X

[VIDEO] Cutremurător: Interviu cu sora mai mare a Sorinei, Adelina. Cum poate familia adoptatoare să creeze o așa dramă fără nicio remușcare?

Adelina Șărămăt, fiica cea mare a familiei care a crescut-o pe Sorina, în direct la Antena 3: „E tristețe mare și durere. Ne e foarte dor de ea”

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
"Protecția copilului"
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

4 comentarii

 1. Ei cum, ce intrebare e asta? Uitati-va la oameni pe strada, cum arata? Sunt goi, lipsiti de dragoste?
  Uitati-va in mijloacele de transport in comun? Vedeti batrani in picioare si tineri pe scaune cu ochii in telefoane? Gravide in picioare si oameni pe scaune cu privirile pe geam?

  Vina nu este a alora care au cumparat copilul, ci a celor care au permis asta.
  Ce usor e sa vezi paiul celor ce nu au nicio remuscare fara sa vezi indiferenta cat barna din societatea noastra.

  RUSINE ROMANILOR!

  1. Si in Italia se intampla:

   Dacă în România „cazul Sorina” continuă să facă valuri, în Italia un scandal uriaș, soldat cu arestări, scoate la lumină abuzuri de neimaginat asupra copiilor pe care serviciile sociale vor să îi dea spre adopție. Optsprezece persoane au fost arestate, inclusiv un primar din Reggio Emilia, toți fiind acuzați că au încercat să șteargă legăturile și amintirile copiilor pentru a-i lua de la părinții de origine și a-i încredința altor familii, scrie ziarul Corriere della Sera.

   Certificate false privind starea minorilor pentru a-i smulge din familii aflate în dificultate și a-i încredința altora cu cerințe mai potrivite. De aici a pornit o amplă anchetă, ale cărei detalii cutremurătoare ies acum la lumină, anchetă făcută de carabinieri și de ofițerii de poliție din Reggio Emilia, denumită ”Îngeri și Demoni”. Conform sursei citate, este vorba de copiii scoși în mod ilegal din custodia părinților, pentru a fi încredințați mai apoi altor familii. O afacere de sute de mii de euro.

   Numai că, pentru a construi condițiile necesare pentru acest eșafodaj al adopțiilor ilegale. fiecare metodă folosită a fost așa zis ”legală”: False legături, terapeuți deghizați personaje „rele”, în tot felul de monștri din basme, pentru a personifica și a altera imaginea părinților, amintiri false despre abuzuri sexuale generate prin impulsuri electrice pentru a modifica amintirile minorilor în cadrul discuțiilor cu cei care urmau să decidă adopțiile.

   În acest scandal uriaș care zguduie Italia sunt implicați politicieni, medici, asistenți sociali, liber-profesioniști, psihologi și psihoterapeuți de la o organizație non-profit din Torino. În total 18 persoane, inclusiv primarul democrat din Reggio Emilia, Andrea Carletti, reales cu doar câteva săptămâni în urmă. Toți se află în prezent în arest la domiciliu, având interdicția de a-și exercita profesia.

   În centrul anchetei se află o rețea de servicii sociale, acuzată că a întocmit rapoarte false pentru a îndepărta copiii din familii și a le plasa în îngrijirea unor prieteni și ”cunoscuți”.

   Pentru a putea demonstra faptul că familiile copiilor nu mai trebuie să aibă custodia, s-au folosit metode barbare. Dina ancheta procurorului a reieșit că au existat zile întregi de „spălare a creierelor” în timpul discuțiilor dintre copii și psihologi și chiar utilizarea unor mici șocuri electrice menite să schimbe„starea de memorie” a minorilor. Plus metode prin care au fost manipulate amintirile copiilor și povestirile lor despre situația familială: false abuzuri, desene neautorizate în care au fost reproduse scene de violență.

   Astfel, ajunși în fața judecătorului, versiunea minorilor nu corespundea cu nimic realității, iar magistrații decideau adesea în favoarea adoptării lor către alte familii, toate făcând parte din această afacere șocantă. Grav este că, după cum susține presa italiană, unii copii ar fi fost violați, odată ce s-au alăturat noilor familii sau comunități.

   Printre acuzațiile aduse suspecților se numără frauda procedurală, abuz în serviciu, maltratarea minorilor, vătămări foarte grave, falsificarea actelor publice, violență, tentativă de extorcare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.