X

Dacă am avea câte zece ca Gheorghe Hagi în fiecare domeniu de activitate, s-ar sălta România sau i-ar sălta mascații?

Foto: b1.ro

Aseară naționala de tineret a României la fotbal a fost învinsă de Germania cu scorul de 4 – 2. Rămâne însă performanța ajungerii în semifinalele EURO U21. Însă fără munca, singulară în fotbalul românesc, a fostului decar al naționalei, acești tineri sub 21 de ani n-ar fi ajuns atât de departe. De fapt, fără Academia de Fotbal a lui Gheorghe Hagi, echipa tinerilor ar fi contat tot la fel de putin în peisajul fotbalistic european pe cât de puțin a ajuns sa conteze naționala mare.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Așadar, în domeniul balonului rotund, România are nevoie de Hagi. Cum ar arăta acest domeniu cu cel puțin zece precum Hagi?

Cum ar arăta fiecare domeniu de activitate, deci nu doar sport, cu câte cel puțini zece precum Hagi în fotbal? Noi credem că România ar arăta mai bine.

Există astfel de oameni în România? Noi credem că da.

Ajung în funcții cheie de decizie oamenii capabili din România? Nu prea.

Dacă prin cine știe ce concurs de împrejurări frâiele economiei, culturii, învățământului ar ajunge în mâinile unor oameni capabili, oare acestor oameni capabili li s-ar întâmpla mai apoi lucruri? Întrebare pertinentă ținând cont de cele ce i s-au întâmplat fostului fotbalist Gheorghe Popescu:

ALEGEREA lui RĂZVAN BURLEANU la FRF. Din nou sportul este emblematic pentru cea ce se petrece în întreaga societate românească…

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

11 comentarii

  1. Si 3 de Hagi in fiecare domeniu ar fi suficient. Am zis trei cu toate ca si cate unul ar fi de ajuns dar, asa, sa nu se plictiseasca si sa se provoace intre ei (este mai greu cand alergi de unul singur).

    Se spune in articol ca n-ar fi lasati si poate ca asa este dar sa nu uitam ca puterea lor este data de slabiciunea noastra. Oare nu noi n-am votat la referendumul pt familie dar am umplut urnele la aberatia de pe 26 mai cand i-am facut castigatori pe comunisti? Nu noi am tacut cand s-au savarsit atatea abuzuri (ultimul dintre ele chiar cu condamnarea politica a lui Dragnea)? samd

    Fenomenul “statului subteran” (statul politienesc condus prin procurori si politie politica) este global (mai nou, deunazi vedeam revoltele din Cehia). Sigur ca nu este usor sa-i stai impotriva insa lipsa de atitudine ne va duce la pierzare.

  2. Moment istoric la Wimbledon: un transgender de 15 ani isi spulbera adversarele si devine “cea mai tânără jucătoare care ajunge pe tabloul principal la Wimbledon”
    https://www.telekomsport.ro/moment-istoric-la-wimbledon-ea-e-jucatoarea-de-15-ani-ajunsa-pe-taboloul-principal-si-a-spulberat-adversarele-in-calificari-19046393
    Tennis ace Martina Navratilova says male-born transgender athletes are ‘cheating’ as she blasts ‘insane’ practice of allowing them to compete against biological women
    https://www.dailymail.co.uk/news/article-6713851/Former-tennis-player-Martina-Navratilova-says-male-born-transgender-athletes-cheating-sport.html

    1. Daca-ar ajunge sa joace cu vreo romanca va iesi scandal mare pt ca romanii nu-si vor tine gura si-l vor spurca bine dupa cum si merita de altfel.

  3. Gheorghe Hagi a facut cadou papei la vizita in Romania un tricou de-al lui si o minge, ambele cu autograful.

    Ce sa inteleleaga machidonii?
    Ce sa inteleaga fanii ortodocsi?

    Ca e ok si papa?

    Un astfel de gest facut de un influencer atat de mare este parjolitor.

    Hristos nu va lasa neplatit.

    1. Diana Glavan

      Asta pentru ca nu avem 10 Ierarhi la fel de capabil precum a fost Hagi in fotbal. Nu stiu daca intelegi…

    1. Mingea i-a dat-o Iohannis, nu Hagi. Si Putin i-a dat o minge lui Trump: „Domnule preşedinte, mingea e în terenul dumneavoastră”, i-a spus Putin lui Trump

  4. Duhovnici buni:
    1. Parintele Ioan de la Sihastria Rarau
    2. Parintele Serafim de la Casiel
    3. Parintele Ioan Comaneci
    4. Duhul Căpitanului am inteles ca si dumneavoastra sunteti preot.
    Si cred ca se mai gasesc cativa duhovnici buni…

  5. Problema este ca mai usor ajungi Hagi in fotbal decat in alte domenii. Si noi vrem succes cat mai repede la fel ca restul oamenilor. Ca noi sa avem Hagi in multe alte domenii ar trebui sa ne depasim conditia ca nu avem dimensiunea USA sau Rusia sau China. Ca sa iti depasesti conditia ai nevoie de ajutor. Ca sa primesti ajutor dincolo de restrictiile fizice si sociale ai nevoie de Creator. Ca sa ajungi la Creator ai nevoie de credinta.
    Dar noua ne e rusine de credinta altora si ii invidiem pe cei din vest care si-au pierdut-o. Ateul sanatos cu IQ astronomic care totusi e un sclav si scrie linii de programare si curata internetul de bug-uri este idealul nostru.
    Deci nu avem cum sa avem decat Hagiul internetului si anume 5G. Si il avem mai repede ca altii! Sic!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button