X

De ce condamnarea lui Liviu Dragnea s-a anunțat la o zi după alegeri și nu cu o săptămână înainte?

de Saccsiv
Momentul in care Liviu Dragnea este adus cu masina la penitenciarul Rahova.  Foto: digi24.ro

Procesul lui Liviu Dragnea s-a încheiat la termenul din 20 mai. Cand un proces se incheie, ramane in pronuntare, adica urmeaza verdictul. Sentinta se da in aceeasi zi sau a doua zi. In acest caz insa, pe 20 mai 2019 președintele completului de judecată a spus că ”oricum vom amâna pronunțarea”. Si intr-adevar, au amanat-o pentru 27 mai 2019.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Unii au considerat ca au amanat enorm pentru a da aceasta pronuntare dupa aflarea rezultatelor alegerilor europarlamentare: daca PSD castiga atunci Liviu Dragnea era achitat iar daca PSD pierdea atunci era condamnat.

Eu sunt de alta parere. L-au condamnat inca de acum o saptamana (chiar daca doar in mintea lor, nu si in scris), insa au decis sa ne zica si noua de abia dupa alegeri, pentru a nu-l transforma in martir. Pentru a nu se repeta greseala facuta cu Giga Popescu. Sa ne amintim ca acesta era principalul favorit la alegerile FRF din 2014 dar a fost condamnat la trei ani, o luna si 10 zile cu executare, fiind bagat de indata la inchisoare cu doar cateva ore inaintea scrutinului. Aproape instant simpatia pentru fostul capitan al Barcelonei a crescut si foarte multi au considerat ca a fost condamnat tocmai pentru a nu ajunge presedintele Federatiei Romane de Fotbal.

O pronuntare a sentintei de condamnare inainte de alegeri ar fi dus instant la o crestere a simpatiei populatiei pentru PSD. Antenele, EVZ, alte ziare si membrii partidului ar fi inceput o campanie in care Liviu Dragnea ar fi fost prezentat ca martir, iar intregul partid ar fi fost prezentat ca prigonit de sistem.

Sigur, social-democratii nu erau la fel de iubiti inaintea alegerilor comparativ cu Giga Popescu la vremea lui, insa nici macar o crestere cu cateva procente n-a fost permisa, pentru ca s-a dorit ca PSD-ul sa obtina un scor cat mai mic posibil. De ce? Pentru ca zdrobirea acestui partid e cu bataie mult mai lunga decat treaba cu penalii. Iata, de exemplu, ce putem citi in articolul Triumf istoric al romanilor si al democratiei de pe DW:

Se va vorbi de el si se vor analiza faptele, semnificatiile si consecintele acestui vot fara precedent dintr-un scrutin european si peste ani si decenii. S-a dovedit unul istoric nu in ultimul rand pentru romani. […]

Cu delirul sau pe de o parte paranoic, pe de alta ultranationalist, interpretat la televiziunile arondate pe acorduri xenofobe, antioccidentale, anticapitaliste si ortodoxiste, precum si cu inflexiuni belicoase, manand tara catre un razboi civil, Dragnea a incercat sa semene confuzie in electorat, sa-i provoace perplexitati, sa devieze furia legitima iscata natiunii de regimul penalilor si de cardasia lui cu sefii institutiilor menite sa apere Constitutia, separarea puterilor si independenta justitiei si presei.

Asadar, Liviu Dragnea fusese deja condamnat, doar ca nici el si nici noi inca nu stiam. Iar chiar daca PSD-ul ar fi castigat detasat alegerile europarlamentare (ipoteza de dragul teoriei, practic imposibil), liderul social democratilor tot nu scapa pe 27 mai 2019. Pentru ca prin condamnarea sa sistemul a transmis un mesaj puternic. Un mesaj cu mult mai important decat abureala cu penalii. Dar despre acest mesaj voi scrie intr-un articol viitor.

Notă pentru analfabeții funcționali: Acesta nu este un articol pro PSD.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

84 comentarii

  1. Cum adică , un mafiot martir ? Creatura asta fură, distruge și vinde țara hoților cominterniști de când s-a afirmat politic. A făcut atăt de mult rău poporului român încât doar prin legi radicale vom putea scăpa de ticăloșiile lui . Așa s-au născut dictaturile! Dacă NEAMUL ĂSTA ROMÂNESC NU-ȘI SPUNEA CLAR PUNCTUL DE VEDERE, AZI 28 MAI 2019 ROMÂNIA ERA SUB DICTATURA MAFIEI DRAGNISTE. CUM NU VĂ E RUȘINE SĂ APĂRAȚI UN CRIMINAL AL NAȚIEI ROMÂNE? Mai mult decât o abureală e complicitate la jaful unei națiuni acest articol. Vă spun doar atât celui ce ascris articolul : știți ce pensie are un român care a muncit cinstit 35-40 de ani ? vă spun eu ,între 600 și 1000 de lei . știți ce pensii speciale li s-au făcut trădătorilor și hoților de Românie ? între zece mii și treizeci de mii de lei /lună . Să vă fie rușine.

    1. Poate ca veti intelege intru tarziu , Doamna Angela TARZIU , ca de fapt HOTII STRIGA HOTUL! si ei stau bine merci in libertate, nepedepsiti de SISTEMUL ANTINATIONAL care ii apara tocmai pentru a jefui in liniste, netulburati tara noastra de resurse.

      1. PS
        Ieri a fost arestat un hot mic. Hotii cei mari, si mai ales asasinii economici si spirituali ai tarii noastre, sunt astazi cei care ne dau lectii de moralitate. Ei ne arata ciorile ca sa nu vedem corbii si ulii cei lacomi care se infrupta de zor din ce a mai ramas din PRADA care se numeste Romania prostita, mintita si jefuita.
        Vae victis! (Vai celor invinsi!)

    2. Asa cum iti si este numele “Tarziu Angela”,intr-un Tarziu,te vei trezi.Turma creierelor spălate a învins!Traiasca Soros ca morcovu’n pamant si Joianis la fel cu toti smirgheluitii pe creier si tradatorii Neamului Romanesc!!!
      Sistemul globalist a lucrat cu motoarele tuate la maximum în toată Uniunea Europeană, la aceste alegeri europarlamentare: „La nivelul Uniunii Europene, prezența la vot a fost de 50,5%, cea mai ridicată din ultimele două decenii, a anunțat Parlamentul European.”
      Cititi un art complet sa vedeti “cine face cartile” si votul in Romania.
      http://www.justitiarul.ro/turma-creierelor-spalate-a-invins/

    3. Ceea ce trebuie sa se inteleaga este ca totul porneste de la faptul ca urmasii românilor care se găsesc azi pe lume s-au lepadat de credinta.
      Daca nu o faceau, cel mai elementar bun simt i-ar fi scos la refrendumul de aparare a familiei. Nu mai vorbesc de faptul ca sunt campioni la avorturi. Ei nu mai sunt decat niste pagani retardati care se extaziaza la paine si circ. Ei impreuna cu intreaga lume formeaza astazi gloata care il cheama pe antihrist. O sa fie din ce in ce mai greu pentru ramasita de ortodocsi. Sa ramanem ortodocsi pana la moarte si sa ne dam viata pentru Hristos, ca oricum e trecatoare, iar noi oricum nu castigam nimic aici. Vremea singurului Imperiu legitim din istoria omenirii, Bizantin, s-a dus. De fapt presiunile din toate partile care vor urma ne vor determina sa intelegem ca singurul scop al vietii noastre care ne-a mai ramas de trait de aici inainte este sa pastram credinta ortodoxa pana la moarte, fiindca va fi foarte usor sa ne lepadam, cum deja si este.

