X

„Greva nașterilor” – “Încălzirea globală” a sucit mințile tinerilor și îi determină să nu mai facă copii

Climate Marches Take Place Across Country
Foto: Guliver / Getty Images

O mișcare neobișnuită ia amploare, în fața schimbărilor climatice: tot mai multe persoane iau decizia drastică de a nu mai avea copii, relatează CNN.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Blythe Pepino, o tânără de 33 de ani din Marea Britanie, se teme atât de mult de efectele schimbărilor climatice, încât a decis că nu va avea copii biologici.

Îmi doresc cu adevărat un copil. Îmi iubesc partenerul și îmi doresc o familie cu el, dar nu cred că acum e un momet potrivit pentru a face a asta”, spune tânăra muziciană.

Pepino, care e convinsă că ne așteaptă un „Armaghedon ecologic”, este fondatoarea BirthStrike (Greva nașterilor), un grup care, de la sfârșitul lui 2018, a adunat peste 330 de oameni care spun că au decis să nu aibă copii din cauza schimbărilor climatice.

Membrii BirthStrike au decis că nu pot naște copii într-o lume care se va confrunta cu incendii mai mari de vegetație, mai multă secetă și foamete pentru milioane de oameni.

Aceasta, în condițiile în care Comisia Internațională a ONU pentru schimbări climatice a avertizat că planeta mai are doar 11 ani pentru a preveni o schimbare catastrofală a mediului.

Riști viața altcuiva. Dacă lucrurile nu merg bine, acea ființă nu va avea o viață foarte bună”, spune Cody Harrison, în vârstă de 29 de ani, care s-a alăturat de curând BirthStrike.

Iar acest grup nu este singurul care pune sub semnul întrebării decizia de a avea copii într-o lume afectată de schimbările climatice.

Conceivable Future, un grup din America, a fost fondat în 2015 pentru a trage un semnal de alarmă în acest sens, dar nu merge atât de departe, până la renunțarea de a avea copii.

Cât rău îi va face copilului meu o lume mai caldă și mai dificilă? Nimeni nu are răspunsul”, spune Josephine Ferorelli, cofondatoare a grupului.

Un semnal de alarmă a venit și din partea Alexandriei Ocasio-Cortez, membră a Congresului SUA.

Ea a scris pe Instagram, unde e urmărită de 3 milioane de fani: „Există un consens al oamenilor de știință că viața copiilor noștri va fi foarte dificilă. Mai e ok să ai copii?”

În afară de acest aspect al calității vieții copiilor, unii membri ai grupului BirthStrike spun că nu vor copii și pentru că aceștia – și descendenții lor – vor produce mai multe emisii de dioxid de carbon.

Un ONG britanic care spune că e sprijinit și de David Attenborough, Population Matters, susține că, pe măsură ce populația planetei crește, cresc și emisiile de carbon și scad pădurile tropicale.

ONU estimează populația planetei va ajunge la 8,5 miliarde până în 2030 și până la 11 miliarde până în 2100. O persoană produce în medie 5 tone de dioxid de carbon pe an.

Totuși, un studiu care datează din 2014 arată că scăderea populației umane nu e „o soluție rapidă” pentru problemele de mediu și că, mai degrabă, eficientă ar fi reducerea amprentei de carbon a fiecăruia și a consumului.

Dacă peste tot consumul ar fi ca în SUA, am mai avea nevoie de 4-6 planete. Nu e vorba de numărul oamenilor, ci de stilul lor de consum. Din punct de vedere al dioxidului de carbon, un copil în plus sau în minus nu are importanță. Problema e de ce avem atâtea emisii, în Occident, pentru nașterea unui copil”, spune Meghan Kallman, cofondator al Conceivable Future.

BirthStrike și Conceivable Future precizează că nu cer ca oamenii să nu mai aibă copii și că nu îi judecă pe cei care decid să procreeze.

