X

Isărescu este susținut de PSD-ALDE pentru un nou mandat la BNR, UDMR nu se lasă și vrea un loc în Consiliul de Administrație

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Preşedintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, a declarat luni că, în urma discuţiei avute cu premierul Viorica Dăncilă, se va merge pe susţinerea lui Mugur Isărescu pentru reînnoirea mandatului acestuia de guvernator al Băncii Naţionale a României. 

“Discuţia pe care am făcut-o astăzi cu doamna prim-ministru ne-a dus la concluzia că vom merge pe reînnoirea mandatului domnului Mugur Isărescu. Deci are susţinerea noastră, iar în viitorul Consiliu de Administraţie, conform ponderii actuale în Parlament, PSD va avea patru locuri şi ALDE un loc, două locuri va avea PNL, iar un loc revine USR”, a precizat Tăriceanu, după şedinţa Birourilor permanente reunite ale celor două Camere.

El a adăugat că “este foarte posibil” ca, în urma deciziei social-democraţilor, să fie inclus în Consiliul de Administraţie al BNR şi reprezentantul UDMR.

“E foarte posibil ca, în urma deciziei pe care PSD o va lua, să găsim o soluţie pentru includerea în Consiliul de Administraţie şi a UDMR”, a susţinut Tăriceanu.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

7 comentarii

    1. Mafia iudeo-masonică conduce România, dinainte de 89….ăștia sunt copiii, nepoții ălora din Marea Adunare Națională, de-o anumită etnie….sunt infIltrați PESTE TOT!

  1. Astea sunt povești pescărești;Isărescu va fi guvernator cât va fi sănătos;jocurile s făcute demult;cu toate declarațiile lor,pe Mugurică doar boala,moartea și cei care l au instalat îl pot îndepărta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button