X

Donald Trump opreşte cercetarea pe fetuşi avortaţi pentru companiile farmaceutice

Preşedintele Trump a oprit cercetarea pe ţesuturi fetale, o mişcare care sigur va agita controversele naţiunii răvăşite de dezbateri ostile asupra avortului. Noua politica a administraţiei Trump va interzice cercetarea ştiinţifică pe fetuşii avortaţi în special în Institutele Naţionale pentru Sănătate. Efectele asupra grupurilor de cercetare private par a fi mai puţin stringente.

Grupurile anti-avort anunţă o mică victorie odată cu acest anunţ. Cele mai multe grupuri anti-avort au condamnat folosirea fetuşilor avortaţi pentru vaccinuri şi cercetarea HIV timp de peste zece ani.

Potrivit ziarului New York Times, Departamentul pentru Sănătate şi Servicii Umane va anula un contract de 2 milioane de dolari anual cu Universitatea din California, San Francisco. Proiectul implică folosirea masivă de fetuşi avortaţi.

“Promovarea demnităţii vieţii umane de la concepţie până la moartea naturală este una dintre principalele priorităţi ale administraţiei preşedintelui Trump,” a declarat departamentul.

Tensiunile pe tema drepturilor la avort se află acum la punctul de fierbere şi se înrăutăţesc.

Traducerea: Costin Ştirbu

Categorii
Avort
cuvinte cheie
loading...

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

5 comentarii

  1. Înseamnă că e super viclean jucând la două capete…ideea e că nu ai cum să împaci și sistemul și lumea normală,la un moment dat ar trebui să iasă ceva la iveală.
   Și eu am dubii asupra lui , deși recunosc că nu îmi displace…

   1. Nu este atat de viclean pe cat de credula si prostita este lumea.
    Trump da liber la cresterea plantelor si animalelor modificate genetic si urmarestea cresterea acceptarii internationale a acestora.
    „the term “product of agricultural biotechnology” refers to a plant or animal, or a product of such a plant or animal, developed through genetic engineering or through the targeted in vivo or in vitro manipulation of genetic information”
    „The goal of the strategy shall be to increase international acceptance of products of agricultural biotechnology”
    https://www.whitehouse.gov/presidential-actions/executive-order-modernizing-regulatory-framework-agricultural-biotechnology-products/
    Ar manca oare americanii un porc cu gene si freza de Trump?

 1. Eu cred că la această atitudine pe care a luat-o, a ascultat de Glasul Conștiinței care nu este altceva decât
  Glasul Lui Dumnezeu.
  Citiți că spune și despre vaccinuri că sunt cea mai mare prostie,nu-i de acord cu LGBT,etc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO se bazează strict pe cititorii săi mulți, care sprijină fiecare cât poate acest demers. Vă punem la dispoziție conturi bancare sau varianta PayPal de mai jos. Fără sprijinul vostru acest proiect se poate diminua, până la dispariție.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.