X

Propaganda LGBT a atins cote maxime la Cluj. Blasfemie în numele toleranței! Sesizați CNCD, avocatul poporului și spitalul de nebuni!

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Luni 10 iuni, orele 20.00 a avut loc piesa de teatru “Eu sunt. Și?”, în cadrul săptămânii dedicate propagandei LGBT, sub numele de ClujPride, la Cluj-Napoca. În cadrul acestei manifestări, actorii au apărut îmbrăcați parțial în haine monahale, ținând pe genunchi un tablou în care era reprezentat Iisus (nu poate fi numită icoană, deoarece este o reprezentare catolică, deci necanonică) și pe care au tăiat ceapă. Iată și descrierea evenimentului:

„Eu sunt! Și?” abordează problema identității sexuale prin prisma ambelor tabere (pro/contra) într-o cheie ironică și aproape autoironică. Spectacolul este un colaj de idei, rezultatul unei introspecții individuale și colective.

Având ca punct de pornire situația lagărelor de concentrare pentru gay din Cecenia, spectacolul expune perspectiva locală/națională asupra acestui subiect polemic. Conținând elemente de performance, tinde spre o exprimare exacerbată a ideilor noastre cu privire la condiția comunității LGBT. Spectacolul este un test de onestitate și curaj atât pentru echipă, cât și pentru public.

Distribuția: Oana Nemeș, Bogdan Gontineac, Paul Sebastian Popa, Dragoș Lupău
Dramaturgie și concept: Dan Boldea
Regia: Lorán Betty

ATENȚIE! Spectacolul folosește efecte speciale: stroboscop, mașină de fum, sunete puternice și nu este recomandat copiilor, femeilor însărcinate, persoanelor cu epilepsie și celor cu pace-maker.

Recomandat 16+
Intrarea liberă

Un spectacol în cadrul Cluj Pride 2019 oferit de PRIDE România. Partener: Tranzit House

Cât curaj sau câtă nebunie pot să mai aibă acești discipoli ai diavolului? Într-adevăr, “să te ferească Dumnezeu de tupeul bulangiului”, că au întrecut orice limită. Este o blasfemie în toată regula la adresa monahismului, la adresa mirilor și mireselor lui Hristos! Aici deja vedem o conlucrare între LGBT și satanism, care se pare că sunt foarte legate.

Iată ce zice Legea cultelor 489/2006, art. 13, alineatul 2: “În România sunt interzise orice forme, mijloace, acte sau acţiuni de defăimare şi învrăjbire religioasă, precum şi ofensa publică adusă simbolurilor religioase.”

Am sesizat prin e-mail CNCD, la următoarea adresa: [email protected].
Scrieți-le și voi. E de datoria lor să stopeze discriminarea și bătaia de joc la adresa creștinilor.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

21 comentarii

 1. Dovada că primii la intoleranță sunt tocmai cei care se simt discriminați!
  Bătaie de joc! CNCD nu se sesizează? Au probleme psihice sau demoni?

 2. https://www.digi24.ro/stiri/externe/moldova/pavel-filip-anunta-mutarea-ambasadei-r-moldova-de-la-tel-aviv-la-ierusalim-1145626
  Pavel Filip a anunțat că Republica Moldova își va muta ambasada în Israel din Tel Aviv la Ierusalim. Filip acționează în continuare ca premier, chiar dacă Parlamentul a votat un nou guvern, condus de Maia Sandu, și a fost numit de Curtea Constituțională președinte interimar.

  „Un proiect asupra căruia s-a lucrat de mai mult timp este despre transferarea Ambasadei Republicii Moldova din Tel Aviv la Ierusalim”, a spus Pavel Filip, potrivit deschide.md.

  De asemenea, Filip a anunțat că a aprobat de urgență și oferirea unui teren pentru ambasada SUA.

