X

Analiza mesajului Federației Sindicatelor din Administrația Națională a Penitenciarelor către Liviu Dragnea

Sute de români au sărbătorit în stradă condamnarea lui Liviu Dragnea.  Foto: https://playtech.ro/stiri/romanii-sarbatoresc-in-strada-condamnarea-lui-liviu-dragnea-la-inchisoare-18757

Libertatea a publicat urmatorul mesaj de pe site-ul oficial al Federatiei Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor:

Iarta masina aia mioritica in care te-au adus la noua ta casa, dar alta n-am avut. Bugetul mic, sistemul penitenciar subfinantat si subminat. Stii matale! Doar te-ai luptat mai bine de 2 ani sa ne darami cu tot cu justitie si puscarii!

Daca reusea Tudorel sa libereze toti detinutii, acum faceai puscarie singur. Toata Rahova era, practic, a ta. N-ati reusit, si-a fost o doar o intamplare ca sluga s-a dovedit nevredinca. Greu esec! Era, intelegem, o masura in programul de guvernare de rezerva.

Am auzit ca te-au si injurat niste cetateni la venirea ‘acasa’. Nici macar ultimul miting nu ti-a reusit mustacila! Ce soarta! Ce durere! Probabil ca tot auzi asa vorbe de cand nu prea-ti mai ies baile de mutime. Si, e pacat de fata aia frumoasa sa treaca prin toata harmalaia asta. Si, singura, acum.

La partid, vedem la televizor, e minunat. Unii zic ca-i bine c-ai plecat, altii ca era bine sa nici nu fi fost. Mai rau e ca ieri, la primirea in penitenciar, la partea de control al cavitatilor n-au fost in tura pianisti. Dar, de buna seama, inca mai simti asta.

Camera o gasesti asa cum ai lasat-o cand ai redus de vreo 3 ori banii de investitii pentru penitenciare in timp ce plangeai si te smiorcaiai la televizor de mila miilor de infractori condamnati pe nedrept pentru crime, talharii, violuri, hotii si alte blestematii. O sa-i cunosti mai bine si-o sa plangeti impreuna.

Ai grija, insa, nu mai invita pe nimeni la baie, Liviu! In puscarie, nu e ca la Parlament, iar ziaristii nu ti-ar face nimic din ce s-ar putea gandi noii tai colegi. Sper! Mai ales ca, apropo, in pofida recursului compensatoriu care-a eliberat mii de infractori, au mai ramas vreo 2500 de violatori in puscarii.

Poate te mira ca-i cam ingust, ori ca-i olecuta de mucegai sau ca-s prea multi colegi in camera. Preocupat fiind cu amnistii si gratieri, desi aveai pe mana banii tarii, ai uitat sa repari puscariile si sa le aduci aprope de nivelul vilelor pe care le vedem uneori filmate discret din drona. Nu credeai ca ti se intampla si tie justitie.

Altfel, prima zi e cu emotii. O sa fie mai bine! Probabil c-o sa descoperi si matale ca esti de fapt un scriitor, un cercetator si-un educator. Calea e batuta, si n-ar mai mira pe nimeni daca, dupa ce-ai umflat kilometrii de autostrada ori productia la hectar, o sa devii brusc un puscarias model.

Intre timp, noi cu ale noastre. O sa incercam sa ne vedem de viata si-o sa traim in lumea asta pe care tu ai incercat sa ne-o furi ca sa scapi de puscarie, dupa ce, printre altele nestiute, ai furat de la copii si asistati social ori din fondurile europene ca sa dai la partid ori sa-ti umfli conturile.

Asa ca, inca o data, bine ai venit, Liviu!

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Mesajul de mai sus a fost postat de aproape intreaga mass-media.

Asadar, lucratorii din penitenciare posteaza pe site-ul oficial un mesaj catre un detinut. In introducere, detinutul este criticat pentru activitatea sa politica din libertate. Doar ca nu ca sa-si dea cu presupusul sunt platiti acei lucratori. Ei nu sunt acolo pentru a face politica. Ei nu trebuie sa faca acolo pe activistii #rezist sau nazisti sau bolsevici. Nu aia e sarcina lor de serviciu, cel putin deocamdata. Sau deja e?