Încerc să nu judec pe nimeni pentru alegerile pe care le face. Când voi fi pregătită, vreau să adopt un copil, spune Cody Harrison, membră a BirthStrike.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

15 comentarii

  1. Asta este o versiune de apocalipsa pentru atei, metoda si scopul fiind aceleasi: Cum se distruge un popor in 4 pasi – interviu agent KGB Yuri Bezmenov
    1.DEMORALIZAREA (dureaza 15-20 de ani) – schimbarea percepției realității fiecărui individ , astfel încât în ciuda abundenței de informații concrete, evidente, clare, nimeni nu mai este capabil să ajungă la concluzii înțelepte despre cum să se apere pe ei, pe familiile lor, comunitatea lor și țara lor. Accesul la informația adevărată nu mai contează, pentru că persoanele demoralizate nu mai sunt capabile să evalueze corect informațiile pe care le primesc, chiar și dacă sunt evidente.
    2.DESTABILIZAREA (durează 2-5 ani)
    3.CRIZA (poate dura până în 6 saptamani)
    4.NORMALIZAREA (perioadă nedefinită)
    https://ceicunoi.wordpress.com/2012/03/13/cum-se-distruge-un-popor-in-4-pasi-interviu-agent-kgb-yuri-bezmenov-pol23/
    Manipularea maselor de către serviciile secrete. Mărturia lui Yuri Bezmenov, fost propagandist KGB.
    https://www.youtube.com/watch?v=IipP7lqmMMw

    1. CUM SE SPALĂ CREIERUL UNEI NAȚIUNI.
      INTERVIU LUAT DE EDWARD GRIFFIN LUI YURI BEZMENOR ÎN 1985
      Vă gândiţi că controlul mental şi condiţionarea socială reprezintă doar o mare teorie a conspiraţiei?
      Interviul acesta a fost realizat în anul 1985 cu un antrenat agent subversiv KGB, Yuri Bezmenov.
      El expune cei 4 paşi folosiţi pentru a schimba gândirea şi comportamentul unei întregi naţiuni, de-a lungul generaţiilor.

      ED GRIFFIN: Purtăm o conversaţie cu Domnul Yuri Alexandrovici Bezmenov.
      Domnul Bezmenov s-a născut în anul 1939 într-o suburbie a Moscovei. Este fiul unui ofiţer de rang superior din armata sovietică.
      A fost educat la şcolile de elită din Uniunea Sovietică şi a devenit un expert în cultura şi limba indiană.
      A avut o carieră strălucitoare la Novosti, care era şi încă mai este aş putea să spun, arma de presă sau agenţia de presă a uniunii Sovietice, dovedindu-se a fi, de asemeni, un front pentru KGB.
      A fugit în vest în 1970 după ce a ajuns total dezgustat de sistemul sovietic şi a făcut aceasta punându-şi viaţa în mare pericol.
      Cu siguranţă este unul dintre experţii de seamă din lume în legătură cu subiectul propagandei sovietice; Dezinformări şi măsuri active.
      Când sovieticii folosesc expresia „subversiune ideologică”, ce vor să exprime cu aceasta?
      Subversiunea ideologică este un proces legal, deschis.
      Îl poţi vedea cu proprii tăi ochi. Tot ce are de făcut mass-media americană este să-şi scoată căştile din urechi şi să-şi deschidă ochii şi ar putea vedea acest proces.
      Nu este nici un mister.
      Nu are nimic a face cu spionajul.
      Ştiu că întrunirea intelegentelor spionajului pare mai romantică.
      Probabil de aceea producătorii voştri de la Hollywood sunt atât de înnebuniţi după tipurile de filme gen James Bond.
      Dar ÎN REALITATE, ACCENTUL PRINCIPAL AL KGB-ULUI NU ESTE DELOC ÎN DOMENIUL INTELIGENȚEI.
      După părerea mea şi conform părerilor multor dezertori de calibrul meu, NUMAI APROXIMATIV 15% DIN TIMPUL, BANII ȘI FORȚA DE MUNCĂ SE CHELTUIE CU SPIONAJUL CA ATARE.

      RESTUL DE 85 % ESTE UN PROCES LENT PE CARE NOI ÎL NUMIM SUBVERSIUNE IDEOLOGICĂ, MĂSURI ACTIVE SAU RĂZBOI PSIHOLOGIC.