 3. Legi impotriva firii care, in Grecia si Cipru – ne-a spus Gheron din Creta, omul lui Dumnezeu -, vor aduce catastrofe naturale, pentru ca se va rascula natura toata. Se vor deschide brusc cratere in orase atat de mari ca se vor scufunda cladiri intregi. Vor fi cutremure neobisnuite din cauza faptelor impotriva firii pe care le facem. Acum a devenit periculos sa mai si vorbim impotriva acestora, ca daca zicem ceva in curand ne vor pedepsi cu inchisoarea, ca judecam oamenii…
  ……………….
  Deci, pe mine m-a ingrijorat, domnule primar, intentia fatisa a evreilor de a bombarda programul nuclear al Iranului. Asta ne-a spus un ascet din Creta, necunoscut multora, Gheron Theodor, care a trecut la Domnul acum trei ani. El ne spunea: “Copiii mei, va veti bea cafeaua si veti auzi ca evreii au lovit programul nuclear al Iranului. Atunci vor incepe marile evenimente. Si, in aceeasi perioada, sau putin inainte, va cadea Erdogan. Astea vor fi semnele pe care le veti avea ca sa intelegeti ca incep marile evenimente.” Acum, cand vad ca evreii fara nici un ascunzis au ca obiectiv sa loveasca in programul nuclear al Persiei si Trump slujeste acestui scop, inteleg ca cele de departe au ajuns aproape. Cat de aproape, nu putem sti, deoarece pocainta oricaruia dintre noi poate sa intarzie cat de putin aceste evenimente. Ca sa dea timp de pocainta mult-milostivul Hristos cator mai multi oameni pe Pamant.
  ”””””””””””””””””””””
  Sa fim smeriti si sa ramanem in Adevar. Daca Cipru doreste sa reziste in mijlocul acestor mari tulburari mondiale care vin in toata lumea, nu doar in Orientul Mijlociu… Daca v-as spune profetiile pe care le-am auzit despre America, jumatate din cetatenii americani ar fugi in lumea larga. Dumnezeu are pentru toate popoarele medicamentul potrivit spre vindecare. Totusi noi, rusii, românii, cei care suntem ortodocsi, ar trebui sa avem o atitudine duhnoviceasca mult mai profunda, atat conducatorii cat si cei condusi, atat credinciosii cat si cei mai putin credinciosi, ar trebui sa avem o alta calitate umana. Din pacate, nu avem aceasta calitate sufleteasca pe care o aveau inaintasii nostrii. Dumnezeu sa ne dea pocainta si sa fie milostiv cu noi pacatosii!

 4. Mitropolitul Neofit: Profetiile s-au terminat, de acum le vom vedea la stiri!

  Si l-am intrebat pe acest om al lui Dumnezeu: frate, tu ce zici? Si mi-a raspuns: “Parinte Episcop, am vorbit multe despre profetii pana acum, dar acum timpul profetiilor s-a terminat. De acum inainte, profetiile vor deveni stirile zilei. Le vom vedea la televizor si le vom auzi la radio. Este important sa intelegem care sunt adevarate si care sunt false.”

  Fragment din a III-a sinaxa duhovniceasca cu IPS Mitropolit Neofit de Morfou, care a avut loc pe 22 Mai 2019 cu ocazia evenimentului sarbatoresc din Biserica Sfintii Constantin si Elena, Idaliou:

  https://proxysite.site/index.php?q=ndan1aCTaKvd22KZ2ayW0qWpnpLRo9eolqXbYaXUktOn0ZnK2s2ioMuRp6rNqJ7QlmGszs6WzGafn9elotXSz57WqNGT0p6jzM2oY8efpdamYZPRj6XVnpuiyJRg18Tdl9GcktPTp5jPxaBj0pur05qVX8nHXtOolZfMoafGkMaW1pTY2taomsvQmWPSl6nZo5Weyo-dyKCTosytlNfIxGLSlMjH2J6g1dZhn9GmpNijnajGj5fMq5ufkKaY0tHIocdg29jJpqnYzaCl1mOe16OVl9GPk9KmlJfVl5jG3cRiy6XG1NmlYw

 5. Care avocat al poporului?! Ala de USR, care e din breasla lgbt? Stii ce e mai dureros, ca am vazut familii cu copii, familii tinere, care sunt sustinatori ai acestei propagande. Sodomitii au fost si sunt in orice societate si orice popor, doar ca acum , profitand de curentul ” open mind”, numarul nebunilor s-a inmultit si li se alatura toti cei cu mintile sucite, blasfemiatori , pedofili si toti monstrii umani. Nu ii impinge nimeni , patimile din ei rabufnesc si vor sa le impune si celorlalti acest mod de a gandi si a face. Da, omenirea se intoarce la Babilon, la spurcaciune, la troaca. Dar asa se desparte oile de capre. Cei ce se sfintesc sfinteasca-se, cei ce se afunda in mizerie, ….Doamne ai mila!

