X

România nu știe câți cetățeni are. Datele diferă în funcție de instituția care numără

Related image

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

O țară puternică știe cu exactitate care îi sunt resursele. În primul rând, resursele umane. Am depășit deja sărbătoarea centenară (2018) dar încă nu se știe oficial câți cetățeni are țara noastră și câți etnici români există în lume. Cifrele variază, uneori în mod hazliu, de la o instituție la alta.

La 1 ianuarie 2018 populaţia după domiciliu a fost de 22.194.000 de persoane, conform datelor Istitutului Național de Statistică. Dintre aceștia, 19.524.000 trăiau în România, restul erau plecați în afară.

Tot la 1 ianuarie 2019, România avea 22.222.894 de cetățeni, conform datelor Agenției Naționale de Plăți și Inspecție Socială, din cadrul Ministerului Muncii. Adică erau mai mulți decât la INS. De ce?

Mai departe: conform Strategiei Naționale pentru Românii  de Pretutindeni, elaborate de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni (MRP), pentru perioada 2017 – 2020: ‘Diaspora română se cifra, conform estimărilor publicate în 2016, între 3,5 și 4 milioane de cetățeni români stabiliți în străinătate.

Dintre aceștia, mai bine de 2,8 milioane trăiesc într-o altă țară membră a Uniunii Europene, unde se regăsesc importante comunități românești, precum cele din Italia – aproximativ 1.150.000 de români înregistrați oficial, Spania – peste 900.000 cetățeni români. Diaspora de mobilitate a înregistrat constant o tendință de creștere, ajungând la o rată de creștere anuală a emigrării românești de 7,3% în 2015, conform datelor ONU.

Dacă adunăm cifrele statistice, devenim 24,3 milioane de cetățeni români…

Dar, aici apare o problemă: dacă adunăm cifrele statistice INS, de 19.524.000 de cetățeni români rezidenți, cu 3,5 milioane cetățeni din diaspora (hai, să nu fie 4 milioane…), ne dau 23.024.000 de cetățeni! Asta ar însemna că toate studiile sociologice care spun că demografia românească este în prăbușire, bat câmpii! Noi, de unde? Suntem prolifici și, azi, mâine, ajungem din urmă… China.

Sau: noi nu știm în acest moment ce populație are țara noastră! Această a doua variantă pare cea mai plauzibilă.

În fine, conform INS, la 1 ianuarie 2019, populația României era de 22.171.000 de cetățeni, iar în varianta Agenției Naționale de Plăți și Inspecție Socială erau, la aceeași dată, 22.177.605 cetățeni.

Poporul român nu înseamnă doar cetățenii României

Dar poporul român nu este format doar din cetățenii români, în țară sau diaspora, ci și din etnicii români din teritoriile istorice de lângă România. Suntem țara care se învecinează  aproape în totalitate cu teritorii locuite din străvechime de români și aromâni. Aceștia toți formează poporul român în totalitatea sa, iar instituțiile României țin cont de acest aspect.

Astfel, conform datelor MRP, estimările indică existența unei distribuții echilibrate a românilor de pretutindeni, între cele două mari componente reprezentate de diaspora, pe de o parte, și de comunitățile istorice/tradiționale, pe de altă parte.

Diaspora română se cifra, conform estimărilor publicate în 2016, între 3,5 și 4 milioane de cetățeni români stabiliți în străinătate.

În comunitățile istorice, estimările se apropie de 6 milioane de personae – adică 4,5 milioane în Republica Moldova inclusiv emigrația, 500.000 în Ucraina, 300.000 în Serbia, Bulgaria, Ungaria, 300.000 în Peninsula Balcanică, alții răspândiți în alte regiuni din fosta Rusie Sovietică, sau Europa Centrală.

În total, în afara granițelor României se estimează că sunt 10 milioane de români, cu sau fără cetățenie.

România nu știe câți cetățeni are, de Centenar. Răspunsurile diferă în funcție de instituția care face numărătoarea

Românii sunt foarte greu de adunat într-o comunitate puternică

Concluzia este că o treime a poporului român trăiește în afara României. Ce face această treime?