      ”Va veni vremea când oamenii vor înnebuni şi când vor vedea pe cineva că nu înnebuneşte se vor scula asupra lui, zicându-i că el este nebun, pentru că nu este asemenea lor”. Pateric, Avva Antonie cel Mare

      ”Fratii parinti ai Schitului au proorocit pentru neamul cel de pe urma. Ce am lucrat noi?, ziceau ei. Si raspunzand unul din ei, mare cu viata si cu numele, avva Ishirion, a zis: noi poruncile lui Dumnezeu le-am facut. Si raspunzand fratii au zis: dar cei dupa noi, oare ce vor face? Si a zis: vor sa vina la jumatatea lucrului nostru. Si au zis fratii: dar cei dupa dansii?
      Zis-a avva Ishirion: nu au nicicum lucru cei ai neamului si randului aceluia, ci va sa le vina lor ispita multa. Iar cei ce se vor afla lamuriti in vremea aceea, mai mari si decat noi si decit parintii nostri se vor afla.” Pateric, Pentru Avva Ishirion

    4. Nadajduim ca intr-un TARZIU sa te trezesi si tu la realitate. Chiar nu vezi in amiaza mare ce se intampla?
      Ce se va intampla in tara noastra in scurt timp, in urma dicaturii u-sorosiste, vei putea vedea cu ochii tai si amar vei mai plange, dar va fi prea tarziu, raul deja s-a produs.
      Cand vorbesti de pensiile speciale presupun ca te referi la cele ale serviciilor, procurorilor si judecatorilor, ca doar numai ale lor trec de 20000?
      Apropo, faci parte din “declick”?

    5. Tarziu aflam ca suntem prosti dpdv colectiv dar e bine ca suntem mandri de noi si nu ne afecteaza la ego. O noua porunca “dumnezeiasca” ne duce la rai> “egalitarismul pensiilor”, sufletul bland si milostiv e doar facultativ….capra vecinului ne sta in calea mantuirii, deci sa sacrificam caprele!
      Felicitari celor care au votat sa se simta bine in lagar, dupa cum spunea si Parintele Arsenie Boca “temnita cea mai primejdioasa e cea in care te simti bine”.

    6. Tarziu Angela
      ejti din aia cu “vrem spitale nu catedrale” cumva? useristii sau “liberalii” sunt mai cinstiti? uita-te mai bine la pensiile judecatorilor, procurorilor, celor din serviciile secrete, MAI, etc inainte sa te isterizezi pe aici. ai gresit site-ul, hai, du-te pe feisbuc unde ti e locul.

    7. Angela, tu sigur faci parte din generatia nascuta dupa revolutie. Dragnea a fost un pacatos ca toti parlamentarii care a incercat egoist sa intoarca spatele sistemului. Scaraoschy cel mare de la noi e ranjitul de Iohannis. Nu veti avea parte cu el nici de prosperitate materiala. Scopul UE e sa puna talpa pe capul romanilor. Partea buna e ca 50% dintre romani si-au dat seama ca politica e curva si votul e o labareala. De n-ar fi in majoritate si astia indiferenti, s-ar mai putea recupera ceva din frumusetea vietuirii crestine de odinioara traita pe aceste meleaguri ravnite de sacali.

    8. doamna, treziti-va din somnul in care adanc dormiti! care Dragnea dicatatorul? Romania e proprietatea zionistilor in proportie de 100%, Dragnea si guvernul PSD au mai implementat cateva masuri (bune, din punctul meu de vedere) si au mai tinut si ei cat de cat piept asupritorilor straini! Iohanis e un lacheu/sclav/argat al zionistilor, de fapt, e un sclav al ambasadorului SUA, ca n-are Verner valoare sa primeasca ordine de la zionisti.
      Acum, nici Dragnea nu e sfant, a furat si el, dar a mai si facut cate ceva. Binenteles, sa nu uitam vizitele lui Dragnea in Israel, consilierii lui erau evrei, Firea -tampita- gata sa dea cladirea lui Eminescu lui Elie Wiesel etc.

    9. ce a furat psd-ul sau dragnea sau ce a vandut dragnea mai exact? Lamureste-ma si pe mine ca sunt tare curios

      1. UIte, sa stii ca Dragnea nu e chiar sarac si nici nu traieste din salariu; are vile, companii si multe altele, aceste averi sunt REALE si nu pot fi facute dintr-un salariu.

    10. Am inteles. Probabil ca dvs. simpatizati corporatistii neomarxisti. PSD-ul lui Liviu Dragnea ajunsese sa fie cel mai de dreapta partid parlamentar. Dar pribabil ca veti pricepe si dvs. mai tarziu.

    11. @Tarziu Angela Ieri nu a fost arestat Liviu Dragnea. A fost arestata Romania. Sper ca o sa deschizi ochii pana nu va fi prea tarziu.
      Pe aceeasi directie, sper intr-o coalizare a tuturor fortelor nationaliste, suveraniste dinn Romania intr-o alianta puternica care sa fie votata la alegerile parlamentare de romanii patrioti, de cei in piepturile carora bat inimi adevarate de romani crestin-ortodocsi. Nu mi-am pierdut speranta. Cu Dumnezeu inainte!

  2. Dragnea era omul sistemului. A incercat de atatea ori sa faca pace cu sistemul.
    Nu va imbatati cu apa rece.

    1. ghita tata, roaga-te daca iti doresti pricepere si intelepciune….
      omul sistemului sa fie incarcerat de sistem si hotararea sa fie publicata cu o saptamana inainte de ambasada Danemarcei…?! lasati-va de comentarii daca nu intelegeti cum functioneaza sistemul alcatuit din zeci de factiuni secrete in diversiune. S-a votat acum cu neomarxismul cum s-a votat cu Iliescu la revolutie, aceleasi grupuri de diversiune care primesc comanda de la stapanii lumii care au cumparat tara asta prin tot felul de “fonduri de investitii”.
      Cine poate sa hotarasca cine conduce tara daca nu stapanul care o are in posesie iar aceasta posesie e in mainile holdingurilor jidovesti. SIstemul e prea smecher si disimulat incat sa vada orice muritor de rand adevarul, cine se crede crestin si gandeste cu patura pe ochi trebuie sa faca muuult mai multa rugaciune fratilor…! pentru un crestin nu exista alianta decat cu Hristos, mantuirea sta in moarte demna nu in aliante cu dracu’…3 ani jumate pentru 2 angajari fictive e motiv de sarbatoare, asa e? nicio zi puscarie pentru tradatorii si privatizatorii teritoriului romanesc si al sufletelor pribege e stat de drept, asa e?
      n-ai ce sa spui decat ce spuneau si batranii nostri, mare e gradina Domnului!