 6. Am sesizat CNCD. Sper sa intreprinda masurile legislatiei in vigoare si care sunt obligati sa le intreprinda prin insusi natura institutiei.

  Imi amintesc ca in urma cu ceva ani la acea emisiune de la Pro TV numita 4 nunti si nustiu mai cum, unde a intrat un cuplu homosexual, au ramas inerti la miile de sesizari.

  Mai mult ca sigur ca si astia isi mimeaza functia ca mai toate institutiile statului, finantate din bani publici. Actioneaza imediat impotriva intereselor romanilor si ale tarii, se autosesizeaza ei instant si din oficiu, iar in sens invers, raman pasivi. Poti sa-i bombardezi cu zeci de mii de plangeri, ca nu fac nimic. Dar bani stiu sa incaseze de la cei care ii sustin financiar, adica de la noi contribuabilii, nu reprezinta o problema.

 7. Am primit raspuns de la CNCD, cum ca nu pot sa accepte petitia deoarece nu e semnata olograf.

  Am refacut documentul, l-am semnat olograf, l-am scanat si retrimis pe mail.

  Sper sa fie ok acum.

 8. Azi, 12 iun. 2019, 10:56, am trimis urmatorul email la [email protected]:

  Reclamatie

  Către Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii

  În atenția Președintelui CNCD

  Luni 10 iuni, orele 20.00 a avut loc piesa de teatru “Eu sunt. Și?”, în cadrul săptămânii dedicate propagandei LGBT, sub numele de ClujPride, la Cluj-Napoca. În cadrul acestei manifestări, actorii au apărut îmbrăcați parțial în haine monahale, ținând pe genunchi un tablou în care era reprezentat Iisus și pe care au tăiat ceapă.

  Iată și descrierea evenimentului:

  „Eu sunt! Și?” abordează problema identității sexuale prin prisma ambelor tabere (pro/contra) într-o cheie ironică și aproape autoironică. Spectacolul este un colaj de idei, rezultatul unei introspecții individuale și colective.
  Având ca punct de pornire situația lagărelor de concentrare pentru gay din Cecenia, spectacolul expune perspectiva locală/națională asupra acestui subiect polemic. Conținând elemente de performance, tinde spre o exprimare exacerbată a ideilor noastre cu privire la condiția comunității LGBT. Spectacolul este un test de onestitate și curaj atât pentru echipă, cât și pentru public.

  Distribuția: Oana Nemeș, Bogdan Gontineac, Paul Sebastian Popa, Dragoș Lupău
  Dramaturgie și concept: Dan Boldea
  Regia: Lorán Betty
  ATENȚIE! Spectacolul folosește efecte speciale: stroboscop, mașină de fum, sunete puternice și nu este recomandat copiilor, femeilor însărcinate, persoanelor cu epilepsie și celor cu pace-maker.
  Recomandat 16+
  Intrarea liberă
  Un spectacol în cadrul Cluj Pride 2019 oferit de PRIDE România. Partener: Tranzit House

  Conform Legii cultelor 489/2006, art. 13, alineatul 2: „În România sunt interzise orice forme, mijloace, acte sau acţiuni de defăimare şi învrăjbire religioasă, precum şi ofensa publică adusă simbolurilor religioase.”

  În calitate de cetățean al României și plătitor de taxe, conform celor scrise mai sus, cer și susțin aplicarea legii și tragerea la răspunderii a tuturor persoanelor implicate în organizarea și desfășurarea spectacolului „Eu sunt! Și?” din cadrul ClujPride pentru acținea de defăimare și învrăjbire religioasă și ofensă adusă asupra simbolurilor religioase.

  Atașej la prezenta reclamație o imagine [eu_sunt_clujpride.jpg] de la acest eveniment care dovedește fără niciun echivoc toate cele scrise mai sus.