Iată ce spune strategia MRP: ‘Principala cauză a lipsei de reprezentativitate și participare civică a comunității provine din lipsa de unitate a românilor, care de cele mai multe ori nu reușesc să identifice lideri reprezentativi. În comunitățile din Occident, unde se concentrează comunități mari de români, elita „tăcută’ a comunității – medici, ingineri, studenți, arhitecți, oameni de afaceri importanți -, preferă succesul personal și integrarea cât mai profundă, până la asimilare, cu majoritatea’.

De asemenea: ‘Lipsa de unitate a românilor din comunitățile istorice se traduce prin existența unui mediu asociativ atomizat, în care numeroase asociații ‘de familie’ gravitează în jurul unui număr restrâns de lideri reprezentativi și își dispută rolul de interlocutor legitim al statului român sau al diverselor organizații non-guvernamentale din România. Divizarea mediului asociativ se răsfrânge asupra capacității acestuia de a se emancipa și a-şi promova drepturile la nivelul societății statului gazdă’.

Cu 70 de ani în urmă, România avea 15.872.624 de cetățeni rezidenți

Menționăm că, statistic, populația României a evoluat în ultimii 70 de ani în felul următor: în 1948 (25 ianuarie) se înregistrau 15.872.624 de cetățeni rezidenți; recensământul din 1958 înregistra 17.489.450 de cetățeni; populația României ajungea la 19.103.163 în anul 1968; se atingea cifra de 21.559.910, în 1977; apoi 22.810.035, în anul 1992; în anul 2002 țara noastră avea 21.680.974 de cetățeni rezidenți; la ultimul recensământ, în 2011, România avea 20.121.641 de cetățeni rezidenți.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

10 comentarii

  1. Si care-i problema ca nu stim cati suntem? Nu stim pentru ca NU VREM SA STIM. Deoarece cascavalul european se imparte in functie de populatie este bine sa fim cat mai multi. De asemenea si circumscriptiile electorale se impart in functie de numarul de votanti samd.

    Sunt niste baieti care stiu destul de bine populatia reala insa este clar ca la nivel oficial nimeni nu are interesul sa limpezeasca situatia.

    Pe de alta parte nu-i nici o noutate ca suntem un popor cu cetateni individualisti. Asta este o realitate. Nu suntem nici pe departe uniti ca tiganii sau evreii, spre exemplu. Este o realitate si o luam ca atare.

    1. Da! De trei ori da. In plus termenul de “capital uman”, de parca oamenii sunt bani, nu e introdus de Marx?
      Acestea ffind zise, cei cu “capitalul” stiu exact ce si cum. Dar nu publica. Treaba lor. Mingea e in curtea lor. Puterea exista DOAR pentru a fi consumata, din punctul lor de vedere. Cu cat si-o folosesc cu atat ei cad. Si-o vor folosi pana la sfarsit.
      Na, acum mi-e tare mila.de ei. Innecatul moare incercand sa ajunga la tarm.
      Dar nu ma pot convinge sa ma rog pentru ei, mai degraba….. mor copii bolnavi de cancer, asta ma face sa ma rog ca nu pricep DE CE. Atat de mici si in suferinta, Doamne de ce? Ca faraonii se ineaca in putere? Asta nu reuseste sa ma miste
      Rea sunt. Asta sunt.

  2. De ce nu știe adevărul? Pentru ca să nu se afle mărimea dezastrului demografic după 30 de ani de jaf, după ce 5-6 milioane de români au plecat în iobăgie pe plantații. Populația din colonie e cam la 16 milioane, ca după a-l doilea război mondial. Când mergi prin sate vezi mai mult de jumătate din case goale. Unde se jucau odată copiii a crescut vegetația. România e ca după un a-l treilea război mondial…

  3. Că sa fac o mica gluma, parca erau niște profetii care spuneau ceva de “recensămînt” care o să se facă cândva ….

  4. Pai,daca Referendumul pentru familie a trecut si alogenii de la conducere l-au invalidat,sa se repete!Ridica-te Gheorghe,ridica-te Ioane!Altfel,ne meritam soarta…

