X

Firma de asigurări Lloyds refuză să despăgubească bolile produse de 5G Wi-Fi

Principia Scientific INTERNATIONAL | Lloyds Insurers Refuse To Cover 5G Wi-Fi Illnesses

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Firma de asigurări Lloyds refuză să despăgubească bolile produse de 5G Wi-Fi

Lloyds din Londra, una dintre cele mai mari firme de asigurări din lume, refuză să asigure riscurile de sănătate cauzate de tehnologiile 5G wireless (“wi-fi”). 

Ce curios că Lloyds din Londra a exclus din politica sa orice efect negativ asupra sănătăţii cauzat de tehnologiile wi-fi. Atunci DE CE ar lăsa Lloyds toţi aceşti bani pe masă dacă tehnologia ar fi aşa de sigură? Şi de ce incep şi celelalte companii de asigurări să urmeze politica celor de la Lloyds?

Dacă crezi că urmărirea banilor duce la indicii, vei concluziona probabil că ceva FOARTE MARE este inclus în această decizie.

Iată ceva istorie (incluzând linkuri):

FCC şi alte organisme de reglementare guvernamentale, în tandem cu marii jucători din industria telecom, împing cu ferocitate pe piaţă smart metrele (contoarele inteligente), 5G şi Internetul Lucrurilor.

Iureşul nu se-ntâmplă doar în SUA, ci în toată lumea. Giganţii telecomului se precipită cu entuziasm despre cum TOTUL va fi conectat.

Wau! Vom avea conexiune de viteză incredibilă astfel ca fetiţele noastre şi adolescenţii să poată posta la viteză supersonică ultimele modele de lac de unghii sau filmuleţe cu căţei drăguţi pe FaceBook, Pinterest, etc., etc., pentru ca prietenii lor să chicotească şi să se hlizească, şi bine-nţeles să dea “like” şi să trimită mai departe la prietenii lor…. iar şi iar la viteză uriaşă.

E destul de clar că tot acest “joc” al giganţilor telecom e văzut de aceştia ca un chilipir. Şi prin intermediul grupurilor de lobby, e văzut ca un chilipir pentru toţi politicienii care susţin această agendă. Politicienii vor fi răsplătiţi în maniera obişnuită – chefuri scumpe în locuri exotice, cine elegante, contribuţii în campanii şi bine-nţeles sinecuri “paraşute de aur” pentru foştii politicienii ce-au susţinut wi-fi din cadrul industriei telecom sau din grupurile lor de  lobby. Pe scurt, afaceri de cumetrie ca de obicei.

DAR STAŢI!!… Există un rid mic dar crescând în acest scenariu rozaliu al prunelor de zahăr dansând in capetele acestor lideri din telecom. În mod specific, Lloyds of London, una dintre primele firme de asigurări din lume, refuză să asigure pretenţiile de sănătate făcute împotriva tehnologiilor wireless. Iar alte companii de asigurări îi urmează pe cei de la Lloyds.

Dacă urmăreşti drumul banilor, asta-i URIAŞĂ. Până la urmă, dacă aceste tehno-jucării wi-fi sunt atât de sigure, de ce lasă Lloyds toţi aceşti bani în plus pe masă?

E bine, raportul de analiză a riscului din noiembrie 2010 ne dă un indiciu solid: raportul compară aceste tehnologii wireless cu azbestul, în care primele cercetări asupra azbestului au fost “neconcludente”, şi doar mai târziu a devenit evident pentru oricine e atent că azbestul cauzează cancer.

Ţineţi minte că analiza de risc de la Lloyd pe studiul wi-fi a fost publicat acum mai bine de 8 ani. Chiar şi atunci, totuşi, echipa de analiză a riscului a fost suficient de isteaţă să-şi dea seama că noi dovezi ar putea apărea să arate că diferite frecvenţe wi-fi chiar cauzează boli. Rezultatul? Lloyds a optat să excludă asigurarea pentru bolile legate de wi-fi.

Şi apoi, PG&E i-au urmat indeaproape strecurând în propriile clause (la fel cum a fost şi cu contoarele inteligente) că nu-şi asumă răspunderea pentru daune de sănătate legate de  wi-fi. Şcolile ce optează pentru a avea wi-fi sunt responsabile, potrivit celor de la PG&E, şi orice altă organizaţie ce optează să aibă wi-fi în propriile clădiri este parte responsabilă.

Astăzi, MULTE studii revăzute de colegi (peer-reviewed scientific studies) arată o serie de daune serioase cauzate de acele frecvenţe wi-fi. 5G aduce un salt uriaş în daune – la ADN, la mitocondiile celulare şi multe altele.

Din fericire, publicul global se trezeşte. Conversaţiile sunt în aer despre un proces global împotriva ANUMITOR INDIVIZI DIN LUME care ignoră cu nesăbuinţă Principiul precauţiei  în promovarea tehnologiilor avansate wi-fi. În parte –se vorbeşte tot mai des – procesul va fi bazat pe Principiu de la Nuremberg “consimţământul infirmat.”

