X

Grupul Bilderberg se reuneste incepand de joi în oraşul elveţian Montreux

Printre participanţi se află în acest an şi Jared Kushner, ginerele şi consilierul preşedintelui american Donald Trump

A beautiful spring landscape with flowers, Lake Geneva and view of Montreux, Switzerland. Foto: https://www.thelocal.ch/20190528/secretive-bilderberg-meeting-to-be-held-in-switzerland-from-may-30th-reports

Flux 24:

Grupul Bilderberg, care mobilizează în fiecare an în deplină discreţie personalităţi politice şi economice europene şi nord-americane, se va reuni începând de joi în oraşul elveţian Montreux pentru a discuta în special despre situaţia din Europa şi despre schimbările climatice, relatează AFP.

Printre participanţi se află în acest an şi Jared Kushner, ginerele şi consilierul preşedintelui american Donald Trump, precum şi premierul olandez Mark Rutte, ministrul german al apărării Ursula von der Leyen, ministrul francez al economiei Bruno Le Maire, directoarea generală a UNESCO Audrey Azoulay, secretarul general al NATO Jens Stoltenberg şi fostul secretar de stat american Henry Kissinger.

“Cea de a 67-a reuniune Bilderberg se va desfăşura între 30 mai şi 2 iunie 2019 la Montreux, Elveţia. 130 de participanţi din 23 de ţări şi-au confirmat participarea”, au anunţat organizatorii într-un comunicat.

Regele Olandei Willem-Alexander va fi şi el prezent la această reuniune.

Dintre şefii de companii vor fi prezenţi PDG-ul grupului francez Total, Patrick Pouyanné, şi managerul Credit Suisse, Tidjane Thiam.

Programul reuniunii este constituit din 11 teme, printre care stabilitatea mondială, viitorul Europei şi Brexitul, schimbările climatice, ameninţările cibernetice, China, Rusia, viitorul capitalismului, precum şi etica şi inteligenţa artificială.

În jur de două treimi dintre participanţi provin din Europa şi restul din America de Nord.

Reuniunea se derulează sub regula Chatham House: participanţii sunt liberi să utilizeze informaţiile adunate cu această ocazie, însă nu trebuie să dezvăluie nici identitate, nici afilierea persoanelor la originea acestor informaţii.

Prima reuniune a avut loc în 1954 în Olanda, la hotelul Bilderberg din Oosterbeek, al cărui nume l-a păstrat.

NOTĂ OrtodoxINFO

Sub impulsul lui David Rockefeller, Grupul Bilderberg se intruneste pentru prima data la Hotel de Bilderberg, de unde si denumirea, langa Arnhem, intre 29 si 31 mai 1954.

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul ne-a blocat domeniul de 3 ori și am fost determinați să schimbăm și serverul, datorită amenințărilor primite de societatea care-l găzduia. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutor de la voi, cititorii noștri. Ne puteți sprini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
Noua Ordine Mondială
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

7 comentarii

 1. Mihai Neamtu saluta rezultatul alegerilor la euro-parlamentare, ca pe o victorie a dreptei romanesti.
  Spune ca ortodocsii nu au cum sa creeze un partid national-crestin, pt ca sunt prea dezbinati, si ca e bine sa te lipesti de pnl, pmp, usr…
  Credeti ca e realist ?
  Credeti ca e sincer ?

  https://www.youtube.com/watch?v=F4BGVIT_OYQ

  1. Ortodocșii nu sunt dezbinați! Nu trebuie băgați ecumeniștii și stiliștii în aceeași oală! Dificil de creat un partid cu adevărat ortodox și antisistem, pentru că nu ne lasă oculta! La fel nu a putut nici Becali să aibă bancă! Toate partidele sunt prosistem, sunt o apă și un pământ!

 2. „””Cea de a 67-a reuniune Bilderberg se va desfăşura între 30 mai şi 2 iunie 2019 la Montreux…””
  Inaltarea Domnului este pe data de 6 iunie 2019.
  Deci, nu este o sincronizare decat cu vizita papei in Romania.
  Daca participa si ginerele lui Trump, este posibila o instaurare oficiala a lui antichrist .
  De fapt, ce este acest grup? Chiar guvernul Mondial al planetei. Ce or mai coace?!!! Duca-se pe pustii!
  Sa ne rugam lui DUMNEZEU sa ne apere!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.