X

[VIDEO] Imagini de la Valea Uzului unde românii au fost blocați în propria țară să-și cinstească eroii neamului

După cum știți Românii au reușit să-i comemoreze pe eroii români, chiar dacă ungurii au format un lanț inuman în jurul cimitirului de la Valea Uzului pentru a bloca accesul românilor în cimitir de Ziua Eroilor.  Vă prezentăm primele imagini video, urmând să adăugăm și altele pe parcurs ce le vom avea. Cinste eroilor români! Cinste fraților români!

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

 

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=IgBqNgaBL58

https://www.youtube.com/watch?v=sxPRQNnFD7Q

Tot ungurii au interzis ilegal accesul în cimitir

Ungurii au fost cei care au instigat la violență

Incidentul e la care a pornit totul

Inainte de incident

Oare dragostea de neam și țară se mai predă la școală?

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

6 comentarii

  1. Doamne ajuta,

    Nu am cuvinte, fierbe sangele in mine la vederea imaginii cum e alergat bietul om care filma ungurii de la intrare.

    Sa ma ierte Dumnezeu da puneam mana pe ceva si incepeam sa impart in stanga si-n dreapta, putin romanism. Avand in vedere ca era singur poate e mai bine ca a scapat cu fuga, ca il linsau animalele alea.

    Unde s-a ajuns cu darea asta de drepturi? La ce libertate? Sa fie fugarit haituit ca un caine romanul in propria tara.

    Dumnezeu sa le rasplateasca asa cum stie acelora care au permis prin legi sa se ajunga la asa ceva.

    Mantuire

  2. Au dreptate.
    Desi niste tembeli antihristici, care urasc si batjocoresc Crucea, ei marturisesc adevarat. Din falanga mincinoso-hristologica si satanista a eradicarii crestinismului, ei ne spun inca o data ca nu avem acelasi Hristos. Ei au hristosul lor care uraste Crucea.
    Crestinismul la ei se reduce la o comemorare a ceea ce s-a petrecut acum 2000 de ani. Din aceasta cauza nu sunt traitori crestineste. In tembelismul lor, nu mai au nicio legatura cu tainele crestinismului care sunt vesnic actuale si lucratoare. Prefacerea Darurilor in crestinismul apostolic e reala si vie. La ei e circ comemorativ. Din aceasta cauza ei cer fixarea unei date fixe pentru Paste. Ca oricum nu se intampla nimic la ei. In schimb ii doare ca la ortodocsi se pogoara Lumina Sfanta, agiazma marturiseste despre viata vesnica etc. In nemernicia lor, acum au schimbat rugaciunea tatal lor dupa dreptate. tatal lor fiind satana ei il roaga ca, din cauza faptului ca-i stapaneste, sa nu-i lase sa cada in ispita. La ortodocsi noi marturisim ca Tatal nostru nu numai ca nu ne stapaneste ci ca ne-a si incununat cu darul libertatii pe care nu ni-l altereaza niciodata si ca atare e firesc sa ne duca in ispita ispitita de diavol ca sa ne lamurim si in libertatea noastra sa alegem Stapanul. Ereticii spun: daca nu m-ai oprit sa fac sodomie, ce sa-ti fac? Tu m-ai facut asa (vederi declaratiile ereticului sef) Ca traitori sunt satanisti iar ca teoreticieni, au pretentii sa dea lectii ortodoxiei. Rusine mizerabilitatii lor sufletesti. Daca ii intrebi pe cei ce batjocoreau Crucea ei insisi vor marturisi ca crestinii lor nu au nimic cu crestinii nostri. Si au dreptate. Ce are satana cu Bunul Dumnezeu? Aici gresesc ierarhii nostri care ne spun ca si celelalte culte ar fi crestini. Daca un sinucigas nu este inmormantat in cimitir ortodox, cum satanistilor li se fac si slujbe ortodoxe? Haideti un pic la lumina si marturisire!

  3. Sa vezi acum jegurile, din institutii vandute strainilor,cum se pun pe urlat “romanii sunt cei mai extremisti din galaxie, trebuie cobatuti cu ani grei de temnita, sau exterminati nu cumva sa propage sentimentul de iubire de neam. ”

    Au Doamne!!! , cand vor intelege toti ca e mai bine mort decat supus satanistilor.

    Mantuire

  4. Acest incident va antrena si mai mult animozitatile dintre unguri si romani si va fi folosit drept motiv pentru alte scopuri mai ascunse. Se pare ca s-a dat startul la independenta Transilvaniei odata cu venirea papei. Sper sa ma insel.

  5. Papa satanist,tu esti pui de antihrist!Da,odata cu venirea(primirea)papei s-a deschis cutia pandorei.Afara cu partidele pe criterii etnice(udmr)!

  6. Doamne ajuta si Hristos s-a Inaltat! Sa nu apuce pe mana mea o cireada de unguri jegosi…..ca le-ndrept eu comportamentul…vreti autonie mizerabililor???….o aveti deja…in Ungaria!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button