii,za zicem,e o crima?Dtra nu va plac Toltoi,Dostoiewski,Esenin?

  2. Iata ca si Putin este un neocon “Haideţi să-i permitem omului să crească, să devină adult, iar apoi să decidă cine este el, lăsaţi copiii în pace” Deci ce zice el in mod ascuns este faptul ca omul poate DECIDE CINE ESTE cand este adult. Adica nu se opune transgenderismului zice doar ca sa fie amanat pana la maturitate.
    De acord cu critica educatiei sexuale dar… este sfat crestin sa te faci frate cu …. pana treci iazul?
    …. este mult mai istet ca noi. In loc sa incercam sa ii desfacem itele SINGURI, asa cum ne vrea, sa ne smerim si sa ne rugam Domnului pentru ajutor.
    Parerea mea e ca rolul lui Putin s-a incheiat si el se retrage in salve triumfale aducand impacari intre dreapta si stanga care sunt in continuare vatamatoare de suflet.
    Nici Koranul nu interzice homosexualitatea ci doar pedofilia homosexuala. Ce-a zis Sfantul Moise? Se da dezlegare la adulti la acest pacat? Sa mai ziceti ca antihristul nu iubeste copiii…sa mai ziceti…

    1. Spune doar ca omul matur poate sa aleaga, in cunostinta de cauza. Pe cand un copil nu poate.
      Dumnezeu a lasat oamenilor vointa si liber-arbitru. Nu obliga pe nimeni sa-L urmeze. Ce libertate poate fi mai mare?

  3. Un om normal la cap care a ajuns sa impuna normalitatea in tara sa. Cinste lui. L-as felicita si daca ar fi evreu, american, chinez sau orice altceva. Asta cu anti/pro-rusismul este o gogorita a corectitudinii politice.

    Sa nu uitam ca delegatia Rusiei vroia sa participe fara rezerve in Creta. Puterea politica, respectiv Putin, i-a schimbat planurile. Sa fie acesta ultimul “tar” la care se facea referire in prorocii sau va ajunge la conducere un os domesc?

    1. Adevaratul Putin a fost inlocuit cu aceasta sosie in 2011. Nu va lasati inselati de aparente, actualul Putin le-a construit musulmanilor o moschee in Moscova, una dintre cele mai mari din Europa si nici macar nu poate face diferenta intre mostele unui sfant si mumia lui Lenin.
      http://www.ziare.com/vladimir-putin/presedinte-rusia/moscheea-lui-putin-cum-arata-lacasul-de-170-de-milioane-de-dolari-galerie-foto-1384005
      https://www.hotnews.ro/stiri-international-22225010-putin-compara-mumia-lui-lenin-moastele-sfintilor-crestini.htm

      1. Ai dreptate. Siiii …. marmota invelea ciocolata, nu-i asa?

        Nu stiu cine a fost ori daca sau cand a fost schimbat dar ACTUALUL PUTIN, cel care a declarat cele de mai sus, pare un om normal.

        Suntem atat de spalati pe creier incat am ajuns sa contrazicem un adevar (cum este cel spus impotriva homosexualitatii ieri la Osaka de Putin) denigrand persoana care-l afirma.

          1. Asta e una dintre manipularile gorsolane ale propgandei occidentale care merge pe sloganul ” dvide si cucereste” folosind poze fabricate si tot tacamul, cum ca Putin at fi fost inolcuit. Nu este nimic adevarat, pacat ca sunt multi care pun botul la minciuna asta. Asta e unicul si singurul Putin cu bune si rele.

  4. Parca visez cu ochii deschisi, Rusia se transforma din fosta dictatura in normalitate si America din libertate intr-o dictatura mai mare ca URSS.

  5. Oricum,nu se poate compara Putin si Rusia cu Romania”ortodoxa” si “conducatorul”ei.Asa ca Rusia este inca un popor binecuvantat de Dumnezeu.Ei si-au canonizat milioanele de sfinti din perioada bolsevica,pe cand”ierarhii”nostri…Ce sa mai zici?!E diferenta de la cer la pamant…

    1. Nu vă lăsați înșelați de arama strălucitoare și chimvalul răsunător!
      Vă înșelați TOȚI…n-aveți ochelarii pe nas…Parol! :)
      Recitiți Cuv.Pelaghia, Pr.Vasile Novikov care spunea despre Șomolov (Putin), despre Patriarh…toți, etc….

        1. Nu te teme caci: 40. Şi El, răspunzând, a zis: Zic vouă: Dacă vor tăcea aceştia, pietrele vor striga. (Sfânta Evanghelie după Luca, Cap. 19).