Până la urmă, ceea ce ce întâmplă este că o mână de oameni forţează un experiment uriaş pe ceea ce vor fi miliarde de oameni fără consimţământul lor informat … şi fără asigurare pentru cei ce sunt sensibili la camp electromagnetic – un grup in creştere de urmărit. Aceşti nefericiţi sunt “canarii” noştri din mina de cărbune.

Fiţi foarte atenţi! Toată această problema e pe cale să devină şi mai interesantă.

De ce Lloyd’s of London Exclude acoperirea EMF  – EMF şi sănătatea ta Seria #4

După ani în care am ascultat companiile de telefonie celulară asigurându-ne că WiFi şi telefoanele celulare sunt sigure, de ce Lloyds of London, o companie care-şi asumă riscuri atunci când alţi asiguratori nu o fac, vor exclude vătămările EMF? Se aşteapă oare la o avalanşă de daune de sănătate legate de EMF?

Ce ştie Lloyd’s of London şi noi nu ştim?

Credem că juriştii de la Lloyd trebuie să fi citit rezultatele cercetărilor din publicaţiile majore ca BioInitiative Report. În aceste articole sunt rezumatele cercetărilor publicate între anii 1990 -2014 asupra efectelor biologice ale frecvenţelor radio şi a radiaţiei telefoanelor celulare. Veştile din cercetări îti dau fiori. Expunerea prelungită la EMF cauzează disfuncţie celulară, formarea de radicali liberi ce duc la o multitudine de probleme de sănătate. Sunt o mulţime de doctori care cred acum că efectele EMF fundamentează TOATE problemele medicale.

Acest raport a fost creat de 29 de autori din întreaga lume, incluzând 10 cu licenţe medicale, 21 cu doctorate şi 3 cu masterate. Mai mult de 100 000 oameni le vizitează situl în fiecare an (http://www.bioinitiative.org). Oficialii publici nu mai pot pretinde că EMF este inofensiv. Pisica a ieşit din sac!

Şcolile ar putea plăti oalele sparte pentru vătămările cauzate de WiFi

Lloyds aruncă vina pe şcoli. În poliţa de asigurare, ei scriu în mod clar că e responsabilitatea şcolilor să informeze părinţii şi profesorii dacă şcoala are instalat un sistem WiFi.

Parents for Safe Schools (părinţii pentru şcoli sigure) şi alte grupuri vor să ştie de ce şcolile nu recunosc rezultatele dovedite ale EMF? Permiţând instalarea de WiFi în şcoli, se comportă ca şi cum WiFi este o tehnologie sigură. Pentru mulţi oameni, animale şi plante, apar consecinţe grave de sănătate din cauza expunerii zilnice la EMF.

Ia-ţi protecţie pentru telefonul celular, pentru WiFi şi pentru corpul tău

Noi recomandăm protecţia pe mai multe niveluri.

Mai întâi şi primordial, protejează-ţi întreg corpul de efectele nocive ale EMF şi WiFi cu un BioShield. Mai sunt şi alte moduri în care poţi reduce cantitatea de radiaţie ce vine din telefonul celular. Vizitaţi magazinul  nostru să vedeţi câţiva blocanţi de EMF pentru telefon şi tabletă. Nu aştepta să apară simptomele pentru a te proteja. Dacă vrei să adaugi protecţie anti EMF la lucru sau acasă, mai avem câteva opţiuni.

Lloyd nu vor să discute noua clauză a excluderii EMF

Interpretarea mea asupra acestei declaraţii grăitoare este că juriştii CFC, şi probabil toată “piaţa” şi-au dat seama că a sosit momentul să se protejeze împotriva unui viitor val de “boli cauzate de expuneri la radiaţii neionizante continue sau pe termen lung de la telefoane mobile”. Din ce alt motiv ar refuza ei acoperirea acestui risc “în bloc” ca standard ?

Lloyds Refuză să discute motivul excluderii riscurilor RF/EMF

“Din păcate, Lloyd nu are un purtător de cuvânt care poate vorbi despre asta, aşa încât va trebui să refuzăm.” Acum, eu sunt obişnuit să fiu refuzat ca reporter, dar nu mi-a venit să cred asta. Aşa că i-am spus în răspunsul meu, mentionând că refuzul lor în a vorbi despre schimbarea de politică ar putea “să distragă atenţia de la aspecte mai importante ale poveştii.”

Traducerea:Costin Ştirbu

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO
Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

3 comentarii

  1. Fără 5G, fără vaccinuri, fără cipuri, fără ecumenism, fără sex, fără vot la alegeri! Așa să fie!

    1. Asa va fi doar cind vom ajunge în păduri și peșteri!
      Pina atunci BIPEZII vor servii tot ce satana le-a implementat fără discernere, numit generic ” modern”si” civilizație” , fiind de fapt, RAUL ABSOLUT.
      Ireversibil, din păcate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button