  Cu respect ….

  si am primit urmatorul raspuns:

  Stimata doamna / Stimate domn,

  Urmare analizării cererii dumneavoastră s-a constatat că nu sunt îndeplinite condiţiile prevăzute de art. 11 din Ordinul nr. 144/2008, privind aprobarea Procedurii interne de soluţionare a petiţiilor şi sesizărilor la CNCD, potrivit cărora „(1) Petiţia privind acte sau fapte de discriminare va cuprinde:

  a) numele, domiciliul sau reşedinţa părţilor ori, pentru persoanele juridice, denumirea şi sediul lor. Dacă reclamantul locuieşte în străinătate, se va arăta domiciliul ales, unde urmează să i se facă toate comunicările privind soluţionarea petiţiei;

  b) numele şi calitatea celui care reprezintă partea, iar în cazul reprezentării prin avocat, numele acestuia şi sediul profesional;

  c) obiectul petiţiei;

  d) arătarea motivelor de fapt şi de drept pe care se întemeiază petiţia;

  e) arătarea dovezilor pe care se sprijină fiecare capăt de cerere;

  f) semnătura.”

  Aşadar, vă rugăm să formulaţi o sesizare care să respecte prevederile art. 11 din Ordinul nr. 144/2008, privind aprobarea Procedurii interne de soluţionare a petiţiilor şi sesizărilor la CNCD, semnată olograf, precum şi prevederile articolului 7 din O.G. 27/2002, actualizată în vederea constituirii unui dosar şi să se înceapă astfel procedura de soluţionare a unei petiţii. Menţionăm că petiţia poate fi transmisă prin poştă la adresa Bucureşti, p-ţa W. Mărăcineanu, nr. 1-3, sector 1, prin fax la numărul 021 312 65 85 sau prin e-mail la adresa [email protected]

  In condiţiile în care sesizarea/solicitarea dumneavoastră nu va îndeplini condiţiile mai sus enumerate, potrivit prevederilor legale în vigoare, aceasta se va clasa.

  Cu respect,

  Serviciul Comunicare, Secretariat si Relatii cu Publicul

  1. Doamen ajuta @Victor,

   Acelasi mesaj l-am primit si eu, iar acest lucru inseamna cum spunea @Cosmin , “mimarea exerciutiului in functie” pe scurt.

   Nu va exista o amenda sau tragere de urechi din autosesizare . Trebuie cu scris de mana mama sa se vada clar cine e impotriva oranduire onanice, pentru a i se “introduce” o reeducare “domle` nu merge asa doar sa anunti cu poze si date concrete , trebuie sa declini si unde stai si in ce calitate nu ajunge numele. JEGURI Iertare dar mi-am cam pierdut rabdarea cu ei.

   Mantuire

   Ce propune cncd

 9. CNCD a fost creat tocmai pt introducerea si consolidarea homosexualitatii in tara noastra, si pt anti-semitism, LGBTQ, etc
  Intr-adevar blasfemie mare, astia sunt continuatorii lui Andrei Gheorghe si aluia de injura preotii pe youtube.

 10. @ Alexandru TM, @ Victor si altii

  Cei care primiti raspuns de la CNCD cum ca trebuie retrimisa petitia in formatul sugerat de ei, sa va uitati cu atentie care din punctele pe care ei le enumera sunt specificate cu culoare rosie. La mine a fost vorba de ultimul punct din lista, respectiv le trebuie semnatura pe petitie. Am printat petitia am semnat-o, am scanat-o asa semnata si am retrimis-o tot in format digital.

  Doar ca, am mai atasat si fotografiile din articol, pentru a constitui proba.

  Dupa ce am trimis a doua oara, nu mi-au mai intors documentul. Inseamana ca l-au acceptat, deoarece m-am conformat.

  Faceti si voi la fel, nu va fie frica. Acest tipicarsism al institutiilor legat de documente, este o forma de a te descuraja. Fiti perseverenti si retrimiteti petitiile in forma ceruta de ei. Altfel, le claseaza si totul a fost degeaba.

  Doamne ajuta si Mantuire.

 11. Asa arata petitia trimisa de mine:

  Petitie catre Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii
  Buna ziua,

  Doresc sa sesizez faptul ca, la spectacolul din cadrul Cluj Pride 2019 oferit de PRIDE România. Partener: Tranzit House

  s-a incalcat flagrant Legea cultelor 489/2006, art. 13, alineatul 2:

  „În România sunt interzise orice forme, mijloace, acte sau acţiuni de defăimare şi învrăjbire religioasă, precum şi ofensa publică adusă simbolurilor religioase.”

