X

În SUA se poate: statul Alabama a interzis TOTAL avortul. Închisoarea pentru medici poate fi și pe viață

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Guvernatorul statului Alabama a semnat, miercuri, o lege prin care sunt interzise aproape toate avorturile, chiar şi în caz de viol sau incest, marcând astfel o nouă provocare la adresa unei decizii a Curţii Supreme a SUA, care stabileşte dreptul unei femei de a face întrerupere de sarcină.

Activişii americani privind dreptul femeilor de a face avort au promis deja că vor merge în instanţă pentru a bloca aplicarea măsurii din Alabama, cea mai dură lege împotriva avortului din SUA, de până acum.

Kay Ivey, guvernatorul statului Alabama și membră a Partidului Republican, a semnat legea la o zi după ce Senatul de stat, controlat de republicani, a aprobat interzicerea şi a respins un amendament susţinut de democraţi, care spunea că avortul ar trebui permis în cazul femeilor sau fetelor rămase însărcinate în urma violului sau incestului.
Medicii găsiţi vinovaţi de practicarea avortului vor primi pedepse cu închisoarea cuprinse între 10 şi 99 de ani.
Susţinătorii avortului din toată ţara au condamnat legea ca fiind parte a unui afront al republicanilor adus dreptului femeilor de a decide asupra propriului corp (n.n. de parcă pruncul din burta mamei ar fi un neg sau o tumoră și nu o persoană cu suflet încă din prima secundă a conceperii).
„Acesta este un război împotriva femeilor“, a spus guvernatorul Californiei, Gavin Newsom.
Legea din Alabama va intra în vigoare în şase luni.
Legi privind restricțiile referitoare la dreptul de a întrerupe o sarcină au fost introduse, în acest an, în 16 state, iar în patru dintre ele, Georgia, Kentucky, Mississippi şi Ohio, guvernatorii au semnat legi care interzic avortul dacă pot fi detectate bătăi ale inimii fetusului.
Citiți și:

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

3 comentarii

  1. Viu este Mântuitorul lumii, Fiul Veșnic iubit al Tatălui nostru Sfânt din Ceruri, Fiu Făcut Om de la Duhul Sfânt și din Fecioara Maria pentru mântuirea oamenilor, Domnul nostru Iisus Hristos. Să fim cu El în fiecare moment, în vecii vecilor!
    ………………
    ÎN SUA, ÎN STATUL ALABAMA, LEGEA ANTIAVORT A FOST VOTATĂ DE SENAT MARȚI, 14 MAI 2019. CAMERA REPREZENTANȚILOR A VOTAT-O MAI ÎNAINTE. KAY IVEY, GUVERNATORUL STATULUI, APĂRĂ ACEASTĂ LEGE. BEBELUȘII SUNT APĂRAȚI ÎN PÂNTECELE MAMELOR DIN MOMENT CE ESTE DETECTAT RITMUL INIMII LOR. (articole în engleză din 15 și 13 mai 2019 ; scurtă anunțare a știrii). ÎN ROMÂNIA SENATORII ȘI DEPUTAȚII, DAȚI DRACULUI, SUSȚIN AVORTURILE PRIN LEGISLAȚIE, IAR DOCTORII DAȚI DRACULUI UCID 100.000 COPII ÎN FIECARE ANI !!! CREȘTINISMUL ESTE FALIMENTAR ÎN ROMÂNIA ???!!! FRICĂ DE DUMNEZEU NU MAI EXISTĂ ÎN CONDIȚIILE ÎN CARE SE COMIT ACESTE PĂCATE STRIGĂTOARE LA CER !!!
    http://doisautreiinnumeleluiiisus.blogspot.com/2019/05/in-sua-in-statul-alabama-legea.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button