    2. Cat a fost pro educatie sexuala era bun, cum a aruncat la gunoi dosarul cu parteneriatul civil si a anuntat oprirea exportului de lemn din Romania n-a mai fost de-al lor. De aia l-au inchis. Nicio imparatie nu se dezbină pe sine.

  3. O bila alba pentru Savonarola ,o bila alba pentru John ,o bila NEAGRA pentru Dna Târziu Angela ( scumpă doamnă cu tot respectul sunteți pe o pistă falsă ,nu a-ți intuit din ce parte vine pericolul ) . Bine zis s-a lucrat cu motoarele turație la maxim

  4. Dragnea este om al sistemului…in momentul in care nu le-a mai fost de folos l-au aruncat în pușcărie….Cu siguranta au pe altcineva care sa le ducă planurile la bun sfârșit

    1. cati ani ai fratioare, sti definitia sistemului si ca orice sistem e alcatuit din subsisteme, unele cu roluri opuse? ai studiat teoria sistemelor, esti doctor in fizica?

  5. Dragi romani, de atatea ori s-a scris pe aici ca doar rugaciunea si mila Domnului ne mai pot salva. Sa ne rugam toti pentru Romania, asa cum nu am mai facut-o niciodata si revin la o sugestie pe care am mai scris-o pe aici. Cititi cartea “20 de ani in Siberia”, de Anita Nandris-Cudla si intariti-va cu rugaciunea, ca ceva mai rau decat i s-a intamplat acestei ROMANCE cu suflet cat o Romanie ni se va intampla multora dintre noi.

  6. Au amanat sentinta ca sa nu influenteze referendumul. Condamnarea ar fi putut atrage simpatia votantilor spre PSD.

  7. Doamna Tarziu Angela, dumneata tarziu intelegi logica mesajului si faci parte din marea categorie de oameni temperamentali ce sint dusi de nas la fel cum sint dusi boii cu belciugul la nas. Atita vezi, atita intelegi.
    Eu te-as intreba pe matale daca personal sau in propria familie ai apelat vreodata la vreo mica “pila” sau interventie pentru a obtine un avantaj? Caci daca ai apelat atunci nu esti decit o dobitoaca ipocrita ce nu vede decit greseala celuilalt. Sa nu crezi ca-i iau apararea lui Dragnea, dar s-ar putea ca in locul lui, la un moment dat, sa fie copilul tau si atunci sa te vad cum judeci faptele.
    Tu ai citit vreodata cum se faceau procesele pe timpul comunistilor, sa vezi cite asemanari de procedura si tehnica exista intre acelea si procesele din ziua de azi, tu stii citi oameni au murit nevinovati pentru culpe inventate si marturii mincinoase obtinute prin diverse metode?
    Condamnarea lui Dragnea de dupa duminica alegerilor eu nu o percep decit ca pe un ritual masonic menit sa fie exemplu pentru alti indivizi care ies din formatie.
    Dar e bine, caci vor veni cei de la USR si vor rezolva Romania…in grup, dupa cum se exprima o parasuta platatita de Soros coruptia va disparea iar intoarcerea la tribul comun va fi inevitabila.

  8. Bucuria gloatei că Dragnea a fost condamnat…

    Evident, Dragnea nu este și nu va fi niciodată un erou de calibrul celor menționați. Nu cred că va rămâne nici ca personaj istoric. Însă așa cum era el, cu lipsurile și relele lui, s-a apucat să mărească pensiile și salariile gloatei, să le dea vouchere de vacanță și să le plimbe plozii gratuit. Plus altele pe care dacă le veți căuta, le veți găsi. Sigur, multe dintre acestea au fost făcute în scope electoral, dar măcar au fost făcute. Puteți enumera cevașilea măsuri similare făcute de Constantinescu, Boc, Joian, Csalas, nu mai zic Băsescu?

    Și voi vă mirați de ce populația de azi este așa cum este și cere aproape instinctual să fie călărită și condusă de străini? Și faptul că străinii de azi sunt chiar dușmanii lor este bomboana de pe tort. Căci oricum la nivel de masă, românii nu pricep asta.

    Ori în condițiile astea, de ce ar mai trimite Dumnezeu românilor conducători din neamul lor? Sau de ce s-ar mai sacrifica cei mai buni din rândurile acestui popor pentru binele urmașilor celor pe care i-au durut în cot de eroii și martirii lor?

    http://www.justitiarul.ro/bucuria-gloatei-ca-dragnea-a-fost-condamnat-haideti-sa-nu-uitam-totusi-ce-fel-de-popor-este-cel-din-jurul-vostru/

        1. Doar pseudonimul adoptat de mine este din sfera catolicismului, credinta mea este insa 100% ortodoxa. Sunt păcătos dar nu eretic. Și încă ceva: Daca îmi alegeam de exemplu pseudonimul Burebista, automat ați fi crezut despre mine că mă închin lui Zamolxe? Ideal ar fi sa judecăm oamenii în functie de ce postează pe acest site, nu după numele de scena. Părerea mea…

        2. Doar pseudonimul adoptat de mine este din sfera catolicismului, credinta mea este insa 100% ortodoxa. Sunt păcătos dar nu eretic. Și încă ceva: Daca îmi alegeam de exemplu pseudonimul Burebista, automat ați fi crezut despre mine că mă închin lui Zamolxe? Ideal ar fi sa judecăm oamenii în functie de ce postează pe acest site, nu după numele de scena. Părerea mea…

  9. La cat rău a făcut acestei țări, Dragnea a primit o pedeapsă mult prea mica!!!
    Asta înseamnă că arestarea lui este și o diversiune, pe lângă ceea ce ați expus voi aici.
    L-au arestat ca sa aibă nația ocupație cat timp își instalează ei noii aleși împreună cu noua agendă.
    Și cred că nu va sta la răcoare 3 ani și..
    Tot ei îl vor scoate și îi vor mai da vreo funcție mai putin publică…

    Totuși,… pagubele aduse statului român cine și când le recuperează?!!!!
    ..că doar are de unde!!!

    1. Dragnea a fost doar un țap ispășitor. Să vedem acum pe care altul vor găsi pentru ca oculta să-și ducă în continuare planul de distrugere moral-spirituală al Daciei Mari. Va urma probabil un nou meci Iohannis vs Ciolos, si din nou pe la spate, al treilea (UE) va avea castig de cauza. Solutia este in primul rand RoExit ! Nu atasamentul fata de un partid anume, pentru ca toate inclusiv BOR SRL sunt pro UE.

  10. Nu cumva în toamnă avem și prezidențiale??
    Pai așa si-a asigurat Joianis un nou mandat, că acum nu mai are concurență.
    Imaginea PSD-ului este complet pătată.

