X

Propagandă homosexuală pe banii noștri: Guvernul și Institutul cultural(?) român sunt parteneri Bucharest Pride. Cei ce nu ați votat la referendumul pentru familie sunteți invitați la „marea paradă”

FOTO: saisonfranceroumanie.com

Organizat de Asociația Accept, Pride București este un festival ce „sărbătorește” comunitatea LGBTQI + și toți oamenii care o susțin, inclusiv cei care nu au votat la referendumul din 2018, privind „redefinirea căsătoriei“ în România.

Deputatul Daniel Gheorghe scrie pe pagina sa de facebook:

Mi se pare revoltător faptul că Institutul Cultural Român a devenit partener al unui eveniment de propaganda lgbt. În aceste condiții, decât să plătim din bani publici o entitate de stat care să deruleze acțiuni de reeducare a românilor în paradigma neo-marxismului cultural relativist și post-creștin mai bine ne lipsim de ea și gata ! Am și eu o rugăminte către acest guvern care aruncă cu bugetul țării pe te miri ce : nu mai faceți propagandă lgbt din bani publici!

Redirecționați 2% din impozitul dvs. pe venit, care altfel s-ar duce la stat, către susținerea acestui portal. Detalii puteți afla dând click pe imaginea de mai jos.
Categorii
Homosexualitate
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

18 comentarii

 1. PAI,NU?Votanții sîntem O MINORITATE !
  HOMALAII care n-au VOTAT sînt majoritatea !
  Asa ca se presupune că ei sodomitii si gomoritii pe banii lor fac ce vor !
  Rusine,nație de PROSTAVANI ,SLUGI SATANIZATE !
  La vot n-ati fost pentru FAMILIA BIBLICA BARBAT -FEMEIE asa zișilor ortodocși cu numele ,majoritatea ,si va plîngeri că inundațiile va iau casele?
  LA mai mare ,JAVRELOR satanizate!
  Sila veșnica pentru că sînt obligată să trăiesc printre o majoritate diabolizata devenită cobai doar cu un mat imens ,fără creier !

  1. Împărtăsesc mahnirea si durerea pe care o împrăstie sodomitii si gomoritii ăştia intr-o tara crestin ortodoxa.Domnul Dumnezeu ierte si lumineze lumea asta!dar sa nu uităm ca Hristos a murit pt pacatosi si primul care a intrat in Rai a fost un tâlhar!daca nu a ars încă lumea din cauza sodomiti si gomora inseamna ca Domnul la mai da o sansa!totul in mâinile si mila Domnului!!!pace

   1. cum nu arde lumea? dvs. nu vedeti toate inundatiile, incendiile, tornadele, cutremurele? vreti sa ardem cu totii? nu mai bine starpim acest pacat?

    1. asa e domnule, iesiti cu securea in strada si dati in stanga si dreapta pentru ca asta vrea Dumnezeu!!! sa starpim ceea ce dumneata crezi ca e „pacat”. taiem copacii si apoi ne plangem de inundatii, incedii etc. ne aruncam gunoaiele unde apuca si ne plangem de poluare. apoi, pentru ca e simplu, spunem ca Dumnezeu face asta, ne pedepseste. in loc sa ne acceptam asa cum suntem, in loc sa punem mana si sa strangem dupa noi, sa lasam natura asa cum a lasat-o Dumnezeu, starpim tot ca noi stim bine ce e pacat si ce nu. stim noi ce iubeste Dumnezeu, noi stim exact ce vrea Dumnezeu. ce mai… in fiecare seara dumneata ai o discutie importanta cu El in care iti spune pe cine sa macelaresti. nici nu are rost sa mai pierd timpul, sa explic unei rase asa „evoluate” (sau rasa importanta pentru Dumnezeu?) ca in fata lui Dumnezeu si insecta valoreaza la fel de mult ca tine!

     1. inseamna ca acest pacat te face sa te simti insecta, imi pare rau pentru tine… eu stiu ca Dumnezeu a pus in fruntea Creatiei pe om, iar Hristos s-a facut om ca sa ne arate aceasta cinste.. iar pacatul trebuie urat, avem porunca… pe pacatosi trebuie sa-i iubim, tot porunca avem pentru asta…
      Citeste aici http://www.homosexualitate.ro/ si vezi ca se poate, daca vrei

     2. Daca „insecta valoreaza la fel ca un om” mergi matale la budisti ca la aia e doctrina asta” . Ai incurcat dogmele….

   2. Delia, dar de ce celălalt tâlhar nu a ajuns și el în rai, macar al doilea? Hristos nu a murit pentru toți păcătoșii, doar pentru cei care cred în El. Care lasă păcatul că sa fie vii.

  1. Guvernul nu mai e al României, cum nu mai e nici cultura. Trăim în țara noastră precum străinii. Râul, ramul ne mai sunt prieteni

   1. dintotdeauna religia si politica au separat oamenii, nu i-au facut sa se iubeasca mai mult. dumneavoastra sunteti dovada vie a acestui fapt!

    1. FALS, Stefan cel Mare le-a combinat perfect pt binele poporului, evident punand pe Hristos primul. La fel si multi altii.
     „Iubirea” de care vorbiti dvs si pe care o popularizeaza diavolul la tot pasul ne-a nenorocit de tot, binenteles, cu ajutorul politicienilor.

    2. Si sa ne iubim cu totii cum au fost in Sodoma si Gomora si apoi a venit urgia lui Dumnezeu peste ei. Asa sa ne iubim? Eu unul nu am de gand sa fac asa. Trebuie marturisit clar ,ca homosexualitatea este un pacat strigator la cer care atarge urgia Domnului. Sper ca intelegi acum.

 2. Să îmi fie cu iertare, dar chiar nu mai avem discernământ?!
  Am ajuns să-i spunem răului bine și binelui rău?!
  Calea iadului este pavata cu bune intenții, de exemplu sentimentul de iubire pe care tot îl invocă acești sataniști.

 3. Doamne miluieste,Doamne miluieste,Doamne miluieste.Am ajuns o mana de minoritari prigoniti de „arhierei”,guvern,”societatea civila”,ong-uri,etc.Mai suntem o ramasita de oameni normali la cap.Dar sa nu disperam:”cu noi este Dumnezeu”.El vrea sa ne mantuiasca precum pe Lot din Sodoma.Cu conditia sa nu ne uitam inapoi…

  1. CAPITANE,stai pe pace ,că nu ne mai uitam inapoi !!!
   Au venit HOMALAII SI HOMALAICELE sa ne DEA
   lectii ! PIEI SATANO…

   Dragul de OTROC VEACESLAV ne-a lamurit ,prin gura SFINTEI LUI MAME ,dar si a celor care au participat si realizat filmele DIVINE !!!!
   MAREA RUSIE își merită NUMELE DE SFINTA RUSIE ,chiar daca si la ei sint tot o RAMASITA ! Dar frumosi foc !
   O sa va dau un link (site)ca sa vedeti cum a ajuns diavolul sa le vorbeasca direct adepților-SATANIZATI, INCOSTIENTI ,crezînd că ar fi INGERI DE
   LUMINA !
   FEREASCA DUMNEZEU DE NEBUNI !

   https://www.youtube.com/watch?v=ZhaP1_G_l2w

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.