X

CANADA începe să recolteze organe de la oamenii care cer eutanasia. Recoltarea se face cât sunt încă vii!

Ce crede Natural News că va urma după aceasta

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Mergând pe urma Chinei comuniste, CANADA începe să recolteze organe de la oameni eutanasiaţi

Acum 20 de ani, îmi amintesc că-i spuneam unui prieten medic că în China se recoltau organe de la prizonierii politici.  Doctorul — un academician liberal băutor de vin — a luat în râs ideea și a pretins că dacă aşa ceva s-ar fi întâmplat, el ar fi auzit de asta până acum. (Aşa gândesc doctorii. Dacă nu descoperă ei primii o informație, discreditează pe oricine altcineva care află primul)

Acum, după 20 de ani, un tribunal independent a concluzionat în unanimitate că se recoltează organe în China comunistă la “o scară semnificativă.”

“Recoltarea de organe cu forţa s-a făcut de ani buni în toată China la o scară semnificativă,” a spus preşedintele tribunalului, Sir Geoffrey Nice QC, asa cum s-a raportat de către The Epoch Times.

“Sursa a mai concluzionat că aderenţii cultului spiritual Falun Gong au fost una dintre principalele surse de organe. Falun Gong, o disciplină spirituală constând în meditaţie, şi învăţături etice bazate pe adevăr, compasiune şi toleranţă a fost persecutată în mod brutal de regimul chinez în ultimele două decade.”

Breitbart.com mai scrie:

Cercetările şi scrierile lui Gutmann, în colaborare cu autorii David Kilgour şi David Matas, au expus industria chineză de un million de dolari concentrată pe uciderea de prizonieri politici-cei mai mulţi membri Falun Gong, dar şi creştini, musulmani uiguri şi alţii consideraţi inamici ai statului – şi pe recoltarea de ficat, rinichi, inimă şi alte organe vitale pentru a fi vândute cumpărătorilor aflaţi în nevoie.

Eu scriu despre asta de mai mulţi ani în Natural News şi pe alte situri, dar bine-nţeles că suntem interzişi de giganţii tehnologiei cu legături comuniste ca Facebook şi Twitter pentru că îndrăznim să spunem adevărul despre fabricile de recoltarea organelor din China.

Acum, recoltarea de organe se face şi în Canada

Mergând pe urma Chinei comuniste, CANADA începe să recolteze organe de la oameni eutanasiaţi. Aşa cum raportează LifeSiteNews:

Asociaţia Medicală Canadiană (CMA) a emis un ghid despre cum trebuie făcută recoltarea de organe de la oamenii care aleg să fie ucişi de practicanţii medicinei. În ciuda unor note de mână despre etică, documentul din 3 iunie permite doctorilor să convingă pacienţii sinucigaşi vulnerabili pentru donarea de organe.

Mai rău chiar, este bine ştiut că doctorii şi spitalele, mânaţi de-o cruzime şi lăcomie extremă, adeseori îşi omoară pacienţii în procesul de recoltare a organelor. Cu alte cuvinte, pacienţii nu-s chiar morţi când începe recoltarea de organe. Aşa cum explică LifeSiteNews:

Alex Schadenberg de la Canada’s Euthansia Prevention Coalition (coaliţia pentru prevenirea eutanasiei) crede că acceptarea de organe de la victimele eutanasiei va duce intr-adevăr la moarte prin donarea de organe.

“Acceptarea de organe donate după eutanasiere conduce la presiunea de a face euthanasia pentru donarea de organe,” le-a sps celor de la LifeSiteNews.

“Conceptul că donarea de organe şi euthanasia pot fi separate, este fals. Persoana va fi pregătită pentru donarea de organe şi pentru eutanasie simultam pentru a face procedura mai eficientă.”

Este în interesul financiar al doctorilor, a chirurgilor de transplant şi al spitalelor, cu alte cuvinte să nu aştepţi până ce pacientul este mort înainte de recoltarea organelor. Cu cât sunt mai “proaspete” organele, cu atât sunt mai mari şansele de succes pentru chirurgia de transplant ce implică un primitor. Da, eutanasia în Canada se face prin acord, ceea ce o face diferită de executarea forţată a prizonierilor politici din China, dar recoltarea de organe este o pantă alunecoasă, iar Canada este acum pe pantă şi nimic nu pare a-i opri pe doctori să se afle într-un conflict de interese din care beneficiază spitalul, nu pacienţii individuali.

Doctorii nu vor aştepta ca pacienţii să moară înainte de a le recolta organele

Aşa cum s-a publicat într-un articol din Medicine.news pe care l-am scris, un nou studiu ştiinţific dovedeşte că doctorii nu vor aştepta ca pacienţii să moară înainte de a începe recoltarea de organe:

…eşti încă viu, şi conştient pentru câteva minute după ce inima ţi se opreşte. Doar pentru că inima se opreşte nu se deconectează instantaneu activitatea cerebrală.