    1. Gabriela B
      care pagube mai precis? pe puncte, pct 1, pct2,pct 3s.a.m.d.
      hint.
      daca a furat ceva sau a instrainat ceva, oricum mai putin ca alti (de ex Basescu sau Constantinescu)

  11. Jurnalistul Ion Cristoiu: Condamnarea lui Dragnea este o decizie politică. Este revenirea pe înserat a sistemului. Dacă l-a condamnat și pe Dragnea înseamnă că poate fi condamnat cu excepția lui Iohannis oricine

    „După părerea mea, Dragnea a fost convins că e achitat. Jur! A fost convins. S-a mai întâmplat odată, cu referendumul. Fac o dezvăluire, că acum e închisoare. Deci domnul Dragnea mi-a spus următorul lucru. El, personal, că era pe vremea când era în Opoziție și mai stătea de vorbă și cu muritori ca mine. În ziua când urma să se pronunțe în dosarul Referendumul, s-a dus la Klaus Iohannis. Klaus Iohannis are un gest, ca și cu , îți pune mâna pe genunchi. I-a pus mâna pe genunchi și i-a zis . S-a aranjat, da? Liviu, paralizat de mâna pe picior, pe genunchiul lui, era un gest de mare tandrețe, s-a dus acasă, da? Și când s-a dus acasă a aflat că a fost condamnat. I-a zis că e achitat. Dar nu numai atât. Nu au trecut 5 minute și același tip care îi pusese mâna pe genunchi tandru, i-a înfipt cuțitul în spate. Eu îți spun că era liniștit altfel își anunța aseară demisia”, a afirmat Ion Cristoiu, susținând că luni, când a ieșit cu declarații la Cotroceni, președintele Iohannis știa de condamnarea lui Liviu Dragnea.

    Cititi totul aici:
    https://www.activenews.ro/stiri/Jurnalistul-Ion-Cristoiu-Condamnarea-lui-Dragnea-este-o-decizie-politica.-Este-revenirea-pe-inserat-a-sistemului.-Daca-l-a-condamnat-si-pe-Dragnea-inseamna-ca-poate-fi-condamnat-cu-exceptia-lui-Iohannis-oricine-156174

  12. Nu stiu cum sa o spun ca să fiu înțeles cat mai bine , dar noi ca popor chiar ne meritam soarta. Au fost atâția oameni înaintea noastră care ne-au arătat calea spre Dumnezeu și spre evoluția noastră ca oameni , însă degeaba ca noi am rămas tot ” creștini nepracticanti ” , sălbatici în gesturi si in atitudine. Am observat ieri cum s-a comportat ” mulțimea ” când îl duceau la pușcărie pe vinovatul de serviciu , nerealizand ca de fapt ei trăiesc intr-o mare iluzie , iluzie care îi va strivi la un moment dat si care nu are legătură cu politica . Eu sunt sigur că dacă era întrebată respectiva gloata , de ce a fost arestat Dragnea , nu erau capabili să rostească un răspuns coerent , eventual ziceau că a furat si ar fi huiduit în continuare. A fost arestat un ” ticălos ” mărunt , însă adevărații ticăloși continuă să conducă această țară , deoarece multimii românești
    întotdeauna i-a placut să fie condusa din exterior , să distrugă orice forma de spiritualitate , să își distrugă conducătorii si oamenii care au făcut ceva pentru aceasta tara ( ex . Antonescu , Eminescu ) , să adopte cu bucurie toate scursurile societății punandu-le în vârful piramidei si sa ii critice pe cei care nu gândesc ca ei. Am ajuns să salivam la venirea papei , noi poporul care vrem ” spitale nu catedrale “. Oare câți bani se cheltuie cu venirea acestui lup îmbrăcat în piele de oaie ? Eu personal , nu cred că mai este vreo șansă pentru aceasta tara de a vedea realitatea și de a se apropia de Dumnezeu. Gloata e dominată de instincte precum animalele , au pierdut tot ce era spiritual în ei.

  13. Felicitări Stimată Doamnă Lia,ați pus degetul pe rană.
    La mulți le-ați încurcat ițele,f.foarte tare.
    Ori cum aici, în Grădina Maicii Domnului va avea cea mai mare surpriză ca om și ca papă din întreaga istorie a papalității.

    1. Aici in Gradina a Maicii Domnului… Despre ce vorbiti? Mai puteti afirma inca faptul ca Romania este Gradina Maicii Domnului?!

      1. Savonarola , ești cumva pus de Dumnezeu să stabilești unde este Grădină Maicii Domnului ; chiar dacă au intrat bălăriile în ea ?? Apropo tu ce floare ești ?

        1. Din păcate îți dau dreptate. La aceeași concluzie am ajuns și eu. Mă uit în jur și văd cum din ce in ce mai multi oameni, pe zi ce trece, refuza să gândească. Nu mai suntem un popor, ci o populație. In maxim 25 de ani, romanii vor dispărea chiar și ca populație. Doar Bunul Dumnezeu, pentru rugaciunile miilor de sfinți români ne mai poate salva.

  14. te crucesti cand vezi atata graba, atata zarva care se face dupa aceste “alegeri” ( https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2368137010123868&id=100007827758776 ) si mai ales apoi dupa adevaratul scop, arestarea lui Dragnea, dar nu chiar asta. Ci DISTRUGEREA si NIMICIREA psd, desfiintarea lui.

    si te uiti apoi in Franta si Italia si alte cateva tari .. . Ce vezi? Si iti pica “fisa”. Tarile astea sunt cu un pas “inainte”. Cum? Da, adica sunt pe un val asecendent in aceste timpuri pre-antihristice. Vin pe un val de antipatizare deja format demult in occident de catre forte politice insipide, rele, pro-emigratie, pro-gay, multiculturalism etc, iar acestea gen Salvini, vestele galbene, trec drept izbavitoare, cu priza mare la “mase” dar si nationaliste, pt a face cu adevarat “bum” cand se vor ciocni natiunile in perioada antihristica.

    Dar ce vedem la noi? Vedem pe astia (fortele straine) cum de ani buni de zile se chinuie sa inlature (sau initial sa sparga, Ponta) Psd de la puterea Romaniei, pt a se porni si la noi abia cu antipatizarea pro-multiculturalism, pro emigratie, pro-gay etc, lucruri de care pare ca trebuie sa se ocupe pnl dar mai ales usr. Ca abia apoi sa vina in sfarsit sa vina “izbavitorii” tot de stanga cumva (desi nu e obligatoriu) dar oricum nationalisti, care tine cu poporul, cu omul de rand, scarbit de atatea “tolerante” bolnavicioase, ca sa ne aliniem si noi trendului viitor antihristic. Psd nu poate face asta? NU. Poporul asta tont si partidul asta de inapoiati nu se pot ocupa ei de asa ceva. In primul rand ei insisi sunt destul de antipatizati de lume, nu se pot face simpatizati de multimi, multi ii urasc pana la moarte si basta, pe cand toti trebuie predati antihristului. Partidul asta de “neghiobi” pare sa-i fi incurcat si intarziat pe mai marii lumii papusari. Cat mai voiau sa stea in tara asta? Pt aceasta ei trebuie nimiciti, nu doar inlaturati (se vede asta si prin ordinul de zi pe unitate catre redactiile multor ziare care la unison, fara precedent in alte cazuri gen Nastase etc, il umilesc in continuare pe Dragnea cu tot felul de ponegriri, mistorui si perversitati, fata de un om deja cazut si disparut pt ani de zile. Bataia e pt partid, sa aiba efect definitiv pt psd, se mai intrebau unii la poza “de grup” de dupa arestare, cati de dragnea mai vezi in poza aia in psd (toti). Adica toti trebuie nimiciti in continuare). Pt miscara aia “nova” antihristica trogloditii de psd nu erau buni deloc. De fel nu prea ascultau de nimeni, nici de bruxelles nici de timmermans, sunt atipici si grobieni. Pt miscarea aia trebuie niste oameni nationalisti dar “spilcuiti”, cu staif nu taranoi (ceva poate gen calin georgescu si actorul si altii)

