X

Papa Francisc, având „crucea” LGBT la gât, denunță naționalismul

Francisc purtând „crucea” LGBT

Jorge Bergoglio, așa zisul „papa Francisc”, nu se dezice: poți conta 100% pe el ca fiind o unealtă a celui rău, promotor al guvernului global și dușman al Lui Hristos: astăzi, în Duminica a 7-a de după Învierea Domnului, sau ce o fi fost azi la papiști, acesta și-a afirmat poziția împotriva iubirii de neam și țară, adică a naționalismului. Ce o fi gândind despre mă-sa, acest golan globalist cu pretenție de „sfânt părinte”?

Nu de alta, dar cum poate unul care își urăște neamul, să pretindă că își iubește mama?

„papa Francisc” a chemat pentru „sfârșitul oricăror forme de naționalism și etnocentrism”, amintind și cuvintele „papei Benedict XV”, care a iterat acum un secol că „universalismul misiunii bisericii necesită abandonarea ideilor exclusiviste de apartenență la propria țară și grup etnic”.

Ca să vezi cât de vechi este putregaiul papist..

A mai spus „Francisc”, definind misiunea bisericii sale azi, că „Nimeni nu ar trebui să rămână închistat”.

Preot catoli intrând călare pe taur în biserică - mulțimile aclamă
Preot catolic intrând călare pe taur în biserică – mulțimile aclamă

De la unul ca el, aceste cuvinte sunt într-adevăr profetice – nici nu se putea ca înaintevestitorul Antihristului, să nu fie un mondialist. De la șefi de constructe globaliste care doresc descompunerea națiunilor, până la capi de biserici golite de har care vor să ne pervertească credința, toți acești Junckeri și Franciști au o trăsătură comună: luciferianismul.

Prin viclenie desăvârșită, acum se încearcă dizolvarea Ortodoxiei românești, în ciorba stricată a ecumenismului satanic. Ăsta e planul și din păcate unii dintre ierarhii noștri, au dat deja ordine preoților întru conformare. Cu rușii, bulgarii și georgienii nu le-a mers, așa că s-au reorientat bazându-se pe credulitatea noastră. E timpul ca să devenim deștepți.

Ierarhii care s-au aflat în rândul I al „istoricului eveniment”, vor avea însă răspuns de dat atunci când vor fi întrebați la judecată de către Însuși Domnul și Mântuitorul nostru Iisus Hristos: „Așa ați păstorit voi turma mea?” Iar răspuns, nu va fi..

Toți sunt una
Și una suntem toți
Și una sunt toți
Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul ne-a blocat domeniul de 3 ori și am fost determinați să schimbăm serverul de mai multe ori, datorită amenințărilor primite de societatea care-l găzduia. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutor de la voi, cititorii noștri. Ne puteți sprini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
Erezii
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

12 comentarii

 1. A mai batjocorit Sfânta Cruce, când a spus că Domnul nostru, Iisus Hristos a ”eșuat” pe cruce! Dracii care-l stăpânesc îl fac să grăbească lucrarea de-a acapara cât mai multe suflete, de-a pune la pământ ortodoxia, cât mai repede! De bine, de rău, în țările estice, credința n-a murit așa ca în Occident, bisericile sunt pline cu credincioși, iar mulți văd semnele vremurilor și se mai înfrânează de la a păcătui!
  Acolo, în restul lumii, se simte el ca peștele în apă, pentru că i-a dus de cap pe toți! De aceea nu mai are nici o frână să-și arate hidoasa-i față de înainte mergător al celui necurat!
  Să batjocorești Sfânta Cruce, simbolul răscumpărării noastre din moarte, purtând la gât, TU, LIDER AL LUMII CATOLICE, o cruce reprezentând un mare moment de mânie al Lui Dumnezeu, împotriva stricăciunii oamenilor, când a ras de pe hartă, Sodoma și Gomora! Să încurajezi, prin asta, înmulțirea păcatului prin care făptura lui Dumnezeu este batjocorită și mutilată trupește și sufletește!
  Să condamni iubirea de țară, pentru a spulbera popoarele și-a amesteca națiile, lăsate de Dumnezeu cu locul lor, limba și statornicia lor pe pământ!!!
  Se spune că e ultimul papă, deci el îl va încorona pe antihrist!
  Anatema să fie!

 2. Deja am auzit printre cunoscuți îndemnul : „să mergem împreună !”… și erau ortodocși…Lumea plânge după antihrist.

 3. Nu au nici o vina, ei doar ne arata lumea in care traim. Asa cum sunt ei asa suntem si noi. Avem conducatorii pe care ii meritam. Scapa cine poate

 4. Ăsta e inaintemergatorul lui Antihrist !
  Nu mai incape indoiala, daca si fufele de reporterite sunt in limba dupa sutana lui puturoasa.

  DACIA MARE si CRESTINA cu SABIA trebuie reconstruita si aparata ! JOS UE ! Ardeti steagurile occidentului satanic si ateist !

 5. Inca o dovada in plus ca papa are sarcina de a bifa punct cu punct AGENDA ELITELOR. Sa inteleaga si oamenii care sunt in afara bisericii si care se declara ca nu sunt religiosi. Cine a zis ca PAPA e inainte de toate UN OM POLITIC are mare dreptate.

 6. Dumnezeeu sa-i stea impotriva!
  ,,Zis-a cel nebun, potrivnicul din iad: voi lovi si voi nimici pe credinciosii lui Hristos, iar mana mea ii va ucide. Scoala, Doamna, intampina-l pe el, opreste-l si nimiceste-i toate sfaturile lui cele rele! Puterii tale cine ii va sta impotriva? Cine va putea grai impotriva stapanirii tale? Iadul se cutremura la auzul numelui tau celui preasfant! In fata puterii tale, mortii se ridica! Numai la un semn al tau, nenumarate osti insetate de sange se nimicesc. O, pururea Fecioara, Nascatoare de Dumnezeu!Tu L-ai cuprins si L-ai purtat in sanul tau peAtotputernicul Dumnezeu, cel neincaput!”
  (Psaltirea Maicii Domnului, psalmul 13)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.