Ceva mai incolo, un pasaj incepe cu „Ai grija, insa, nu mai invita pe nimeni la baie, Liviu!”. Iar restul pasajului explica: pe motiv de violatori.

Da, intr-adevar, exista violatori homosexuali in penitenciare. Dar nu Liviu Dragnea sau oricare dintre detinuti trebuie sa aiba grija sa nu fie violati, ci tocmai cei ce au postat respectivul mesaj. Ca penitenciarele nu sunt sate fara caini, ci au lucratori care sunt platiti sa faca diverse lucruri, inclusiv sa aiba grija ca detinutii sa nu fie violati, batuti, omorati, furati, etc. Penitenciarele sunt niste locuri cu reguli foarte clare si foarte stricte in care atat detinutii cat si lucratorii au niste drepturi si niste obligatii. Iar la depunerea in penitenciar, detinutul isi pierde multe drepturi pe care le avea in libertate. Nu el decide in ce camera sa stea, cu cine sa stea, cand sa se plimbe, unde sa se plimbe. Lucratorii sunt cei care decid toate acestea, lucratorii stiu cine sunt colegii sai de camera, lucratorii sunt cei obligati sa supravegheze.

Nu intelegem prima parte a penultimului pasaj: „O sa incercam sa ne vedem de viata si-o sa traim in lumea asta pe care tu ai incercat sa ne-o furi ca sa scapi de puscarie”. Ce lume a incercat Liviu Dragnea sa le fure?

Ultima parte a penultimului pasaj e mai clara: „printre altele nestiute, ai furat de la copii si asistati social ori din fondurile europene ca sa dai la partid ori sa-ti umfli conturile”. Adica respectivii lucratori stiu nestiutele, cum ca detinutul a furat de la copii si din fondurile europene. Pai daca stiu, atunci sa mearga la DNA si spuna. Ei nu sunt insa acolo ca sa faca pe procurorii.

Pe de alta parte, oare toti lucratorii din penitenciar sunt niste panselute nevinovate? Cateva titluri din mass-media:

Un nou scandal în sistemul penitenciarelor

Ofiţer de la Penitenciarul Rahova, trimis în judecată pentru corupţie

MITĂ pentru angajare în închisoare: Comisar-șef din Penitenciarul Craiova, cercetat pentru corupție

Un angajat al Penitenciarului Bacau, arestat pentru luare de mita. DGA l-a prins in flagrant

Angajat al Penitenciarului Tulcea, cercetat de DNA. Acuzat că i-a dat unui deţinut mai multe telefoane mobile

Comisar şef de la Penitenciarul Miercurea Ciuc, trimis în judecată pentru trafic de influenţă

Patru angajaţi ai Spitalului Penitenciar Rahova, arestaţi preventiv după ce ar fi agresat mai mulţi deţinuţi. Alţi patru au primit arest la domiciliu / Procurori: Conducerea unităţii a contribuit la ascunderea faptelor

Sa revenim insa la violul homosexual. Aceasta sataniceasca fapta se petrece in penitenciare, s-a petrecut si inainte de 1989 si s-a petrecut si inainte de venirea bolsevicilor. Aidoma bataia unui detinut de catre alti detinuti, uciderea, umilirea, furtul. Diferenta de la un penitenciar la altul sau de la o perioada la alta o fac si o faceau tocmai lucratorii din penitenciare.

Lucratorii din penitenciare sunt precum o armata. Un penitenciar in care comandantul isi face corect meseria va deveni un loc in care violurile si celelalte ticalosii sunt aproape inexistente. Iar un penitenciar in care comandantul nu-si face corect meseria va deveni o adevarata antecamera a iadului.