  6. Putin are rendez-vous cu papa Francisc … pe 4 iulie. Palma data de papa americanilor sau lui Trump si poate pe buna dreptate.
    Putin zice bine ce zice dar de fapt descrie un compromis. Poate e singurul acceptabil. Din pacate la noi oamenii nici macar asta n-au vrut sa voteze in toamna – libertate pentru copii.
    Dar daca credeti ca Putin si Patriarhul Kiril sunt non ecumenisti… eu nu cred asta. Ce se intampla in Ucraina e lupta intre Pat. Bartolomeu si Pat. Kiril. Rusii stiu foarte bine ca ei opunandu-se ultimii ecumenismului ar trebui sa fie curtati mai mult decat Constantinopolu de catre Vatican. Si daca e sa se sfarseasca Schisma sa fie cu mai mare subsemnare de la ei.
    Eu vreau sa se sfarseasca Schisma dar sa fie cinstit, teologic, sa fie clar pentru oamenii de rand adica noi. Nu o alianta administrativa cand de fapt noi nu suntem de acord unii cu altii.
    Probabil cu trompete si chimvale papa va vizita cu succes si Rusia…

  7. Biserica, Presa si KGB-ul. Un colonel KGB despre obiectivele “ortodoxe” ale Directoratului I si Serviciului de Dezinformare “A”
    Legenda Nr.1. Rusia rupe legătura cu ecumenismul.
    Ierarhii recunosc uneori, oftând, că au fost obligaţi de KGB să intre în Consiliul Mondial al Bisericilor. Dar nu explică cu ce scop. Deşi timpurile sovietice se pare că au trecut, Rusia se află în continuare în CMB. Înseamnă că serviciul actual de spionaj are nevoie de această calitate de membru. Dar pentru ce? Răspunsul este simplu: pentru ca, prin intermediul clerului străin racolat, să influenţeze orientarea oamenilor politici din Occident.
    http://www.ziaristionline.ro/2011/01/28/biserica-presa-si-kgb-ul-un-colonel-kgb-despre-obiectivele-ortodoxe-ale-directoratului-i-si-serviciului-de-dezinformare-a/

  8. ”Minunata lume nouă” fara barbati: Cercetătorii israelieni au reusit sa feminizeze toti soarecii inca dinainte de nastere!
    Cercetătorilor de la universitatea din Tel Aviv, le-a venit ideea după ce au văzut că miliarde de pui de sex masculin sunt omorâți anual de către fermieri pentru că nu sunt la fel de valoroși precum cei de sex feminin.
    https://www.hotnews.ro/stiri-international-23233551-pas-mai-aproape-minunata-lume-noua-lui-huxley-cercetatorii-israelieni-gasit-concept-care-putea-permite-oamenilor-aleaga-sexul-copiilor-daca-folosit-conducator-nebun.htm

  9. Viu este Mântuitorul lumii, Fiul Veșnic iubit al Tatălui nostru Sfânt din Ceruri, Fiu Făcut Om din Sfânta Fecioară Maria și din puterea Sfântului Duh și din puterea Tatălui nostru Sfânt din Ceruri cel Prea Înalt, Domnul nostru Iisus Hristos. Să fim cu El în fiecare moment, în vecii vecilor!
    ………………

    ÎN RUSIA, SFINȚENIA VIEȚII UMANE DIN MOMENTUL CONCEPȚIEI, DREPTURILE FUNDAMENTALE ALE EMBRIONULUI UMAN CA PERSOANĂ UMANĂ, SĂ FIE GARANTATE PRIN LEGISLAȚIE. AȘA A PROPUS BISERICA ORTODOXĂ RUSĂ ÎN PROIECTUL DE DOCUMENT PUBLICAT RECENT PE WEBSITE-UL EI, UNDE SE POT LĂSA COMENTARII REFERITOARE LA ACEST DOCUMENT PÂNĂ ÎN 30 SEPTEMBRIE 2019. (articol în engleză din 28 iunie 2019; scurtă anunțare a știrii). ÎN ROMÂNIA CÂND ÎNCEPE BISERICA ORTODOXĂ UN ASTFEL DE PROIECT DE DOCUMENT, CĂCI 100.000 DE BEBELUȘI SE UCID ÎN FIECARE AN PRIN AVORTURI EFECTUATE DE MEDICII DRACULUI, PE BAZA LEGILOR FĂCUTE DE PARLAMENTARII COMANDAȚI DE ATEI-DERBEDEI-ANTICRIȘTI-SATANIȘTI???!!!
    https://doisautreiinnumeleluiiisus.blogspot.com/2019/06/in-rusia-sfintenia-vietii-umane-din.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button