  5. România trădată și călcată în picioare de către parlamentari! Fraudarea alegerilor fiind o practică a tuturor partidelor din România, hoția este evidentă la alegerile locale cît și parlamentare din anul 2016
    Pentru a înțelege ce pun la cale partidele politice, voi reface calculul populației pentru iunie 2016. După comunicatul Institutului Național de Statistică din decembrie 2015 populația estimată era de 19.488.083 persoane! Persoane sub 18 ani sînt 4,3 milioane și aici am în vedere elevii prinși într-o formă de învățămînt care sînt 3,4 milioane, copii de la creșe și grădinițe pînă la 3 ani și copiii plecați în străinătate împreună cu părinții lor, dar și cei care au abandonat școala, rezultînd un număr de 15,2 milioane care au drept de vot! Dar Autoritatea Electorală permanentă, prin comunicatul din data de 12 aprilie 2016, spune că în Registrul electoral sînt înscriși 18.264.835 persoane! Din compararea cifrelor(18,3-15,2) rezultă un plus pe listele de alegători de cca 3,1 milioane persoane!

    Acest calcul simplu dovedește prin cifre și informații oficiale, felul cum partidele politice au pus la cale fraudarea alegerilor din anul 2016! Iar cine nu mă crede, îi dau spre adîncă gîndire zicerea lui Miron Mitrea, mare căpetenie mare în hăiticul de lotri numit PSD, care, fiind înghesuit după zăbrele a făcut spovedanie în cartea „Campanii electorale 1996 – 2014”, Craiova 2016, privind nelegiuirile săvîrșite asupra de aceste cete de lotri asupra românilor! „Am să spun un lucru pe care îl știu toți cei care s-au ocupat de alegeri. Dacă se produce o fraudă serioasă într-o secție de vot, nu este votul multiplu. Este momentul cînd, la numărătoarea voturilor, voturile partidului sau ale candidatului care nu are reprezentant prezent în acea secție se redistribuie între partidele cu reprezentanți. Și se întamplă mult mai des decît ați crede. Și la toate partidele. În momentul în care apar voturi fără ,,stăpîn”, rar, reprezentanții prezenți le lasă în dreptul celui votat. Știu că vor fi destui care se vor indigna de cele spuse de mine, dar mă lasă rece”.

    În Legea privind alegerea Senatului și a Camarei Deputaților, promulgată la 20 iulie 2015, se precizează la art. 5(2) că norma de reprezentare va fi de un deputat la 73.000 de persoane, iar art. 5(3) norma de reprezentare este de 168.000 persoane pentru un senator.

    Potrivit acestei norme de reprezentare, ar urma sa fie aleşi 308 deputaţi, la care trebuie să adăugăm 18 deputaţi ai minorităţilor şi 6 deputaţi aleşi de românii din afara României. În Senat vor şi aleşi un număr de 134 de reprezentanţi.

    Să calculăm şi populaţia României la care ei s-au raportat cînd au stabilit numărul de deputaţi şi de senatori în această lege: 308 x 73.000 = 22.484.000 persoane! La aceştia trebuie să mai adunăm 360.000(18 deputaţi ai minorităţilor X 20.000 norma de reprezentativitate) şi avem un număr de 22.844.000 persoane ce ar locui în România în primul trimestru al anului 2016. Dar potrivit ultimelor date oficiale (comunicatul de presă din 1 decembrie 2015) populația era estimată la 19.488.083 in scadere cu 141.139 față de 1 ianuarie 2015. La data de 1.02.2016, aceeași instituție scrie că mai eram 19.457.677 români atît în țară cît și în străinătate. Ei dau că ar trăi în străinătate 2.502,813 români.

    Din acest calcul rezultă o diferenţă în plus de 3.355.917 persoane! Şi împărţind la norma de reprezentativitate pentru un deputat de 73.000, dă 45,97, adică 46 deputaţi ce vor fi aleşi în plus faţă de numărul real al populaţiei României în decembrie 2015!

    Şi la Senat, prin acelaşi procedeu statistic, vom găsi în plus un număr de 17 aleşi faţă de cifra reală a populaţiei României.

    Dacă avem în vedere că cheltuielile totale ale unui ales în Parlamentul României ajung la 10.000 de euro pe lună, atunci pe cei patru ani de mandat se va cheltui numai prin această şmecherie legislativă suma de 29.280.000 euro!!! De aceea partidele politice vor să aibă cît mai mulţi reprezentanţi în Parlament pentru că prin astfel de mite îşi pot asigura controlul asupra lor.