    Cu ajutorul lui Dumnezeu o-m trai si o-m vedea

  15. Pronunțarea tine de inamovibilitatea judecatorului,nu cred ca este specificat in lege un termen anume cu privire la acest lucru,iar judecatorii care se pronunta in baza legilor organice au devenit un soi de constitutionali,asteapta “reactia” institutiilor statului,gen Biroul Electoral Central in cazul de fata,adica (cica) reactia poporului cu privire la anumite chestiuni,si uite asa se profita în Romania.Dreptatea o găsim doar la Hristos,nu nadajduiti în oameni.

  16. ,,Nădăjduim în Dumnezeu că vom fi iarăși ce-am fost și mai mult decât atât!”
    Petru Rareș

    Frați români haideți s-arătăm întregii lumi că noi putem să ne spălăm ,,rufele”-n aceiași ciupă(vas), și prin călcarea orgoliului fiecăruia dintre noi prin unire în cuget și simțire românească,dragoste frățească întru Domnul nostru Iisus Hristos,iertarea și mai mult iubirea vrăjmașilor putem să punem toată oculta sub picioarele ,nu la picioarele noastre.
    Acest popor nu a fost mai dezbinat ca în aceste clipe niciodată în istorie.
    ,,Hai să dăm mână cu mână cei cu inima Română!”
    Capsa pt. un război civil este pusă și fitilului i s-a dat focul urmeză explozia dragii mei români, nu vă lăsați ademeniți într-o asemenea capcană..
    Nu știți cu câtă sete așteaptă toate fortțele să vină zic ele ca ,,să-ne-npece”.

  17. https://www.art-emis.ro/editoriale/de-ce-atata-ura/amp

    “Niciun titlu nu ar fi mai potrivit pentru aceste momente de cumpănă ale Ţării decât cel al articolului din „Neamul românesc”, publicat la data 6 iulie 1940, de marele savant Nicolae Iorga: „De ce atâta ură?”

    http://anonimus.ro/2013/07/de-ce-atata-ura/

    Intreba marele patriot nationalist Nicolae Iorga intr-un articol publicat in “Neamul Românesc” la 6 iulie 1940 referindu-se la bunavointa si toleranta noastra fata  de strainii care au acaparat institutiile statului ca lupii la oi !
    De ce atita ura fata de poporul nostru asuprit si umilit de straini? Ce rau le-am facut noi strainilor?
    Iesirea alogenului, a parvenitului oportunist, a parazitului, ca paduchele, cocotat in fruntea statului de alogenii lui, pe instrumentele de propaganda si manipulare aflate in mana lor, cu o ora inainte de sentinta lui Dragnea reprezinta pe linga sfidarea obisnuita, un mesaj  la adresa intregului popor asuprit de straini(precum si mesajul destul de clar transmis de ambasada danemarcei – dumnica soare, luni racoare) : cine face ca el, ca el o sa pateasca !
    Cine o sa mai ridice capul, cine o sa crâcneasca impotriva intereselor noastre, impotriva multinationalelor noastre, ca el o sa pateasca!

     https://www.cotidianul.ro/multinationalele-l-au-pedepsit-pe-dragnea/

    Realizam ca santem ocupati de straini si santem asupriti si manipulati cu minciuna si  “valorile” lor? Daca da, mai avem o sansa, daca nu, santem pierduti. De ce ? Pentru ca spalarea de creier a trecut de  linia rosie, anume, straini care au fost primiti cu bunavointa si omenie de noi sute de ani, acum nu mai sant nevoiti sa se ascunda sub nume de-ale noastre, românesti, ci vin cu obraznicie fara nici o jena fara sa se teama de nimic, cu numele lor reale sa ne aduca “valorile” lor : invazie babilonica, mahomedani, sodomisti homosexuali, desfrau, droguri, agresivitate hotie coruptie :
    Seidler, Bulfon, Oliver Leon Paiusi, Clotilde Armand, Bugner, Berta Vasiliauskaite, Franovici, Vincent Briot, Wring, Dobrev, Antonio Andrusceac…

     http://www.justitiarul.ro/turma-creierelor-spalate-a-invins/

    Pai daca basescu, care milita pentru o Europa federala, care zicea ca nu putem sa ne opunem la globalism, ca ne trebuie un stat minimal(in care strainii, multinationalele sa-si faca de cap) recunoaste ca acest usr e un partid neomarxist, ce mai vrem?

    Si iarasi ne intoarcem la marele patriot nationalist Nicolae Iorga cand intr-un moment de cumpana  a tarii avertiza : 

    “Domnilor Deputați,
    În trecutul nostru mulți oameni au suferit. Dacă suntem ceva, nu suntem prin biruința strămoșilor noștri, ci suntem ceva numai prin suferința lor. Toate puterile noastre nu sunt altceva decât jertfa lor, strânsă laolaltă și prefăcută în energie. Și unul dintre acești strămoși, mare, fiindcă a fost nenorocit și el, întro [într-o] clipă de supremă restriște, când i se zicea: lasă țara și du-te sub jug, el, Gheorghe Ștefan, din părțile unde luptă ostașii noștri la Oituz, a strigat: decât să plec pentru totdeauna de aici, „mai bine să mă mănânce câinii pământului acestuia“. Au trecut trei veacuri de la 1650, când Gheorghe Vodă Ștefan spunea celor mai vechi această hotărâre a sa și față de care nici noi nu putem spune altceva decât: „să ne mănânce câinii pământului acestuia mai curând decât să găsim fericirea, liniștea și binele din grația străinului dușman“. (Aplause)