      Ce înseamnă în esenţă este: SĂ SCHMBI PERCEPȚIA REALITĂȚII FIECĂRUI AMERICAN (SAU A ORICĂRUI CETĂȚEAN) cum CĂ în ciuda abundenţei informaţiilor NIMENI NU ESTE CAPABIL SĂ AJUNGĂ LA CONCLUZII ÎNȚELEPTE DESPRE CUM SĂ SE APERE PE EI ÎNȘIȘI, FAMILIILE LOR, COMUNITATEA ȘI ȚARA LOR.
      Este UN MARE PROCES DE SPĂLAREA CREIERULUI ce se derulează foarte LENT şi este împărţit ÎN PATRU ETAPE de bază.
      1) PRIMA ETAPĂ ESTE DEMORALIZAREA.
      Durează între 15-20 DE ANI pentru a demoraliza o naţiune.
      De ce atât de mulţi ani?
      Pentru că acesta este numărul minim de ani necesar pentru a educa o generaţie de studenţi în ţara inamicului tău expus la ideologia duşmanului său.
      Cu alte cuvinte, ideologia marxist-leninistă este pompată în creierele moi ale cel puţin 3 generaţii de studenţi americani, fără a concura sau a se contrabalansa cu valorile de bază americane, cu patriotismul american. Procesul de demoralizare în SUA este în esenţă deja terminat chiar din ultimii 25 de ani.
      De fapt, este îndeplint în totalitate deoarece demoralizarea atinge zone în care nici măcar tovaruşul Andropov şi toţi experţii săi nu au visat vreodată să aibă un succes atât de mare.

      1. ÎN CEA MAI MARE PARTE, PROCESUL ESTE DESFĂȘURAT DE CĂTRE AMERICANI (ȘI ORICARE ALȚI CETĂȚENI) ASUPRA AMERICANILOR, MULȚUMITĂ LIPSEI DE STANDARDE MORALE.
        Aşa cum am menţionat mai devreme, accesul la informaţia adevărată numai contează în zilele noastre.
        UN OM CARE A FOST DEMORALIZAT NU ESTE CAPABIL SĂ EVALUEZE INFORMAȚIA ADEVĂRATĂ

        FAPTELE REALE NU ÎI SPUN NIMIC, CHIAR DACĂ L-AȘ UMPLE DE INFORMAȚIE, DE DOVEZI ADEVĂRAT, DE DOCUMENTE ȘI FOTOGRAFII.
        Chiar dacă l-aş lua cu forţa şi l-şa duce în uniunea sovietică şi i-aş arăta lagărele de concentrare, el ar refuza să creadă, până când va primi un şut în fundul lui cel gras.
        CÂND BOCANCII MILITARI VOR ZDROBI, ATUNCI SE VA TREZI.
        Dar nu înainte. Aceasta este tregedia demoralizării.

        2) A DOUĂ ETAPĂ ESTE DESTABILIZAREA.
        De data aceasta, subminatorului nu-i pasă de felul cum vezi tu consumul. Dacă mănânci junk food şi devii gras şi moale numai contează.
        DUREAZĂ numai ÎNTRE 2 ȘI 5 ANI PENTRU A DESTABILIZA O NAȚIUNE. De data aceasta, ce contează sunt lucrurile estenţiale: ECONOMIA, RELAȚIILE EXTERNE ȘI SISTEMUL DE APĂRARE.
        Şi se poate vedea foarte clar că în anumite zone… sensibile, cum ar fi apărarea şi economia, INFLUENȚA IDEILOR MARXIST-LENINISTE în SUA ESTE ABSOLUT FANTASTICĂ.
        Nu mă gândeam acum 14 ani când am aterizat în această parte a lumii că procesul se va derula atât de rapid.

        3) URMĂTOAREA ETAPĂ este, bineînţeles, CRIZA; Poate dura până la 6 SĂPTĂMÂNI să aduci o ţară în pragul crizei.
        Se poate vedea în America centrală acum; şi DUPĂ criză, cu SCHIMBAREA VIOLENTĂ A STRUCTURII PUTERII ȘI AI ECONOMIEI, avem perioadă de aşa zisă normalizare, care poate să dureze nedefinit.

        4) NORMALIZAREA ESTE O EXPRESIE CINICĂ ÎMPRUMUTATĂ DIN PROPAGANDA SOVIETICĂ.

