X

Doar Dalai Lama are voie să spună adevărul?

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Dalai Lama avertizează că Europa ar putea deveni “musulmană sau africană” dacă migranții nu sunt returnați în țara lor

Liderul spiritual budist de 83 de ani, care s-a refugiat în India atunci când a părăsit Tibetul în 1959, a spus că doar un “număr limitat” de migranți ar trebui să aibă dreptul să rămână în Europa. Într-un interviu acordat BBC, Dalai Lama a adăugat că refugiații care au sosit în Europa ar trebui să primească educație si sa învețe o meserie înainte de a fi concediați.

El a spus că Europa are obligația să îi primească pe cei care au nevoie de ajutor, dar în cele din urmă ei ar trebui să fie trimiși înapoi în țara lor de origine.

țările europene ar trebui să primească acești refugiați și să le acorde educație și o calificare, iar scopul este să se întoarcă în țara lor cu anumite abilități“.

Întrebat ce ar trebui să se întâmple celor care vor să rămână în țara adoptată, el a răspuns:

Un număr limitat este acceptabil, dar toată Europa ar putea deveni într-o bună zi un continent musulman sau african – lucru imposibil.

Aceasta nu este prima dată când călugărul a făcut astfel de comentarii. Într-un discurs ținut anul trecut în Malmö, Suedia, budistul tibetan a spus că “Europa aparține europenilor” și că, pe termen lung, este de dorit ca refugiații să se întoarcă acasă “pentru a-și reconstrui propria țară“.

El a spus: “Primiți-ii [migranții], ajutați-ii, educați-ii, dar în cele din urmă trebuie să-și dezvolte propria țară. Cred că Europa aparține europenilor.

dailymail.co.uk

Pentru Douglas Murray, jurnalist si comentator politic britanic, “europenii sunt de acord cu Dalai Lama, dar lor nu li se permite să spună acest adevăr.

(…) Societățile fundamental modificate fără consimțământul popoarelor lor vor găsi dificultăți în a rămâne ordonate și armonioase.

Desigur, sondajele arată că majoritatea europenilor sunt de acord cu Dalai Lama. Cu toate acestea, puțini oameni sunt suficient de norocoși pentru a fi Dalai Lama. Astfel, ceea ce este tolerat de la o anumită persoană nu va fi tolerat de la altul.

În ultimele decenii, Stânga a dezvoltat ideea extraordinar de distructivă că identitatea unui vorbitor contează mai mult decât conținutul cuvintelor sale. “Cine spune acest lucru ?” contează mai mult decât “Ce zice el ?”

Astăzi, cel mai important lucru nu este adevărul unei afirmații ci profilul celui care o face.

Dalai Lama are îmbrăcămintea, religia, culoarea, tunsoarea și istoria potrvită, ceea ce-l face  imun în fața celor mai grave acuzații.

Dar media europeană nu este atât de norocoasă. Trebuie să mințim sau să tăcem, de teamă de a fi insultați, dacă vrem să spunem adevărul. Și nu numai pe problema imigrației, ci pe o serie de probleme considerate tabu de către stânga politică.”

telegraph.co.uk

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

11 comentarii

  1. Da,s-ar putea ca antihristul sa nu fie evreu curat.Doar e un maestru al disimularii,nu?!Pe de alta parte,e de preferat razboiul decat sa inainteze cipuirea si ecumenismul.Te spovedesti,te impartasesti si,ce-o fi o fi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button