X

Propagandă homosexuală pe banii noștri: Guvernul și Institutul cultural(?) român sunt parteneri Bucharest Pride. Cei ce nu ați votat la referendumul pentru familie sunteți invitați la “marea paradă”

FOTO: saisonfranceroumanie. com

Organizat de Asociația Accept, Pride București este un festival ce “sărbătorește” comunitatea LGBTQI + și toți oamenii care o susțin, inclusiv cei care nu au votat la referendumul din 2018, privind „redefinirea căsătoriei“ în România.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Deputatul Daniel Gheorghe scrie pe pagina sa de facebook:

Mi se pare revoltător faptul că Institutul Cultural Român a devenit partener al unui eveniment de propaganda lgbt. În aceste condiții, decât să plătim din bani publici o entitate de stat care să deruleze acțiuni de reeducare a românilor în paradigma neo-marxismului cultural relativist și post-creștin mai bine ne lipsim de ea și gata ! Am și eu o rugăminte către acest guvern care aruncă cu bugetul țării pe te miri ce : nu mai faceți propagandă lgbt din bani publici!

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

15 comentarii

    1. Guvernul nu mai e al României, cum nu mai e nici cultura. Trăim în țara noastră precum străinii. Râul, ramul ne mai sunt prieteni

      1. dintotdeauna religia si politica au separat oamenii, nu i-au facut sa se iubeasca mai mult. dumneavoastra sunteti dovada vie a acestui fapt!

        1. FALS, Stefan cel Mare le-a combinat perfect pt binele poporului, evident punand pe Hristos primul. La fel si multi altii.
          “Iubirea” de care vorbiti dvs si pe care o popularizeaza diavolul la tot pasul ne-a nenorocit de tot, binenteles, cu ajutorul politicienilor.

        2. Si sa ne iubim cu totii cum au fost in Sodoma si Gomora si apoi a venit urgia lui Dumnezeu peste ei. Asa sa ne iubim? Eu unul nu am de gand sa fac asa. Trebuie marturisit clar ,ca homosexualitatea este un pacat strigator la cer care atarge urgia Domnului. Sper ca intelegi acum.

  1. Împărtăsesc mahnirea si durerea pe care o împrăstie sodomitii si gomoritii ăştia intr-o tara crestin ortodoxa.Domnul Dumnezeu ierte si lumineze lumea asta!dar sa nu uităm ca Hristos a murit pt pacatosi si primul care a intrat in Rai a fost un tâlhar!daca nu a ars încă lumea din cauza sodomiti si gomora inseamna ca Domnul la mai da o sansa!totul in mâinile si mila Domnului!!!pace

    1. cum nu arde lumea? dvs. nu vedeti toate inundatiile, incendiile, tornadele, cutremurele? vreti sa ardem cu totii? nu mai bine starpim acest pacat?

      1. asa e domnule, iesiti cu securea in strada si dati in stanga si dreapta pentru ca asta vrea Dumnezeu!!! sa starpim ceea ce dumneata crezi ca e “pacat”. taiem copacii si apoi ne plangem de inundatii, incedii etc. ne aruncam gunoaiele unde apuca si ne plangem de poluare. apoi, pentru ca e simplu, spunem ca Dumnezeu face asta, ne pedepseste. in loc sa ne acceptam asa cum suntem, in loc sa punem mana si sa strangem dupa noi, sa lasam natura asa cum a lasat-o Dumnezeu, starpim tot ca noi stim bine ce e pacat si ce nu. stim noi ce iubeste Dumnezeu, noi stim exact ce vrea Dumnezeu. ce mai… in fiecare seara dumneata ai o discutie importanta cu El in care iti spune pe cine sa macelaresti. nici nu are rost sa mai pierd timpul, sa explic unei rase asa “evoluate” (sau rasa importanta pentru Dumnezeu?) ca in fata lui Dumnezeu si insecta valoreaza la fel de mult ca tine!

        1. inseamna ca acest pacat te face sa te simti insecta, imi pare rau pentru tine… eu stiu ca Dumnezeu a pus in fruntea Creatiei pe om, iar Hristos s-a facut om ca sa ne arate aceasta cinste.. iar pacatul trebuie urat, avem porunca… pe pacatosi trebuie sa-i iubim, tot porunca avem pentru asta…
          Citeste aici http://www.homosexualitate.ro/ si vezi ca se poate, daca vrei

        2. Daca “insecta valoreaza la fel ca un om” mergi matale la budisti ca la aia e doctrina asta” . Ai incurcat dogmele….

    2. Delia, dar de ce celălalt tâlhar nu a ajuns și el în rai, macar al doilea? Hristos nu a murit pentru toți păcătoșii, doar pentru cei care cred în El. Care lasă păcatul că sa fie vii.

  2. Să îmi fie cu iertare, dar chiar nu mai avem discernământ?!
    Am ajuns să-i spunem răului bine și binelui rău?!
    Calea iadului este pavata cu bune intenții, de exemplu sentimentul de iubire pe care tot îl invocă acești sataniști.

  3. Doamne miluieste,Doamne miluieste,Doamne miluieste.Am ajuns o mana de minoritari prigoniti de “arhierei”,guvern,”societatea civila”,ong-uri,etc.Mai suntem o ramasita de oameni normali la cap.Dar sa nu disperam:”cu noi este Dumnezeu”.El vrea sa ne mantuiasca precum pe Lot din Sodoma.Cu conditia sa nu ne uitam inapoi…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button