X

Cum arată poarta de la cimitirul Valea Uzului la numai o zi după incidentele cu ungurii

FOTO: 7 iunie 2019, poarta cimitirului de la Valea Uzului stă mărturie că Dumnezeu a fost alături de români.

Înainte să fie bătut cu bestialitate de mai mulți cetățeni de etnie maghiară, George Simion i-a întrebat civilizat pe aceștia cine a acoperit cu saci de gunoi crucile eroilor români din cimitirul de la Valea Uzului.

„Dumnezeu a acoperit”, a răspuns, plin de el, un cetățean îmbrăcat cu un tricou imprimat cu harta Ungariei Mari.

Pe 6 iunie, românii au fost împiedicați de unguri, instigați de UDMR, să intre în cimitirul de la Valea Uzului pentru a marca Ziua Eroilor. Mai inteligenți, românii au găsit o soluție alternativă și au intrat totuși în incinta cimitirului, în ciuda opoziției lidrilor UDMR aflați acolo.

Poarta cimitirului a fost deschisă din interior iar românii au putut marca Ziua Eroilor în liniște. După slujba religioasă, românii au aprins candele și lumânări la crucile eroilor români și maghiari înhumați acolo.

Cum era de așteptat, liderii UDMR au protestat și s-au isterizat pe motiv că românii au rupt poarta cimitirului. Nimic mai fals! Dumnezeu a deschis poarta cimitirului de la Valea Uzului pentru ca românii să intre și să-și comemoreze în liniște eroii. Iar a doua zi, pe 7 iunie, Dumnezeu a închis poarta cimitirului, intactă.

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
Iredentism
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.