X

ALERTĂ! Chiar dacă în Constituție este protejată familia formată dintre un bărbat și o femeie, Curtea Constituțională din Ecuador a aprobat „căsătoriile” gay

Se pare că nici noi nu suntem departe de așa ceva, mai ales că referendumul pentru familie nu a fost validat

Curtea Constituţională din Ecuador (CEE) a anunţat că aprobă căsătoria ”egalitară”, făcând astfel jurisprudenţă într-o ţară în care Constituţia de inspirație conservatoare, în vigoare din 2008, defineşte căsătoria drept o uniune între un bărbat şi o femeie.

CEE a precizat într-un comunicat, miercuri, că mariajul între persoane de acelaşi sex a fost aprobat de cinci dintre cei nouă magistraţi membri, într-o şedinţă cu uşile închise.

Cei patru judecători care s-au opus au apreciat că, pentru a recunoaşte căsătoria între persoane de acelaşi sex, este necesar ca mai întâi ca aceasta să fie legalizată prin reforme constituţionale, potrivit procedurilor prevăzute de lege, prin intermediul Parlamentului.

”Această hotărâre are caracter constrângător, pentru că hotărârile Curţii Constituţionale se impun autorităţilor ecuadoriene”, a declarat pentru AFP juristul Gustavo Medina.

”Hotărârea Curţii Constituţionale este necesar să se aplice în ţară”, a subliniat acest fost preşedinte al Curţii Supreme şi fost procuror general.

”Asta înseamnă că Ecuadorul este mai egalitar, că este mai drept ca ieri, că drepturile omului sunt aceleaşi pentru toţi, fără discriminare”, a adăugat avocatul Christian Paula, de la Fundaţia Pakta, care consiliază aproximativ zece cupluri de acelaşi sex ce doresc să se căsătorească.

În 2015, Ecuadorul a recunoscut uniunea de fapt a persoanelor de acelaşi sex, printr-o reformă a Codului Civil.

Citiți și:

Dacă mai era vreo îndoială: Dan Barna de la USR ar legaliza căsătoriile gay și adopțiile de copii de către cuplurile gay

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul ne-a blocat domeniul de 3 ori și am fost determinați să schimbăm și serverul, datorită amenințărilor primite de societatea care-l găzduia. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutor de la voi, cititorii noștri. Ne puteți sprini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
Homosexualitate
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

5 comentarii

 1. Ce democratie, ce stat de drept… Daca 5 din 9 hotarasc ceva, e obligatoriu pentru o tara intreaga. Democratie? O gluma sinistra.

 2. https://www.stiripesurse.ro/bucharest-pride-2019-se-va-desfa-ura-la-bucure-ti-intre-14-i-24-iunie-va-avea-sloganul-loveforall_1359030.html

  ”Cu un program de peste 40 de evenimente, anul acesta, Asociația ACCEPT și partenerii au pregătit o ofertă culturală bogată, care pune accent pe diversitate și incluziune, spectacole de teatru, petreceri, proiecții de filme cu tematică LGBTQIA+ și multe manifestări care își propun să prezinte viața și interesele culturale ale comunității din România.

  În premieră, la ediție aniversară, Bucharest Pride include evenimente din cadrul Sezonului Cultural Franța România, cu DJ-i, trupe, filme franceze cu tematică LGBTQIA+ și multe alte surprize.”

 3. Noile filme artistice și seriale, abundă de scene cu gay și lesbiene, piesele de teatru, literatura și chiar desenele animate sunt murdărite de mesaje ascunse sau, chiar pe față ale acestor deviați! Ce înseamnă toate astea, dacă nu racolarea accelerată de noi și noi adepți din rândurile tinerilor atât de slabi, ai zilelor noastre! Nu e de ajuns petrecerile deșănțate din cluburi, drogurile sau alcoolul…”armele” prin care îi atrag, deja, pe mulți! Se folosesc de absolut toate căile de comunicare, inclusiv propaganda din școli, unde au intrat murdărind cât mai devreme sufletele și conștiința copiilor!
  Steagul lor spurcat flutură, deja, în catedralele catolice seculare din Occident!
  https://www.youtube.com/watch?v=yNivh_05H18

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.