    Undeva, aici aproape, în codrii Vasluiului, este o bisericuță frumoasă de lemn de stejar, în care ai crede că s-au cuprins numai țăranii din vecinătate. În această bisericuță, acum trei sute de ani, Vasile Lupu, izgonit de tătari, s-a strâns cu familia lui și cu toți boierii, și a înălțat în fiecare zi de sărbătoare rugăciuni către Dumnezeu. Vremea a trecut, tătarii s-au dus, dreptatea fiind a lui Dumnezeu, care este creștin, bun și milos și dă biruința celui drept. Pe pământul curățit de hoarde, și astăzi încă în adâncul codrilor stă bisericuța de stejar, înfățișând în ea o învățătură așa de mare. Ea ne spune astăzi, când alte hoarde au năvălit granițele și ne-au călcat pământul nostru cel sfânt; în colțul acesta unde ne-am strans, sa pastram cu scumpătate sămânța de credință, și vom vedea și noi la rândul nostru dispărând negura stăpânirii străine, și vom putea zice ca Petru Rareș, fiul lui Ștefan, că „vom fi iarăși ce am fost, și mai mult decât atâta“. (Aplause prelungite, vii aclamațiuni.)

     http://iit.academiaromana-is.ro/centenar/paper/Iorga_Discurs_1916__89-94.txt

    Asadar realizam manipularea si ura la care s-a ajuns, incat tineretul sa fie inselat de straini incat sa calce in picioare cele sfinte, legea stramoseasca traditia tara poporul…adica acesti neomarxisti nelegiuiti ataca Biserica Neamului in care stramosii nostri si-au gasit adapost, si noi sa acceptam, sa fim indiferenti?
    In acest sens ne avertiza si marele patriot nationalist Mihai Eminescu :

    “Despreţuind Biserica noastră naţională şi înjosind-o, atei şi francmasoni cum sunt toţi, ei ne-au lipsit de arma cea mai puternică în lupta naţională…”

    ”Am admis legiuiri străine? Ei bine nu le-am admis pentru român, cu trebuinţele căruia nu se potriveau.Am creat o atmosferă publică pentru plante exotice,de care planta autohtonă moare…”

    “am fost meniti sa ajungem zilele acestea de ticalosie, în care tara se înstraineaza pe zi ce merge în gândire si-n avutul ei…”

    E vreo diferenta fata de strainii de atunci, de cei de acum? Nu! sant aceiasi! Diferenta e ca acum sant mai multi, mai organizati, mai vicleni si mincinosi, gratie instrumentelor de control si manipulare massmedia televiziuni ziare radio sistemul digital informatic card si cip…care sant in mana lor !
    Acesta e istoria din pacate, acesta realitatea traita pe pielea noastra…sa luam aminte….

    1. Nicolae Iorga l-a băgat la închisoare pe Corneliu Zelea Codreanu. Și se mai întreba De ce atâta ura?

  18. https://www.dcnews.ro/misterul-voturilor-udmr-la-europarlamentare-2019-bec-precizari_658712.html

    Pe de alta parte, se spune ca Alde spre exemplu, in ciuda faptului ca absolut toate sondajele, inclusiv cele ostile, dadeau procentaje apropiate de 10%, daca a cazut putin sub pragul de 5% s-a spus ca datorita procentului mare de prezenta la vot ponderea lor a cazut natural … . Cum?? Pai udmr care era dat in sondajele anterioare, pe o prezenta normala la vot de vreo 35%, si avea nu mai mult de 5-6 max, cum a ramas totusi si a facut 5,5 sau cat a facut, pe o prezenta la vot de 50% de participanti. Cum si-au pastrat procentele? Pe de alta parte si alte partidulete mici, gen pro romania era sub alde la 2-3 procente in sondaje, cum de n-a fost doborat de prezenta f mare la vot a oamenilor care au votat partidele mari? Cum de si-au pastrat proportia lor initiala de 6%?? Lucrurile te intriga mai mult la pmp, care deja din sondaje se zbatea din start la 5% sau putin sub. Pe aceasta prezenta majora de vot se 50%, cum si-au pastrat ele aceeasi pondere, asa cum alde nu si-a pastrat-o chipurile, pe acest argument de prezenta majora la vot. Cum de tocmai ei? Cu 10% in toate sondajele, iar udmr, pmp si pro romania si-au pastrat aceleasi procente.

    Opinia mea este ca lucrurile au stat exact invers. Pe aceasta prezenta masiva la vot, ponderea udmr, pmp si pro romania a scazut natural, de fapt sun 5%. Ele au fost insa introduse “fortat” peste prag, ca sa nu umfle apoi procentele celor 3 partide mari, singurele care trecusera de fapt pragul. Ganditi-va ca aceste in jur de 15 procente s-ar fi redistribuit la celelalte 3 partide. Psd ar fi luat inca 5%. Ar fi avut putin peste 28%. Era cam altceva. Iar alde? Pai alde a fost cred singurul partid care trecuse in realitate pragul, numia ca a fost coborat nemilos sub prag, tocmai pt a nu mai putea face alianta cu psd, impreuna ar fi avut chiar putin peste 35%. Iar condamnarea lui Dragnea ar fi devenit scandaloasa ..

  19. PAPUSARI CU SUFLETE DE CAINI
     https://youtu.be/mC0Fjcz21Sg

    1. Păpuşari, luaţi-vă revanşa
    Morţii voştri sunt de voi produşi
    N-are rost să vă mai sinucideţi
    Scoateţi-vă mâna din păpuşi!

    Hai la teatru, că e iarăşi dramă
    Că e iar la modă cum vedeţi
    Nu le mai ajunge că se mişcă
    Toată ziua filme pe pereţi.

    R: Totuşi cine îi încurajează
    Totuşi cine îi aţâţă crunt?
    Cine e directorul de teatru
    Şi totuşi păpuşarii cine sunt?

    2. Urcă iar păpuşile pe scenă
    Ascultând scheleticele mâini
    Ale unor tragice fantome
    Păpuşari cu suflete de câini.

    Păpuşarii mişcă după voie
    Ascultând scenariul imoral
    Dar când ei reintră-n cicatrice
    Se trezesc morminte în Ardeal.

    3. Hai la teatru, că e iarăşi dramă
    Spectatorii cască ochii mari
    Ce frumos, păpuşile dansează
    Tremurând în mâini de păpuşari.

    Teatrul nostru de marionete
    Îşi reintră-n drepturi desuet
    Dar din nou pe scenă curge sânge
    Şi plătim cu viaţa un bilet.

