X

Pe Sorina au săltat-o din casă. În Anglia, copiii sunt scoși direct din burta mamei prin cezariana forțată și dați serviciilor sociale pentru adopție

Foto: dailymail.co.uk

Din ciclul COPII VOSTRI SUNT AI NOSTRI, iata ce aflam din articolul Social Services Takes Mom’s Unborn Baby: “Please Don’t Take My Daughter Away”Serviciile Sociale îi iau unei mame copilul nenăscut: „Vă rog, nu-mi luați fiica de lângă mine”.

O mamă din Anglia se luptă pentru custodia fiicei sale după ce un judecător a forțat-o să facă cezariană și a dat copilul spre adopție. Femeia este cetățean italian, aflată în vizită în Marea Britanie în interes de serviciu, iar copilul său nou-născut a fost luat de lângă ea aparent pentru că a suferit o cădere psihică.
Potrivit unui raport de știri, mama suferea de tulburare bipolara si nu își luase medicamentele în momentul în care s-au manifestat problemele emoționale. Femeia a chemat poliția pentru a o ajuta să-și găsească pașaportul rătăcit și când ofițerii au observat că au de-a face cu o tulburare bipolară, au dus femeia la un spital pentru evaluare. Acolo, a fost reținută fără consimțământ în conformitate cu Legea pentru Sănătatea Mintală.

Un judecător britanic a decis „ca nașterea să se execute prin cezariană,” după care fetița a fost luată în custodie de către asistenții sociali. Fetița are acum 15 luni și o familie se pare că este pregătită să o adopte, dar mama ei vrea ca ea să fie înapoiată ei și familiei sale.
„Ea a implorat instanța să nu nu fie de acord cu asistența maternală și cu ordinul de plasare care s-a dat, astfel încât și-a pierdut fiica pentru totdeauna,” a declarat pentru Daily Mail judecătorul Roderick Newton , care a început procesul de adopție. „Ea a crezut că dacă se angajează să ia medicamentele se va putea întoarce în Italia cu copilul și că acesta nu va fi adoptat . Femeia a spus că nimeni nu este perfect , nici ea și nici mama adoptivă, și asta, sunt sigur, este adevărat.”
Dar judecătorul a spus: „Nu este un caz în care pot ceda dorințelor mamei, deși înțeleg nu doar forța sentimentelor sale , dar rareori acestea sunt exprimate într-o formă atât de puternică și coerentă.”

Daily Mail are mai multe detalii despre subiect:

O mamă care a primit hotărârea judecătorească să renunțe la copilul său după o cezariană forțată l-a implorat pe judecător: Vă rog, nu-mi luați fiica de lângă mine.
Nou-născutul a fost luat în grija statului din ordinul unui judecător de la Curtea de Protecție, de altfel cunoscută pentru caracterul său secretos, – în ciuda cererilor mamei să i se permită să îl crească.

Cazul a provocat un val de furie în rândul deputaților și al grupurilor de presiune pentru pacienți, în timp ce un membru al parlamentului i-a descris pe asistenții sociali ca fiind „dictatori care nu pot fi trași la răspundere, scăpați de sub control.”
Tratamentul italiencei în vârstă de 35 de ani, care a sosit în Marea Britanie în vara anului trecut și apoi a căzut într-un episod de grave probleme de sănătate mintală, a fost condamnat ca fiind ieșit din comun și totalitarist.

Acesta va ridica probleme asupra modului în care justiția secretă din Marea Britanie a putut impune o procedură medicală invazivă unui cetățean străin, ca mai apoi să-i sechestreze copilul, aparent fără a contacta autoritățile în țara sa.
Fetița, născută în august anul trecut, este acum pe cale de a fi adoptată de către un cuplu britanic, în ciuda unei audieri în instanță în care s-a arătat că mama ei și-a revenit și a dat dovezi clare și susținute pledând pentru a o păstra.

Judecătorul care conduce instanțele de judecată pentru familie, Sir James Munby, a declarat că acestea trebuie să fie deschise publicului, însă nu fost făcută publică nicio informație cu privire la orice detaliu despre tratamentul mamei italiene de către instanțele de judecată sau de către Consiliul Județean din Essex, care este autoritatea locală responsabilă pentru copil.
Cazul urmeaza o serie de scandaluri în legătură cu felul în care justiția pentru familie împarte dreptate în spatele ușilor închise.

Se pare că femeia, care este mama a trei fete, a ajuns însărcinată în Marea Britanie în iulie anul trecut. Într-un raport s-a declarat ieri că ea trebuia să urmeze un curs de formare la aeroportul Stansted cu Ryanair.

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
"Protecția copilului"
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

8 comentarii

 1. Satanisti pe fata. Cat tupeu pe ei, nici macar nu este cetatean britanic. In viata mea nu o sa pun piciorul in spurcaciunea asta de tara.

 2. Numai pretexte mizerabile! Un regim totalitar ordinar! Este neomarxism pur acolo!
  Iar mulți vor să plece în Marea Britanie sau în SUA, pe motiv că acolo „este bine”!

 3. și eu sunt bipolar
  de multe ori, boala este vindecabilă
  trebuia ca să i se dea o speranță
  altfel, nu se va mai vindeca niciodată
  părerea mea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.