Pe scurt si in limbaj cat mai accesibil, lumea detinutilor este formata din groaznici, rai, partial rai – partial cuminti, cuminti si potentiale victime. In general, cei mai multi sunt cei partial rai – partial cuminti iar cei mai putini sunt potentialele victime. Cei groaznici nu dispar niciodata, ei eventual stau cuminti doar de frica in penitenciarele in care lucratorii isi fac corect treaba.

Diferente nu sunt insa doar de la un penitenciar la altul, ci si de la o epoca la alta. La venirea bolsevicilor, de exemplu, aceste fapte odioase erau incurajate. Mare parte a celebrilor tortionari, despre care ati citit prin cartile despre Sfintii Inchisorilor, erau din randurile acelor groaznici. Iar jucariile lor erau detinutii politici, numiti banditi de catre lucratorii penintenciarelor de la acea vreme:

Incotro se indreapta actualmente sistemul penitenciar romanesc?

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

18 comentarii

  1. Fiara din adâncul omului se ridică la suprafață pt.că știe că i-a venit timpul.Simte cum simte corbul hoitul că-i vine vremea dezlănțuirii. Ea se află în toți dar,la fel cum sunt penitenciare și penitenciare așa sunt și oameni si oameni care țin sau nu sub control această fiară. Cei mai mulți nu.Nu contează cui îi este adresat mesajul.El este o rușine și o infracțiune până la urmă. Este o amenințare și un discurs de ură. F.b. nu l-a cenzurat ? Corespunde cu standardele comunității ?…e și normal.Până la urmă ,mesajul este o demascare (cuvânt tot de ei folosit) a caracterului celor care l-a scris și sunt de acord cu el.Furia lașa cu care este lovit Dragnea(putea fi orice oponent al sistemului) îmi amintește de profanarea cadavrelor a așa zișilor teroriști din ’89(grupul Trosca).Ceva demn de tot disprețul.

  2. astia din penitenciare sunt CHIAR DEMENTI! Astia au intrecut orice limita! Le-a furat Dragnea viata si etc doar vorbele Sfantului Antonie cel Mare pot sa descrie acest mesaj: “Va veni vremea cand oamenii vor innebuni …”.
    Zionistii cred ca au prins pica pe el ca nu a vrut sa le vanda totul si la le puna planurile intocmai in miscare; de asemenea, zionistii spurcati vor sa arate clar tuturor ce se intampla celor care ii sfideaza sau li se impotrivesc, asta cu Dragnea o sa duca la o sluigarnicie “dorita”, adica nu numai slugi, ci slugi care ii si roaga pe zionisti sa le puna planurile in aplicare, batandu-se intre ei care sa execute mai repede si mai in avantajul zionistilor si care sa-si distruga mai repede tara.

    PACAT! Din pacate, multi sarbatoresc si prin tara areastarea lui… Dar ce sa ne miram, ce poti avea in creier cand esti departe de Dumnezeu si teuiti toata ziua la fotbal, romanii au talent, x factor etc

  3. O voi lua pe scurtătură ca să nu mai las loc de interpretare.

    Capătul de linie este ortodoxia.

    Așa cum vânătorii lui Țiriac hăituiesc câte un mistreț ca să-l prindă la înghesuială și să-l poată împușca obținând satisfacția vânătorului, așa și ortodoxia este hăituită până va intra în vizorul lunetei.

    Ce vreau să spun.

    Toți extremiștii de pe planetă sunt monitorizați și arătați opiniei publice.

    Talibanii sunt arhicunoscuti Opiniei publice, Al-Qaeda, Osama, cel care a executat oameni în moscheea din Noua Zeelandă, nu are rost să o țin langa cu această listă pentru că mai toată lumea se uită la televizor.

    La un moment dat, cei care vor declara că nu există mântuire în afara ortodoxiei vor fi prezentați în fața opiniei publice ca extremiști și posibil periculoși.

    Cine face o astfel de afirmație nu poate fi decât exclusivist și, pe cale de consecință, periculos.

