X

Fosta președintă a Fundației Soros, Renate Weber, opozantă a familiei tradiționale, este noul Avocat al Poporului

Parlamentul s-a reunit miercuri, în ședință comună pentru alegerea unui nou Avocat al Poporului, după ce mandatul lui Victor Ciorbea a încetat. Propunerile au fost Renate Weber din partea PSD – ALDE, Peter Eckstein-Kovacs, susținut de opoziție (PNL, USR și UDMR) și Cătălin Voinea Mic, din partea PMP.  Weber a fost președintele Centrului de Resurse Juridice, iar în decembrie 2004 a fost numită consilier prezidențial în prima echipă a președintelui Traian Băsescu. În 2005, a demisionat invocând motive de sănătate.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

A fost președintele Centrului de Resurse Juridice, iar în decembrie 2004 a fost numită consilier prezidențial în prima echipă a președintelui Traian Băsescu. În 2005, demisionează invocând motive de sănătate. De asemenea, a fost președinte al Consiliului Național al Fundației pentru o Societate Deschisă – România, a miliardarului George Soros, între anii 1998-2005, 2006-2007.

În septembrie 2007, Renate Weber s-a înscris în PNL. Renate Weber a ajuns de trei ori europarlamentar pe listele PNL, însa a fost exclusă din partid, în 2015, alături de Norica Nicolai, după ce ambele s-au afiliat grupului ALDE din Parlamentul European.

Renate Weber este o susținătoare a ideologiei sexo-marxismului care se opune familiei tradiționale. Weber s-a declarat deschis pentru legiferarea parteneriatului civil între persoanele de același sex. Singura legătură a fostei liberale Renate Weber cu poporul român este faptul că vorbește limba română, la fel ca Laszlo Tokes.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

15 comentarii

    1. Exact asa e. Toate vedetele sunt inversate, pana si politicieni precum si o gramada de modele. Un search pentru Transvestigation pe google iti explica cum ne prostesc oligarhii puterii.

    2. Este clar barbat sau transgender: nu are sani, umeri lati, sold ingust, degete masculine, doar gatul lung si fata sunt feminine. Si-o fi injectat estrogeni cativa ani.

  1. imi faceam probleme cu Kovacs, dar asta e si mai si… Cam asta e viitorul politicii romanesti, si de vrei si n-ai pe cine sa alegi.

  2. Spălații pe creier vor transformarea României în Poponaria!
    Mizeria din trei litere va deveni obligatorie, așa vrea LGBT!

    1. Cele trei litere de care pomenesti nu sunt o mizerie, sunt un lucru firesc in viata oamenilor, si care trebuie sa ramana la nivelul de firesc, asa cum a fost lasat de bunul Dumnezeu, si cu rostul pentru care a fost lasat. Cu adevarat mizerie este ceea ce se promoveaza, anormalul si desfranarea atingand limite neinchipuite in zilele noastre, exacerbarea instinctelor animalice ale oamenilor coborandu-i mai jos decat animalele si servind placerii, iar nu facerii de copii.
      Vezi cat de frumos si cu cata delicatete spune Scriptura: a cunoscut Adam pe Eva? Aici nu e nimic care sa tulbure. Daca lucrurile ar reveni la curatenia si delicatetea lor fireasca, lumea cu siguranta ar arata altfel.
      Mizerie este doar in sufletele si mintea unor demonizati, care vor numai sa distruga faptura lui Dumnezeu si sa-i faca pe toti sa devina stricati ca ei.

  3. Aceasta femeie i-a sustinut pe homisexuali cand a fost europarlamentara !!!
    Ce va face ca avocat al poporului ?!!

  4. Exploziv: ‘Spirala’ USR-PLUS-LGBT-Rezist. Finanțatorul din umbră
    Fondul ONG în România a finanțat Centrul Român de Politici Europene (CRPE), înființat de Cristian Ghinea, europarlamentar ales pe listele USR-PLUS. Același Fond ONG în România a dat naștere la ONG-ul Declic, cel care a organizat mega-protestul #Rezist „Toți pentru Europa”. Tot Fondul ONG în România a finanțat și ACCEPT, cea mai importantă asociație LGBT, prin proiectul „Voluntari pentru drepturi egale”.
    „Proiectul Voluntari pentru drepturi egale este finanţat prin granturile SEE 2009 – 2014, în cadrul Fondului ONG în România.
    Operatorul Fondului ONG în România este Fundatia pentru Dezvoltarea Societatii Civile (FDSC – finanțată de controversatul afacerist George Soros), impreuna cu partenerii sai Fundatia pentru Parteneriat si Centrul de Resurse pentru Comunitatile de Romi.
    Alianța 2020 USR-PLUS a fost singura formațiune politică importantă sprijinită de comunitatea LGBT la alegerile europarlamentare.
    “Subliniem faptul că în campania privind referendumul de modificare a Constitutiei atât Uniunea Salvați România – USR (acum Alianța 2020 USR PLUS) cât și Demos au fost alături de comunitatea LGBT, iar ulterior ambele partide și-au asumat deschis tema legalizării parteneriatului civil”, anunța ONG-ul Mozaiq.
    Petrică Folică, fost angajat în cadarul Brigăzii Antitero a SRI, a tras un puternic semal de alarmă, după marșul LGBT din acest an.
    „ATENȚIE la Alianța USR-PLUȘ! Mesajul central al Bucharest Pride 2019: FAMILIA TRADIȚIONALĂ DISTRUGE VIEȚI!
    Ce va urma? Parteneriatul civil care în forma prezentată până acum este tot o căsătorie dar cu alt nume? Adopția de copii? Limitarea libertății de exprimare și de credință? Dacă vom sta ca și până acum cu siguranță în maxim 2-3 ani le vom vedea pe toate.
    Dumnezeu să aibă milă de România!”, a scris, pe Facebook, Folică.
    https://www.bugetul.ro/exclusiv-spirala-usr-plus-lgbt-rezist-reteaua-banilor-albi/

  5. Ce obligatii, legaturi perverse au politicienii daca propun si voteaza slugile Satanei???
    Nu mai sint romani de gasit pentru functiile semnificative ale statului?
    Nu mai spun de credinta – care ghideaza morala, aspiratiile/telurile in viata… – ca nu se [mai] vede nimic crestin in cele ce se voteaza si cei ce se “aleg”!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button