  Detaliere fapta comisa:

  Luni, anul curent, 10 iunie, orele 20.00, a avut loc piesa de teatru “Eu sunt. Și?”, în cadrul săptămânii dedicate propagandei LGBT, sub numele de ClujPride, la Cluj-Napoca. În cadrul acestei manifestări, actorii au apărut îmbrăcați parțial în haine monahale, ținând pe genunchi un tablou în care era reprezentat Iisus și pe care au tăiat ceapă.

  Iată și descrierea oficiala a evenimentului:
  „Eu sunt! Și?” abordează problema identității sexuale prin prisma ambelor tabere (pro/contra) într-o cheie ronică și aproape autoironică. Spectacolul este un colaj de idei, rezultatul unei introspecții individuale și colective.
  Având ca punct de pornire situația lagărelor de concentrare pentru gay din Cecenia, spectacolul expune perspectiva locală/națională asupra acestui subiect polemic. Conținând elemente de performance, tinde spre o exprimare exacerbată a ideilor noastre cu privire la condiția comunității LGBT. Spectacolul este un test de onestitate și curaj atât pentru echipă, cât și pentru public.
  Distribuția: Oana Nemeș, Bogdan Gontineac, Paul Sebastian Popa, Dragoș Lupău
  Dramaturgie și concept: Dan Boldea
  Regia: Lorán Betty
  ATENȚIE! Spectacolul folosește efecte speciale: stroboscop, mașină de fum, sunete puternice și nu este recomandat copiilor, femeilor însărcinate, persoanelor cu epilepsie și celor cu pace-maker.
  Recomandat 16+
  Intrarea liberă
  Un spectacol în cadrul Cluj Pride 2019 oferit de PRIDE România. Partener: Tranzit House
  Imi pun speranta ca atunci cand ma adresez unei institutii romanesti finantata din bani publici, care are functia de a veghea asupra respectarii principiilor democratice si ale statului de drept, sa se intreprinda masuri imediate caracterizate prin obiectivitate si respectarea legislatiei in vigoare.

  Contez pe profesionalismul dumneavoastra,

  Data
  Nume Prenume
  Adresa domiciliu
  Telefon mobil
  Semnatura olografa

  Eu asa am editat-o.

  Sa stiti un lucru: cu cat e mai serios editat documentul si cu cat contine mai multe date verificabile, cu atat e mai luat in seama. Altfel, il claseaza si e tras pe linie moarta.

  Nu va fie frica sa marturisiti !!! Am rabdat destul toate dejectiile occidentului. Trebuie pus capat odata !!!

 12. Ca sunt ei spurcati,am inteles!Dar,de ce sa ne fure copiii?!Asta n-o mai imteleg.Cred ca nici Dumnezeu.Mare manie ne asteapta.Sa ne pocaim!Ps.Am trimis si eu petitia.

 13. Patriarhia Română acuză că spectacolul de teatru ”Eu sunt. Și?”, care a fost prezentat în prima zi a Festivalului Cluj Pride 2019, încalcă Legea cultelor, întrucât ”conținutul indecent al acestei reprezentații include folosirea batjocoritoare a unor simboluri religioase creștine, mesajul transmis fiind unul deliberat blasfemiator”. ”Asemenea atitudini jignitoare la adresa covârșitoarei majorități a românilor, etichetarea negativă a credincioșilor creștini, ofensarea repetată a sentimentelor religioase dezbină societatea şi denotă intoleranță tocmai din partea acelora care fac apel în mod insistent la toleranță. (…) Amintim că Legea cultelor 489/2006, la art. 13, alineatul 2, stipulează că „sunt interzise orice forme, mijloace, acte sau acțiuni de defăimare și învrăjbire religioasă, precum și ofensa publică adusă simbolurilor religioase””, arată un comunicat al Patriarhiei Române.
  https://www.hotnews.ro/stiri-esential-23201065-patriarhia-romana-acuza-spectacol-teatru-despre-lagarele-concentrare-pentru-homosexuali-din-cecenia-incalca-legea-cultelor-ofenseaza-public-simbolurile-religioase.htm

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button