X

O bacterie care cauzează infecţii care ”mănâncă” carnea s-a extins în afara Golfului Mexic

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Vibrio vulnificus este o bacterie care cauzează fasceita necrozantă, o infecţie bacteriană care distruge pielea şi ţesuturile moi de sub ea.

Pornind de la cazurile a cinci persoane care au prezentat cazuri severe de fasceită necrozantă, o infecţie bacteriană care distruge pielea şi ţesuturile moi de sub ea într-un mod care pare că „mănâncă” respectivele ţesuturi, după ce au fost expuşi la apa sau fructele de mare din Golful Delaware, oamenii de ştiinţă au descoperit că Vibrio vulnificus, bacteria responsabilă de această infecţie, şi-a extins arealul în care preferă să trăiască, notează Live Science.

În mod obişnuit, bacteria Vibrio vulnificus poate fi găsită în apele calde ale Golfului Mexic, iar faptul că a fost identificată în apele Golfului Delaware reprezintă o surpiză neplăcută. Oamenii de ştiinţă sunt de părere că, din cauza încălzirii globale, apele Golfului Delaware au devenit propice dezvoltării acestui microb.

„Credem că este important ca medicii să fie informaţi asupra faptului că infecţiile cu Vibrio vulnificus pot apărea mult mai des în afara arealului geografic obişnuit”, au scris autorii raportului în care sunt consemnate cele cinci cazuri de fasceită necrozantă legate de apele Golfului Delaware.



Vibrio vulnificus trăieşte în mod obişnuit în ape care au în jur de 13 grade CelsiusInfecţia cu această bacterie poate avea loc în două modalităţi: atunci când o persoană consumă fructe de mare contaminate sau când intră în apele în care aceste bacterii pot fi identificate cu răni deschise.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

  1. ACUM, cade din pricina bacteriilor, puțin mai târziu va cădea la venirea Fiarei:

    Spicuit din rezumatul de la:
    https://romanortodox.info/profetiile-arhimandritului-tavrion-sarea-pamantului/
    PROFEȚIILE ARHIMANDRITULUI TAVRION. SAREA PĂMÂNTULUI
    Arhimandritul Tavrion- Profeții
    Sarea Pamantului (4 – seria II)

    ”Părintele spunea că America va dispare de pe continent. America va fi neputincioasă în fața Rusiei.
    Și atunci când toți se vor decide de ce parte sunt, și cei care vor fi de neclintit în credința lor, DUMNEZEU LE VA DA O NOUĂ ÎNCERCARE – RĂZBOIUL.
    Și dacă atunci cei ce spun: Doamne miluiește-mă își vor face semnul Crucii, Domnul îi va milui pe cei care pot fi salvați, până în momentul în care va veni Fiara, întrucât atunci CÂND VA VENI LA PUTERE FIARA, VA FI PREA TÂRZIU, DOMNUL ÎȘI VA LUA HARUL DE PESTE OAMENI, ȘI OAMENILOR VII LE VOR CĂDEA PĂRȚI DIN CORP, VA EXISTA CANIBALISM.
    Vrăjmașul le va propune mâncare, dar NU va fi asemenea hrănii cultivate de om, de creștin.
    El va mânca ca un animal, va înghiți dintr-o îmbucătură ce i se va da, și tot flămând va rămâne, de aceea SE VOR ATACA UNII PE ALȚII.
    Unii, în care a mai rămas duhul vor striga: Doamne!
    Dar Domnul nu-i va mai auzi, de aceea cel mai probabil ei vor striga și îl vor huli pe Dumnezeu, dar Domnul nu va mai veni să judece lumea, pentru că nu va mai rămâne pe cine să salveze.
    SĂ VĂ FIE FRICĂ DE ACELE VREMURIi!
    Este posibil ca pe unii să îi ducă de printre voi, fiind etichetați ca dușmani ai poporului, dar dimpotrivă, Domnul îi va ajuta pe aceia, dar va fi aspru cu cei care vor rămâne, vor fi nimiciți și la Judecata Domnului nu va fi nimeni care să-L întâmpine.
    Deși vor fi foarte puțini cei care vor rămâne până în ultima zi, dar vor exista, și străduiți-vă să fiți cu ei.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button