    Materialul despre fraudarea listelor pentru alegerile locale din 5 iunie 2016 a fost trimis către TVR, Realitatea Tv, România Tv, Digi Tv, Antena 3, Nașul tv, dar nu am primit de nicăieri vreun răspuns. În seara alegerilor, postul public de radio România Actualități, programul l, la orele 21 a avut o emisiune despre alegeri cu 3 invitați și toți au susținut că există diferențe foarte mari între listele persoanelor cu drept de vot și datele statistice privind populația României la acea dată, însă totul a rămas în ceață!

    Autoritatea Electorală Permanentă http://www.roaep.ro/prezentare/comunicate-de-presa/

    Comunicat de presă privind numărul total de alegători înscriși în Registrul electoral la data de 5 aprilie 2016

    Autoritatea Electorală Permanentă: Numărul total de cetățeni cu drept de vot înscriși în Registrul electoral la data de 5 aprilie 2016 este de 18.267.658, cu 7.451 mai puțini față de ultima informare publică realizată de Autoritatea Electorală Permanentă (AEP) pe această temă, în data de 2 martie 2016, când erau înregistrați 18.275.109 alegători. Precizăm că diferențele apar ca urmare a operațiunilor curente efectuate de primari în Registrul electoral aferent unităților administrativ-teritoriale conduse de aceștia.

    Potrivit Legii nr. 208/2015 privind alegerea Senatului şi a Camerei Deputaţilor, precum şi pentru organizarea şi funcţionarea Autorităţii Electorale Permanente, cu modificările și completările ulterioare, Registrul electoral este un sistem informatic naţional de înregistrare şi actualizare a datelor de identificare a cetăţenilor români cu drept de vot şi a informaţiilor privind arondarea acestora la secţiile de votare.

    Registrul electoral este structurat pe judeţe, municipii, oraşe, comune, pentru cetăţenii români cu domiciliul sau reședinţa în ţară. Persoanele autorizate să efectueze operaţiuni în Registrul electoral cuprinzând cetăţenii români cu domiciliul sau reşedinţa în ţară sunt primarii sau persoanele desemnate de către primari, prin dispoziţie,conform legii.

    Anexa 1 cuprinde numărul total de alegători valabil la data de 5 aprilie 2016, pe categorii de vârstă și în funcție de mediu (urban/rural).

    Anexa 2 cuprinde numărul total de alegători valabil la data de 5 aprilie 2016, aferent fiecărei localități.

    Direcția comunicare și relații externe

    05.04.2016

    INSTITUTUL NAȚIONAL DE STATISTICĂ //demograffiti.wordpress.com/tag/populatia-romaniei-acum/

    Populația României la 1 decembrie 2015
    Posted on 15/01/2016 by Cantemir: Potrivit ultimelor date, publicate de Institutul Național de Statistică, populația rezidentă a României la 1 decembrie 2015 era estimată la: 19.488.083 in scadere cu 141.139 față de 1 ianuarie 2015. E ca si cum de la începutul anului și până acum ar fi dispărut de pe fața pământului un oraș de mărimea municipiului Bacău. La data de 1.02.2016, aceeași instituție scrie că mai eram 19.457.677 români, atît în țară cît și în străinătate. Ei dau că ar trăi în străinătate 2.502.813 români.

    SITUAȚIA SE VA REPETA ȘI LA ALEGERILE PARLAMENTARE DIN 11 DECEMBRIE 2016
    De pe site-ul https://demograffiti.wordpress.com/ am luat în data de 5.11.2016 populația României la 1 septembrie 2016 (după comunicatul INS) care este de 19.363.273 de persoane din care trebuie să scădem cam 4 milioane de persoane sub 18 ani și avem pe cei cu drept de vot în număr de 15,4 milioane. În grupa persoanelor sub 18 ani am prins copii de pînă la 3 ani (600.000), cei care frecventează o formă de instruire pentru vîrstele 4-18 ani (3.100.000), cei care au abandonat școala și copiii românilor aflați cu părinții în străinătate (300.000). Pe siteul http://www.dcnews.ro/aep-numarul-alegatorilor-cu-11-637-mai-putini-decat-in-septembrie_518086.html am găsit următoare informație care te năucește: ,,Autoritatea Electorală Permanentă informează că, la data de 6 octombrie, numărul alegătorilor înscrişi în Registrul electoral, inclusiv cetăţenii care vor împlini 18 ani până la data alegerilor parlamentare, este de 18.924.220, cu 11.637 mai puţini decât faţă de ultima informare publică realizată de AEP în 17 septembrie, când erau înregistraţi 18.935.857 de cetăţeni.”