“Asta înseamnă că eşti practic “prizonier” în propriul corp mort cu creierul încă în funcţiune,” raportează Fox News. Dacă eşti un donator de organe, ăsta e momentul în care doctorii taie în corpul tău fără anestezie (devreme ce te consideră mort) şi încep repede să-ţi recolteze organele. Tu simţi tot, dar eşti prins în corpul tău şi nu poţi mişca sau măcar ţipa.

…transplanul de organe este un centru uriaş de profit pentru multe spitale, şi în timp ce spitalele şi doctorii smulg profituri enorme din aceste proceduri, nu plătesc nimic familiilor persoanelor decedate ale căror organe au făcut totul posibil în primul rând.

Doar pentru că inima unei persoane se opreşte, nu înseamnă că e mort. Poate încă simţi durere şi poate trăi procesul de recoltare de organe din propriul corp viu. Dar autoritatea medicală nu spune nimic. De fapt, până acum, Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS) încă nu a condamnat China pentru fabricile de recoltare de organe.

Imaginaţi-vă asta: OMS impinge vaccinurile pretinzând că îi pasă de “salvarea vieţilor” dar nu condamnă execuţiile forţate şi recoltarea de organe de la prizonierii politici din China.

Presiunea pe legile eutanasiei e practic o iniţiativă-sursă de organe pentru a mări profiturile industriei de transplant concomitentă cu crimele în masă asupra oponenţilor politici

Legile eutanasiei sunt luate în calcul în multe dintre statele din SUA. Ele sunt împinse de liberali şi progresisti care au fost déjà implicaţi în îndemnarea la uciderea în masă a creştinilor, a conservatorilor şi a susţinătorilor lui Trump.

Exact în acelaşi fel cum guvernul comunist Chinez  ţinteşte dizidenţi politici, membri  Falun Gong pentru arestări, execuţii şi recoltări de organe, cei de extremă stângă din SUA vor cere mai devreme sau mai târziu execuţii în masă şi recoltare de organe pentru creştini şi dizidenţi politici care nu se ploconesc la agenda LGBT de abuz asupra copiilor şi a mutilărilor plătite din taxele noastre (aşa cum tocmai a apărut un proiect de lege in Vermont).

Aşa cum s-a văzut din abundenţă prin cenzura de masă şi pumnul în gură băgat consrvatorilor, liberalii nu-i văd pe conservatori sau pe creştini ca fiinţe umane. Astfel, omorârea lor şi recoltarea de organe de la aceştia nu contravine în niciun fel ”valorilor” stângiştilor care nu preţuiec în niciun fel vreo altă viaţă decât a lor. Ţineţi minte: Aceştia sunt oameni care-şi omoară proprii copii după naştere. Chiar credeţi că nu şi-ar omorî inamicii politici?

Am văzut déjà asta întâmplându-se în China comunistă, iar totul a început cu prăbuşirea valorilor vestice, raportează Breitbart News:

Prăbuşirea valorilor vestului, ”un caz masiv de negare“ în lumea liberă şi “bigotism religios” către mişcarea spirituală Falun Gong a permis Chinei să se extindă de la recoltarea de organe vii la scară industrială până la inchiderea musulmanilor uiguri în lagăre de concentrare, mai spune Ethan Gutmann, autor a câtorva articole în Breitbart News.

În completarea cercetării sale din 2016, Gutmann, Kilgour şi Matas au dezvăluit că China efectua între 50 000 şi 90 000 mai multe transplanturi decât estimau oficialii guvernului incluzând şi condamnaţii la moarte. Umplând golul dintre donarea de organe documentată şi transplanturile făcute efectiv, sunt trupurile prizonierilor de conştiinţă, a concluzionat raportul. Atât supravieţuitorii din Falun Gong cât şi doctorii care au depus mărturie că s-au implicat în recoltarea de organe au coroborat raportul.

Crede vreo persoană informată în mod onest că stângiştii din America — plini de mânie, ură şi dorinţa de distrugere totală a inamicilor politici — nu vor recurge la crime în masă şi recoltare de organe în masă dacă nu-i opreşte cineva?

Stângiştii din America se schimbă repede spre filosofia politică periculoasă şi deranjantă a comunismului şi autoritarismului. Toate vocile conservatorilor, ale creştinilor şi ale libertăţilor civile sunt zdrobite. Conservatorii sunt chiar ostracizaţi de către bănci, angajatori şi universităţi doar pentru că cred în principii şi etică. Chiar şi ACLU a devenit un front legal al Satanismului, susţinând că sataniştii au dreptul de a ridica statui în faţa clădirilor guvernamentale din America.

Industria avortului (infanticidul) accelerează rapid în statele de stânga, iar retorica stângiştilor cere tot mai des uciderea în masă a conservatorilor. Nu e greu de văzut unde se îndreaptă asta dacă nu se schimbă ceva în mod dramatic imediat.