        Când tancurile sovietice s-au mutat din Cehoslovacia în 1968, tovaruşul Brezhnev a spus: „ Acum situaţia cu fraţii din Cehoslovacia este normalizată”.
        Acest lucru se va întâmpla şi în SUA dacă le permiteţi tuturor nerozilor să aducă ţara în criză, să le promită oamenilor tot felul de bunătăţi şi paradisul pe pământ, să vă destabilizeze economia, să elimine principiul competiţiei libere de pe piaţă şi să instaleze un Guvern de tip „big brother” în Washington DC cu dictatori binevoitori ca Walter Mondale, care vor promite multe lucruri-fără să conteze dacă promisiunile sunt îndeplinite sau nu.
        De exemplu, stângiştii voştri din Statele Unite; Toţi aceşti profesori şi toţi aceşti apărători ai drepturilor civile.
        Ei sunt instrumente în procesul de subversiune, doar pentru a destabiliza naţiunea.
        Când scopul este atins, numai este nevoie de ei.
        Ei ştiu prea multe.
        Unii dintre ei, când sunt dezamăgiţi-când constată că maxist-leninismul vine la putere-evident că se simt ofensaţi.
        Ei cred că ei vor veni la putere.
        Acest lucru nu se va întâmpla niciodată, bineînţeles;
        Vor fi aliniaţi la perete şi împuşcaţi.
        Dar ei ar putea să devină cei mai acerbi duşmani ai marxis-leniniştilor când ajung la putere;
        Şi acest lucru s-a întâmplat în Nicaragua.
        Vă amintiţi că majoritatea acestor foşti marxist-leninişti au fost ori închişi, ori unul dintre ei s-a desprins şi acum luptă împotriva sandinistaşilor.
        S-a întâmplat şi în Grenada când Maurice Bishop, care era deja marxist, a fost executat de noi marxişti care erau mai marxişti decât el.
        La fel s-a întâmplat în Afganistan când Taraki a fost ucis de Amin şi apoi Amin a fost ucis de Karmal cu ajutorul KGB-ului.
        La fel a fost şi în Bangladesh unde Mujibur Rahman, un stâgist foarte pro-sovietic a fost asasinat de tovarăşii săi marxişti-leninişti.
        Este la fel peste tot.

        Recapitularea: CEI PATRU PAȘI ai subversiunii sunt: DEMORALIZAREA, DESTABILIZAREA, CRIZA, NORMALIZAREA;
        După care ei vor fi aliniaţi la perete şi împuşcaţi.
        AȚI OBSERVAT FAPTUL CĂ NIMIC NU PARE SĂ MAI MEARGĂ BINE?
        EDUCAȚIA, ECONOMIMA, etc. ?
        TOTUL SE DĂRÂMĂ ȘI ACUM ȘTIȚI DE CE.
        TOT CE SE ÎNTÂMPLĂ URMĂREȘTE EXACT ACEȘTI PATRU PAȘI.
        Şi dacă nu v-aţi dat seama… ne afşăm la pasul 3: CRIZA!
        Tare…
        Această acţiune de spălare a creierului se desfăşoară din plin şi în zilele noastre iar cei care o coordonează NU fac parte din KGB…
        Este o reţetă folosită de mult timp de către ELITE.”

        CREIERUL DACĂ-L FOLOSEȘTI, VEZI LUMEA AȘA CUM E. DACĂ NU-L FOLOSEȘTI, VEZI LUMEA AȘA CUM ÎȚI ZIC ALȚII CĂ E.

        1. REȚETA E UNIVERSALĂ!
          SE APLICĂ PE TOT GLOBUL!
          ȘI LA NOI A FOST / ESTE LA FEL!
          PROȘTI, NAIVI SUNT CEI CARE LEGITIMEAZĂ ASTFEL DE SPECII SĂ CONDUCĂ LUMEA!