    Liviu Dragnea a încălcat legea. Nu am pregătirea necesară ca să stabilesc cat de mult a incălcat.

    Ceea ce mă interesează pe mine din această poveste este linșajul mediatic și exercițiile de încordarea mușchilor din partea băieților care sub se ocupă cu intoxicarea maselor și cu isterizarea acestora împotriva celor care nu se încadrează în norme.

    Capătul de linie al acestei liste:

    ortodoxia si ortodocșii.

    Să nu vă faceți iluzii. O sa fim uciși cu pietre în piețe publice cu justificarea că s-a făcut un bine societății.

    Cum îți dai seama in momentul de față de starea de spirit a pseudo-ortodoxului din România?

    Închinarea la corectitudine.
    Închinarea la Hipercorectitudine.

    Românii noștri haștagiști își doresc înăsprirea Legilor în absolut orice domeniu.
    Mai toată lumea vrea să salveze planeta dar tot mai toată lumea uită să salveze oamenii. Sufletele oamenilor.

    Mai bine ești dat pe mâna poliției pentru o hârtie aruncată pe jos decât să fii iertat ca nu cumva să-ți petreci noaptea în secția de poliție departe de copiii tăi.

    Dacă luăm la întâmplare trei evenimente majore din istoria omenirii din ultimii 2000 de ani am vedea foarte clar că la baza uciderii oamenilor stă Hipercorectitudinea.

    Așa s-ar traduce profeția biblică: și dragostea multora se va răci. Trăim acele vremuri.

    Sfantul Nicolae Velimirovici spunea că occidentalul este foarte politicos cu tine și sare în ajutor până la un moment dat: dacă i-a întârziat prânzul.
    In momentul acela ți-a luat gâtul.

    Ia-le românilor posibilitatea de a face bani din salariu sau afaceri, bani cu care să meargă în vacanță în Grecia și în alte țări exotice și îți vor lua gâtul.

    Ia-le românilor posibilitatea de a câștiga bani cu care să plătească tratamente scumpe la spital pentru familiile lor și îți vor lua gâtul.

    Fredie Mercury trebuie acceptat ca și homosexual pentru că a cântat frumos. Același lucru pentru Elton John. Și la fel pentru George Michael.

    Atâta timp cat partenerul nostru de afaceri contribuie la bunăstarea noastră dar el este homosexual pe noi nu ne interesează acest aspect.

    Noi suntem ortodocși dar după ortodoxia care ne convine nouă.

    Linșajul mediatic postarestare a lui Liviu Dragnea din partea siteului Republica coordonat de Cristian Tudor Popescu ne arată ce ni se va întâmpla nouă ortodocșilor atunci când vom spune ceea ce credem.

    Vă asigur că nu este cazul să mă bănuiți de scenarită sau de mania persecuției. Veți fi în viață ca să vedeți că se confirmă ceea ce spun.

    1. Foarte corect și clar ați explicat situația. Un părinte spunea ca situația e complicata și nu mai are soluție la oameni, ci doar la Dumnezeu. Și sa nu uitam ca “sluga nu e mai presus ca Stăpânul….”

  4. Mda, intimplator citesc cartea ” Pitesti, cronica unei sinucideri asistata” si ceea ce am gasit acolo este legat de chinul unor oameni nevinovati care au gustat din plin iadul gulagului romanesc. Oameni dezumanizati ce au devenit din victime adevarati calai, totul sub obladuirea si coordonarea SISTEMULUI bolsevic. Cei care comenteaza si se bucura de nenorocirea unui om sa puna mina si sa o citeasca, precum multe alte carti din aceasta colectie si sa vada cum o parte din detinutii din acel iad au ajuns sa-si ierte agresorii, cu atit mai putin sa se bucure de necazul acestora. Aceasta este diferenta dintre legionari si restul.
    Latraii din societate si din mass media actuala sint aidoma lui Eugen Turcanu sau Alexandru Popa, calai ce s-au pus in slujba sistemului crezind ca asa vor rezolva ceva. Fals. Dupa ce si-a facut treaba cu aceste cozi de topor, SISTEMUL i-a condamnat la moarte si i-a impuscat. Aceasta este soarta acestor “obiecte”, caci nu se pot numi altfel acesti oameni care se catara spre beneficii peste cadavrele altora.
    Pe de alta parte si Dragnea nu a fost alceva decit tot o coada de matura cu care SISTEMUL si-a facut treaba o perioada, urmind acum sa se descotoroseasca de el.
    Istoria se repeta fara ca cineva sa invete ceva din ea.