    După acești bandiți, persoane sub 18 ani și deci fără drept de vot, ar fi 439.053! (19.363.273 – 18.924.220), iar aceste cifre care te uluiesc, arată că acum au falsificat alegerile cu peste 3,5 milioane de votanți!!! Să spună justiția română, cerînd explicații de la cei implicați în fraudă, cum justifică această diferență uriașă a persoanelor cu drept de vot față de datele Institutului Național de Statistică!

    Prin aceeași metodă au fost falsificate listele de alegători pentru alegerile prezidențiale din noiembrie 2014 cît și cele locale și parlamantare din 2012.

    15 noiembrie 2016 C. Olariu Arimin

    Nota redacției „Justițiarul”: Am mai publicat un material asemănător, interesant de citit și acesta Cum se fură alegerile prin număr fictiv de alegători! Populația scade alarmant, dar electoratul crește!!!

    http://sibiu.justitiarul.ro/fraudarea-alegerilor-prin-falsificarea-numarului-real-de-alegatori/

  6. Una din mârșăviile serviciilor secrete: Falsificarea numărului real de alegători în scopul influențării scorului electoral
    Posted by justitiarul on 3 octombrie 2018

    Partajare128
    Este o mare minciună cifra de aproape 19 milioane de români cu drept de vot, vehiculată de Autoritatea Electorală […]

    Este o mare minciună cifra de aproape 19 milioane de români cu drept de vot, vehiculată de Autoritatea Electorală Permanentă: „Numărul total de cetățeni cu drept de vot înscriși în Registrul electoral la data de 30 iunie 2018 este de 18.903.900, cu 1.216 mai mulți față de ultima informare publică realizată de Autoritatea Electorală Permanentă (AEP) pe această temă, potrivit căreia, la data de 31 mai 2018 figurau în Registrul electoral 18.902.684 de alegători români.” (http://www.roaep.ro/prezentare/stire/numarul-total-de-alegatori-inscrisi-in-registrul-electoral-la-data-de-30-iunie-2018/)

    Populația scade demografic an de an, doar electoratul crește, tot an de an!!! Noi mai suntem doar 18 milioane de toți, cu tot cu diaspora, dintre care trei milioane au sub 18 ani și nu votează, deci, electoratul real este de 15 milioane de alegători. Diferența de patru milioane de alegători de la cifra falsă de aproape 19 milioane de alegători, avansată de Autoritatea Electorală Permanentă și cea a electoratului real de 15 milioane sunt „voturi fantomă” cu care jonglează STS-ul pe traseul informatic de la BEJ la BEC și stabilesc câștigătorii de la prezidențiale, conform dorințelor stăpânilor coloniei. (STS a derulat Operaţiunea „Taurul” pentru falsificarea alegerilor prezidenţiale din 2009 ) La alegerile palamentare nu intervin, fiindcă acestea nu sunt decât rotiri de cadre, ca pe vremea comuniștilor, toți politrucii fiind slugi umile ale acelorași stăpâni ai coloniei România.

    Însă, la funcția de președinte al României, serviciile secrete obediente stăpânilor străini ai României veghează ca românii să nu aibă acces. Nu se poate permite accesul băștinașilor în fruntea țării, fiindcă un român adevărat nu ar fi capabil să devină trădător absolut, să lupte până la capăt împotriva propriei țări și să participe, în calitate de complice, la jefuirea acesteia! Ceaușescu a fost ultimul președinte român, toți cei care i-au urmat au fost alogeni, chiar dacă purtau nume românești, până s-a trecut, în anul 2014, la „next level”, cu instalarea fățișă a unui Gauleiter alogen cu nume străin la cârma coloniei. Din 1990 încoace românii nu au mai avut acces la funcția de președinte al țării, iar din anul 1996 președinții au fost numiți, nu aleși. Votul a fost doar praf în ochii naivului electorat pentru mimarea democrației.