          1. “NUMAI APROXIMATIV 15% DIN TIMPUL, BANII ȘI FORȚA DE MUNCĂ SE CHELTUIE CU SPIONAJUL CA ATARE.
            RESTUL DE 85 % ESTE UN PROCES LENT PE CARE NOI ÎL NUMIM SUBVERSIUNE IDEOLOGICĂ, MĂSURI ACTIVE SAU RĂZBOI PSIHOLOGIC.”
            “Aşa cum am menţionat mai devreme, accesul la informaţia adevărată numai contează în zilele noastre.
            UN OM CARE A FOST DEMORALIZAT NU ESTE CAPABIL SĂ EVALUEZE INFORMAȚIA ADEVĂRATĂ”
            Din pacate, turma nu prea a inteles chestia asta, informatiile pot fi gasite de oricine vrea sa inteleaga ceva si alta ar fi fost situatia daca oile ar fi inceput sa se documenteze temeinic in loc sa behaie in cor dupa indicatiile dirijorilor. Painea si circul sunt mai placute si mai la indemana decat cititul si ganditul intr-o lume in care democratia este inlocuita cu idiocratia.

  2. Marota dezechilibrului ecologic este un alt instrument al globalizarii prin care masele vor fi tinute sub control.

    Ea va fi folosita si pentru depopulare fiind principalul argument in sustinerea eugeniei. Oricum atunci cand oamenii vor fi inlocuiti in mare parte de roboti (10-20 ani) se va ajunge in situatia in care miliarde de oameni vor avea cerinte de adapost, hrana, educatie, sanatate etc fara ca sa produca in nimic in schimb.

    Va fi asadar scurta calea pana la a fi asimilati gandacilor de acum pe care-i tratam cu Flit cand in gasim prin bucatarie.

  3. Sa recapitulam lectia despre carbon, tinuta in clasa a 3-a, la materia “Cunostinte despre natura”: Carbonul eate asimilat de vegetatie, iar prin procesul de fotosinteza, este convertit in oxigen. O atmosfera bogata in carbon, da nastere unei vegetatii luxuriante.

    Am citat din memorie, lectia invatata in clasa a 3-a in anul 1984.

  4. Spălare pe creier! Fac mizeria din trei litere fără să facă copii, extrem de grav!
    Se spunea că acum ar trebui să nu fie nevoie să stăm peste program la serviciu!
    Acum se spune că va fi bine când vom fi înlocuiți de roboți! Nimic mai greșit!

  5. “Raspunde-i nebunului dupa mintea lui”se spune la Proverbe.Adica,daca ati inghitit gogoasa cu incalzirea globala va mai dau o idee:nu mai faceti copii.Uite asa ne manipuleaza diavolul.Bineinteles,prin uneltele lui.

  6. Ati observat ca, de cativa ani, soarele nu mai este rosu, ci galben la rasarit sau la asfintit?
    Aveti idee de ce?

  7. Treaba este in felul urmator: a crescut foarte mult nivelul radiatiei solare in domeniul ultraviolet extrem!
    Radiatia ultravioleta extrema (17.1nm) solara in 21.08.2016: https://www.sciencelearn.org.nz/images/1602-an-ultraviolet-image-of-the-sun
    Radiatia ultravioleta extrema (17.1nm = 171 A) actuala este mult mai intensa: https://umbra.nascom.nasa.gov/images/latest_aia_171.gif

    S-au prins chiar si romanasii ca ceva nu este in regula (nu din cauza ozonului):
    Mare parte dintre oraşele din ţară au fost sub risc foarte crescut de radiaţii ultraviolete. Administraţia Naţională de Meteorologie a observat în Bucureşti un nivel 9 de radiaţii UV.
    https://www.romaniatv.net/pericol-major-din-cauza-radiatiilor-ultraviolete-in-bucuresti-s-a-inregistrat-nivel-9-de-radiatii-uv_478777.html

  8. In 2010 NASA a publicat un articol care spunea ca soarele controleaza clima de pe pamant si ne-am putea afla la inceputul unei noi glaciatiuni. La inceputul acestui an a fost interzis accesul la acel articol!
    “The Sun drives almost every aspect of our world’s climate system and makes possible life as we know it.”
    https://notalotofpeopleknowthat.wordpress.com/2019/02/19/nasa-hides-page-saying-the-sun-was-the-primary-climate-driver-and-clouds-and-particles-are-more-important-than-greenhouse-gases/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button