America, 2025 (un scenariu de coşmar distopic): Un Democrat este uns preşedinte la Casa Albă. Ea va semna o lege care va incrimina imediat creştinismul şi va cere arestarea oricărui adult care nu-şi predă copilul către centrele de îndoctrinare ale stângiştilor ce educă copiii să fie pedofili sau transgenderi. Toţi copiii sunt supuşi la castrare chimică şi proceduri de mutilare genitală înainte de a fi molestaţi şi violaţi în mod repetat de cei mai mari strângători de fonduri Democraţi care au conexiuni ”corecte”. Adulţii care se opun sunt arestaţi, acuzaţi de răzvrătire şi supuşi recoltării de organe în timp ce sunt încă în viaţă, iar organele vândute pe piaţa neagră pentru a îmbogăţi şi mai mult Democraţii aflaţi la putere. Bibliile sunt scoase în afara legii şi considerate contrabandă. Toate discursurile sunt moderate de GooglePlex. “Crimele de gândire” devin realitate, iar aparatul Amazon Alexa devine obligatoriu în toate gospodăriile din SUA astfel ca mlaştina statului paralel să-ţi poată înregistra toate conversaţiile private.

Toţi americanii sunt obligaţi să poarte insigne cu curcubeul LGBT în public sau riscă arestarea. Toate corporaţiile refuză să angajeze pe oricine nu venerează mutilarea copiilor şi transgenderismul. Bancile închid conturile tuturor conservatorilor, iar companiile de cărţi de credit anulează conturile oricui are vreo legătură cu Biserica Creştină. Sporturile pentru femei se prăbuşesc sub povara biologică a male freak-fest, iar Disney lansează filme pentru copii de 6 ani ce promovează orgiile pentru copii de acelaşi sex. Netflix transmite mesajul “Hail Satan” între episoade, iar o nouă lege naţională incriminează posesia de arme în timp ce oferă un program de “gun buyback free vaccine” care oferă cetăţenilor vaccinuri gratis pentru fiecare pistol sau puşcă predată guvernului.

Ori poate că putem opri toată această nebunie înainte de a ajunge atât de departe. Poate că ne putem lua umanitatea înapoi, putem să-i protejăm pe cei inocenţi şi putem opri masiva spălare pe creier, mutilare şi ucidere în masă a copiilor din America.

Dumnezeu ne priveşte. Ce cale va alege America?

Traducerea: Costin Ştirbu

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO

Cam asa cred cei de la Natural News ca vor sta lucrurile. De fapt, in multe privinte lucrurile vor sta cu mult mai rau, caci vine antihrist.

 

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

4 comentarii

  1. Dar de traficul de organe din Moldova ati auzit?
    Mărturiile victimelor traficului de organe
    La o populație de 3,6 milioane de locuitori, circa 70.000 au ajuns victime ale traficului de persoane.
    L-au adormit cu o cafea și i-au prelevat un rinichi și jumătate de ficat
    „Mă simțeam foarte rău, iar la spital am aflat că nu am un rinichi și jumătate de ficat”
    https://www.timpul.md/articol/marturiile-victimelor-traficului-de-organe-65448.html

    Israeli Organ Harvesting: From Moldova To Palestine
    A BBC report described the situation in Europe’s poorest country—homeland of Foreign Minister Avigdor Lieberman—where 90 percent of the people earn less than $2 a day: “Hundreds of Israelis have created a production line that starts in the villages of Moldova, where men today are walking around with one kidney.”
    https://www.wrmea.org/009-november/israeli-organ-harvesting-from-moldova-to-palestine.html

  2. Este nebunia cea mai de pe urma:pe unul il lasa sa se sinucida,dar il omoara ei inainte luandu-i organele ca sa i le dea altuia.

  3. “o fată de 17 ani care trăia pe străzi, fusese păcălită de un traficant de organe care îi promise o slujbă de barmaniţă în Londra, dar mai întâi aceasta trebuia să facă un control medical. Aşa i s-a spus. În timpul acestui control, i s-a făcut anestezie, iar când şi-a revenit avea urmele unei incizii chirurgicale pe o parte a corpului. În urma unei examinări medicale realizate de un doctor de la Casa Ioana, a rezultat că îi fusese scos un rinichi”
    ”În fiecare an, în jur de 100 de români îşi vând rinichii doar brokerilor de organe din Israel care lucrează cu spitale din Africa de Sud şi alţi 200-300 de români îşi vând organele, în special rinichi, cercurilor criminale şi reţelelor cu conexiuni în Turcia, Brazilia, Italia şi USA”, ne-a mai explicat Sam Vaknin.
    https://flux.md/stiri/diverse/mafia-organelor-1-milion-de-euro-valoreaza-pe-piata-neagra-corpul-unui-roman

    Sa ne uitam mai intai la ce se petrece in ograda noastra!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button