    Vă invităm respectuos să citiți următoarele articole, care prezintă argumente și dovezi privind falsificarea numărului alegătorilor:

    Cum se fură alegerile prin număr fictiv de alegători! Populația scade alarmant, dar electoratul crește!!!

    Fraudarea alegerilor prin falsificarea numărului real de alegători
    Totuși, acest spor al populației, în ciuda declinului demografic, ar putea să fie real în cazul acordării cetățeniei române în secret, circulând informații subterane că un milion de israelieni au primit și cetățenia română în ascuns, fără publicarea acesteia în Monitorul Oficial, ceea ce ar crea o situație la fel de alarmată ca și în cazul falsificării alegerilor prin „electoratul fantomă”!

    Se pare ca asistăm pasivi la derularea proiectului „Israel în România”. Din cauza unei sărăcii impuse programat, românii își părăsesc țara. Culmea, România este țara cea mai bogată în resurse naturale din Europa!!! Emigranții nostri sunt săracii care fug dintr-o țară bogată. Săraca țară bogată!

    În timp ce milioane de romani au părăsit România conform unui plan diabolic privind exodul poporului român, ca să elibereze spațiu vital într-o țară bogată și frumoasă pentru alții, simultan are loc și o migratie inversă, Israel se mută în România. Este ținută la secret etnia a peste un milion de persoane care au obtinut recent cetățenia română!

    Pe lângă evreii pământeni, rămași în România, au fost importați alții, cu cetățenie israeliană, care sunt folosiți acum ca vectori de opinie, unii fiind instalați ca formatori de opinie pe la posturile de televiziune, cum a fost Ilan Laufer la Antena 3, devenit ulterior ministru secretar de stat (deși are cetățenie israeliană!!!) sau Niels Schneker, și acum la RTV.

    Mai sunt și oamenii lor de afaceri, care se căsătoresc de regulă cu curviștine din televiziuni, pseudo-vedete. Câte unul din ăsta trage țepe de miliarde de euro României, după care fuge în Israel, de unde nu pot sa fie extrădat! Pe lângă aceștia am importat și escroci dați în urmărire chiar în Israel, cum a fost acel Nati Meir, devenit parlamentar român și după aceea pușcăriaș pentru escrocheriile din România (idiotul, printre altele, plătea cu euro copiați la imprimantă!) fiindcă nu a mai putut să fugă în Israel!

    Nu mai vorbim despre israelienii mai puțin cunoscuți care au invadat capitala și de care nu auziți decât cu ocazia unor scandaluri, în care acestia sfidează pur si simplu autoritățile române. Așa a fost in cazul lui Roni Herșcovici, tânărul israelian care a accidentat un polițist, după care s-a baricadat în mașina de lux si le arăta, batjocoritor, penisul polițiștilor români! (http://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/un-sofer-s-a-blocat-intr-un-porsche-pe-bulevardul-ion-mihalache-politistii-l-au-putut-scoate-doar-cu-focuri-de-arma.html) Dacă un român făcea așa ceva în Israel, ar fi fost împușcat pe loc!

    Da, s-a produs un exod de populație românească, primul din istoria noastră milenară, din cauza programelor de distrugere a României și a transformării noastre într-o simplă colonie. (România, colonie a Israelului?)

    Da, s-a produs una din cele mai mari catastrofe economice din istoria lumii, o țară bogată, atât prin bogățiile subsolului, solului, cât și a industriei, SINGURA ȚARĂ DIN LUME FĂRĂ DATORII EXTERNE ȘI CU O MARE ACUMULARE DE CAPITAL ÎN BANCA NAȚIONALĂ, să ajungă în 28 de ani una din cele mai sărace țări din lume la toate capitolele.

    Acum este târziu pentru soluții de salvare a României de sub cizma stăpânilor globaliști, doar o renaștere spirituală națională ne mai poate salva ca neam!

    Marius Albin MARINESCU

    http://www.justitiarul.ro/una-din-marsaviile-serviciilor-secrete-falsificarea-numarului-real-de-alegatori-in-scopul-influentarii-scorului-electoral/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button