X

Ultimele cuvinte ale lui Isaac Kappy: “Acum, sunt unul dintre ei”

Isaac Kappy, actorul care a acuzat celebritati de la Hollywood de abuz de copii (Tom Hanks, Steven Spielberg, James Gunn, Kathie Griffith, şi Seth Green) a murit după ce s-a aruncat de pe un pod

Ultimele cuvinte ale lui Isaac Kappy care te bântuie: “Acum, sunt unul dintre ei”

Isaac Kappy – actorul care a acuzat câteva persoane de la Hollywood de abuz de copii – a murit după ce s-a aruncat de pe un pod. Cu câteva zile înainte de ziua fatală, Kappy a postat un film deranjant despre el “trecând linia” şi devenind “unul dintre ei”. Ce i s-a întâmplat de fapt lui Isaac Kappy?

Isaac Kappy a fost un actor care a apărut în câteva producţii de Hollywood cum ar fi Thor, Terminator Salvation, şi serialul Breaking Bad. Totuşi, în ultimii ani, a fost cunoscut în special pentru acuzarea câtorva personalităţi de la Hollywood de pedofilie şi ritualuri satanice. Câteva nume pe care le-a spus în postările sale din reţelele sociale sunt Tom Hanks, Steven Spielberg, James Gunn, Kathie Griffith, şi Seth Green.

Curând după aceste acuzaţii, Kappy a fost la ştiri pentru o presupusă strangulare a prietenului său Paris Jackson la o petrecere şi pentru ameninţarea lui Seth Green cu mai multe ocazii. Aceste acţiuni au condus la investigarea sa de către LAPD şi etichetarea sa ca “nutjob” de către surse mass media.

A sărit de pe pod

Pe14 mai, Kappy a sfârşit în mod violent după ce a plonjat de pe un pod de pe autostrada Interstate 40 din Arizona. Potrivit surselor poliţiei, Kappy “s-a aruncat forţat” de pe pod după ce doi adolescenţi au încercat în mod fizic să-l oprească. După săritura fatală, Kappy a fost lovit de un vehicul care trecea.

Cu puţin timp înainte de a muri, Kappy şi-a şters toată istoria de pe contul Instagram şi a postat o scrisoare finală cu grăitorul text: “Fereşte-te de omul care n-are nimic de pierdut, fiindcă n-are nimic de protejat”. În lunga epistolă de sinucigaş, Kappy scrie că “el nu a fost băiat bun” şi s-a comparat cu Iuda Escarioteanul (care l-a trădat pe Iisus). S-a referit şi la Donald Trump, la mişcarea QAnon şi la încercările sale de a da în vileag Hollywood-ul.

https://www.instagram.com/p/BxYkbwkAINv/?utm_source=ig_embed

Fapt bizar: Scrisoarea a fost datată 4 iulie 2019.

Ultimul Video

Cu câteva zile înaintea morţii, Kappy a postat un final video unde repetă de câteva ori că a făcut “un lucru foarte prostesc” şi că a lăsat “întunericul să-l consume”.

Un screenshot din filmul final al lui Isaac Kappy.

Deşi Kappy nu explică exact ce a făcut (pentru că asta ar pune oamenii în pericol), el este convins că nu e cale de întoarcere de la decizia sa şi că viaţa sa e practic incheiată.

Iată nişte citate notabile din filmul unde el răspunde şi la întrebări adresate de spectatori.

“Probabil că asta va fi ultima mea transmisie.”

“Sunt o mulţime de oameni pe care i-am ţinut departe de viaţa mea, i-am vrut în viaţa mea, dar n-am vrut să le fac rău din cauza rahaturilor cu Illuminati.”

“Lupta cu întunericul m-a consumat. Da, sunt un tip rău. Sunt un tip rău.”

“I-am făcut un deserviciu lui Dumnezeu, am făcut un deserviciu Americii.”

“Am rănit un copil? Nu, n-am rănit un copil. N-am ucis pe nimeni, nu. Nu, nu sunt ameninţat.”

“Am muşcat un pic. S-a lucrat mult pentru a se induce ce-am făcut.”