    Versuri: Adrian Păunescu

  20. Despre Dracnea cel mic.Mie mi-e mila de ce i se intampla acestui om.L-au linsat toata media gloatelor si toata tara asta si ai lor ciurli-burli de locuitori.Nu-l cunosc pe omul asta,n-am stat in viata mea in fata lui ,nici macar o secunda,nu i-am auzit glasul, ,,live” niciodata,doar atata simt…mi-e mila de el,e rastignit si martirizat de toti CIURLI-BURLI din tara asta.Sau poate l-au cunoscut acesti oameni personal,poate au stat de vorba,live, cu el macar 30 de secunde si atunci sunt eu ticalosul, in eroare.Chiar nu ma intereseaza de viata lui,cine e ,de unde e si ce vrea,doar ca… mi-e mila!E NEBUNIE si BEZNA a mintii,sa te bucuri in HALUL asta,la nivel international si national si dupa ce a fost inchis in ,,beciul domnesc”.Sa se INTELEAGA,asa de mare bucurie a fost ptr romani si atunci,in 89 !Cred ca asa de mare e si azi….Oare asa de mult rau o fi facut oamenilor,de l-au MARTIRIZAT/MACELARIT efectiv?!Dupa mintea mea cea proasta si Ceausescu,merita poate multa pedeapsa ptr relele sale,dar merita si mai mult de 3,4 ore de ,,proces” si imediat EXECUTAT,adica noi totusi CINE SUNTEM?Ce am dat tarii asteia de meritam inmiit?Totusi si Ceasusescu a condus mai bine sau mai rau,dar a condus 25 de ani tara asta de la cel mai inalt nivel….Asa si omul asta ,fie el si curvar si depravat si…orice,dar ce SANGE a varsat noua personal sau cui i-a FURAT banii sau masina personal ?Ce inseamna cuvantul a FURA?Pai toti soferii doar, de pe tiruri si bascule din tara asta ,care il injura si il ,,dezintegreaza” zilnic ,,live”de 2 ani minim,prin statia auto,l-au CUNOSCUT personal?Poate si ei fura o galeata de motorina din rezervor ,iar la o suta de mii de camioane/zi, sunt un milion de litri de motorina,ori 6 lei pe litru=6 milioane de lei /zi/100000 de camionagii=FURT…Oare asta o fi furat mai mult?Sau unu-i furt,iar altul nu-i?Sau ce sa inteleg din animaleala asta la nivel national si international(diaspora….URASC acest cuvant)…Suntem niste CIURLI-BURLI si nimic mai mult ,suntem doar niste NIMICI si nimic mai mult…nu stiu …decat ca mie personal mi-e mila de el.Dumnezeu sa-l ierte!Asa spunem in fiecare zi…Si ne iarta noua gresalele noastre,precum si noi iertam,gresitilor nostri…Pai facem asta?Cu siguranta, NU.Iertati-ma!

  21. Mare si tampita bucurie au multi spalati pe creier pentru ca au scapat de Dragnea! Un sofer de autobuz din Timisoara il compara cu Hitler(?!).Gats, de acum am scapat de coruptie, Justitia esto eliberata si drapta(sic!).
    Am ajuns sa cred ca poporul meu a decazut jos , in primitivism:nu mai pricepe nimic din ce i se intimpla, cine-i sint adevaratii vrajmasi. Cei care au dat tunuri de miliarde, au vandut totul strainilor, au distrus neamul si tara , toti presedintii Romaniei postdecembriste au fost cei mai mai tradatori si hoti , si sint liberi , prosperi si ne rinjesc cu aroganta! Dragnea nu e decit un biet gainar pe linga satanistii venali care ne batjocoresc de 30 de anj.Si sa vezi ce urmeaza, biet popor roman infrint si biruit cu voia ta…
    In loc sa boicoteze cu demnitate aceste alegeri trucate, macar sa fi votat pe cei care macar spuneau ca le pasa de neam, valori traditionale, romanii de peste hotare, credinta si familie, etc.
    Romanii par iubitori de securisti, neo-comunisti,prigresisti atei si perversi.
    Sa ne rugam mai mult , cei care constientizam ce dezastru ne va cuprinde tot mai mult.Doamne ajuta!

  22. Unii merită închiși, iar alții împușcați! Închiși trebuie să fie hoții de la PSD!
    Cum rămâne însă cu neomarxiștii care vor ca noi să trăim în Poponaria?

    1. Cum nu vii tu, Ţepeş doamne, ca punând mâna pe ei,
      Să-i împarţi în două cete: în smintiţi şi în mişei,
      Şi în două temniţi large cu de-a sila să-i aduni,
      Să dai foc la puşcărie şi la casa de nebuni!

  23. NU A FOST CONDAMNAT NUMAI LIVIU DRAGNEA CI TOTI CEI CARE AU SPUS CEVA CONTRA UE SAU CARE AU CRITICAT SPATIUL PARALEL.
    La un canal de stiri s-a pomenit numele lui O Cozmanca, cel trimis de A Nastase sa faca nu stiu ce organizare. Cineva din comentatori a intrebat: a zis ceva contra UE ? – se subintelegea stat paralel si celelalte… Raspunsul a fost: nu stiu sa fi pomenit de asa ceva. Primul a revenit: Atunci e bun.

    Sita corectitudinii politice e mult mai deasa. Stapanii globalisti te excomunica pt asemenea derapaje.
    Schimbarea liderilor psd pare sa fi tinut cont de aceasta nuanta, neinteleasa de Dragnea. De aia Viorica Dancila s-a sucit cu 180 de grade.

    Tariceanu a incasat-o si mai dur. Nici un sondaj nu-l datea sub 10%. La numaratoare a iesit sub prag. In plus in multe judete udmr a avut de 10 ori mai multi votanti decat populatia de etnie maghiara de la referendum. In conditiile in care acun 3 ani la parlamentare voturile pt udmr s-au suprapus cu cele ale etnicilor maghiari din acele judete recenzati in 2012. Cosmin Guse a remarcat aceste lucruri si a fist profund surprins.

    Tariceanu a fost eliminat de achipele sri de la centrele de votare. psd a [rimit un ultim avertisment.
    MESAJ FINAL: NOI NUMARAM VOTURILE !

  24. Astfel, județe în care s-au declarat câteva zeci de etnici unguri, UDMR a înregistrat un număr de voturi de peste 10 ori mai mare.

    În județul Botoșani, de exemplu, la 38 de etnici maghiari, UDMR a primit de 926 de voturi, de aproape 30 de ori mai mult!

    La 81 de cetățeni declarați ca etnici maghiari în județul Buzău, s-au înregistrat 1155 de voturi în favoarea UDMR.

    În Dolj, spre exemplu, pentru UDMR au fost înregistrate 1468 de voturi, deși în județ sunt doar 192 de etnici maghiari înregistrați.

    În Ialomița, la doar 28 de etnici maghiari, UDMR a primit 712 voturi! Situația este asemănătoare și în județul Teleorman: 18 etnici unguri, UDMR a înregistrat 667 de voturi.

    În Vaslui, la 52 de minoritari, UDMR a primit 1301 voturi.

  25. Adrian Papahagi, după alegeri, afirmă că BOR va plăti pentru lăcomie, filetism și „flirtul cu PSD”. Anul satului românesc decretat de Patriarhia Română este „varză”

    Conferențiarul Adrian Papahagi atacă Biserica Ortodoxă Română (BOR) după rezultatele alegerilor europarlamentare de duminică.

    Eseistul clujean afirmă că Biserica plătește pentru „filetism” și iubirea de arginți (arghirofilie). Papahagi, prezent deseori pe canalele și la evenimentele Patriarhiei Române, consideră că inițiativa „Anul 2019, anul satului românesc” este „varză”.

    „Va înțelege BOR că a venit momentul decontului filetismului, arghirofiliei și flirtului cu PSD? Că e nevoie de un partid creștin-democrat în România? Că ofensiva secularistă va eroda puternic Biserica lui Hristos în anii care vin? Că anul satului românesc e varză pe lângă revolta orașului românesc? Că nu poți apăra creștinismul cu ia și opica, ci că e nevoie de o apologetică și o misiune de 2020?”, a scris profesorul clujean pe facebook, deși nu este clar ce legătură are BOR cu alegerile.