  5. MESAJUL ESTE ABJECT,
    De o proasta calitate.
    Cel care l-a formulat cu certitudine nu poate fi considerat un profesionist, insa nici macar om de omenie !

    Chiar nu exista nici un regulament in Federația Sindicatelor din Administrația Națională a Penitenciarelor care sa-i sanctioneze pe cei care formuleaza astfel de mesaje.???

    Cod deontologic nu au? Nici sanctiuni pentru abateri disciplinare ???

    Astfel de oameni nu au ce cauta in astfel de functii !!! Intrebarea este cum au ajuns acolo ?!?

    1. Cine sa-l sanctioneze? Mesajul a fost scris chiar de PRESEDINTELE Federației Sindicatelor din Administrația Națională a Penitenciarelor. Asadar nu se poate sanctiona singur.

      Legea? Da, ar fi o varianta si cu siguranta a savarsit o infractiune prin ceea ce a scris dar NOUL guvern nu se mai ocupa de justitie dupa cum a declarat chiar primul ministru (n-are importanta ca sunt aceeasi oameni – acum putem considera ca avem de-a face cu un NOU GUVERN format din reeducati care si-au bagat mintile-n cap dupa ce si-au luat-o la alegeri si l-au condamnat pe Dragnea). Asta este realitatea.

  6. PE VREMEA FIAREI ROȘII(COMUNISMULUI),SI ORFANII DIN LEAGĂNE,SPITALE(AU FOST FACUTE DE CATRE SIST.MED.EXPERIMENTE PE EI),ORFELINATE,AU FOST,CHINUITI ,BATUTI,LASATI SA MOARĂ DE FOAME,SI ARUNCATI IN STRĂZI!SPUN ATAT, LATINII(PAPISTASII)AU FOST COMPLICI,LA ACESTEA!DIM.LA MICUL DEJUN NI SE BĂGA,BRANURĂ IN CEAI,LAPTE ,CACAO CU LAPTE!SI CNP,FARA STIINTA SI ACORDUL NOSTRU ,NE.A PUS SISTEMUL SATANIC! LA LATINI(PAPISTAȘI)NU EXISTĂ, PREOT,EPISCOP!!!!

  7. Bai, fratilor, am fost un baiat extrem de cuminte si linistit la viata mea. Dar pe JIGODIA sau JIGODIILE care au scris asta i-as invita la interval sa arate cat sunt de barbati, fara sa fie protejati de gratii, fara arma si catusele din dotare si fara uniforma de CARALII JEGOSI de tip nou, slugile noilor securisti. As avea o deosebita satisfactie daca i-as putea face sa guste tarana si sa le strivesc degetele de ne-pianisti.
    Daca am fi fost intr-adevar urmasii lui Mihai Viteazul sau Stefan cel Mare s-ar fi gasit o mie de barbati care sa se impotriveasca acestei miselii. Doar n-ar fi putut scursurile astea sa impuste sau sa bage in puscarie o mie de oameni deodata. Tara de nemernici, masochisti si tradatori. Am inteles si eu pana la urma vorbele lui Tutea.

    1. E foarte simplu. Apuca-te si striga in gura mare ceva incorect politic (nu impotriva guvernului sau a PSD ca de aia ai voie sa spui orice mascari) si o sa te bage repede baietii la mititica unde te vei intalni cu toti acesti baieti gingasi care l-au luat in primire pe Liviu Dragnea.