“Sunt un trădător şi s-a întâmplat într-o clipită. Am accesat niveluri foarte înalte ale conştiinţei şi apoi am căzut jos, jos, jos de tot.”

“Am expus mulţi oameni răi iar acum mă expun pe mine.”

“Dacă am devenit unul dintre ei? Da. Sunt unul dintre ei. Acei oameni de care am fost atât de preocupat să-i găsesc şi să le aflu rădăcinile din cauza întunericului … şi tocmai pe întuneric l-am lăsat să mă consume.”

“la început, când am apărut, era dintr-o zonă de bravură şi iubire. V-am trădat pe toţi.”

“Vor scrie cărţi despre această decizie si despre cât de fu*ută de proastă este.”

“Dacă am minţit despre Seth Green? Nu, Seth Green este un pedofil.”

Am trecut o linie pe care nu ar fi trebuit s-o trec.

“Nu, n-am depus un Jurământ Satanic.”

“Nu sunt sinucigaş.”

“Nu vă voi spune ce-am făcut pentru că la momentul ăsta încă aş putea pune în pericol oameni şi nu vreau să fac asta.”

“Mă puteţi ajuta? Puteţi să vă rugaţi pentru sufletul meu.”

“Nu m-am alăturat celor de la Illuminati.”

“Ceva rău e pe cale să se întâmple.”

“Nişte lucruri au fost plantate în conştiinţa mea.”

“Dacă am fost supus procedurii MKULTRA? Ei bine, hai să spunem că unele lucruri care s-au întâmplat n-au fost normale până la lucruri care se joacă în capul meu şi vin din afară.”

“Trebuie să mă rog, trebuie să mă rog mult.”

Kappy a mai spus cu alte ocazii că suferea de PTSD şi că a trecut prin trauma severe.

Teorii

Toate aceste fapte bizarre au aprins o serie întreagă de teorii pe internet. Unii pretind că oamenii care îl “stăpâneau fizic pe Kappy” înainte să sară îl impingeau de fapt de pe pod. Faptul că Kappy a afirmat în mod clar că nu e sinucigaş în ultimul său video doar  exacerbează aceste teorii.

Alţii spun că Kappy a fost o victimă de gangstalking (oameni care te pândesc în grup), ceea ce poate explica citatul din ultimul video despre “lucruri ce îmi joacă in cap şi vin din afară”. Alte teorii pretind că el era şantajat de către elită, citând un video misterios cu copii ce apar pe conturile de social media ale lui Kappy.

În mod şi mai bizar, unii afirmă că Tom Hanks “a prezis” moartea lui Kappy într-una din postările de pe IG.

https://www.instagram.com/p/Bv3A_coBwnu/?utm_source=ig_embed

De mulţi ani, Tom Hanks a înspăimântat oamenii cu poze bizare cu câte-o mănuşă la întâmplare, pantofi sau ghete găsite pe jos, combinate cu texte ciudate. Multe dintre comentariile acestor poze afirmă că aceste poze reprezintă de fapt oamenii omorâţi sau răpiţi de către elita ocultă.

Cam cu o lună inainte de moartea lui Kappy, Hanks (care a fost acuzat de către Kappy de pedofilie) a postat poza de deasupra cu o mănuşă pe Route 66 (Kappy a murit pe Route 66) cu textul:

“Istorica Route 66. Ucidere pe stradă? Sper că nu! Hanx.”

Ciudat.

Un lucru e sigur, Kappy era convins că a avut o întâlnire predestinată (şi fatală) cu elita ocultă în zilele de dinaintea morţii şi că s-a vândut iremediabil. Era convins că şi-a trădat urmăritorii şi era foarte conştient că zilele-i sunt numărate.

Dar ce s-a întâmplat de fapt? Probabil nu vom şti niciodată.

Traducerea: Costin Ştirbu

P.S. If you appreciated this article, please consider showing your support through a small monthly donation on Patreon. If you prefer, you can also make a one-time donation here. Thank you.

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul ne-a blocat domeniul de 3 ori și am fost determinați să schimbăm și serverul, datorită amenințărilor primite de societatea care-l găzduia. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutor de la voi, cititorii noștri. Ne puteți sprini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
Filme
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.