    Nu este prima oară când Papahagi atacă Biserica. În urmă cu șase ani, acesta îl acuza pe Patriarhul Daniel că nu l-a sprijinit pe fostul Președinte Traian Băsescu, în timpul referendumului pentru demiterea sa, din iulie 2012.

    „PF Daniel, care a tăcut și el mâlc când poporul avea nevoie de îndrumare duhovnicească, promovează agricultura. Lăsați-mă să ghicesc: probabil că Daniel Constantin contribuie (financiar?), la mântuirea neamului”, scria el atunci.

    În 2018, spunea că România este un „glod ancestral, numit și Grădina Maicii Domnului”.

  26. Nu mai am ce citi pe aici. Auzi comentariii: psd ul partid de dreapta! Auzi, dragnea martir! Voi aici jigniți adevarațiii martiri care au fost prigoniți de ascendenții dragneilor.Alo, treziți vă, psd este partid de stânga, adica fara Dumnezeu! Parintele Iustin spunea ca nu poți avea o functie publica daca nu te faci frate ….cu nenumitul! Si Mugur Vasiliu spunea, citand din proverbele romanilor: daca te faci frate cu ….. sa treci puntea, când ajungi pe malul celalalt esti si tu …..Sa va lumineze Dumnezeu mintea!

      1. @”Auzi comentariii: psd ul partid de dreapta!”
        psd este clar suveranist. se trage din fostii comunisti care au afaceri. nu prea ii vad sa renunte la averi si sa revina la ce era inainte de 89. formal e in stanga ue: cu lgbt cu tot.

  27. https://evz.ro/ciutacu-dragnea-ana-birchall-telefon.html
    MYSEBBI la 28 mai, 21:59 a spus: Klaus si UE i-au facut un bine aruncindu-l pe Liviu Dragnea in puscarie
    deoarece acesta va avea razazul sa-si limpezeasca mintea si sa-si reorganizeze Agenda Politica si Personala. Sa-l dai jos pe binefacatorul tau = Tudorel cel Istet si sa-l inlocuiesti la Justitie cu un sekurist dovedit (ca)Anna Birchall e semn de prostie pura , daca nu chiar de nebunie temporara …..

  28. Am citi pe acest portal articole de o deosebita importanta pentru un crestin ortodox care vrea sa fie informat despre ceea ce se petrece in lume si cum poate alege ceea ce-i este lui mai folositor! Unele, trec, aproape neobservate, altele, aduna cu greu cinci-sase comentarii! Cand a venit vorba de politica, a luat foc pagina! In conditiile in care, de cand se stie lumea, politica este copilul lui Satan!
    Daca e sa ma gandesc la ”Sa dam Cezarului ce e al Cezarului, și Lui Dumnezeu ce este al Lui Dumnezeu”, Cezarul e pe cai mari!
    Toata politica actuala este despre Guvernul Mondial; sultanatul condus de Veorica e o adunatura de muieri nebune cu sete de putere, care se vor prosterna la noua conducere a Imperiului! Ceilalti sunt globalistii declarati care vor reduce la tacere si ultimele voci nationaliste, care oricum, nu contau! Vor aduce imigranti, asa cum a promis Veorica si a si semnat Pactul pe migratie! Vor lua lumina de la multinationale, banci și ambasade! Nu, ca pana acum ar fi fost diferit, dar parca s-au ferit cat de cat! Toti, absolut toi, se bat pentru blestematii de bani, putere de decizie (o iluzie in colonia Romania) in asa fel incat, noul guvern mondial sa-i prinda cat mai la adapost! Toti il venereaza pe inaintemergatorul antihristic, papa!
    Asa ca nu va mai certati degeaba! Totul se desfasoara conform planului Kalergi! Fara cusur!
    Dumnezeu sa aiba mila de noi!

    1. de acord cu dvs. Era mai mult decat evident ca bietii oameni nu aveau nici cu cine vota, si nici de ce sa mearga la vot, pt a legitima un partid mai anti-national ca altul ….

      Dar imi e teama ca ii intelegeti gresit: multi sufera efectiv ( nu ca si-ar pune sperante maxime in democratie si minime in divin), ci au ajuns la limita suportabilului fizic ( munca / salarii / greutati / costuri ), de aici si disperarea….

      Românii din Serbia își manifestă îngrijorarea faţă de rezultatul europarlamentarelor si dezgustul profund faţă de aşa zisa “diaspora”. Creşterea forţelor întunericului, celor distrugătoare, liberalo-progresiste poate avea consecinţe catastrofale asupra stabilităţii ţării noastre şi romanilor care trăiesc în jurul ei.

  29. Psd e pa! Definitiv. Ati vazut ce face Dancila? S-a dezlantuit. A demis-o pe aia, consiliera, o da afara si din partid. Era omul lui Dragnea care statea langa ea ca sa nu aiba contact cu statul paralel. Asta s-a intamplat acum 2 sapt. Vrea sa-l de-a afara si pe Valcov (care va fi executat in justitie la fel, dar pe 8 ani). La ora asta se vede de urgenta cu Carmen Dan caruia i se pregateste nu stiu ce dosar pt 10 august. Mai devreme azi s-a intrevazut cu ambasadorul americii. Dar mai inainte de toate l-a propus pe unu Ciolacu la camera deputatilor. Asta-i prieten la catarama cu alde Tudose si cu Vlase se la SIE si a mai ramas doar la misto in partid, ca o Iuda. Iata ca acum a devenit eficient cine l-o fi “decis” sa ramana acolo ca un cal troian. La toate astea partidul tace malc, nu zice nimic. Aproba totul. Pai daca frica de catuse a facut totul…, inseamna ca s-au supus cu totul marelui strain, si va fi un partid cuminte si la locul lui, cu mult 20% sau chiar putin sub, care permanent va fi ocolit de la guvernare, gen prm. Va fi de decor. Oamenii de rand din tara asta nu vor mai avea nicun cuvant, nici o putere prin votul lor, nu vor conta. Numai angajatii de la multinationale sau alti straini …

  30. https://evz.ro/liviu-plesoianu-apel–psd-prabusi.html

    se spunea ca niciodata un partid ca psd, dat fiind profilul de votati “mici” si “medii” din paturile sociale, nu poate cobora sub 20%, ei iata ca se poate. Prin aceasta auto-lichidare din interior. Auto distrugere. In sensul ca electoratul, ala care mai era, va pleca si acela findca se va simti tradat in crezul lui intim, iar asta se face prin coada de topor dancila, proasta targului, nulitate absoluta si acum coada de topor a lui klemm, poate ajunge lejer si sub 10%, complet nefrecventabil la guvernari. PRM (“paria”)l 2

  31. mi-a fost clar inca din secunda 2 cand dancila afirmase ca nu va comenda decizia “justitiei”, in sensul ca e un proces politic etc ..

    bine ca a existat prodemo pt mine. N-aveam pe cine sa aleg

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button