  8. Biroul Electoral Central (BEC) a transmis marți seară rezultatele finale de la alegerile europarlamentare care au avut loc dumincă, în data de 26 mai. Aproape 50% din populația țării a ieșit la vot, mulți credeau că prezența șa vot nu va depăși 35%, dar diferența aceasta de 15% a schimbat Acestea sunt rezultatele după numărarea a peste 7 milioane de voturi.tabloul complet al alegerilor din acest an. Peste 370 de mii de voturi au fost declarate nule.

    1. PNL – 26, 89 %
    2. PSD – 22,89 %
    3. USR-PLUS – 21, 78 %
    4. PRO Romania – 6, 57 %
    5. PMP – 5,75 %
    6. UDMR – 5, 43 %
    Formațiunea politică ALDE și restul partidelor acare s-au ,,bătut” la aceste alegeri au obținut sub 5 %.
    Specificatie: Nu am fost la vot niciunul din familia si neamul meu.
    Motivul? Bataia de joc de la Referendumul pentru Familie.
    In alta ordine de idei,o vorba din popor spune ca:” Ce semeni,aia culegi”
    Dragnea si PSD-ul lui de la acea ora nu au semanat nimic,iar acu a cules roadele. Dumnezeu le-a dat dupa cum s-au implicat in campania Referendumului mai sus amintit.Sunt sigur ca,PSD-ul,ar fi obtinut mai mult daca s-ar fi implicat cu logistica si propaganda in sustinerea Referendumului din 2018.Asa ca Liviule sedere placuta..a, si tine-i rezervat patul din celula lu’ colegul tau sef la senat….s-ar putea sa te urmeze,in curand.

    1. “Asa ca Liviule sedere placuta..a, si tine-i rezervat patul din celula lu’ colegul tau sef la senat….s-ar putea sa te urmeze,in curand.”

      Sa-ti fie rusine! Nu esti cu nimic mai bun decat cei pe care-i critici. Iar acesta nu este un atac la persoana ci apararea unui om cazut care acum nu se mai poate apara singur.

      1. Andrei,

        Eu nu m-as grabi sa sar la gatul lui John.

        Dragnea a vrut sa organizeze referendumul pt familie ca sa ajunga la inima celor care au semnat petitia. Interes electoral.

        Dragnea a vrut sa tranteasca referendumul ca sa faca pe plac UE.

        Il doare in cur de ortodoxie.

        Cifrele din sondaje doar. Atat. “Eu v-am organizat referendumul. De ce nu ati venit?” parca ar zice…

        Iata ca Dumnezeu a ingaduit sa intre la inchisoare.

        Nu e limpede?

  9. @ John

    Acum tâlcuiește-ne te rog ce ai vrut sa spui.
    Eu personal am nevoie sa fiu luminat.

  10. Dracul le-a luat mințile, îi duce de-a dura unde vrea el, îi arată lumii așa cum i-a modelat el; hidoși, perverși și animalici!
    Ăsta care a scris murdăria de mai sus, e plătit din bani publici să vegheze ca aceste lucruri să nu se întâmple în penitenciare! Cred că vor atenta la viața lui, după ce chiar unul dintre cei care face parte din sistem l-a amenințat! Practic, cel care ar face-o s-ar vedea erou! Doamne ferește! Vă dați seama în ce hal de josnicie s-a ajuns? Nici comuniștii din anii 50 n-au avut curaj să-și arate bestialitatea în public așa cum fac ăștia! Și lumea e în delir de plăcere la auzul acestor amenințări, tinerii, în special! Suntem mai jos decât cei din Sodoma și Gomora; o isterie generală, psihotică, domină viața publică, ecranele televizoarelor, așa încât netezirea creierelor a devenit o nimica toată! Ce vorbeam noi, acum câțiva ani: unde este Dumnezeu în toată ecuația asta? Nu mai există vreun gând către Dumnezeu! Nu mai există nici omul….a ajuns o paiață demnă de milă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button