X

„LIBERTATEA” NOII ERE: Copiii de 8 – 9 ani pot decide să-și schimbe sexul, dar nu pot decide nimic referitor la adopție

Foto: telegraph. co.uk

În unele țări din vest copiii care doresc să aibă un alt sex beneficiază de astfel de terapii:

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Și foarte probabil că așa va fi și la noi.

Pe de altă parte însă, în România un copil de aceeași vârstă nu poate decide să nu fie adoptat sau ce familie să-l adopte sau în ce familie să rămână, după cum dovedește cazul Sorina.

Citiți vă rugăm și:

Cazul Sorinei ar trebui să trezească opinia publică la realitate: SISTEMUL NE POATE ORICÂND RĂPI COPIII. Invocând “interesul superior al copilului” sistemul implementează doctrina illuminati “copiii voștri sunt ai noștri”

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

9 comentarii

  1. Eu stiu că deocamdată legislația in România spune că dacă între copil și familia care dorește să îl adopte nu se formează o legătură afectivă, familia respectivă nu il poate adopta. Deci, in cazul Sorinei și mai nou al Gabrielei, este încălcată legea.

  2. Da, e grav daca obliga copiii sa accepte sa fie adoptati de familiei pentru care simt repulsie ! Ce Interes al copilului e respectat in asta !?

  3. Schimbarea de sex este o batjocura fata de Creator, o insulta pe fata ! Şi nu se multumesc doar cu ei, ci II incita si pe copii, care is nevinovati ! Iadul îi va manca !

  4. Cum se poate ca niște oameni care se pretind normali să spună că un copil de 8-9 ani poate decide să-și schimbe sexul? Cum să poată afirma un om întreg la cap că prioritatea la această vârstă este schimbarea sexului? Societatea nu mai este interesată de orientarea profesională a copiilor, ci de orientarea sexuală?

    Orientarea sexuală este mai importantă decât orientarea profesională? Dacă da, pentru cine anume? Pentru cei interesați să-i pervertească, probabil. La 8-9 ani, un copil, chiar dacă fizic este mai dezvoltat, din punct de vedere psihic este minor cu adevărat. Așadar are nevoie de un adult cu scaun la cap care să-l ajute să meargă pe drumul mântuirii, să-și creeze un sistem de valori să-și formeze o carieră etc.

    În ce privește adopția, părinții adoptivi ar trebui supuși unui test de sinceritate.
    Autoritățile trebuie să fie coerente. Ori îl declară pe copil adult și îi permit atât schimbarea sexului, cât și alegerea părinților, în cazul adopțiilor, ori îi respectă prioritățile vârstei fără a-l forța să se maturizeze.

  5. Pedntru că lupta împotriva distrugerii omului, a ajuns în ultima fază, oamenii căzând ispitei în număr covârșitor, lupta se duce pe ultimul front; viața în formare, ca nu cumva, dintre ei, să se mai dezvolte viitori oameni curați, scârbiți de ceea ce văd că se petrece în jurul lor! Fiecare copil mutilat înseamnă o viitoare familie ștearsă din cartea vieții, moartea următoarelor posibile generații care ar putea fi lăsate moștenire de el! El, ca individ, ca entitate încetând să mai lase vreo urmă a viețuirii sale pe pământ!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button